Madelene

Gimme, gimme more..

Kategori: Allmänt

Hörde nyss Brittans nya låt som heter som ovan. Ja.. det fastnade lätt på hjärnan och blir säkert en hit. Det blir en sån där låt man lär sig gilla och shaka röv till! ;) Här kan man höra den. http://allieiswired.com/archives/2007/08/britney-spears-gimme-more-comeback-single-listen-here/
Ja annars äre fredag och snart helg. Nice. Men måste iof upp tidigt imorn och fara till Umeå för snorungen Björn ska ju måsta flytta hemifrån. :) Jaja.. man kanske hinner shoppa nått litet som kompenserar bristande sömn. :)
Ikväll blire bara lugnt tror jag. Städa upp röran efter våra nya IKEA möbler.. sen en film kanske.
Anmälde mig på scrapbooking kursen igår som börjar nu i september. Blir säkert kul. :)
Hm.. vad mer..  Ja jag vet inte.. som sagt en lugn helg väntar.
Alltså man drömmer för jävla mysko egentligen? ibland är drömmarna så sjukt verkliga så man blir nästan rädd! Andra gången på några veckor jag drömmer typ samma dröm. jaja.. man har svårt att se hur det skulle gå till i verkliga livet. Det där är preskiberat nu.
Nä nu ska jag på bageriet åt jobbet strax. Jaaaaa, mitt nya liv ja. Nämen jag ska ta tag i mig själv igen snart..försöka ta mig upp ur min svacka och börja träna igen. Men man måste ju vilja själv eller hur?
Ses..

Tufft..

Kategori: Allmänt

Jag måste få beklaga mig lite. Vad annars har man en blogg till? Det är jobbet och det känns som jag gjort bort mig rejält. Jul och höstgrejerna skulle visst ha varit beställda för länge sedan och det hade ju jag inte gjort. Så nu brinner det i häcken på mig och det känns som alla inte är så nöjda men mig. Faaan också.. vill verkligen inte förlora det här jobbet. Om jag bara hade tänkt efter mer. Suck.

Annars kom IKEA möblerna till Barsele idag. Så vi ska ner och hämta dom ikväll. Tobias får nog skruva ihop dom med tanke på att jag sist satte ihop byrån bak och fram.

Men gud vilken ångest jag har.
Helt värdelös är man.. kan absolut inte ett skit, allt blir bara fel!

Tomtar och målning..

Kategori: Allmänt

Ja inatt lär jag drömma och tomtejävlar. ( Undra om jag blir utan julklappar som sa så?) Jag har tydligen missat att det skulle ha beställts julsaker för en månad sedan så chefen och co kände väl lite panik och satt och hjälpte mig idag. Jag får hoppas att jag är ursäktad för att jag är ny och har ingen aning om deras rutiner osv. Så idag vare tomtar och troll i mängder vi har kikat på. Ja jisses.
Annars så blev det en lunch med Jenny, Marina och Elinor igen.. :) Very nice.. :) Alltid kul att träffa dom. Synd bara Ellii lämnar oss. :(
Ikväll har jag bara kännt panik över jag och tobias och vårat hus. Så här är det. Skratta inte för det är tragiskt.
Sommar 2006 vi köper huset och börjar renovera för kung och fosterland. Men vintern kommer så vi hinner inte måla klart huser så det får va randigt över vintern. Under vintern blir vi attackerade av en latmask. Våren kommer och latmasken sitter i. Det blir sommar.. vi börjar starkt med att fälla en massa träd och måla hallen. Sen tar energin nästan slut. Iaf för min del. Tobias orkar lägga tak  på halva huset. Sen är vi less och lat. Men oj.. i måndags kom visst hösten och huset är fortfarande INTE målat. Ser ännu värre ut nu än förra hösten. Ja man har lätt panik. Så det är de jag gör.. målar.. allt som går måla i detta väder.
Nu ska jag kika på lite scrapbooking grejer åt jobbet och ringa My för att höra va hon gör.
Ses!

Mår illa...

Kategori: Allmänt

Ja man kan lugnt säga att jag mår piss idag!!
Det va jäkligt trevligt igår.. kul att äta kräfor och sitta och surra. Sen fick jag även en blomma av tjejerna och det va ju sött.. :) Hotellet va också bra.. allt var bra. :)
Meeeeen jag tittade åt helvete för djupt i ALLA drinkar. Drack som om det inte fanns någon jäkla morgondag. Hade fylle toppen på vägen hem från hotellet, jävligt smart.
Så nu när jag vakna för att fara till jobbet va jag fortfarande i fyllan. Men det har bärjat släppa nu. Så istället sitter jag och mår skit på jobbet istället. Fan man är ju inte klok egentligen. Undra hur jag kommer må innan klockan är 1 och jag får gå hem?
Ja ja.. kul hade jag iaf.. men det är så åt h-vete mkt hälsosammare för en att sitta på ett fjäll och känna lugnet än supa sig knall full. :)
Ursch..jobbigt att hitta rätt tangeter... kanske är lite full än?
Haha.. man är ju skadad.
Jaja.. som sagt.. kul vare.. :)
hej svejs..

Girls night out..

Kategori: Allmänt

Ja jag har lite planer på att slänga ut Tobias ur huset imorron kväll och köra lite förfest och middag för bara tjejer. Inte så illa kanske? :) Tobias får fara och leka med Erik B kanske? :) Sen om (förhoppningsvis) Jessi kommer får vi leta oss ett allergi vänligare alternativ. Jag tror iaf det skulle bli kul.. :) Snacka lite skit och äta gott.
Hör nu på mig Jenny, även om du inte ska på hotellet kan du ju hälsa på här innan och äta lite? :) Please! :)
Idag har det varit fullt upp. Lunch med Jenny, Elinor och Marina.. trevligt att träffa dom! Snart far ju Elinor också den skiten.. buhu.. alla far och kvar blir bara jag..
Sen inventering och upppackning av alla drakar och älvor på jobbet. Pust idag va det lååångt ifrån lite göra.
Nu ska jag äta middag sen måste jag väl följa Tobias på crossbanan igen så jag får ha huset för mig själv imorn.. ;)
Undra va man ska ha på sig imorn? Egentligen är det ju inga bekymmer eftersom jag har MASSA kläder nu. Men man blir ju fort less. Aja.. ska kika ikväll så är det gjort iaf.
Ses!

Kommer inte på nån rubrik

Kategori: Allmänt

Har lunch just nu. På jobbet sliter vi med inventeringen fortfarande. Är så jäkla less på inventera så jag tror jag dör. Vi är snart klar med affären men då har vi ju lagerhelvetet kvar. Och där ute är det kaos.
Igår så va jag och erik b och kolla på när Tobias körde cross. En lugn kväll. Blev lite tv och sedan sova. Ja eller vi försökte sova för My och Erik hälsade på i vårat sovrum där vi halv 11 tiden på kvällen. Tur man inte har humör som pappa såna gånger..:)
Jo jag fick en stor låda med scrapbooking grejer igår från Panduro. :) Wee! Nu alla tjejer som vill får ni komma och scrapbooka med mig. Det är så kul och har blivit värsta grejen här i Storuman. Vi säljer sånt på jobbet som smör.
Imorgon är de lunch date med Jenny och Elinor ha jag och Elinor bestämt iaf. :) Det blir kul. Skönt att ha lunch kl 12 så man hinner träffa lite folk.
Annars så längtar jag mest tillbakas till fjällen och lugnet just nu känns det som. Har varit så otroligt festar sugen i flera veckor och nu när det äntligen händer nått i Storuman är jag inte ens lite sugen på fara. Skulle hellre dra och fiska.. :) Måste ha fått nån omvänd lappsjuka i fjällen. :) Nämen jag ska fara på hotellet iaf.. träffa lite folk gör en nog gott.
ja vad mer ska jag berätta? Ska tvärt ner till Barsele ikväll och lämna lite grejer samt tigga middag. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
Jo Jenny vi måste ut på flotttur nån jäkla kväll snart!?:)
Nu ska jag slurpa i mig min lunch. Varma koppen med kantarell smak. Vilka minnen.. :)
Ses!

 image23
Varm mysig eld...

Bilder från fjällvandringen 2007

Kategori: Händelser

image17

Ja här är en paus i regnet. Vi är blöta men glada.. :)

image18
När vi kom fram på fredagkväll. Våran utsikt från tältplatsen.

image19
Ja alla var blöta om fötterna utom jag.. :)

image20
Haha, så det kan gå om man försöker göra upp eld med surveden. :)

image21
Crazy Jenny på vägen hem.. :) Hihi.. :)

image22
Tobban och Robban i skogen. Nästan framme vid bilen.

Lägger inte in några fler av bilderna i bloggen i dag eftersom vi inte ha nå bredband och det går snigel segt. Men ALLA bilder kommer in på min pixbox.  Bumfan.pixbox.se  
Enjoy.. :)

Holiday In Rum 4 och 5

Kategori: Händelser

Ja nu är man hemma från fjällturen. Och alla ben är hela och ja lever. :)
Efter att ha gått 5 km uppför ( ja det va mest uppför kändes det som) utan stig i några timmar kom vi då fram till våran tältplats vid Bleriken. Fin utsikt hade vi minsann. Ja eftersom det regna hela tiden vi gick va vi ju varken pigga eller särkilt torra. Så vi skynda oss att försöka göra upp en eld med den surved som fanns. Och det gick bra som tur va.. :) Satt där och mös tills vi skulle sova. Jenny o Robban o lilla Tindra i Holiday In rum 4 och vi i Holiday In rum 5.. :) Det gick som halvkasst att somna båda nätterna med tanke på att vi passerat 2 högar med björn bajs på vägen upp. Men vi hade hängt upp all mat i ett träd en bra bit bort så björnen skulle då inte ha kommit för matens skull iaf. Dessutom hade vi ju våran vakthund Tindra med oss.. :)
Ja på lördagen fiska vi lite men det va då så värdelöst fiske så vi satt mest vid elden och hade det bra. Hitta lite kantrareller så vi fick oss nå kantarell macker.. :)
Vi spela lite kort på kvällen och slappa.
Ja det va en av sommarens bättre helger och det är ett minne för livet. Det va en jobbig helg men rolig och jag vill inte ha den ogjort. :)
Nästa sommar tycker jag vi gör om det här, ett annat ställe kanske men absolut en fjällvandring. Då får vi hoppas på bättre väder också.. :)

Nu ska jag gå och se den där hår dokumänteren.

Tack för denna underbara helg Robban, Jenny och Tindra! :)
// Madde och Tobias
Jag ska ladda upp bilderna senare eller imorgon. :)

Vi drar till fjällen

Kategori: Allmänt

Ja eller jag tror då det är fjäll dit vi ska. Ut i skogen blir det iaf. Hoppas på fint väder! :)
Nu ska jag packa, städa och så måste vi fixa en kattvakt till våra monster.
Hej svejs.

Update

Kategori: Händelser

ja kanske ska ta och uppdatera lite. kan bara förvåna er att det kommer bli ett långt inlägg..
Hursomhelst så i fredags va jag och Tobias i Vallträsk. Han körde cross och jag kika på. Ja det va väl skoj i 20 minuter kanske sen va man less..inte han dock. Sen hann jag tvär hälsa på Jessi, Mysan och Erik en sväng lite senare på kvällen.
Vi klev upp tidigt på lördagmorgon för vi skulle hinna allt innan vi skulle fara på bröllopet. Men vilket kaos det blev ändå.. Inga kläder, håret ville bara inte locka sig, katternas toa behövde städas, det skulle handlas, köras till Barsele, packas för vi skulle stanna i stugan osv. Och det sista jag gjorde när jag va klar va att ducha hårspray rakt i ena ögat så sminket for åt h-vete. Haha.. ja fy..
Vi kom iaf till bröllopet i tid och det va jättefint! Dom va så fina, jättegod mat och rolig underhållning. Ja man blev nästan sugen på gifta sig själv. Men det ångrade jag ganska fort för Tobias va ett litet as emellanåt ihelgen. Ja hursom så va de kul att se när dom fick varandra..
Sedan på kvällen stanna vi i Ajaure hos Robban och Jenny . Vi satt ute och åt ost och kex o mös där..
På söndagen blev det lite fiske i båten. Men det va bara Robban som fick en fisk. Sedan grilla vi till middagen..mums. Och på kvällen for vi och såg Simpsons filmen i Storuman.. Den va kanon bra.. "Spiderpig, spiderpig"..
igår fyllde brorsan år så då va vi i Barsele och gratta han. Jag, han, Hanna och kusinerna satt och kolla på gamla kort och grava.. Eller det va nog mest Hanna som garva åt oss..
Ja.. och så fick jag nyss höra att Jessi drar idag. Så jag hann inte träffa henne nått mer innan. Suck. Men jag ska ringa åt henne idag och surra.
Ha det så bra där nere vännen! Känns så tokigt och tomt att du ska fara men du kommer nog få det kanon där nere. :) Och så kommer jag och hälsar på i höst. :)
Ja.. och ihelgen är de fjällvandring.. fast jag vet inte om jag törs efter att Tony berätta den där björn historian om när han va och fiska där uppe vid Viktoria kyrkan. Jenny vi får ta med oss bössan.. :)
Nä..mkt svammel. Nu måste jag på jobbet igen.
Ses!

Helg..

Kategori: Allmänt

Ja och inte en dag för tidigt! Gud så skönt det ska bli! :) Ikväll blir nog lugnt. Ska följa med tobias och kika på när han kör cross på banan. Måste ju se så han inte gör illa sig. Men imorn blire bröllop i Tärnaby. Trevligt. Men vet ej vad jag ska ha på mig. Får väl kolla det ikväll. Sen på kvällen stannar vi kanske i stugan eller så kanske vi far till Sandsele. Vi får se. :)
Men på söndag blire iaf bio.. :) Simpsons filmen.. :) Den blir bra.
Mmm.. nu kommer jag inte på nått mer att skriva.
Ses.

Update MHU 555

Kategori: Kärlek

Nu ska gamla coupen få lite färg på sig. Dom kanske ska börja med den redan ikväll. Och så kom vi fram till att det blir min bil också.. :) Wei.. :) Inte lika mkt Weiii blire att betala kalaset men men.
Blev ingen grillning ikväll heller. Jessi kände sig inte så kry. Så hon får kurera sig och så får vi ta det en annan kväll helt enkelt.

Söndag

Kategori: Allmänt

Känns lite bättre idag. Men inte så mycket. Är nog lite allmänt nere just nu helt enkelt. Tobias gör INTE saken bättre med att tjafsa om allt från pengar, sälja bilar till att vi kommer aldrig ha råd att fara utomlands på minst 2 år. Då blir man ännu mera nere... minst sagt.
Va nyss och kollade om det fanns kvar nå kräfor i Storuman för våran kräftkväll. Men det fanns det inte. Har inte hunnit eller orkat kolla tidigare eftersom det blev det där med pappa. Vad är ett par kräftstjärtar mot en pappa egentligen? Jaja, vi hinner nog om vi vill äta kräftor en annan gång.
Kom iallafall på en plan B att vi far och grillar nån korv antingen på utsikten eller i Stensele om det regnar. Det tror jag iallafall kan bli mysigt.
Imorgon är det jobb igen.
Nästa helg äre bröllop och fest i Sandsele. Vette fan hur man ska hinna hem till den? Aja vi ser väl. Sen äre Simpsons filmen också.. den tror jag blir grymt kul. :)
Helgen efter det äre nog våran fjällvandring med Robban och Jenny. :) Den blir kul hoppas jag.
Sen surra jag och tjejerna från Storumans energi om en scrapbooking kväll snart också. Det kan nog bli mysigt.
Finns lite grejer att se fram emot.. :)
Nu ska jag göra nått vettigt.
hej då.

................

Kategori: Allmänt

image16

en grop..

Kategori: Allmänt

Eller kanske ett svart hål. Den här kvällen känns rent ut sagt förjävlig. Mår piss och vill bara grina hela tiden. Känner mig sjukt deprimerad över allting just nu.
Jag vill inte vara ensam just nu men samtidigt vill jag och gör jag så jag blir det..
Nu ska jag sova. Hoppas det har gått över till imorgon.

Gårdagskvällen va kul iaf.

Stackars pappa.

Stugan

Kategori: Allmänt

image15

Tobias och Björn provar det varma vattnet i Rödingfors. Tobias skrek som en tjej... :)

3 vänner

Kategori: Allmänt

image14

Haha, jag borde nog inte tagit den där extra bullen.. :) Jaja. hitta inget annat kort.
Enjoy.. :)

Hej och hå..

Kategori: Allmänt

Vart tog sommaren vägen? Jag tror någon missa att det skulle vara sommar och gav oss hösten på en gång. jaja hoppas på en fin augusti iallafall. :)
Jag jobbar för fullt och nu är det ganska kul.. har börjat skriva beställningslistor och det är så kul att välja vad man vill ha hemma och inte. :) Satt och beställde en massa scrapbooking till mig själv ikväll från Panduro. Så nu har jag det mesta.. ska bara sätta igång med mitt 2006 album. :)
Ikväll så va vi med Robban och Jenny. For och fiska en sväng med det blev då inge fisk så vi satte oss i en koja och grilla lite i regnet. Det va mysigt.. :) Sen så har vi planera lite om våran kommande fjällvandring, vart vi ska och så. Det är ju det som är svårast, vart ska man välja att gå, vilket jäkla fjäll tar man? aja.. :)
Jobbar imorn och nån timma på lördag. På lördag äre tänkt att jag och brudarna ska ha kräftfest men lite gott dricka till. Kan bli kul att bara sitta och snacka skit och proppa i sig kräftor! :)
På tal om brudarna så drar ju Jessi snart och så vet man ju aldrig vad My kan hitta på. Hm.. alone in Storuman. Suck.. :(
Hm.. nu kommer jag inte på nått mer att skriva. Ska sova nu så man orkar med morgondagen.. :)
Ses!