Madelene

Djurpolisen i Houston.

Kategori: Allmänt

När jag kommer ihåg det brukar jag se Djurpolisen i Houston (eller andra delar av USA) på Animal planet. Ett bra men samtidigt fruktansvärt program för oss djurälskare. Det handlar om djurpolisen som hjälper djur i nöd, vanvårdade, vilsna och övergivna hundar, katter, hästar, kor.. ja alla djur i stort sett. Tänk vilket jobb dom har, få rädda djur som verkligen behöver hjälp. Vilket drömjobb. Man beundrar deras mod när dom gör i stort sett vad som helst för att rädda djuren.
Sedan är det så fruktansvärt vad vi människor kan göra. Ohyggligt grymma och känslokalla saker mot oskyldiga djur. Man blir så jävla förbannad och ledsen! Ikvällens program va det en gubbe bla som hade 2 vuxna rottweilers, 1 unghund och 6 små valpar. Alla stod ute i värmen utan mat och vatten. Undernärda. Valparna var bara nån vecka och hade fullt med larver på sig.1 hade dött redan och 1 annan fick dom avliva.I slutet hade alla utom 1 valp dött. Fruktansvärt. Så är det varje avsnitt. Ständigt människor som inte klarar av att ens ge sina djur mat och vatten. Man undrar ju varför i helvete dom skulle skaffa dom ens!? Det verkar finnas en mångfald av idioter i USA som inte klarar av att ta hand om sina djur. Men det finns det ju här i Sverige också, fast kanske inte lika synligt som där?
Hur som helst är det ett bra program. Man blir glad av att se dom rädda alla dessa djur från deras helt onda och sinnessjuka ägare.

Kommentarer

  • Gina säger:

    Åh jag brukade också se det där när vi hade kanalen det går på..

    2009-11-19 | 10:13:26
    Bloggadress: http://giinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: