Madelene

God Jul!

Kategori: Kärlek

Sista dagen innan min efterlängtade ledighet. Hela 6 dagars vila står på schemat! :)
Fick just julklapp av chefen och en kram. Bra med julklapp men weird med kramen. Specellt med tanke på att i flera månader visste han inte mitt namn och han har knappt pratat med mig. Iof mer på slutet.

Det snöade nyss, men nu slutade det. Hoppas bara detta eviga töande kan sluta. Det måste vara växthuseffekten. Vill ju han en riktigt smällkall vinter med massa snö.

  Jag i somras i gamla lägenheten på Trädgårdsvägen.

Jag och älskling storbråkade igår. Jag blir så ledsen när han inte vill hjälpa till. Han ser inte när det behövs tvätta, städa toan, dammsuga osv. Manligt betende? Jag kan inte acceptera att han är sådan utan jag vill att han ska se det och hjälpa mig när jag frågar. Han usla argument va bla, jag skruvar ju i skotern, tapetserar och diskar. Men YEAH! Majoriteten av detta sker inte varje vecka!! Sen så behöver han ju inte dryga sig med en när man säger nått åt han. Jaja, vi blev väl vänner tillslut iaf.

God Jul och Gott nytt år allihopa!

Nyårslöfte- nå min mål vikt till nästa jul!

Signerat Madelene Jonsson

Jul och Nyår

Kategori: Händelser

På söndag är det julafton. Det har äntligen blivit kallt och just nu snöar det ganska mycket. Tack och lov får vi njuta av en vit jul även denna vinter. Vem vet hur länge till det blir i dessa klimatförändringar?
De flesta julklapparna är kirrade, utom till mamma och en till Tobias. Men det ska jag fixa. Måste få min lön först. Råkade köpa mig själv en klänning i lördags så då tog pengarna slut.. :/

Mysan ringde just och frågade vad vi ska göra på Nyårsafton. Förra året va jag hemma med mamma och pappa för första gången på lääänge. Det va skönt. Men iår måste man väl ta tag i sig själv igen. Fast vi verkade inte riktigt överens. Hennes förslag lät inte så spännande och hon tyckte väl mina inte heller va det så det återstå att se vad vi hittar på?

Back to work...