Madelene

fredag..:)

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker en cider och tuggar lite godis. NICE!:) Håller på julpynta lite, det går segt. Tycker inte om mitt julpynt längre. Eller jo större delen men skulle vilja ha nya gardiner i vardagsrummet och lite sånt. Men men.. ett annat år kanske. Ska ta och värma lite chokladglögg tror jag, hoppas den är go. :)
Tänkte tidigare idag på att jag måste betala räkningar och att det garanterat kommer nån fet räkning snart. Jo se på fan vad låg i lådan? Jo försäkringen på skotern! 2207 kr, tack! Buuhuuuuuu.. :( ¨
Imorn ska jag följa mamma till Lycksele. Mkt Lycksele numera, vet inte riktigt vad jag ska göra där men men. På Dollarstore kan man alltid fynda eller nått. :)

jag älskar min gröna pärla men den är ack såå dyyyyr.

Det kom ett paket...

Kategori: Allmänt

Som jag helt hade glömt bort att jag hade beställt. :)
Dom är bara för snygga och ganska sköna dessutom. Jag är officiellt en skooholic. Vet inte när jag ska kunna använda alla men dom är om inte annat snygga att se på. :) Undra om man kan räffla upp sulan lite så dom blir lite mer snö vänliga??:)
Den dagen jag flyttar till hus ska jag sno åt mig ett av rummen och göra ett "madderum". Där ska jag ha alla mina skor, väskor m.m. Jag tror Tobias tycker det är en bra idé för då slipper han se skiten säger han. :)
Sedan får man väl tänka om kanske om man skulle få barn men ändå. :)
Annars är det tisdag idag och det rullar på. Är helt otroligt nog sugen på julpynta hemma än fast vi hållit på med julpynt sedan i somras k'änns det som. Kanske tjuvstartar lite nu innan advent. :)



Inte alls bortskämd, nejdå.. :)


Nyss.. :)

sööndaaaag

Kategori: Allmänt

Är inte så taggad för jobb imorn men men. Jag, Jessi och Erik for till Loppan Loppis idag men det va stängt konstigt nog och det fanns ingen lapp heller?  Så det va lite synd, men vi for hem och köpte lite fika på ICA som vi tryckte i oss. :)
Här är klänningen jag beställde igår. Hoppas den passar för jag tycker om den. :)
Nu ska jag städa undan lite, gå promenad med Molly för att sedan landa framför en movie. :)

Klänning

Lycksele

Kategori: Allmänt

Jag, Tobias, Maggan och Bengt har haft en shopping dag i Lycksele idag. :) Lite pizza, lite systembolag (självplock är ju så mycket roligare och dyrare), lite dollar och lite andra affärer så hade vi en heldag. :) Trevligt värre. :)
Jagade runt för att hitta en julstjärna som jag blivit kär i. Men icket. Fast som tur va så finns den på Halens så "klick, klick" snart är den min. :)
Molly va ju som sagt hos min farfar och farmor idag. Och det hade gått bra, men tyvärr så blev det inget skogspromenad med farfar. För när han skulle in i skogen stanna Molly och vägra följa med han. Hon ville hem till gården igen. Varför vet vi inte om det är för att hon inte känner han riktigt eller om  hon tyckte skogen va läskig idag. :) Kanske går det bättre nästa gång.
Sitter just nu och njuter av mina "filidutter" och en iskall flaska Xider Winter edition. :) Den va faktiskt inte så tokig alls, fast det där glittret känns kanske inte så hälsosamt direkt.
Åhh just det ja, har även hittat min nyårsklänning! Tror jag. Hoppas jag. Hoppas den passar!! Bort med Filidutterna! :)
Bordlampa

NOOOOOOOOOO!!!

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet. Hade haft en bra dag. Hade haft en "fan jag hann duscha, sminka mig, gå morgonpromenad, fixa håret och komma i tid" dag. Jag hade till och med på mig linserna idag för en gång skull.
Kommer hem och hittar mina glasögon på golvet!!! TUGGADE PÅ!!!
Ja jag behöver kanske inte säga att jag brann av. kan ju såklart inte skälla på Molly när olyckan redan är skedd men jag är ändå allmänt förbannad på att jag lämnade dom på nattduksbordet imorse.
Annars är det fredag idag och det är skönt med helg.
Lunchade med lite S-uman energi brudar men jag saknade J. :)
Imorn ska vi till Lycksele över dagen och kika i lite affärer. Molly ska vara hos min farfar och farmor. Det tycker nog hon om eftersom farfar går skogspromenad varje dag och hon ska få följa imorn.
Nu ska jag snart trösta mig med en godispåse.



jag vill ha en ny bil!!! Kanske man skulle snott tillbakas den.. :)

Första natten......

Kategori: Allmänt




kärlek

Vilken dag...

Kategori: Allmänt

Ur form. Vaknade försent i morse och har haft en allmänt jobbig och konstig dag. Stressat runt som en galning efter jobbet känns det som. Blev Sibylla middag tyvärr också.
Jag och Jessi hade ju tänkt gymma ikväll men då kunde inte hon. Kanske jag borde fara själv ändå? Ja egentligen med tanke på vilken middag jag åt och så hade jag ju bestämt mig för att fara,
Sedan måste jag hinna städa undan ikväll också innan det blir lika stökigt igen. Tvätthögen den växer men ikväll är det upptaget i tvättstugan. :)
Jag skulle kunna jobba mindre så man hann mer. Eller kanske inte? Kanske måste bli bättre på prioritera min fritid helt enkelt.
Nu vill Molly ut men först ska jag ringa min lilla mamma....
Hej med er.

Tragiskt?

Kategori: Allmänt

vad gör man i detta samhälle när man är sugen på att fika med nå kompisar men det finns inte ett enda café öppet! Why?? Jag lovar att man skulle känna pengar på det.
Irriterande är det.

Annars har jag och Jessi varit ute på en hundpromenad. Det är ett helt gäng som brukar träffas och gå på söndagar och idag hakade vi på. Jättebra socialträning för hundarna. Jag tyckte Molly och Rasmus skötte sig bra. :) Däremot hade jag missbedömt kylan en aning och klätt mig för ovanlighetens skull som om det va Antarktis här ute. :)

Take care.

Ja herregud

Kategori: Allmänt

Det är inte en fröjd för varken ögat eller örat och se/höra sig själv på tv. Man hade ju inte direkt en "feel goood" dag heller. Jaja. .nu har jag sett det och vill inte se det nån fler gång.
Och nej jag vill inte lägga ner flygplasten i Gunnarn egentligen. Men samtidigt kanske det är onödigt att pumpa in flera miljoner dit om den ändå är dödsdömd?Jaja.. vad vet jag.

Iaf så har vi nyss varit och sett senaste Bond. :) Den va helt okej. Men den förra va bättre. Fast det gör ju inte så mycket för han är ett riktigt ögongodis den där Daniel Craig. :) Sådär "gubbhet". ;)

Annars så höll Molly oss vaken halva natten med pipande och att hon ville ut hela tiden. Misstänkte urinvägsinflammation och hade tänkt ringa vetrinären men skulle först ut med henne en sista gång. Och då börjar hon lasta ur sig. 3 stora dynghögar blev det. Stackars lillan hade varit förstoppad.

Inget gratis

Kategori: Allmänt

Inget kommer gratis. Speciellt inte en väldresserad hund. Jag och Molly tog steget och for på hundkursen ikväll igen. Det va bra och skönt att jag äntligen tog mig för att fara dit. Från början hade Molly knäpp och kunde inte ens "sitt" för det va så mycket nya hundar, människor och grejer på gång. Sedan gick det lite bättre. Men man känner sig ändå låååångt bort från hur man skulle vilja att hon va och det är ju bara mitt eget fel. Jag har varit för oegagerad i att träna henne på såna grejer och det beror nog till stor del på att jag inte har nån aning om hur vi ska träna.
Men nu är det nya tider och vi ska gå på fler kurser, kanske redan på söndag. :)
Jag vill ju att Molly ska bli lika duktig som sin bästis Dakira men då måste nog Mollys matte få tummen ur så att säga. :)
Fast jag vet då inte om Molly tycker lydnad är så spännande med tanke på att hon åt upp "Mannen som talar med hundar" boken häromdagen. :)
På tal om knäppa saker Molly gör. Nu när jag körde hem från kursen i våran lilla lånade bil utan hundbur nöjde sig inte Molly med att sitta på sätet brevid. Nej, nej hon skulle sitta BAKOM mig när jag KÖRDE! Läge för den där nya bilen och hundburen som hon ryms i tror jag bestämt.



Mollys favvo plats när Gurra ska äta.


Vem kör egentligen??


Stoooor Molly i renoveringskaos.


Galen matte på Halloween.

Västerbottensnytt

Kategori: Allmänt

Jag och Lotta stod i godan ro och julpyntade när det kom in en tjej och ville att vi skulle svara på frågor till en enkät hon håller på med. Den gällde att det inte ska bli något nytt och fint badhus här i storuman.
Okej tänkte vi och "pang" hade vi en kamera i fejjan. Först fick Lotta svara på lite frågor och sedan jag.
När tjejen gått titta vi ut och ser att SVT Västerbottenytt bilen står parkad här utanför. AAAAHHHHHHH!!
Hoppas dom klipper bort iaf mig från det där! Har ju en sådär "perfekt" tv dag dessutom utan smink och skitigt hår, skit också....:)
Sen så kan jag säga att jag tycker det suger att det inte ska bli något badhus. Är det inte dags att satsa lite pengar på barnfamiljer, turister och ungdomar?
Ja riktigt så lät det ju inte när jag svara på frågorna. Undra just hur det lät egentligen?? Haha..

Annars är det fullt upp ikväll. Kommer inte sitta på röven förens klockan 21.00. Ska på hundkurs med Molly direkt efter maten. Sedan är det hem och iväg till gymmet. För att ladda i någon soffa framför Greys klockan 21.00.

IKEA

Kategori: Allmänt

Är grymt sugen. Nästa lördag med övernattning i Haparanda. Pjuhh det tål att tänkas på. :)
Tänk då kan man handla en julklapp eller två samtidigt också.
Någon som är sugen??:)

HENRIKSDAL Stol
Dessa vill jag ha! :)

Skoter.....

Kategori: Allmänt

Såg just den här videon. En hyllning till en skoteråkare som blev förlamad tidigare iår.
Det är tragiskt och det är väldigt svårt att inte måla fan på väggen och få kalla kårar när man tänker på att Tobias håller på med samma sport. Det är så fort det går åt h-vete.....
Det är alltid delade känslor när han tävlar. Rädsla, oro, glädje.
Nä.. man får inte tänka så men ibland kommer den känslan över en. Speciellt efter man har sett en sån här film.
http://www.youtube.com/watch?v=ZvkYc4L9lcw

Annars är det farsdag idag. Vi har fikat hela dagen. Kom just hem från farfar och farmor. farfar var i form som vanligt och drog björn historier. :)

En liten gris

Kategori: Allmänt

Sitter brevid mig och tittar på mig med stoooora ögon. Jag äter köttbullar och det tycker Molly är mums mums. :)
Sitter annars och kikar på Royal Canins hemsidan och räknar ut hur mycket mat hon ska ha med det nya fodret. Japp, nu har vi bytt från Babydog till Junior. Det går fort!
Annars är det väl som vanligt. Eller kanske inte riktigt men ändå. Har börjat julpynta på jobbet så nu är det jul igen. Eller det har jag iof haft sen i somras när vi började kika på tomtar.. haha.
Mamma fyller 50 år idag! GRATTIS MAMMA! Vi ska fira henne ihelgen.
Farsdag på söndag. Vad ger man till gubben som har allt och det han vill ha är typ i 100 000 kr klassen som bilar osv?
Det tar sig i hallen. Jag är världens sämsta bloggare för jag fotar väldigt sällan det jag pysslar med men ni kan få se det färdiga resultatet tillslut iaf.
Planerna för nyår börjar reda ut sig ( japp man måste börja i tid). tror det kommer bli kalas! Undra bara vad man ska ha för nyårsklänning?:)
Nä nu ska jag spana vidare på nå SPA upplevelser. :)

Ha de!

Molly Bolly. :)

Kategori: Allmänt

Länge sedan jag skrev om min lilla gumma nu känner jag. Hittade åt bilder på henne från när vi hämtade henne och hennes första dagar hos oss. Och GUUUUUUD va lite hon var! Sån plutt att man kan knappt tro det är sant att det är samma jätte som ligger brevid mina fötter och sover. :)
Valpkursen är slut sedan några veckor och vi har inte hunnit göra så mycket sedan dess. Men i veckan tänkte jag fara på hundträffen tror jag med henne om inte annat för socialträningens skull.
För några dagar sedan la det sig några centimeter snö och det va väldigt spännande tyckte lilla Mollly. Hon fick lite damp och borrade ner nosen i det hela tiden. Det är bra att hon tycker om snö för det kommer finnas gott om den varan här hoppas jag. :)
Angående lydnad så övar vi mest på att hon ska veta att det är vi ( jag och Tobias) som är chefen här. Läser Cecar Millans bok och försöker göra som han vilket inte är det lättaste. ;)
Nu har vi nyss kommit hem från en prommis med Jessi och hennes Rasmus och Atti.


Första bilden på Molly hemma.


Lillan.. :)



STOOOOOOOOOOR TJEJ!