Madelene

Valborgsmässoafton!

Kategori: Händelser

Solen strålar och det är stekhett ute! Nice! Grillning ikväll at Jessicas. :)


Ha en trevlig Valborg alla!

Hundsugen

Kategori: Allmänt

Long time no see. Har inte riktigt kännt mig taggad på blogga så det har som blivit snålt med inlägg dom senaste dagarna.
Vi kom nyss hem från Jenny och Robban och deras nya familjemedlem Dakira. :) Så himla söt och snäll! Och va mysigt med hund! Vill ha!
Skulle beställa en vovve själv på studs om jag visste att det skulle gå bra med katterna och att det inte blir trångt i våran 3a med 2 katter, 1 hund och oss själva? Hm.. svårt det dära.. mkt man ska väga in innan det blir beslut.
Annars så är det valborg imorn och jag har ingen aaaaaning om vad som händer. Kanske grilla lite, kanske Barsele. Lugnt blir det iafl för Tobias ska jobba, till skillnad mot förra året då vi hade badtunna fest här hemma. Den spåra ur lite lätt och halva storuman dök upp både bjudna och objudna. :)
Nä nu väntar sängen..
Natti.

Bjuder på en bild från förra valborg. ;)
image104

Cuuuuuuuuuuuuuuteee.. :) Från google.se..

Me want.. :)

Kategori: Allmänt

Senaste kärleken.. :)



Ja gud vad man kan bränna pengar om man vill. Köpte mig en cykel idag. En röd, med cykelkorg. :) Ska hämta den imorn så det blir super!
Annars är det som lugnt. Men soligt! Satt ute och sola på lunchen och det va så himla skönt...
Imorn blir det middag på Toppen, lördag jobb och sedan skooooooooooooteer, ;)

10000000 x vuxenpoäng

Kategori: Allmänt

Har varit på banken idag. Dom ringde och bokade ett möte med mig för nån månad sedan och idag var det dags. Har börjat spara 3500 på både fonder och sparkontot. :) Känns nice. Men mitt största vuxenpoäng hitills är nog att jag började pensionsspara. Va fan tänkte jag, lika bra att göra bort det. Så nu sparar jag 100 kr. :) Inte mkt men ändå.
Sen så va jag och träffa Lars på gymmet idag för ett styrketräningsprogram. Så nu äre kondition 2-3 ggr veckan och stryka 2 ggr veckan som gäller för mig. Känns super!
Sen tog han ner mig på jorden idag lite också. Jag vill ju gå ner ca 20 kg i vikt relativt snabbt, helst igår. Men han mena på att det skulle bli väldans tungrott och att jag inte får fuska minsta lilla då eller slarva med träningen NÅN GÅNG. Och sedan när jag nått mitt mål kanske det blir så att jag tänker  "Fan va duktig jag är!" och släpper allt som heter träning och kost IGEN = tillbakas på ruta 1. Nä så han tyckte att jag ska börja träna och så för att må bra och hitta min trivselvikt. Men inte att jag ska svälta mig själv för att gå ner 20 kg i vikt utan om jag går ner 1-2 kg i månaden så är det mer än nog. Sakta men säkert är det bästa för ett långvarigt resultat. och visst fan har han rätt! Det måste ju vara bättre om jag bygger upp min styrka och kondition och struntar i vad vågen har att säga egentligen.. :)
Annars så äre Greys hos Jessi ikväll. :) Va ju hos henne igår och såg DH! Kunde inte hålla mig Maggan!:) Så nu ska jag skynda mig att se ikapp boxarna och sedan måste jag fixa avsnitten som fattas.
Nä surfa vidare..

Bjuder på lite bilder från påsken..:)

Min älskling vid Syterskalsstugan
image99

Kusin Emelie.. ;)
image100

Öpnna vidder..
image101

Och sist men inte minst. Jag och mitt nya hår made by Jessica. Och ja jag är full på bilden. :)
image102

Klokt folk

Kategori: Träning

Som läser min blogg. :) men det visste jag iof redan. :) Ska nog fortsätta fundera på det där med hund trots allt.
Jag känner min ändå relativt vuxen.. ;)
har nyss kommit hem från Jessi. Hon va trött den stackarn. Jobbar jämt numera. Vi surra om när vi ska dra till lilla Myspysen våran i norge. Vad tror du om runt din födelsedag My?!
Ett kort inlägg blev det idag. Har inte så mkt att säga. Eller jooo, jag har varit duktig och varit på ett riktigt killerpass på spinningen. :)
Natti med er.

Segt

Kategori: Allmänt

Måndag. Solen skiner och jag drömmer om att få vara ledig och ligga i en snödriva och njuta av vädret. Men icke. Man skulle haft ett flexibelt jobb där man kunde komma och gå som man ville.
Sitter hemma själv, är för lat idag för att orka göra nått vettigt. Men man måste få ha såna dagar också.

Helgen va kanon. Åkte upp till stugan i fredags. På kvällen for vi till Jörgen och Sara i Yttervik och hälsa på. Sedan körde jag 16 mil skoter på lördagen. :) Det va kanonväder! Vi körde till Ropen och fika och sedan blev det Vackertvädersleden hem. Snacka om mäktigt! På kvällen blev det middag i Hemavan hos Tobbe och Sofie och sedan utgång på hotellet. Gårdagen blev det lite mer skoter. En trevlig och rolig helg. :)

Hundplanerna blir nog lagda på is tillsvidare som det känns just nu. Man blir inte så peppad på skaffa hund när man bara får höra "Det kommer aldrig att gå", "Hur skulle du klara det?"osv. Man börjar faktiskt tvivla då och kanske är det så att jag får nöja mig med 2 katter tillsvidare. Men det skulle vara så kul och mysigt med en egen hund....

Till helgen blir det att tacka av Christian som drar till huvudstaden nästa vecka och lite jobb. Sedan hade jag tänkt hinna med några mil på skotern också. :) Tobias är kär i min skoter. Jag får knappt använda den själv. :)

Nä.. disken väntar.

Jag längtar tills jag blir vuxen och får bestämma själv..


image98

Vibmax

Kategori: Träning

Va är det tänkte jag och bokade en tid med Lars på gymmet idag. Jo det är sjukt jobbigt!! Det ser som småfjantigt ut när man håller på gör en massa övningar på en maskin som vibrerar. Men jag är då helt slut på. Känner redan av benen och det kan inte båda gott för imorn. :)Nästa vecka ska vi fixa ett styrketräningsprogram åt mig. Känns bra det här. :) Även om det kostar så är det ju slantar man investerar i sig själv.
Renoveringen i köket går väl sådär. Tobias ha ju fått en "snilleblixt" om att måla om luckorna och byta alla gångjärn osv. Men det verkar inte gå byta så nu står vi med en massa gångjärn. Aja, det blev hans bekymmer det där. :)
Hundplanerna ja. Jag tjatar och visar bilder så kanske. :) Just nu är jag inne på en golden eller en labrador faktiskt, dom verkar som mest jag. Men Emelie en sån där liten lurvtuss vore inte heller så dumt. .;) Ja.. som sagt svåra val. Nu ropar Tobias så jag måste sluta här.
Hej hej. :)

Insnöad

Kategori: Kärlek

Just nu är jag insnöad på att jag vill ha en hund. Vill jag iof jämt men just nu är jag extra sugen. :) Tobias hoppar väl kanske inte direkt jämnfota av glädje över min smarta idé men men. :) han ska nog övertalas tids nog.
Så nu nöter man blocket.se och googlar om alla möjliga raser. Det är så himla svårt att veta vad man egentligen är ute efter.
Här är några kriterer
* Mellanstor eller stor hund. Ingen liten plutt här inte. :)
* Snäll och lydig/ relativt lättlärd.
* Helst korthårig fast iof så får vi ändå dammsuga jämt efter katterna.
* inte en katthatande ras. :)

Tänk att få hämta hem en liten puppie på semestern. :) Vilken dröm!
Annars så renoverar Tobias köket. Jag ska träna ikväll för det blev ingen igår.
Nu är lunchen slut. ¨
Återkommer nog ikväll. :)

Självskryt

Kategori: Träning

15min cykling
30 min crosstrainer
15 min arm

Klappar mig själv på huvet. :) Duktig Madde. Imorn blire spinning.
Fick ett erbjudande från viktklubb.se som jag inte kunde motså idag heller. Har varit med i det tidigare. Där skriver man ju in allt man äter, när man tränat, vikt osv.
Finns mkt hjälp att få därifrån bara man kommer ihåg att använda den. :)

Nu ska jag sova. Tobias sover redan på soffan så jag ska försöka få liv i han så han får sova i sängen. :)

OJ!!

Kategori: Allmänt

Hej på er. :)

Kategori: Allmänt

Mina läsare ökar. :) Trevligt. :) Vilka är ni nu som läser??? Kom ut ur garderoben.. ;)

Wedding.. :)

Kategori: Allmänt

Har ganska nyss kommit hem från Jonas och Emelies bröllop i Stensele. :) Himla fint och hon hade en grym klänning. :) man blir ju nästan sugen själv på gifta sig, men bara nästan. :) Vi träffade Anna och Daniel på bröllopet också och det va trevligt. :) Jätte länge sen sist. Får ta tummen ur nån helg och åka ner till Umeå och hälsa på där.:)
Ikväll blire nog lugnt.. Ja eller lungt och lugnt, Tobias tänker snart tvinga ner mig på gymmet med han så det blir väl att svettas lite. Men efter det blir det nog en film. Va jättelänge sen jag såg en film känns det som så det kan va skönt. :)
Imorn tror jag att jag ska fortsätta i köket så det blir klart nån gång iår. Tobias ska byta kamrem på min bil så den blir klar nån gång också. :) Sen äre ju 2 födelsedags barn som ska firas på Materialvägen. :)
Nu ska jag ringa och höra hur det gick för Piri Viri på hundutställningen idag med pappsen. :)
Hej!

Har inte hunnit tömma kameran ännu så det blir en bild från bröllopet i somras. :)
Psst.. säg till om ni vill jag ska ta bort den. :)
image96

Grönt är skönt

Kategori: Allmänt

Zooma

Grönt och vitt i mitt kök. :)

Men det får jag nog aldrig göra fullt ut. :)

Friday night

Kategori: Shopping

Sitter och surfar runt lite på IKEA och Mio. Är ute efter nytt, snygg köksbord och stolar. Det vi har nu är nått ihopplock och när man lix renoverar vill man ju ha nytt. :) men det är så himla svårt att kika på internet. Man vill ju ta på grejerna. :) Blir nog ett besök på den lokala möbelaffärn till veckan.
Annars ha vi varit med "grannarna" ikväll och käkat Pim mat och mögel ost. :) En himla blandning. :) Men gott. Vi såg lite tv, kika på nå kort från när Tobias va en liten skit och hade det trevligt. :)
Imorn är det Jonas och Emelies bröllop och jag har fortfarande inte kollat va jag ska ha på mig! är på begravning om man tar en svart klänning till ett bröllop?
Annars fick jag paket idag och det innehöll detta. :)

Zooma'
Gummi stövlar är bra att ha. :) Speciellt om man inte äger några.

Zooma

Pallar till köket. Men det va visst bara jag som gilla dom. :) Konstigt dom som är så gröna och fina. :) Får se om jag kanske skickar tillbakas dom.
Nä.. nu ska jag sussa.
Ses.

Omnämd

Kategori: Allmänt

Min älskling var omnämd i VF igår. Och visst fan blir man stolt över han. :) Dock hade TRYCKFELSNISSE varit i farten och skrivit ner han en placering till 6.a! HAN BLEV JU 5:A!:)
http://www.folkbladet.nu/2008/04/08/inge-visade-att-gammal-ar-aldst/

flitigt bloggande idag.. :)

Besviken

Kategori: Allmänt

Är grymt besviken på mig själv i dessa dagar också. Jag menar hur många ggr har jag inte börjat banta?! Hur mkt pengar har jag inte slängt ut på allt möjligt tjafs?!Hur många ggr har jag inte misslyckats halvvägs!? Lika många ggr.
 Hamnar ALLTID tillbakas på ruta 1 ch jag är så jävla less på mig själv för det. Varför gör man så? Varför kan jag inte bara hålla mig till mitt nya, hälsosamma liv när jag mår så mkt bättre av det i längden.
Suck. Imorn ska jag på gymmet och förlänga mitt gymkort för säkert 10000 gången. Jag hoppas på att det blir starten på mitt nya liv. Men med min svaga karaktär kan man ju aldrig ge några löften.
Blä för mig.

Blommor och bin

Kategori: Allmänt

Näe jag lever. är bara lite lat på bloggfronten just nu.
igår kväll va vi och hälsa på Magdalena och Bengt. Trevligt. :) Satt i soffan och surra när lilla Elias började fråga mig varför jag och Tobias inte ha nå barn och om jag inte ville ha  "Tobias fjön flån noppen". Haha!! Satte nästan tungan i halsen och både jag och Tobias såg väl ut som  två röda ufon!:) Ja dom är härliga och ärliga ungar. :)
Annars är det mesta som vanligt här. Jag jobbar men Tobias han är ledig. Han ska bara jobba 6 dagar på hela april!!! Synd man inte blev blåsmurf på Biostor så man fått va ledig. ;)
Ihelgen är det bröllop på schemat. trevligt. :) Men va ska man ha på sig?? Får ta en garderobskoll.

Take care.. :)

Stoned

Kategori: Allmänt

Idag mår man som man förtjänar. :) Toppade formen på 3.an igår lagom tills stängningsdags. :)Men som tur var egentligen blev det ingen efterffest. En trevlig kväll. Jag och Jessi mötte upp Tobias och Jörgen som satt och svalt på 3.an, efter vi sett PRO programmet Så ska det låta med Brolle Jr.. :) Haha.
Idag blire lugnt, med palt till middag (har lovat morsan att äta palt med henne idag, hur sugen är man på palt egentligen idag!!!!) och soffläge.
Ett stort grattis till min älskling som blev 5a i Enduro SM!!!! :) Helt själv och utan flashiga sponsorer har han kämpat hela vintern och tog tillslut en 5:e plats totallt i ett hårt startfällt. Tur Jörgen kunde följa han ihelgen och hjälpa han med tankning, pepptalk osv.Nästa vinter hoppas vi på bättre förutsättningar och en topp 3. :)

Nu ska jag ha nå mat!!!

image94

Blogg/städ

Kategori: Allmänt

varvar städandet med bloggandet. ;)
Måste bjuda på en partylåt till. Brittan, hon kan göra partymusik, sen om hon kan så mkt annat låter jag vara osagt.

Denna blir bara länkad.
http://youtube.com/watch?v=4DdCFczrodc

Åh ja vill ha sommar NU!

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu skiner solen som aldrig förr. :) Härligt! Har jobbat idag och efter det gick jag och Jessica till den nya klädaffären här på byn. Dom har faktiskt jäkligt coola kläder och speciellt jeansen! Ska köpa mig några par när jag gått ner i vikt. :)Men jag tror dock att dom får börja ta hem större storlekar.
Sen gick vi på nyfiket för en latte och en godsak. :) sånt måste man ju också få ibland.
Ikväll blire mat hos hon och erik och sedan utgång. :) Hoppas på en kul kväll för jag är grymt partysugen. ;)
Igår gjorde jag mitt hår somrigt hos Jessica och jag är jättenöjd. :) Fick det sådär sommar blekt, guldigt, brunt. :)

Bjuder på en partylåt kvällen till ära

Flower power

Kategori: Allmänt

har återupptagit min röjning som jag började med innan påsk nu. :) Nu äre 2 st flower power för mkt i fönstrena mina. En svärmorsdröm och nån annan stackare som ska bort. Känner ni er sugna så hör av er. :) men krukorna vill ja behålla. :)

Bilberoende!!

Kategori: Allmänt

Jag är bilberoende! Blir så jävla less på att vi numera bara har en bil och den får jag aldrig se heller känns det som. Ett jäkla tiggade om skjuts hit och dit för att man ska ta sig nånstans numera. Iof så är ju jobbet på gångavstånd, men inte dagar när man är stressad och lite sen.Gymmet och hem till mor och far som jag hade tänkt ikväll är absolut INTE på gångavstånd i min värld. Nä det är bara att inse vi behöver varsin bil eftersom vi jobbar så olika tider. Så nästa vecka när Tobias är ledig så ska han få börja skruva ihop min bil som står i smådelar i garaget. Coupen.. :D Den är ju färdiglackad och klar nu.
 
Annars är det en grå dag. Blev scrapping sugen så jag råka köpa på mig lite grejer idag på jobbet. :) men insåg nu när jag kom hem att mina grejer står i Audin, som står på Biostor! Fuck.. :(

Ikväll äre mitt hatprogram som jag måste bara se ändå. Du är vad du äter. Vem hatar inte Anna Skipper?? Kunde inte låta bli att känna en viss glädje när jag läste att man sett henne på Burgerking, men en burgare såklart i handen. :)

Förevigt saknad förevigt älskad... My dear BMW.. buuuhuuu..
image93

Humor..:)

Kategori: Allmänt

Lite bättre än "kondomen sprack", mycket sämre än "ett kärleksbarn"

Omklädningsrum på Nautilus, Skövde

Två män ~30 står och byter om.
Man 1: Men din fruga är väl gravid igen eller?
Man 2: Jaja men, den är snart på väg ut, kommer i sommar!
Man 1: Nej men vad härligt! Grattis!
Man 2: Tack tack... ja det är gött!
Man 1: Var det planerat eller?
Man 2: Ja ja, klart det var planerat, man måste planera sån här saker!
Man 1: Ja, det är klart...
Man 2: Ja, det är ju OS i sommar, pappaledig hela OS...Det är ju hur härligt som helst!

Spinning

Kategori: Allmänt

Jag har just kommit hem från det jobbigaste spinningpasset i mitt liv tror jag. Höll tamme fan på dö! Men nu känns det skönt men under tiden va det rena plågeriet. Pust.. :)
Tobias har sovit hela kvällen, han är totallt färdig. Går inte prata med han för då blir han sur. Kul.
Nu äre Äntligen Hemma igen. Tillbax till tvn för lite insperation.. ;)

Nu funkar de.. :)

Kategori: Allmänt

Va lääänge sen jag skrev en rad nu. Så jag tänkte snabbuppdatera lite här.
Min veckas ledighet i fjällen va kanon! Kanonv'äder, lite kallt dock men sol varje dag. :) En massa skoter och för mkt go mat och godis. Jo tack, ställde mig på den där satans vågen när jag kom hem. Huvva. :)
Men hur som helst så va det skönt att va ledig så pass länge och vila upp sig ordentligt. Ska lägga upp bilder nån dag när bloggen inte är lika seg.
Men nu äre jobb och nya tag igen. Ska på gymmet ikväll och det ska bli skönt.

Satt hos Jessi igår och surra, det va länge sen. :) Vi tog en tv kväll och pratade om hur vi ska göra med mitt hår. Ska dit och färga det på fredag och det är så kul för hon har så mkt ideér om hur man kan göra med det. :)

Ihelgen är jag jäkligt kluven över hur jag ska göra? Jag jobbar egentligen, men samtidigt har Tobias sin sista SM deltävling i Överkalix! Ja tjena det va ju inte närmsta byn heller. Men byter jag bort min lördag nu kommer resten av skoterkörningen i stugan va förstörd för iår för det är typ fullbokat alla helger hela april. Och det suger ju också. Så det lättaste är nog att stanna hemma och jobba men samtidigt vill jag ju inte skicka han själv?! Köra 45 mil när man är slut på efter en tävling är ingen höjdare.. :S

Sen fick man höra nått annat idag som gjorde att man blev helt ställd. Blir mer än less på sånt där tjafs. Raka rör så att man vet vad som gäller uppskattar jag.

Nu ska jag tillbax till jobbet.
Ha en bra dag i solen ni som är lediga.. :)