Madelene

What can I do?

Kategori: Kärlek

Har lunch nu. Måndagar är alltid dryga dagar oavsett hur bra eller dåligt jobb man har. Mitt nya jobb är helt okej faktiskt. Mycket att lära sig men det ska bli kul att ansvara själv för present och papper delen.
Annars så sitter jag mest och funderar över helgen.
3 och ett halv år tillsammans. Det är länge. Det hinner bli många berg och dal bane turer på så lång tid. Och det har det varit också, både nyktert och onyktert. Hur m¨ånga gånger har jag inte gjort slut? Packat väskjäveln och stuckit. Men kommit tillbakas till löften och nya tider. jag minns inte ens alla gånger. men dom har alla en sak genensamt iallafall, jag fullföljde aldrig planen längre än en dag.
Men nu är bägaren full. Nästa gång den fylls på rinner den över och tippar omkull. Då är det ingen idé. Alla har en gräns och då tror inte jag det spelar någon roll om man älskar varandra. Kan man inte vara tillsammans så kan man inte.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att han har förstått allvaret nu och att han skärper sig. Att det inte bara är tomma ord som vanligt.
Skärper han sig inte MÅSTE jag lämna han. det går inte hur jävla jobbigt det än kommer bli. Hur enkelt det än vore att stanna så måste jag dra då.
Men jag hoppas han skärper sig och menade det han sa.
Vi får väl se hur det blir till helgen. Hoppas på det bästa´..

Försmak

Kategori: Allmänt

image10

Försmak från helgen. Lägger upp resten på pixbox.se

Vinden har vänt

Kategori: Allmänt

Jajamän på alla sätt. Förra veckan va det 30 grader varmt och nu är det isande kallt ute. Förra veckan skulle jag jobba på Tranan hela sommaren och ja.. huvva. Nu har jag fått heltid på Present och Papper tillsvidare. Vilket flyt.. :) Känns jättebra. Då får jag prova på hur det är med ett litet företag också. Största nackdelen är väl att jag jobbar till halv 6 på kvällen. Men det kan man fan leva med. Ja och så suger jag på slå in paket. Men det får jag väl lära mig då.. :)
Annars så tog brorsan studenten igår. Man är för blödig alltså. Det va nästan så jag ville grina en skvätt när han och Pierre gick ut på trappen. :) Sen va det fika här och jag hade huggit björkris och satt upp flaggor och ballonger. Efter det middag med kusinerna på Piccolo. Sen for jag glenn, elin och tobias ut på raggen och kolla när studenterna festade lite. Vi övervägde att hämta våra studentmössor och joina dom.. hihi.. :)
Idag har jag varit hos Osnat och tränat. Går bra men sakta. Men iof så fuska jag ju en del förra veckan. Festa och så.
Ihelgen är det studentfest för Björn och Pierre hos mina kusiner och så far Toboas till Tyskland och hämtar våran nya BMW! :) YES!
Nu dusch...