Madelene

Molly 10 v.

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva lite om hur det går med lilla Molly. Hon är hemma med husse (Tobias) hela dagarna nu när jag jobbar. Det går tydligen bra. Dom försöker uppfostra varandra. :)
Men igår när jag ringde hem va han arg på Molly för att hon vägrar lyssna på han när dom är ute. Och det har jag också märkt att det är mycket annat som är roligare när man är utomhus än att lyssna på matte och husse. :) Men inomhus går det hur bra som helst.
Ska bli kul att gå den där valpkursen med henne som börjar i september. :) Jag hoppas det går bra för oss och att vi får lära oss mycket båda två.
Läste på Specs ( Mollys bror) hemsida att dom tvingats byta foder pga klåda. Jag har tänkt på att Molly kliar sig men jag vet inte om hon gör det onormalt mkt. Hm.. måste hålla koll.
Bilåkandet går jättebra nu. Hon ligger oftast i sin bur och sover.
Att gå i koppel går också jättebra. Helt klart över förväntan. MInns pappas hund Piri när vi skulle lära hon det, vilken cirkus.
Hon sover hela nätterna och gör sällan ifrån sig inomhus. Oftast har det berot  på att vi har missat att ta ut henne snabbt nog.
Hon ääääääääälskar katterna och Dakira. Katterna är inte lika förtjust i Molly utan springer mest undan. Men med Dakria får hon busa. Nästan för mkt för Dakira säger aldrig ifrån hur mkt än Molly biter hon i öronen tex så vi brukar få gå in och avbryta så inte stackars Dakira ska bli piercad överallt. :)



Lilla kärleken.. :)

Kommentarer

  • Specs säger:

    Va söt hon är Molly :)

    2008-08-15 | 23:54:41
  • Anna säger:

    Vilken liten sötnos!

    2008-08-17 | 19:48:45
    Bloggadress: http://jonssn.blogg.se/
  • Theas matte säger:

    Hej på er, kul att det går bra för Molly. När det gäller inkallning utomhus kan ni försöka att hålla Molly halsbandet, kommendera sitt (Tobias kan hålla i halsbandet så att hon inte smiter), du Madde går några meter framåt med ryggen mot Molly, huka dig ner och locka på henne. När hon kommer ge MASSOR av beröm, upprepa och byt position med varandra. En liten stund varje dag, öka på avståndet och återigen MASSOR av beröm när hon kommer (och naturligtvis godis). Hör av dig om det inte går bra, jag finns alltid tillgänglig via mobilen.

    Kram på er alla

    Marita

    2008-08-17 | 21:06:52
    Bloggadress: http://snapshots.webb.se

Kommentera inlägget här: