Madelene

Whats going on?

Kategori: Allmänt

Lite lat men bloggen iveckan. Bättre saker för mig kanske? :)
Iaf så äre torsdag idag och imorn fredag för det som inte visste. Det lika med helg och skönt! :) Blir Lycksele en tvärning på lördagen men sedan ska jag bara vara hemma och umgås med Jääschika och Myy har jag bestämt. :)

Jag och My har varit hurtbullar ( ja lite iaf/) och gått prommis 2 kvällar irad. Blir nog en ikväll med. Igår hamna vi framför tvn hos hon till otroligt pinsamma Bonde söker fru ( eller en bonde i min fru kanske det hette) :) och greys.

 Annars så gick det väl varken bra eller dåligt igår. Måste bara bli någon jag inte är så löser det sig nog. Kanske.

Just nu försöker jag framkalla städtanten i mig. Jag är ju inte direkt känd för att älska att städa och greja. Men ibland får jag lite städmani och måste bara få det snyggt ÖVERALLT! Och jävlar den som lägger en tidning på bordet eller liknande. Ja ni hör själva.. jag blir manisk. Så det hade jag tänkt bli kväll med andra ord. :)

Dagens roligaste..

En disskution på jobbet mellan Sara och Christian
Sara- du är alltid dum!
Christian- Japp! Man kan inte va snäll jämt!
Sara- Vadådå?
Christian- Om man alltid är snäll tar man sig ingenstans. Då tar man sig bara till grannen!
Jag (lite lätt generad) - Som jag då....

Haha.. :)

Vuxenpäng.com

Kategori: Allmänt

Det ni, det är en sida som skapar ångest. Gjorde testet där och hamnade på detta resultat " Din vuxenpoäng är 18,9 och din ålder borde vara 34,9". WHAT! Är det nu man flyttar hem till mamma, skiter i jobbet och börjar dricka Mysans hopkok igen för att minska i poängen? ;) Nä..skyller på frågorna....
Annars så känns livet rätt så pissigt idag. Ja jag förutom att jag har hunnit prata med mina darlings ikväll. :) Jag och My gick en låååång promenad med lillan och tog oss ett välbehövt snackis. och Jessi kommer hit ihelgen. :) Så det blir super..:)
Men annars äre blä. Hoppas på imorn men jag anar ugglor.. Ja det är väl bara att bryta ihop och komma igen annars då kanske? Det brukar oftast lösa sig, I hope..
igår va ja och Jenny i stallet. Tog in lilla Filur och prova tömköra lite.. ja man kände sig väl inte så en stjärna på det men det är kul att pröva nått nytt. :)
Nä, nu kallar soffan och tvn. Ska sitta där och tycka lätt synd om mig själv resten av kvällen. Såna kvällar måste man få ha i såna här tider.. har jag bestämt. :)

:)..

Kategori: Allmänt

Tänk va små saker som kan göra ens dag. En fin bloggsida till exempel. :) Alldeles rosa och fin. På tal om rosa så förut va det inte en favvofärg hos mig direkt. Fick stora hurven bara jag tänkte på mig själv och rosa. Men nu på äldre dar har jag börjat gilla den färgen. A lot! Vill tex ha en rosa mobil, mp3 osv.

Annars så jobbar jag för fullt. Eller jag har lunch nu. Luncha på jobbet är väl ingen höjdare direkt men men. Skulle jag GÅ hem på lunchen skulle jag knappt hinna käka.

ikväll blir det stallet. Ska ta in lilla Filur.. :) Det är mysigt och känns bra att kunna hjälpa till.
T
ill helgen blir det att besöka metropolen lycksele för lite julshopping med mamsen. Ska försöka hitta en del julklappar där så man gjort bort det värsta. Men några är redan fixade.
Kom på igår 2 saker att lägga till på min egen önskelista. En sodastreamer och ett våffeljärn. :)


Tack för kommentarerna om designen..:) Kul att den uppskattas! Själv gillar jag den stenhårt som sagt.. :)

Dagens fundering. Varför sköljer inte ICA av sin sallad ordentligt? Den smakar kemikalier...blä!

På onsdag gäller det. Hoppas, hoppas, hoppas! Annars bryter jag fan ihop...

Ha en bra dag nu alla, för det ska jag ha. :)

Nämen!

Kategori: Allmänt

Titta! Jag har fått ny design! Blev så paff när jag gick in på sidan och såg det. Hade iof mailat en tjej men trodde inte det skulle gå så fort. :) Blev bättre än jag tänkt mig till och med! :)

Tusen tack till dig Amanda för hjälpen! :) Själv hade jag aldrig klarat av det... :)
http://designhjalp.blogg.se/

I´m so happy! :)

Diciplin

Kategori: Allmänt

Jag har ingen självdiciplin alls denna helg. Tottal godis orgie som har fortsatt hela helgen! Huvva, snacka om att man är beroende! Har just tryckt i mig lite glass och har sådär lagom ångest över mig själv. Jag FÅR ju inte äta sånt här. Gjorde misstaget i fredags att låna jenny och robbans våg...men ändå frossar jag? Man är ju korkad.
Iaf så har jag fortsatt med projekt garderobsdörrar idag. och nu är det nästan klart.. Jag skyller på Byggmax lackfärg som inte täcker, annars hade jag varit klart nu.:) Säkert. :)
Tobias och lillebror har kört skoter idag också. Dom fråga om jag ville med men det kändes inte så lockade att stå och frysa en hel dag medans dom snurrar runt på banan.
Vi såg en av dom sämre filmerna jag sett igår. Parfymen hette den. Seg och allmänt dålig. Mot slutet va det så olidligt att man ville spränga tvn.. :)
Nu ska jag ta och tjuvstarta julpyntandet här hemma.. :) Weeii! Jag älskar att julpynta! Blir så mysigt! Det bästa med julpynt är att när man blivit less på det är julen över så då stoppar man bort det. Och lagom till nästa jul har man glömt vad man ägde och allt blir nytt och roligt igen. :)
Imorn äre jobb. Mmm.. blir bra det. Ska försöka reda ut lite grejer iveckan så man kan sova om kvällarna.
Nä..nu ska här pyntas.. och städas.. :)
Ses..

Desperata hemmafruar

Kategori: Allmänt

Fastnade framför Marta Stewhart (eller hur det nu stavas) just på tvn. Och vilket jäkla hemmafru program! Man blir alldeles kallsvettig. Dom tog upp hur man viker en t-shirt perfekt, bakade den perfekta tårtan, anlade det perfekta grönsakslandet osv. Alltså hur man blir en livs levande Mrs Bree Van der Kamp. ( En hemmafru i DH). Trodde inte såna fanns på riktigt men det gör det tydligen. :) Scary....

Till nått annat nu så är brorsan och Tobias och kör lite skoter. Jag är hemma och tar det lugnt. Borde egentligen leka lite hemmafru och röja upp här hemma men blev totallt anti efter det där programmet. Lite smuts har ingen dött av kanske, då syns det att man lever. :)
Såg Idol igår hos Jenny och Robban. Fattar noll. Varför åkte inte Anderas? Vad gör han kvar egentligen? Nästa fredag måste han åka, allt annat vore ju katastrof!
Sedan så hade jag och jenny en liten bloggkurs.. vi svor båda över att vi inte kan såndär designkod som alla verkar kunna så att man kan få en fin sida. men men.. man kan ju inte kunna allt.. :)
Nä om man skulle ta och installera våran nya 22tums dataskärm! :) Äntligen en skärm som inte piper så fort man har igång datorn!
Angående mina förra inlägg så är det inget nytt under solen än. Same, same. Ångest, ångest.

Takida..

Kategori: Kärlek

Balsam för själen. Så grymma live. Om du tvekar så kan du alltid gå in på P3/morgonpassets hemsida och lyssna på deras live verson där.. ståpäls deluxe. :)
Förtränger skiten och njuter av musiken istället en stund.


Här är en till godbit.


More

...................

Kategori: Allmänt

Åh hej och hå. Nu känns det tungt. Ungefär flera ton. Jag hoppas jag bara inbillar mig. Men min magkänsla är stark. Blir det så då så blire bye bye storuman för min del. Då kastar jag in handuken och ger upp.
 Jag HOPPAS att jag har fel, pallar inte att börja om från ruta 1!! :(

Lunch

Kategori: Allmänt

Förta gången jag är HEMMA på lunch på evigheter. Men gud så skönt. En lugn med Gustav och Tuss. :) Eller lugn och lugn, får försvara min mat från Gurra som hela tiden försöker ta av den! Kycklingsallad äter jag och tydligen verkar det mumma i hans ögon.. :)
annars så snöar det som tusan. Det är bra för då slipper tobias köra till arvidsjaur ihelgen. Ja han hade tänkt dit och köra skoter. Och ja iår är han nog värre än någonsin. :)
Får se vad man hittar på själv ihelgen? Bara ta det lugnt här hemma.. :)
Nä nu har jag då inget vettigt att skriva om. Ska surfa vidare..
Ses.

Så ska de

Kategori: Allmänt

va! Greys ikväll va super bra! Mkt bättre än förra veckan då jag till och med stängde av tvn! Vilken tur att det bara var en svacka.. :)
Skit mkt göra på jobbet nu, inte en lugn stund. Men det är ganska kul.. :) det jäkliga med ett sånt jobb som jag har är att man blir så frestad att handla själv. Men men.. :)
Annars så gick det rätt bra idag med "kuren" idag. Ja kanske inte följde den slaviskt ikväll men jag har ju iaf börjat. Och det känns bra. Nu är det bara den andra pusselbiten kvar. Träningen. Tänk om jag vore som min lillebror. Han tränar VARJE dag! Men då ser man inte att vi är släkt heller. Han lång som en flaggstång och lika smal typ. :) Och själv.. ja.. :)
Nä..sängen kallar..
Hah, tobias slet fram skivstången nu.. han är inte klok.

Jul

Kategori: Allmänt

Jag längtar efter en mysig jul. har fått dille på jul och vill bara julpynta här hemma! :)
Men man kan iaf fundera på julklappar åt folket.
Dessa är fixade.

* Filippa
* Maggan/ Bengt.. :P
* Kerstin

men som sagt en massa kvar. Men det gör inget. Jag tycker det är kul.. :)
Blir nog en umeå resa till innan julen.

Nä hejdå.

Hello tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har man jobbat. Gick helt okej.. alltid segt efter man vart ledig men men.
Gick nyss ner på OK och köpte bröd, scapbooking tidning. Okej jag erkänner en bilpåse också, i smyg. Och när man smygköper godis då har det gått för långt. Men jag har fortfarande samma känsla nu som imorse.. att imorgon då. DÅ!
 Och jaaa jaaa jag har sagt det 1000000000000000 ggr nu. Men nu känns det annolunda. Tidigare har jag bara halvt menat det, nu känns det nästan som jag längtar efter att få börja igen. Känna lyckan när man ser reultat igen osv. Nä back to Osnats kur igen. Det är det enda rätta för mig.
Önska mig lycka till. Kommer säkert vilja kasta in handuken varje dag minst. Men det måste gå. Det finns inget annat. För det är ju det här jag vill. Tänker ta ditt tips Maggan och skriva lite matdagbok. Det gjorde jag med Osnat och de va ju en lärorik läxa. :) Lycka till madde...
En annan sak. Undrar om man ska skriva såhär öppet om ditt och datt i sin blogg? Vem som helst kan ju läsa den egentligen.. Fast och andra sidan det mest privata skriver jag inte om numera och att jag skriver är ju mest för min egen skull. Som terapi. :) Man får väl bjuda på lite skvaller åt folket om nu nån lyckats hitta nått sånt i min blogg.. :)
Tillbakas till scrapbooking tidningen. Hur mkt tid har folket!?!? Gör dom inte annat!?!? Mitt huvud snurrar efter att ha läst den, så mkt fint och så mkt ideér. Men så mkt tid och pengar. Pjjuhh...
Kanske man ska göra nått vettigt ikväll.. Tobias skruvar i skotern. Jag borde röja upp här och kanske scrappa lite. :)


Bye bye

Dagens bild ur arkivet
Gustav i handfatet.. :)
image60

Hästtjej

Kategori: Allmänt

jajemän! Nu blir man hästtjej igen! :) Inte på riktigt då som tidigare utan bara ibland. Har faktiskt haft ett eget hästkräk en gång i världen. Katina hette hon, en islänning som var mer vild än tam. :) Men go var hon, även om jag var för liten för att kunna hantera henne i sadeln. Iaf så ska man få börja  känna hästlukt och gosa med de mysiga djuren igen. :)

Annars så är jag hemma idag. Inte alltför pigg imorse så jag är hemma och kurerar mig idag. Men imorn är det back to work igen. Har ju en kusin som är där och praktiserar iveckan som jag måste terrorisera.. ;)

Läste ut Predikanten imorse av Camilla Läckberg. Ta sån lång tid för mig att läsa en bok numera, och det är inte det att jag läser sakta utan hittar aldrig tiden att läsa helt enkelt. Iaf så va det ganska bra.. hennes böcker påminner mycket om varandra. Ganska ofta är det gamla döingar som grävs upps osv. Men det är bra ändå.. :)

Såg oprah nyss, det handla om uppfinningar. En brud hade uppfunnit en lapp med ögonskuggor på som man bara drog på ögonlocket och sen vare KLART! Färgerna va färdigmatchade osv. Ganska smart idé tyckte jag men det va en annan som vann. En special mat/kak form. För alla desperate housewifes over there.. :)

Nä nu ska jag slita mig från datan.
Ses...

Skotergalen...

Kategori: Allmänt

Ja det är då inte en överdrift iaf. Tobias gick och la sig jättesent igår för han stod och dregla på skotern eller nått. Och jag trodde inte det va sant när han vakna runt kl 7 i morse och drog iväg för att "leta skoterföre"! Herregud, han har blivit värre än brorsan, och det vill inte säga lite det. Iaf så sitter jag nu i Barsele. Tobias och Björn är ute och kör skoter. Vart vet jag inte..:)

Känner mig inge vidare kry egentligen. Har kanske inte feber längre men man känner sig små krasslig ändå.

Satte på fejknaglar igår kväll. :) Blev ganska bra, det är lite svårt att använda händerna nomalt bara, men man vänjer sig nog. Älskar att ha långa naglar. Förrut kunde jag få alla naglar långa. Men nu äre bara vissa som blir det. Resten går av eller skivar sig.

Vi i den här famljen har börjat skriva på våra önskelistor till jul. Är som lättast så för då får man det man vill ha och alla blir nöjda och glada. :) Men det är lite svårt att komma på vad man vill ha? Kom på en sak, undra när mamma och pappa anser att man är för stor för många julklappar och börjar ge en bara en enda? Hoppas det inte blir iår iaf, älskar presenter. :)

Kanske ska börja följa Jenny ner till stallet lite då och då framöver. :) Det skulle va kanonkul! 

Nä nu ska jag gå ner och va lite social med mammi.

Ses..

Stora darren

Kategori: Allmänt

Börjar känna av den där stora förkylningsdarren. Suck. Inte nu.. Alldeles matt och bedrövlig känner jag mig.
Ska ändå försöka mig på att städa här hemma så det blir fint nån gång.
Jessi är hemma i byn för några timmar. Men jag orka inte cykla till henne.. :(
Middagen igår hos Jenny och Robban va kanon! :) Nästan så man rulla hela backen ner till oss efteråt.
IDOL igår va bra för rätt man försvann om man säger så. Jag tror det blir amanda och marie i final. Eller det hoppas jag på iaf. Är inte så mkt för Daniels Dileva imitationer.
Jobba idag va tungt. :(
Nä...nu kallar alvedonen känner jag.
BTW, tobias köpte skotern och är efter lite vilsekörningar i vindels skogar på väg hem. Han skulle ta en genväg från nån by där och det blev en senväg. :)

Long time

Kategori: Allmänt

Long time, no see. Har inte riktigt orkat/ haft tid att uppdatera bloggen i veckan. På dagarna är det fullt upp på jobbet och på kvällen masar man sig till soffan och dör. Ja utom igår för då hälsa vi på Robban och Jenny en sväng. :) Trevligt. :)
Blivit halvförkyld har man också lyckats bli. Illa.. hoppas det går över eller bryter ut. Hatar sånt här mellanläge.
Nu äre helg men jag jobba imorn. Fast det gör inget. Lördagarna man jobbar brukar oftast gå ganska fort. Hoppas på mkt folk. :) Tobias drar nog till umeå imorn för sín nya kärlek. Lynxen. :) Då blir man nummer 2.
Nä nu ska vi fara på middag hos robban och jenny. Har köpt med oss efterätt och en vinflaska så det här blir nog grejer det.. ;)
Ja en snabb update blev det.
Ses.. :)

Bad day

Kategori: Allmänt

Idag är ingen bra dag. :( Började med en försovning. Fick gå till jobbet. Dvs sen till jobbet.
Skäll på jobbet.

Jag försöker göra mitt bästa men det känns som att det inte räcker.

Känner mig allmänt nere också.

Bad day. :(

Måndag

Kategori: Allmänt

Ursch för måndag. Måndag är alltid måndag och det är lika med segt.
Började dagen lite galant med att cykla omkull. Inför publik dessutom. En gubbe som skotta snö och en bil som körde förbi. Pinsamt. Gjorde iaf inte illa mig och det är väl huvudsaken. Sen har resten av dagen varit småseg.

Nu har fökylningen hittat till vårat hus också verkar det som. Tobias ligger nedbäddad i soffan och är inte alltför pigg. Stackarn. Får pyssla om han med varm oboy. :)

Ikväll äre scapbooking. Va länge sen jag scrappa nu och tänkte ta mig dit. Köpte en verktygslåda ihelgen för alla mina grejer. Så nu ser man ut som ett proffs.. ;) Besökte scrapbooking affären i Umeå ihelgen också. Den va lite av en besvikelse. Dom har iof mer stämplar och bokstäver än vi. Men annars tror jag vi har lika mkt grejer som dom. Och det är ju kul egentligen. :)

Vi kanske ska köpa en bil nu också.. :) Av Jörgen. Blir super! Inte världens deluxe kanske men en miljon gånger bättre en goffen.

Sugen på att ändra håret igen. Har hela 3 olika ideér men vet inte vilken jag ska genomföra.
1. Göra hela håret mörkt och lockigt. Inte permanent friss utan lockar.
2. Göra hela håret helrött. Riktigt rött och inte morotsrött. Såg en brud som va skitsnygg i det.
3. Brunt, ljus slingor och lockar.
Vad tror ni? Kom gärna med åsikter. :)

Nu ska jag gå och krama min sjukling. Karlar blir för bedrövliga egentligen när dom blir sjuka. :)

Back home

Kategori: Allmänt

ja nu är vi hemma i Störstuman igen efter en helg i civilisationen. ;) Jäkligt skönt att byta miljö ibland. Synd bara att det går så mkt pengar. :)
Igår blev vi bjudna på middag hos Jörgen och Sara. :) Det va mycket trevligt och jätte god mat också. :) Känns som det va länge sen sist. Sen hann vi även med en sneakpeak på jörgens nya affär. Den rekommenderas varmt Maggan! Skit snygga grejer! Måste nog ner och handla.. ;)

Själv så köpte jag lite blandat. En vinterjacka (YES), vinterskor, ljuslyktor, örhängen m.m. Blev ganska mkt ändå, men inte ETT endaste annat klädplagg! Jag är helt chockad själv än jag vet! Blev bara så jävla less på mig själv när jag gick in på GIna Tricot. Skitsnygga grejer men jag såg ut som en flodhäst i allt. Deprimerande. Så det va det shoppinghumöret. :) Men det är väl en morot att börja ta tag i sig själv igen. En ganska stor morot dessutom...

Det va skönt att va i staaaan annars.Fast det regna där idag, och det kan jag klara mig utan. Här hemma är allt vitt och fluffigt, me like. :)
Ska nog åka ner snart igen och shoppa lite julklappar är det tänkt. Men då vill inte Tobias följa så jag får hitta nån annan som är lite mer shopping sugen än han. :)

Imorn är det måndag. Back to work.
Håller på packa upp helgens handling nu + spela in Åter till Could Mountain. Den filmen är så jäkla fin.

Höres..

Snö..

Kategori: Allmänt

Och inte lite heller! Det fullkomligt vräker ner! Men det är mysigt. :) Klagar inte alls.. såå mkt bättre en regn och slask. DET kan man bli deppad av .
Annars så är det fredag och snart helg igen! :) Så skönt. Imorron bitti drar vi till umeå. Tur vi inte far ikväll i det här vädret.
Jag och lilla My va och gymma igår. :) Spinning. Jag höll på dö. :) Men det va skönt efteråt och idag är man sådär lagom stel. Men fy fan viken dålig kondis man har, och styrkan orkar jag inte ens nämna. Nä huvva.
Igår fick tobias äntligen till diskmaskinen. Sen va han lyrisk resten av kvällen över hur bra den va och hur mkt tid vi sparar på att inte handdiska allt. :) Tänk vad en sån där uppfinning kan skapa mkt gläjde.. :)

mm... längtar tills imorn.. shoppa.. :)

* Måste kolla på Indiska efter några snygga gardiner i sovrummet.
* Snygga vinterskor vore inte så dumt kanske.
* Farsdagspresent
* Mamma present

Ja sen äre ju en massa annat också. Men det där är då mina MÅSTEN.. :)
Ikväll får vi se vad som händer. Funderar på om vi skulle farit och grattat en viss 1-årig dam eftersom vi är borta imorn. :)

Nä tillbaks till jobbet.
hej..

H&M

Kategori: Allmänt

H&M senaste gästdesigner Roberto Cavalli kollektion släpps imorgon tror jag det är. Nu bor man ju inte inom 20 mils radie för närmsta H&M butik men det vore ändå inget jag skulle köa för. Av det jag sett liknar det mesta kläder för gamla panter tanter. Inte min stil alls. Har iof inte sett allt men det är då inte värt pengarna hursom. Springer hellre en extra vända på Gina Tricot för dom pengarna.
Blir nog Umeå ihelgen ändå.. sweet. :) Ska bara fixas kattvakt först.. *Blink, blink* :)
Tobias håller på med avloppet i köket för fullt. Och det STINKER! Fy fan! Vilket hästjobb det blev för att sätta in en diskmaskin. Men det blir nog bra det med tillslut.
Pah! Mysan ringde nyss. Jag måste på gymmet och spinna med henne klockan 7. Grymma värld hur ska jag orka?:) Hon måste va nått av en tankeläsare. Vi har inte tränat tillsammans på 100 år och mitt gymkort har gått ut. Men idag ringde dom från gymmet så jag blev "lurad" att förlänga det. Och just denna dag ringer hon och vill träna.. hm.. scary.. :)
Vi tiggde middag hos svägerskan (visst blir det rätt så?) med familj ikväll. :) Inte dåligt det inte! Tack så mkt! :)Vi får bjuda igen nån gång.. :)
Tok mkt göra på jobbet idag. Men skoj! Fick massa scrapbooking grejer också, men har inte hunnit packa upp dom än.
Va ute och skotta snö ikväll. Lite små mysigt ändå.. :) Undra om den här snön får ligga kvar? Det vore bra om det blev isar också. Man är ju så orolig när det  bara är svagisar och pappa eller björn är ute med hundarna och jagar. En olycka är ju så lätt hänt om dom far ut på isen.
¨På tal om hundar så chefens dotter har hämtat hem en valp. En Basset tror jag det va! Och gud så söt! Skinnet är alldeles löst och öronen på tok för långa! :)

Vilket himla svammel inlägg. :)
Nu blire sängen med Camilla Läckbergs Predikanten. Borde läst ut den för länge sen.. men man har ju tidsbrist.

Godnatt folks..

Mutter, mutter

Kategori: Allmänt

Vet ej om det blir nån Umeå resa ihelgen.
Vet någon söt vilka öppetider affärerna I Umeå har på helger?? Jag har ingen aning själv..

Skulle vilja fara ner på fredag. Vilken lycka.. men som vanligt jobbar man ju.

Utbrytarkungen!

Kategori: Allmänt

Haha, säger jag bara! Utbrytarkungen Gurra ångar just nu bittert dagens rymmningsförsök. Jag visste inte ens om att han rymt. Satt och surra med brorsan i telefon. När jag surrat klart och gick in i sovrummet sitter Gurra vid fönstret. Fast på utsidan! Han skriker utöver sig när han ser mig så jag skynda mig öppna och släppa in snöklumpen till katt.
Vet inte när han rymde, förmodligen när hans virrhöna till husse va och sprang i dörren vid klockan 18.00 nån gång.
Nu sitter Gurra och försöker febrillt putsa bort all snö.. :) haha, hoppas han inte gör om det.

Gurra något lugnare..Hösten 07
image59

Takida- Curly Sue.

Kategori: Kärlek

Lyssna och njut.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=lzxn2FLAens

Cykla

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur många ggr jag svurit över att cykla nu! Det är tamme fan hopplöst! Halkigt och snön gör att det går ännu tyngre än vanligt. Så pulsen snittar väl en sisådär 300 när man är framme på jobbet eller hemma. Ja det är så det känns iaf. :) Och ja ja jag är lat. :) Men man ska inte klaga. Jag kunde ju varit utan cykel och varit tvungen att gå. Jag är verkligen ingen gå människa. Iaf inte om jag måste gå själv. Det är tråkigt och tidsödande. Jag är lat. :)

Eventuellt, kanske och förhoppningsvis ska vi till Umeå ihelgen. Shopping och bara byta miljö en stund.. :) Skönt. Tobias ska väl kika på nån skoter också. Han och brorsan.. dom skulle kunna snacka skotrar i veckor i sträck tror jag.

Ja här hemma är det inte vackert nu vill jag lova. Saker överallt. Diskmaskinen kommer inte kunna kopplas in förens imorn.

Jag hade som inget vettigt att medela idag egentligen känns det som. mest bara svammel. :)

Jo Mamma fyller år idag! Grattis Mamma! :) Vi ska fira henne ihelgen. Och brorsan fick jobb! Grattis!:)

Nu ska jag försöka slita mig från datan. :)

Uppfinning

Kategori: Allmänt

Ja en av dom bätte uppfinningarna som gjorts måste vara diskmaskinen. Nu står en sådan i vårat kök och det va inte en dag för tidigt! Ska bli så skönt! No more handdisk! :)
Tobias håller på försöka koppla in den nu.
Ikväll äre städning på schemat. Ser för hemskt ut här.
Idag har vi börjat plocka fram alla tomtar för julen på jobbet. Känns mysko men det är ju snart dax för julen. Och nun när snön kom så får man ju lite julstämming iaf. :) Men kommer förmodligen spy åt allt som är rött och liknar tomtar på julafton. :)
Stackars lilla My som va hos tandläkaren idag. Huvva säger jag bara! och jag har på känn att snart måste jag också dit. Va väl en sådär 2 år sedan sist. :(
Nä nu ska jag gå och kika om lasagnen är klar i ugn. Är till och med jag som lagar mat idag vilket inte hör till standard på veckodagarna om man säger så. :)

Dagens bild ur arkivet.
Umeå vår/sommar 07.  Beavis and Butthead har "förfest" i biosalongen. :)
image58

alla helgona

Kategori: Händelser

Idag tog vi tag i vårat alla helgona firande. Halloween lika med fest. Alla helgona lika med tända ljus på graven och minnas nära och kära.
Tobias byte däck på Goffen och sedan drog vi upp till Umnäs till Ingemars grav. Jättefint väder va det. Kallt men solen lyste. Vi tände två ljus och stod där en stund. Det va ledsamt men kändes ändå bra att ha varit där.
Sen drog vi ner till Barsele och åt middag hos mamma och pappa. Satt där och surra i  några timmar.
Vi har även varit på förbi min morfar och mormors grav och tänt lite ljus för dom. Vi var alldeles ensama på kyrkogården. Det va jättefint med alla ljus som lös överallt.  Åren går så fort, kan inte fatta att det är fyra år sedan mormor dog.
Ja och så har vi hunit vara förbi Nisse och Kerstins nya hus två ggr idag.
Ja vi har varit lite överallt idag känns det som. Och nu ska väntar vi bara på att Mysan ska ringa så ska vi gå ner och se Spiderman 3. Perfekt avslutning på helgen.
Har inte hunnit med allt pyssel här hemma som jag tänkt men det kan man ta i veckan som vanligt. :)
Nu ringer tobias på en skoter.. :) Får se vart det bär.

Hej svejs..

Bakis..

Kategori: Allmänt

Idag är den officila bakis dagen känns det som. alla va i rätt bra form igår och mår därefter idag. :)
Imorse svor man åt sig själv både en och två gånger för den där extra cidern 20 i 2 inatt.  Men kul va det! :)

idag har de inte varit många knop här. Soffan, soffan och soffan. Det sammanfattar denna dag bra. :) Är fest ikväll också, kareoke kväll på 3:an bland annat. Men inte för min del. Film hos Tobbe S blir det. Sådär lagomt skönt.

Nu ska jag rädda Gurra som krupit in i en sopsäck!

Hej!

Repris

Kategori: Allmänt

Favorit i repris? men inte alls lika stadid på handen som förra helgen. Vissade sig bli en trevlig kväll trors mitt humör i början. Super härlight att träffa Mysan och Jessi igen!!! :D Love you!
Haha, om nån sett jag och tobias på vägen hem skulle dom dött av skratt! Jag tog mina röda partydojor.. som inte är det minsta snö/is tåliga. Så jag halka och frös av mig fötterna hela vägen hem.. yeah..:)

Inget bråk ikväll inte. Skönt. Imorn blir det att besöka mormor och morfar och eventuellt slussfors, Man är egentligen kluven över denna helg. Både minnas bortgångna angöriga och festa? som mysko komination egentligen.

Takida-Curly Sue... man får ståpäls och vill bara dansa tryckare. :) Den där rösten alltså... :)

Märkligt hur folk ändrar sig egentligen. Man trodde man kände dom till punkt och pricka men sen går dom och blir en annan person. Mysko...         Bara lite natt grubblerier från mig. :)

Godnatt och tack för ikväll mina vänner. Nu ropar tobias som otroligt nog ät vaken. :)

Fest ikväll?

Kategori: Allmänt

Äntligen har man fått helg! Har varit en dö jobbig dag med jättemycket göra och mkt folk! Känner mig helt slut i huvet av all stress. Kommer hem till ett hus som liknar helvete och en kille som bara suttit vid datan sen han gjorde helg. Känner mig sådär lagomt förbannad och less. Paryhumöret mitt befinner sig på en annan planet totallt. Hade hellre suttit hemma i soffan och halvsovit ikväll så färdig känner jag mig.
Varför far jag då ut? Ja.. man är ju för dum egentligen. Rädd att missa nått kul kanske. Vill träffa folk, ( fast egentligen vill jag inte det idag).
Blä..

Har iaf fått mitt paket från Ellos idag. Så nu ska jag styla om vardagsrumme ihelgen. :)

Alla helgona.. ska ner till mormor och morfars grav ihelgen och tända lite ljus för dom.

Maggan, vi börja se DH boxen igår och vi gilla den båda 2. :)

Oj nu pep mobilen.. säkert nån party kåt dåre som skriver. :) Sorry folks men jag är bara nere idag.

Nä ta en huvudvärkstablett och börja styra upp detta.
Bye bye.

Torsdag

Kategori: Kärlek

tok mkt göra på jobbet idag. Mkt folk och så kom äntligen lite julgrejer. Nu börjar det. :)

Käka lunch hemma hos Jenny idag. Trevligt att sitta där och surra lite. :)

Haha, Sandra jag lider med dig. Dom är inte kloka våra katter. :) Gurra är ju som ett vildjur om man jämför han med Tussan.

morn slutar vi klockan 15.00. Skööönt.

Ja har inte så mkt att skriva om idag. Kanske kommer på mer senare.
Vi har iaf beställt en diskmaskin nu. Så nu slipper vi handiska!:)
Nä...ska fortsätta måla garderoberna. Byggmax lackfärg suger för övrigt. Kommer få måla 100 lager innan det täcker.

byyyee!