Madelene

Va äre torsdag!?

Kategori: Allmänt

ja så känner jag mig idag. Trodde det va tisdag igår av nån underlig anledning.
Igår började Greys igen! Weee meee likkeeee! fast det är inte så roligt att se det själv.. ingen man kan kommentera allt med. Jessi I miss you!!
Jag och Jenny va iaf hurtbullar och for ut på en lång promenad igår kväll också, det va skönt i den kalla luften. blev lite städning..ett rum iaf.. resten kvar..suck. Hatar att städa! Man skulle haft en städhjälp... svart..;)
Ja och så va pärlan ute till försäljning. Snýft och suck! Den är så fin.. men men.. kan va kul med pengar till renovering av köket också. Ja och hallen och datarummet och.. ;)
Take a look http://www.blocket.se/vi/13482775.htm?ca=2_s
Ja och så ska man visst jobba på lördag. bara 3 timmar iof och lördagar ha blivit roliga dagar eftersom vi ha sån bra försäljning då av nån konstig anledning.
Fick lite julgrejer till scrapbooking hörnan igår, men mer än hälften va ju restat så det va ju mindre kul.. :(Har iaf fixat så vi på scrapbooking kursen har 50 kr i rabatt på en skärmaskin och 10% rabatt på resten. 10% kanske inte är så mycket men det är ju nånting iaf, plus att man har ingen frakt hos oss.. ;)
Ja ihelgen vare ju jobb som sagt.. är lite sugen på dra till stugan efter jobbet på lördag men vi ser väl.. är ju lite bökigt att ta sig dit och värma upp den med. Men samtidigt skulle de va mysigt..
Nä...surfa vidare.
Ses..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: