Madelene

Harry Potter

Kategori: Allmänt

Såg just en dokumentär om självaste JK Rowling. Dom berättade slutet i sista boken!! Tur dom förvarna så jag hann blunda och hålla för öronen. Har 2 och en halv Harry Potter bok kvar. Måste ta och låna dom av brorsan, blev så sugen nu. :)
Annars har jag inte gjort ett skit ikväll. Sett tv och suttit vid datan. Tobias har sovit sedan klockan 8 och nu tänker jag med gå och lägga mig. Tidigaste kvällen på jag vet inte hur länge?
Natti med er.

Hey you

Kategori: Allmänt

Tisdag. En seg jäkla tisdag. Blev sent igår, alldeles för sent för mig. Somna vid halv 2 nån gång och va död imorse. Kan tänka mig att My va ännu mer död eftersom hon for tidigt. Hoppas det går bra för henne i lussekofta landet! Träffade en lussekofta idag..dom är lite svåra att begripa sig på. Ja eller vissa ord iaf. :)
Annars va gårkvällen kanon.. :) Kan lätt göras om. 
Ikväll hade jag tänkt snabb städa? Sen får jag väl se...kanske tar en prommis till jessi. Har nästan flyttat in hos henne sen hon kom hem från Övik. tror jag nästan varit där varje dag.. haha.. :)
Råkade just bjuda hem en MAC ögonskugga på Tradera. har läst att det märket ska vara bra och snyggt framförallt. Har nån dille på ögonskuggor och nu när jag blir arbetslös kan jag ju sitta och sminka mig hela dagarna.. haha.. :) Värt, näe..
Blev bjuden på lunch idag också. Hemma hos Lotta. :) Det va trevligt, fick träffa hennes goa hund också.. :) 
annars fick jag höra lite nyheter idag men inte blev jag då nå klokare. Nej nej, tvärtom. aja, ta en dag i taget och gilla läget.
Jo en sak till, igår då beställde jag en massa tapeter! Så nu ska hallen och köket bli snyggt!:)
Hej på er..

Måndag

Kategori: Allmänt

Jahapp, så va helgen över. Och den har varit bra.:)
Igår va det inte så kallt ändå. Iaf inte uppe på Blaikfjället. Ca 7-8 minus och strålande sol + massa snö. Jättehärligt. :) Sen på kvällen blev det bastu, bubbel och film med brorsan och Hanna. :) Så jävla härligt.
Fortsätter på SPA temat ikväll med Mysan och Jessi. Ansiktsmasker, hårinpackningar you name it. En hejdå kväll till Mysan som drar till landet med mkt fisk och olja. Vi kommer sakna dig gumman!! :(
Men man vet aldrig, jag kanske får följa efter om det inte ordnar sig här på hemmaplan. Inte många jobbdagar kvar nu. På torsdag är det den sista. Surt men jag har som insett det för ganska länge sen så jag va förberedd. Iaf psykiskt. För mkt anställda och Storuman är inte en bra kombination. Tyvärr..
Nä nu äre färdigdeppat. Nu ska jag fara och ha kul med mina tjejer! :)
Hej på er!

frysihjäl.nu

Kategori: Allmänt

Jahapp, I ett svagt ögonblick lovade jag att köra skoter idag. Borde nog sett vädret först. 15 isande minusgrader! Men det stoppar inte dårarna Björn och Tobias! Nejdå, vi ska ut!
har försökt stenvägra hela morgonen men det verkar inte hjälpa! Glenn och Elin fick ju banga varför får inte jag det då??
Så om jag inte är hemma ikväll har vi frusit ihjäl uppe på Blaikfjället.
Brrrrrrrrrrr....avis någon? Nej, tänkte väl det.

Om det ändå vore såhär
image70

Okej..

Kategori: Allmänt

Men suck. Igår fick jag veta. Jobbar en vecka till sen äre byebye och hello AMS! Och jag HATAR DET! Tanken på att bli utan jobb och måsta ha göra med AMS, a-kassa och all den skiten igen är det värsta jag vet! Börja om från ruta ett! Jag tyckte om mitt jobb, jag va fan i mig bra på mitt jobb, jag va engagerad och allt men vad hjälper det när pengarna inte räcker till att ha 3 heltidsanställda? Och det förstår jag, jag förstår faktiskt varför det blev så här. Men det är surt..som fan och det tänker jag inte hymla med.
Det verkar som glansdagarna är förbi igen i den här kommunen, nu hör man bara om att det ska sparas pengar överallt. Bara igår hörde jag om 3st som förlorat jobbet på sistonde. Väldigt deprimerande.
Vad ska jag göra då? Ja, det finns en chans, men den är ganska liten och vänta ut den kan ta tid. annars vet jag ärligt talat inte. Vill jobba men vet inte med vad, vill plugga men vet inte med vad.

Annars hade jag en trevlig kväll igår med middagen och det. :) Satt och prata och såg Lets Dance. Glenn och Elin kom också hit så det va kul.
Kanonfint väder ute idag. Hoppas det är lika fint imorn får då blire skoterkörning. :)
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, leka med Jessi och lämna in tapetböckerna tror jag.
Nä hejdå..

Jag är sur

Kategori: Allmänt

Tobias fick sitt skiftschema idag. Han jobbar hela sportlov, påsken, storumandagarna, jul och nyår iår.
YEAH HAPPY NEW YEAR! Hmrp, det sämsta jag sett någonsin!!
Annars är det bra. Jobbar och så, ha lånat hem en massa kataloger med tapet, men jag får sån ångest. Jessi vill du hjälpa mig?:) Tobias vägrar..
Middag imorn med  amrenofredriksson.blogg.se/.. :) Sweet, Sen ska jag umgås med lilla Jessi och hörhoppningsvis hinna träffa My innan hon drar,
Nu ska jag fortsätta sura.

En till

Kategori: Kärlek

Tobias är en linslus och vill va med han också.. :) Iaf med skotern.. :)
image69

Skoterfärd

Kategori: Kärlek

Av 2 kameror igår så var det bara telefonen som inte svek en stund iaf. Kanske inte de bästa bilder men det är ju nått iaf. Alla kameror strejka mer eller mindre igår tror jag.
Enjoy.. :)
 
Såhär såg det ut hela dagen. Nån satt alltid fast i snön. Här är det Björn. :)image65

Solen titta fram. Mkt snö.. :)
image66

The driver.. :) Sne jag vet..
image67

Här satt vi och fika. Kalla, men glada i solnedgången.. :)
image68

Aj

Kategori: Allmänt

Fick ont i magen igårkväll och började må sämre och sämre. Har fortsatt idag så jag är hemma från jobbet. Men jag har varken kräkts eller så. Äre magsjuka eller äre bara vanlig magonta? Mysko äre iaf och less blir man på ligga i soffan en hel dag i morgonrocken.
Har haft en underbart rolig helg annars, från början till slut.:)
 Nu är Jessi back in town again så det känns kanon. Men då far My. :( Dom byter av varandra med att fara, men jag är kvar. Orubblig som Forsviksberget? Njae, det återstår väl att se.
Mm..på tal om annat så går jag och Tobias snart in på 4 år tillsammans. That´s a long time folks! :) Tyvärr har vi inget specifikt datum att fira på. Jag vet bara när jag började intressera mig mer än normalt för pojken i grannhuset och att vi blev tillsammans i "smyg" där nån gång i slutet av feb/ början av mars. Haha, så annolunda allt var då och va rädda vi var för allas tankar och kommentarer.:) Vi smög med att vi var tillsammans i flera månader.
Nu 4 år senare bor vi i hus, har 2 monsterkatter och det känns som vi alltid har varit tillsammans. :)
Han förstår mig och står ut med mig alla dagar (vilket han borde få nått pris för emellanåt) och är en av mina bästa vänner. Love you.. :)
Nej shit va sentimentalt och gulligt det här blev nu då. :) Skärpning. Ska leta åt nå kläder och krypa ner i soffan igen tror jag, Hoppas magontan går över, NU.
Hej..

En sån dag

Kategori: Allmänt

En sån fastkörardag som Pistvakt skulle ha sagt.
Jag, tobias, manne, emma, björn och hanna drog iväg till Blaikfjället imorse. 2 timmar försenade pga soppatorsk ute i skogen a´la Manne. Iaf så va det toooook mkt snö där uppe! Och det va som socker! Bar inte ett skit! Jag toppa fastkörar ligan. 5 ggr! Kanske Björn va inne på lika många också. Han fick då leka superman 2 ggr. En gång idag och en nu ikväll på vägen till Barsele. Första gången flög han av och nu ikväll körde han fulla blås efter en skogsbil väg och pang så kom en plogkant och Björn segla som en fågel. Men som tur va höll både han och skotern, 
Iaf så har man ont överallt nu efter att ha ryckt, slitit, svurit hela dagen lång. Jag tror alla körde fast minst en gång. Men det va skoj.. :) Speciellt när vi kom fram och fika i solnedgången.
Gårdagen va också skoj! Firade Jessi hemma hos henne med go mat och dricka. :) Tyvärr va det upptaget på 3:an men vi hade lika kul för det. :)
Får se vad kvällen har att bjuda på. Lutar åt film och godis. Nå mer orka jag fan inte..

hej.. :)

Nyss

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem från jobbe och nyss ätit lite mat. Så nu känns allt bättre. Anar lite huvudvärk men det kanske är pga matbrist. Ska bara röja upp här hemma i kaoset och duscha sen kan jag också ha en skön helg.
Igår va jag och tobias ute och körde skoter. :) Vi körde till Barsele fram och tillbakas och hälsa på min fam. Det va kul och skotern är som en dröm. :) Men det är lite läskigt att köra på isar i mörkret. Man har ju iof lysen på skotern men ändå. Det är svårt att se vindvakar och hål på dagen och på kvällen äre nog omöjligt.
Tonight ska vi fira Jessi som fyller år imorn. :)  vi ska iaf fira henne med mat och sånt trevligt. Får se vart vi hamnar senare. Ryktas om att 3.an är stängt ikväll? Inga förväntningar, inga planer då blire som bäst. :)
Imorn blire förhoppningsvis ännu mer skoter. Vi kanske ska köra till Blaikfjället. Beror på väder och vind lite.
 Nä nu ska jag agera innan klockan rusat iväg totallt.

Nya kärleken

Kategori: Allmänt

Nu står nya kärleken ute på gården och glänser så grön ocn fin! :D Ikväll blire provtur hem till byn förhoppningsvis.I´m so happy! :D

och jag är frisk än, ta i trä! :)
Jo en sak till. Träffade Emma K idag! Det är långt mellan gångerna vi springer på varandra numera. Men det va kul att se henne. :) Vi prata om att jag skulle ta och pallra mig till henne på Lyckselemarknaden och det tycker jag lät som en bra plan. :)
Ha en bra helg alla! Lär väl kanske uppdatera nån fler gång men lovar inget.

Min tur?

Kategori: Allmänt

Jahapp, äre min tur nu. Magen har spökat hela dagen. Det kan vara för att jag vet och är hypokondrisk men just nu känns det väldigt mysko och alá magsjuka bekant. Ber en bön att jag inte vaknar i natt och spyr.. fy va hemskt.
Tobias mår iaf lite bättre. Men han har legat hela dagen. Tog verkligen knäcken på han det där. Han sa att hade han haft en pistol igår när det va som värst hade han använt den. :( Undra om det är vinterkräksjukan eller vanlig magsjuka? Vet nån vad det är för skillnad??
Ja Norge låter kanske inte så dumt. Pengar och Storuman finns ju alltid kvar. Som en kackerlacka. :) Haha, nämen det jobbigaste blir ju att lämna Tobias, katterna och allt det som känns tryggt. Fast och andra sidan kan det va kul att veta när man blir gammal att jag har gjort nått annolunda iaf. men vi ser väl hur det blir. Man ska väl inte måla fan på väggen gällande den andra situationen innan man vet.
Satt hos My ikväll (med mina bakterier) och såg den här nya serien på 4.an om ett gäng som far till Afganistan på utlandstjänst. Man blir imponerad av dom. Jag skulle aldrig våga.
Nä nu är jag less. ska jag få magsjuka vill jag få det NU. Svii av den!
Godnatt med er!

Flitig

Kategori: Allmänt

på att uppdatera ikväll. Men jag har mest suttit vid datan ikväll. Försöker se lite tv men tobias ligger där så jag får springa ut ur rummet hela tiden. Stackarn, han är verkligen dålig. Köpte cola, glass och skotertidning till han. Glassen kanske inte va så smart men men.
Annars så äre inte länge kvar tills janurari är slut. Och då vet man lite mer. Blir skönt, hur deet än blir kommer det kännas lättare. Som om en sten försvann eftersom det är jobbigt att det går och gnager på en jämt.

Hej..

Skit också

Kategori: Allmänt

Det är magsjuka!! Hur smiter man undan den och håller sig frisk när man bor ihop!? Jag vill verkligen inte bli sjuk.. :(

Magsjuka?

Kategori: Allmänt

Tobias sov på soffan nu ikväll när jag kom hem från jobbet. Trött som vanligt tänkte jag. Men när jag nyss gick för att väcka han mådde han jättedåligt och tror han har fått magsjuka! HJÄLP säger jag! Det värsta sjukan jag vet av de vanliga sjukorna! HATAR ATT SPY!! Hoppas för guds skull att han inte har det!
Annars ska jag städa klart ikväll. Tog oss inte långt igår, istället for vi och tinade av båda bilarna som såg ut som snöbollar.
Längtar till helgen. Ja inte för att jag ska jobba på lördag men jag ska hämta hem en ny vän då. Som är grön. :) Och så kommer en annan vän hem från Övik som vi ska fira. :)
Det blir hur bra som helst.
På torsdag är det kalas (om vi är friska) för en liten tjej som blir hela 6 år gammal. Tänk vad fort tiden går.. :)
Hm..nu fick jag också ont i magen. Hypokondriker kanske eller va det kallas?

080114

Kategori: Allmänt

Hej hallå där. :)
Tänkte uppdatera lite om helgen.
I fredas for jag och My ut och åt. Kitas va stängt så vi for på hotellet och åt. Kanongod mat och det va mysigt att sitta och surra av sig. :) Efter en stund kom Anja och joina oss. Blev några cider och en vända på byn som sluta med en sväng på 3an. Inte så genomtänkt kanske eftersom jag och My skulle upp tidigt och fara till Östersund, men men.. det va trevligt. :)
Ja på lördagen bar det då av till Östersund och AC cup. Det va kul även om alla mina favoriter fick motorproblem. Men men, det är sånt som händer. Efter det for vi ut och åt, tyvärr fick brorsan och co välja resturang så det blev nå skabbigt litet ställe men jordens sämsta service, men maten va god iaf.:) Och sen däcka vi på hotellet, planen va att gå ut på krogen men friskluften hela dagen tog knäcken på oss. :)
På söndagen gick jag och älskling på de affärerna som va öppna innan vi begav oss hem mot störstuman. :)
Det va en bra helg. Mysigt med hotell och fredagen va kanon. :)
Annars så städas det bort julpynt för fullt här hemma. Tobias skottar snö och jag tjyvlatar mig.. :) 
hinner inte skriva nå mer nu..
Ses..

Lazy

Kategori: Allmänt

Ikväll känner jag mig lat. Här måste städas och tvättas. Tobias muttrar över att det varken finns sockar eller kallingar snart. Haha.. tur jag har 1 miljon trosor ifall jag skulle börja tvättstrejka totallt. Sockarna kan det däremot bli kris med.. :)
Vilket svammel. Iaf så äre fullt upp med att få ordning på jobbet och beställa hem nya roliga saker. Men måste ändå erkänna att jag tappat lite av gnistan och suget för det. Jag jobbar ju på som vanligt men det stör mig att gå runt hela dagarna och undra hur det kommer bli? Och det i sin tur gör väl att man inte tycker det känns lika kul..
Vet inte om man borde bli så privat på sin oprivata blogg egentligen, men men.. folket på byn pratar ju ändå så då kan dom få prata lite till. :)
Aja, får väl dra till Norge i värsta fall, där verkar man ju bli rik. :)
Men ihelgen då blire Östersund och hotell för jag och min älskling. :) Vi ska på Actic Cat cup och sedan ska vi sova över där. Och vem vet man kanske hinner shoppa lite. :) Vi ska iaf gå ut på kvällen och äta, dricka gott. Bara sånt är guld värt.
Nä..nu måste jag göra ett ryck..
Byebye

Cry me a river..

Kategori: Allmänt

Älsklingsskorna kom idag!! En stor gul postbil kom när jag skulle på jobbet och gav mig 2 paket från ASOS. Blev lite paff, visste inte att dom körde hem så små paket till folk? Iaf så öppna jag dom på lunchen och allt va bra utom skorna! Som är för små!!!! buhu!! Jag ville verkligen ha dom och så va dom på rea. Men att skicka igen dom för att byta läste jag skulle kosta 150 kr! är det värt det, eller ska jag försöka sälja mina darlings till nån?
Dom blir rätt dyra innan dom landar här hemma igen.. så billigast i alla lägen vore sälja åt nån annan...
Buhu.. :(

 Side Tie Platform Ankle Boot

Brittan

Kategori: Allmänt

Om man är en kändisskvaller nörd som jag har man nog inte missat att Britney Spears låst in på psyket här i dagarna. Det är en tjej som verkar ha haft ett helvetiskt år. Skilsmässa, rehab, knark, raka skallen, vårdadstvist m.m. Och mitt i allt detta släpper hon en ny skiva som faktiskt är bra! Hur!?
Iaf så kan man hoppas att hon äntligen får den hjälp hon verkar ha behövt så länge. Så kanske hennes barn kan få en mamma som kan ta hand om dem.

                              
From this                                                       To this
American dream                                           American scream?

annars när jag inte surftar så gör jag inte så mkt. Tobias följde Tobbe Svanberg på en skotertävling i Lycksele ikväll. veteranskotrar va det visst så jag kände mig inte så sugen på följa och frysa. Orkar inte bli mer sjuk nu när jag äntligen börjar bli frisk. Annars har vi varit i Kyrkberg idag hos Maggan och co. :) Samt ätit middag hos Nisse och Kerstin. :) En skön dag. Och så fick tobias sälja sin skoter i morse! :)

Byebye.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Börjar känna mig bättre nu. Låter fortfarande hemsk i rösten och näsan men jag orkar inte va hemma längre. Imorn blir det back to work.
Annars så har jag väl inte sådär jättemkt att berätta. Blir nog så när man legat sjuk länge och tvn har varit en närmaste vän. Lyckligtvis går det en massa Topmodel repriser på 3:an på eftermiddagarna så det går slå ihjäl en hel del tid.
Jag har nu i några dagar beklagat mig för tobias över kellogs special K reklamen som jag verkligen hatar! Dom får det att framstå som att hon är tjock på nått mysko sätt. Och nu ser jag att den hamnat i min blogg och många andras också! But why! Kan man inte få bestämma själv vilken slags reklam man vill ha och inte vill ha?! 
Aja..
Ihelgen vet jag inte vad som väntar? Får se, alla förslag är välkommna.
Undra om man inte skulle gått och sett lite DH.. :)
Bye..

At home

Kategori: Allmänt

Är hemma idag. Min förkylning har fastnat i ett mellanläge. Lever på näspray och halstabletter, alvedon och hoppas de ska gå över nån gång.
annars så sitter jag mest och kikar runt på folkets bloggar. Hamnade av en slump på nå stureplans brudar blogg och man kan ju undra om vi ens lever i samma land? Hur orkar dom och hur fan har dom ens råd??
Sånt meningslöst ägnar man sig åt när man är sjuk. :)
Hoppas min ASOS beställning kommer snart. La en beställning där på rean, kunde inte låta bli. :) Men jag har inte beställt ett smack ur HM och Ellos nya kataloger. Den gamla Madde skulle ha lagt 2 stora beställningar där för länge sedan. Utlandsresa here I come! :)
Oh nu äre Oprah på tv.. :)
bye bye.

Snörvel

Kategori: Allmänt

Är ännu mer sjuk idag än innan. Rösten och näsan är helt paj. :/ Blir nog inget jobb för mig i veckan som det känns nu. Mår skit rent ut sagt. Länge sedan jag va såhär risig.
Annars så har vi spenderat ännu en dag i soffan. Men va gör man när man är sjuk. Har sett allt från Ronja Rövardotter till Fantastic Four. :)Ronja va bäst.. :)
Nu är det 2008. Känns alltid lite konstigt och vemodigt på nått sätt att lämna ett år bakom sig. men men..
Hoppas 2008 blir ett bra år. :)
Här är mina önsketankar om den nya året
* Resa mer än någonsin
* Bli smalare ( skriver inte under på det men jag tänker prova.. :) )
* Stå upp för mig själv och mina tankar mer
* Fixa färdigt huset
* Umgås mer med vänner

Nä.. nu väntar soffan igen. Är så sjuk trött fast jag sov länge idag.
Tack för sällskapet igår föresten Jenny och Robban! :)

Gott nytt år!

Kategori: Kärlek

Gott nytt år på er!!
Hoppas ni får ett super bra 2008!

Sammanfattning

Kategori: Allmänt

Här är min sammanfattning av 2007

Sammanfattning.

Sammanfattning av 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Kört en lång sträcka med bil själv.. :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Började starkt iaf, men det sluta pladask i somras..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp.. :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nä tur det.

5. Är det något du saknar år 2007, som du vill ha år 2008?
mer resor!!!

6. Vilka länder besökte du?
Sverige enbart.. suck..

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Oj svårt... kommer inte på nått särskilt.

8. Vad var din största framgång år 2007?
Nytt jobb med mer ansvar?

9. Största misstaget?
Öh??

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Räknas förkylning?

11. Bästa köpet?
BMW... :)

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, vänner, familj och Tobias

13. Vad spenderade du mest pengar på?
Tyvärr kläder...

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Oj.. säkert nån från i somras som jag inte minns.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ungefär samma. Kanske något ledsnare emellanåt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Spenderat ännu mer tid med vänner och rest mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit hemma mindre.. :)

18. Hur tillbringade du julen?
Med mamma, pappa, björn och tobias stundtals i Barsele.

19. Blev du kär under 2007?
Inte mer än tidigare.. :)

20. Hur många one night stands?
Öh totally NO

21. Favoritprogram på TV?
Desperate housewifes, Idol

22. Hatade du någon som du inte hatade i början av året?
Hata är väl kanske ett starkt ord. Eller jag vet inte? Näe det tror jag inte.

23. Bästa boken du läst i år?
Oj, jag och författare. Men Camilla Läckberg funkar alltid.

24. Största musikaliska upptäckten?
Timbarland..? :)

25. Något du önskade dig och fick?
Ja en mobil i julklapp, haha.. :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja en del...

27. Årets bästa film?
Men gud! Jag har sett så många filmer... hm.. pass.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag jobbade och firade sedan på kvällen här hemma med kalas.. :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre kanske?
Ja det gör det alltid,

30. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj, Tobias, djuren.

31. Vem saknade du?
Mysan, Jessica och Glenn. Dom man umgickt med jämt förr men inte lika ofta numera.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Oj svårt.. känner jag nån ny?:)