Madelene

Glad Påsk!!

Kategori: Kärlek



Glad Påsk på er alla!:)
Imorron bitti drar jag till fjällen och vet inte när jag kommer hem igen. :) Hoppas på sol och mkt skoter. :)
Ha de!

Kul grej

Kategori: Allmänt

Köpte en sån här på Yngvessons Audio Video igår för min Ipod. Bra att ha när man tränar. :)
gick för skojs skull nyss in på Netonet.se för att se vad den kostar där. Och den va mkt dyrare där! Hah, det trodde jag inte men det va kul att se att det faktiskt kan löna sig på riktigt att handla lokalt. :)

image92

Nu är det städning på schemat en stund sen äre girlsnight hos Jessi. :)
Är som kluven över hur jag ska göra. Stugan imorn eller stugan på fredag?? Hm.. världsproblem jag vet. :)
Ha det!

Bloggtorkan

Kategori: Allmänt

Har spridit sig till mig också. Så himla tråkigt egentligen men har man inte insperation så har man inte.
Idag är det iaf soligt ute, synd bara att man jobbar. Men imorn klockan 15.00 går jag på min efterlängtade långledighet! I LIKE IT A LOT! Skoter, stugan och mys! :) Hoppas även på nån fest i Hemavan??:)
Annars va jag och tränade både igår och iförrgår. :) Bäst att passa på medans träningssuget sitter i. Annars vet man aldrg hur länge det håller i sig. :)
Nä tillbakas till jobbet. :)

update

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva en snabb summering av helgen innan jag drar på gymmet. yes ni läste rätt jag ska bli träningsnarko från och med nu har jag bestämt. :)
Iaf så va helgen bra. Kanonväder på lördagen då det bar av till Syterskalet och Syterstugan. Det är så himla fint där! Sen på hemvägen hade lillebror och Tobias mindre flyt och vi övriga hade en massa flyt. Polisen stod vid Syterstugan och dom fick böta för regskyltarna! 1500 spänn! Det va tydligen billigare att köra med en icke påställd skoter än vara utan regskylt! Och att inte stanna vid väg och släppa av passagerare på skotern kostar tydligen 2600 om polisen ser dig! Jajks!
Iaf så fick vi övriga skäll för att vi fikat i förbudsområdet.  Man får tydligen inte sitta mer än 50 m från leden för då blir det böter. Men vi klara oss undan med en varning. :)
Söndagen bjöd på ännu mer skoter men inte lika bra väder. Blev en sväng mot Gardfjället iaf.
Ja det va helgen det, skoter, melodifestival, god mat och sol. :) Nice.
Nu är det nedräkning till helgen och min långledighet. Så himla skönt. Det som är skit är ju att Tobias jobbar då och inte kan va med mig utan måste vara hemma i Sunkuman.. men men.
Nä dax att öka.
Hej med er. :)

Ekonomiskt tips

Kategori: Allmänt

Ja jag är väl inte den rätta att komma med såna. Men alla där ute som är sugen på en klippning men känner att det ekar i plånboken kan ju kolla in den här bruden. :) Jessi Hon är grym det lovar jag!:)

Tradera

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå igenom garderober, föråd mm och se vad ja har för intressant att sälja. Det kan ju finnas nån själ där ute som är intresserade av mitt rat. :) Och kan man tjäna pengar på det är det ju bara ett +. :)

Föresten, vilka öppettider har loppiset i långsjöby?? Nån där ute som är insatt i hur det funkar?:)

En seg torsdag också

Kategori: Allmänt

Nu måste det bara bli helg nån gång snart. Den här veckan har varit så himla seg! Suck!
Blir nog stugan ihelgen, ska ta med oss katterna för det känns som sagt inte kul att be någon annan ge tjuriga Tussan medicin 4 ggr om dagen.
jag och Tobias satt och prata pengar när jag va hemma på lunchen. Lr rättare sagt den ständiga bristen på pengar. Det är fan inte kul det här! Så less på att aldrig kunna spara! Och kan inte påstå att jag bränner lönen på shopping heller. Nä kollade internetbanken, det va mat, bensin, m.m. Bara tråk.. ursch.. välkommen till vuxenvärlden eller?
För att beklaga mig lite kan jag räka upp allt dyrt här framöver som jag vill ha råd med men inte har. :(
* Vetrinären
* Jag måste till tandläkaren! Dom har glömt bort mig och inte kallat mig sedan jag va 18 år?
*Optikern.. ja jag är blind snart. :)
* Påsk = mat, bensin, nöjen?
*Orbitrek`
* Utlandsresa till sommaren

Ja lisan går göra lång, och deprimerande. :(
Ikväll vet jag inte vad som väntar? Tobias har förhoppningvis sovit bra idag så han är lite social innan han börjar jobba klockan 22 ikväll. :) Tack gode gud för hans jobb och skiftgången.. det ger väl lite extra money..

Nä nu ska jag sluta klaga. Det kunde va mkt värre. Man kunde vara allvarligt sjuk, vara utan mat och boende osv.
Hej med er. :)

Grå ***** tisdag

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit mer än lovligt seg, och grå!! BLÄ!
Sitter här hemma i det tomma huset nu alldeles själv och är grymt utråkad. Måste städa lite, iaf snart. :)
Har nyss gjort en beställning från strawberrynet.com på lite smink eftersom min sminkkris inte lär lösa sig den här månaden iaf. Blir kul att se hur länge det tar och om det är nå bra maskaror. :) Får göra ett omdöme på dem här sedan.
Blir nog kanske, eventuellt inget Umeå ihelgen. Blir mest troligt fjällen som det känns nu iaf.  Men vi måste ta med oss katterna eftersom Tussan ska ha medicin 4 ggr om dagen nu och det känns inge kul att tvinga på nån annan stackare att göra det eländet. Huvva, I hate it. Hon blir så ledsen och rädd för en när man håller på med henne så här hela tiden. Hoppas bara det funkar. Hitills vet jag inte om jag märkt nån större skillnad. Lr kanske lite.
Har gjort en nyttig sak ikväll. :) Har skrivit en lista med + till att jag ska få köpa en orbitrek till Tobias. :) Den sitter på kylen så han kan inte missa den.. hehe.. :)
Huvva min banting går inge bra.. vi har Mariekex hemma. :( Men men, det är väl som dom brukar säga Rom byggdes inte på en dag. :) Har ju iaf träningsverk från igår så det är ju positivt.

Nä vilket jävla svammel. Nu ska jag göra ett ryck. Klockan 9 är det nån ny serie på 5.an. Likar lite Dh så den kan va bra. :)

En bild ur arkivet
image91s

igen..

Kategori: Allmänt

vad trist det är att vara skiftänka. Jag som är van att han alltid är hemma på kvällarna känner mig otroligt ensam och pratsjuk. Aja, man vänjer sig nog.
Va iaf på det där Core passet ikväll på gymmet och det va ju en upplevelse. Bara mag och rygg träning så det ska bli kul att se om det känns nått imorn. :)
Annars är jag grymt sugen på att inhandla en Orbitrek maskin, ni vet den där från tv-shop. :) Jag tror den är bra och det vore skönt att träna framför tvn en del dagar när man inte orkar pallra sig till Stensele. :) Men dom är dyra. :/
Nu har jag som inget mer att skriva idag.
Tror jag ska ge lilla Tuss hennes sista medicin och sedan krypa ner i sängen. Minns inte när jag la mig innan halv 10 sist.. :)
Natti

Måndag igen då

Kategori: Allmänt

Helgerna går fort, ruskigt fort. Men men.. bara gilla läget.
Ihelgen va vi ju i Slussfors, även om vi spenderade större deln av lördag dag och kväll i Rödingfors. Blev lite skoter ändå i skitvädret med kusinerna. :)
Igår va jag bara och slöa i Slussfors stugan medans Tobias va och tränade Enduro på banan. På kvällen for vi till Robban och Jenny med lite grönsaker och dipp för kortspaning. GUUUD vad fint det är i Thailand! Dit ska jag! Nån gång!
Idag jobbar jag, har fika nu. Jag och Jenny tog en lunch på Akkan för att surra av oss lite. :) Nice.
Ikväll blir det att prova på det där Core passet på gymmet. Kan bli intressant att se vad det är för nått.
Annars så ska Tussan ha medicin 4 ggr om dagen nu i en månad. Not so funny. Att ge en katt medicin är inte det lättaste vill jag lova.
Nä nu ska jag jobba vidare.
Ses.

Så jävla förbannad!!!!

Kategori: Allmänt

Just nu är jag så jävla förbannad så jag har till och med svårt att hitta tangeterna!!
Hade vetrinären varit kvar där uppe hade jag sprungit dit och sagt henne ett par saningens ord och ett x antal svordomar! Hon får va hur jävla gullig och snäll som helst privat det skiter jag i. Jobbar man som vetrinär ska man för i helvete veta vad man säger och pysslar med! Samma sak med läkare!
För ett år sedan va vi med Tussan till vetrinären här då för hennes andning. Men enligt henne skulle "det vara så hos perser katter". BULLSHIT! Men eftersom hon är vetrinär svalde vi det.
idag va vi hos en annan vetrinär för hon har blivit sämre! och då visar det sig att hon har astma!! Och det kunde våran lokala vetrinär inte se för ett år sedan! Näe istället en klapp på axeln och "det ska va så"...
Jag tror jag kokar över!!!
Sen så har man göra med andra idioter också som bara ringer och skriker i telefon så jag tänker inte fara till stugan med dom ihelgen. Blir på sin höjd Slussfors!
och det sista är att apoteket är stängt, stänger 5 och har inte öppet helger. Norrlands jävla inland säger jag bara!!!

ha en bra helg alla, jag ska då ta en stor jävla sup ikväll så jag kanske lugnar ner mig!

Insperation

Kategori: Allmänt

Fick besök av Jenny och Robban ikväll. Dom berätta hur dom haft det och så och man blev minst sagt sugen på fara ut och resa. :) Dessutom kom dom med presenter också dom sötisarna.. :)
Ja iaf så har jag och Tobias ägnat kvällen åt att kika på resor. Jag får ju semester i sommar för första gången.. och den ska jag ha samtidigt som han har jag bestämt. :) Så då bär det väl förhoppningsvis av till varmare breddgrader. Men vart vill man åka? Jag vill åka överallt. :) Nått tips någon?? Gärna tips på hotell också.

Segaste torsdagen ever

Kategori: Allmänt

Gud vilken seg dag. Jag och Christian har gått och kappgäspat hela dagen.
igår kväll va det tårtkalas med tjocka släkten. Fick pengar, ljus, ljusfat, krukor,  böcker. underställ för skoterturer och en fin fin väska från Friis & Company av Tobias. :) Hade nog varit snäll iår också. det va kul att farfar och farmor kom hit, dom har aldrig varit här sen vi flytta in så det va kul. Farfar är ju som en rolig filur.. :)
Meeen det går dåligt att banta när man fyller år. :/ Tårta både idag och igår. Jaja, det kommer nya veckor och nya tag.
Imorn ska lilla Tussan med mamma till vetrinären i Lycksele. Hon har fått så himla svårt att andas. Okej hon är ju en perser och dom har väl inte de största andningshålen i nosen kanske men som hon låter nu ska hon INTE låta. Imorron kväll bär det av till fjälls. Underbart! Hoppas på fint väder men det såg inte så lovande ut. Men men.. köra skoter får man iaf göra och så överväger jag att tvinga brorsan att va chaffis åt mig på lördagkväll. Som en födelsedagspresent.. hehe. :)
Thanks för gratulationerna folket.. :)
Nä nu ska jag städa bort allt rat och trimma Tussan för imorn innan jag bänkar mig framför Du är vad du äter.
Take care. :)

Klicka för att visa Megabild! SNYGGASTE HETASTE *FRIIS & CO* COMPANY VÄSKAN! PRISSÄNKT!

Väskoman jajemän.. ;)

image90

Ja må hon leva.. :)

Kategori: Händelser

Idag blir man 22.. :) Har köpt tårta osv så ikväll blir det kalas. Är inte lika husmor som Jessi som bakade allt själv. :)
Nä.. back to work..

Städ!

Kategori: Allmänt

Här städas det för fullt inför imorn. Fan farmor kommer ju och ska käka tårta så då måste det ju va rent. :) Nämen kan ju va kul om folket inte får astma eller slår ihjäl sig på allt rat. :)
Och nu äre tapeter i köket tack vare bästaste mamman!:) ja jag va väl med på ett hörn men det va hon som gjorde mest tack och lov. Skulle blivit katastrof annars. :) Lägger ut bilder när ALLT är klart i det.
Tänk imorn blir man 22 år. Fan, jag tror fortfarande att jag är 20. :) Har visst missat nått år. Äh det är nog bra att bli äldre, man blir förhoppningvis klokare och modigare.
Köpte en våg idag för att stilla min våg mani. Men det va ju inte så kul eftersom det tydligen står rätt stilla nu. Fattar inte det. har absolut inte fuskat nått heller så det kan inte vara därför! Kombinerad kur är skit! Nä, nu tror jag fan det blir Osnats kur och en jävla massa träning så man får ingång lite förbränning. Punkt slut.
Näe.. åter till städet. Totallt otaggad.. jajamän.

En bild i min tråkiga blogg.. :)
Tävlingen i lördags. Älsklingen i sin nya hjälm. :)
image89

Måndag.. again

Kategori: Allmänt

Ja då va det en ny vecka då. Hm.. vart tog helgen vägen? En massa bilåkande och så hann jag spendera nån timma med brudarna iaf. Men inte vart det mkt. That sucks. Men men.. bara gilla läget och slänga in Jessi i en bil här framöver för en roadtrip till Bodö. :)
På vägen hem nu från lunchen mötte jag 2 pepparkakor. Trodde jag såg fel först men det va rätt. Jenny och Robban is back in town. :) Så i veckan ska vi våldgästa dom för bilder och surr. Dom ska bara få landa först.. :)
Ikväll ska det bli tapeter på väggen. Måste bli klar innan onsdag då det kommer folk på tårta hit. Kan ju va kul och visa upp ett fräschare kök. :)
Betala räkningar igår. Suck. Bilen är paj, Tussan är sjuk och jag måste till optikern. yes! Man kan hålla sig för skratt såna här månader.
Tobias började gå skift idag på sitt jobb. Det blir bra.. :)
Nu ska jag på mitt jobb så det blir nå pengar.
Hej!

SM final deltävling 1

Kategori: Allmänt

Har just ramlat in genom dörren. Tobias är och lämnar igen släpvagnen och klockan är 00:40. Alla är vi mer eller mindre stendöda. Men tänkte ändå slänga in ett inlägg medans dagen är någolunda färsk.
Ja Gäddede då, Sveriges svar på riktiga Pistvakt. Det fanns allt, bodegan, linbanan, tavlan med Stor- Erik och sången. Haha, man kunde inte låta bli att garva. :) Och det ligger inte liiiiite avsides heller. 12 mil tog 2 timmar efter den där krokiga vägen.
Men iaf så gick det bra för Tobias, han blev 6a i sin klass och totallt. :) Men det va lite osäkert där ett tag om han skulle få köra alls. En kontakt till bromslyset va trasigt men Patrik hitta en och rädda han. Sen flöt väl inte dagen helt utan bekymmer heller. Det snöade jättemkt och det räknades lite fel på tider osv. Men men det är sånt som händer.. Han fick en pokal och en liten prispeng. :)
Lycksele kvällen min blev det ju däremot pannkaka av som ni kanske ser. Stressade på alla som en tok där borta men det hjälpte inte, tillslut fick jag ge mig och inse att det aldrig skulle gå hinna hem i en hyfsad tid. och det va ju jävligt synd för jag hade verkligen sett fram emot att få fara och festa med mina tjejer.. :( Är lite depp över det. :( Men det fanns inte så mkt jag kunde göra eftersom tävlingen drog ut på tiden nånting så jäkulst. Förhoppningsvis går det fler tåg.
Nu ska jag sluta svamla och lägga mig och sova. Återkommer med bilder och lite piggare info när jag fått sova ut. :)