Madelene

Fredag

Kategori: Kärlek

Igen..:)
Typiskt att det blir världens april väder nu idag när hela veckan haft strålande sol. Aja, ska iaf upp till stugan ikväll och njuta av de sista veckorna av skoterföre..
Nästa vecka är det påsk och det lika med ledigt!:) I en hel vecka! Gud de är efterlängtat..
Tackade nyss av en arbetskompis som började här nån vecka efter mig. Om en månad är det nog jag som tackas av och det känns både bra och dåligt. Bra för då slipper jag den här cirkusen till arbetsplats och kan göra nått jag vill. Dåligt för man blir arbetslös och dess nackdelar och så kommer jag sakna mina braiga jobbarkompisar. Men men that´s life.
Gustavs kastrering gick fint..han är mkt lugnare nu.
Jag har börjat med en bantningskur utfärdat av Osnat och det går väl bra Ska hålla mig ifrån ALLT socker i en månad..  Kommer dock bli tungt under påsk...men men.
Nästa vecka börjar hårdträningen..:)

Tradera

Kategori: Kärlek

Gud så kul det är! Har bjudit på lite väskor, ett par DG solisar (kopior tyvärr) och ett par Rock and Republic jeans! :) Hoppas ingen bjuder över..
Igår råka jag visst bjuda på en väska Elinor hade spanat in, haha så det kan gå.
Fick mina ASOS grejer i veckan..äskar skorna även om dom är lite halkiga. får hålla i alla så man inte slår ihjäl sig.. :)
Ihelgen blir det stugan och jag hoppas på sol!
Nästa vecka ska vi kastrera Gustav och så ska jag få mig en tränings och kost schema. Är lite nervös för att man ska mäta, väga sig för att få reda på hur mkt kroppsfett man har.. huvva.Hoppas de går bra.

Jävla HM!

Kategori: Kärlek

Hämtade ut min efterlängtade beställning idag. Jag tänkte innan jag öppnade paketet att garanterat är nått fel eftersom hela dagen vart jävlig. Jo det va det! Det va inte ens mitt paket! Dom har skickat en annans paket till mig! Slängde iväg ett mord mail till HM och hoppas på få MIN beställning snart..

Annars så sov jag risigt inatt eftersom Tobias är i Västerås.
Hade nått nys fel också för jag låg och nös hur länge som helst. Nä huvva...
Skitdag..

Takida

Kategori: Kärlek

Sitter och lyssnar på Takidas live spelning från Yran i somras. Ståpäls.. :) Vilka minnen. Inte från Yran iof för min del men jag va på PDOL och då va dom där och spela. Dom har så sköna låtar och han har så het röst han som sjunger.. :)
Ryktas om en ny skiva, hoppas den blir bra.
Hur många ggr har man inte suttit och poppat Takida i bilen eller på fester jag och My. :)

Idol Markus ger en också ståpäls när han har sina moments... :)

Everything changes..
Jo det stämmer. Det gör det hela tiden . Livet är en enda stor förändring hela tiden. Ibland till det bättre och ibland till det sämre.
På min bättre lista är väl att jag kan bestämma över mig själv nu, tjänar egna pengar och så.
Sämre listan är väl att sen man flytta hemifrån och sluta skolan är det så mycket svårare att hinna se alla man va så mycket med förut. Det är inte det att man inte vill men tiden man har ska delas på så många numera och ibland kanske det blir fel prio. Jag tycker jag försöker men antagligen inte tillräckligt.

Snart fredag

Kategori: Kärlek

Bara morgondagen kvar sen är det helg. Blir nog stugan ihelgen också, man måste ju som passa på medans säsongen håller i sig. Enda nackdelen är att helgen går så satans fort.
Hoppas på fint väder och sol. :)
Fick en massa fina presenter när jag fyllde år. Har visst vart snäll iår.. :)

Lampa
Ljuslykor
IKEA möbler
Pengar
Godis
Skor
Trisslott med vinst till och med.
Böcker

  Jag innan WWW.

Längtar efter mitt paket från ASOS och HM...wiee.. :)

21 årsdagen!

Kategori: Händelser

Grattis till mig idag!
Nu nämar man sig 30, nu går det bara utför. Fast iof är man inte så gammal än. Hade jag bott i USA hade jag fått börja dricka lagligt och det finns en massa krogar i Sverige som jag inte tar mig in på. :) Så det är lugnt ett tag till.
Som den där låten "I´m always 21"

Helgen va kanon!
Va uppe i stugan med mamma. pappa och älskling.
Vaknade på lördagen till strålande sol och blå himmel. Va ute på skotern innan kl 10 (rekord). Vi for ett helt gäng till Gransjön och fika innan det bar iväg över fjället till Matsdal. Och helvete vad högt det var. Rakt upp och rakt ner! trodde det skulle gå åt helvete men det gick bra.. :)
Kika på Roberts stuga sen for vi hem igen.
På kvällen blev det bastu och soffläge. Hann även se lite av månförmörkelsen.
Igår blev det Slussfors. En hel karavan for dit och fika hos Nisse och Kerstin. Helvete vad långt det va..Studs, studs och idag har man ont överallt. Men jag hitta en ny kärlek. Tobias nya skoter Dragon 600 va så skön att köra. Kom inte så långt efter som jag alltid brukar göra med F7an. Nä den va skön..vill ha.. :)

Ikväll blire kanske middag med tjejerna och sedan fika med släkten.. :)
Jo en sak till..älskling va så söt imorse. Han hade ställt klockan på halv 6 för att fara och köpa en tårta på bageriet. Men de va ju stängt.. :) Tanken va god.

3 år tillsammans. Som en berg och dalbana. Men ändå underbart. ♥