Madelene

Love me, hate me..

Kategori: Allmänt

Say what you want about me. :)

Brittans låtar fastnat alltid.
Håller på fixa mig för att fara till Jessi och Erik för fördrink innan middagen på Kitas. Sedan blir det brännboll och vad kvällen sedan har att bjuda på får vi se. Molly ska iaf vara hos sin farfar och farmor.

kanonväder ute! man blir på så bra humör av vädret bara.
Ganska mkt snurr på affärn idag. Kul. :)
Imorn ska jag jobba på Konsum. Lite extraknäck sådär men jag är lite smånervös för det va ju nått år sedan sist och jag minns inte ett skit om nått. Men det lär väl kanske inte vara så avancerat.

trevlig Valborg folks.. :)

En ny möjlighet?

Kategori: Allmänt

Jag är visst dålig på att uppdatera här. Har så mkt annat för mig. :) Nämen jag har tänkt på det och ni stackare som läser men aldrig liksom kommit till skott. Men nu ska jag skriva vad jag gjort.

Jag har njutit av de sista dagarna av skoterföre uppe ifjällen förra veckan.

Helgen som var va jag och Tobias bara hemma och hade det lugnt och skönt. Första helgen på länge som vi var hemma utan att göra något speciellt. Vi hamna ändå på grillning och fest på lördagkväll. :) Råkade vara styrdans på hotellet och vi var yngst utan tvekan men vi hade det kul ändå. :) Ibland behövs så lite.

På torsdag ska alla som vill träffas och käka och spela brännboll på Röbro på kvällen. Blir nog trevligt. :) Det känns att vintern är över för folket tinar verkligen fram.

Jag, Molly och Tobias har blivit bjudna på valpträff på Säbytorp här i slutet av maj. Jag tror vi har bestämt oss för att åka. Vi har vekligen velat hit och dit med tanke på att det är 80 mil enkel väg och att jag ju faktiskt är halvtidsarbetslös= mindre klirr i kassan. Men jag tror vi far och det kommer bli skitskoj!

Sedan så har en annan grej dykt upp. Det kan vara en bra möjlighet men jag vet inte än. Berättar mer när jag vet. Är så hemlighetsfull nuförtiden jag vet men blir det så lovar jag att berätta.

Ikväll hade jag och Molly tänkt gå på lydnadskursen vi anmält oss till. Men jag fick inte veta varken tid eller plats förens klockan 17.00 så jag sket i det och sa att jag kommer nästa vecka istället. Ska ut på promenad nu med henne istället och så ska jag hälsa på Jessi ikväll.

Här kommer lite färska bilder. :)
Nattsudd

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från 3an. Vi kika förbi där en sväng jag, My, Jessi, Erik och Johan. va väl som vanligt där. Annars har vi haft en trevlig kväll hemma hos Johansson/Byström. Tacos och surr och lite cider. :)
My far imorn till Skåne ingen. Hoppas vi ses i sommar vännen på nått sätt!
Jag far också imorn, Tidigt, vid 7. Ska upp till stugan igen. Jag och Molly blåser iväg. Tobias jobbar ihelgen.
Blev påmind om hur blyg jag är. Och det är sant. lite småjobbigt för man tänker att det kanske inte syns så mycket egentligen men det gör det nog. Jag har alltid varit mer eller mindre blyg. Ett tag var jag jätteblyg, typ högstadiet. Sedan blev det bättre och nu känns det lite sämre igen. Kanske hänger ihop med självförtroendet?
Som sagt måste boosta det lite på nått sätt. Skulle vara skönt att inte känna såhär.

Godnatt allihopa.

Mellanlandar

Kategori: Allmänt

Är hemma i 2 dagar."Antingen är ni borta eller så jobbar ni" sa en viss J idag. :) Ja det stämmer nog. 
 Blev även påmind om att det är dags att uppdatera här lite också. :)

Var begravning idag för Tobias morfar Gösta. Han avled efter en tids sjukdom i början av mars.
 Det var en fin begravning och jag tycker prästen va skön att lyssna på. Han fick en att tänka till om livet. Även på ett icke religöst plan eftersom jag inte är det.

Ska upp till stugan igen antingen imorgon eller på lördagmorgon. Brudarna vill käka tacos imorgonkväll och man måste nog offra sig för vänskapsskull. ;) Annars får jag nog en bomb i min brevlåda av "skåningen". ;)
Vi träffades iaf igår kväll hos Jessi och drank en likör 43 drink och såg Twighlight filmen! Nu är jag också kär i Edward Cullen! Jessi va redan smått besatt och nu blev jag också det. Se den! Ska låna böckerna av henne och läsa så fort jag läst ut Potter färdigt. Är inne på sista versen där så snart vet jag hur dom slutar.

Fick höra ett intressant förslag ikväll som jag kanske tänker nappa på. Ger lite extra cash och verkar skoj. Men berättar mer om det blir aktuellt längre fram. Största frågetecknet är väl bara att jag tvivlar på mig själv. Måste boosta mitt självförtroende en aning tror jag.

Ja påsken och veckan där uppe har varit kanon. Hyfsat bra väder och jag har fått en "snygg" bränna även kallat pandabränna. Blivit en del skoter och mkt mat. Har fotat lite men inte orkar flytta över dom till datan än. En annan gång..

Bjuder på denna låt från Twighlight filmen. Lyssna och njut.Gahhh! Stress! Glad Påsk!

Kategori: Allmänt

Tok mkt jag ska göra idag! Pjuh! Vet inte om vi ens hinner iväg ikväll? Tobias fick inte tag i delar till sin skoter igår och han som vanligt gör allt i sista sekund ringde nyss och sa att han kanske inte blir klar till ikväll.
En liten lista för mig själv..
* Handla
* Bolaget
* Packa
* Packa hund och katter
* Trimma Gurras päls klart.
* Städa bort värsta
* Fara... förhoppningvis.
Hm.. jag gör nog också saker i sista minuten?:) Självinsikt är bra. Japp.

Iallafall vill jag bara önska er alla en glad påsk för det ska jag ha. :) Vi får hoppas på att vädret vänder och att solen skiner på oss lite.

Mmmm

Kategori: Allmänt

Det här med rubriker är inte min grej längre så det blir bara ett enkelt mmm.. :)
Jag shoppa idag. Ja det va väl inte så ovanligt kanske utan snarare vad jag köpte. Träningskläder. Såna där man kan jogga/springa/aldrig kommer använda ener. :) Nä ja ska använda dom. Jag ska bli hurtbulle. Efter påsk. Det har jag lovat min pappa. :) Han har tagit bort kolhydraterna från sin mat och ringer hela tiden och berättar hur lätt och bra det är. I ett svagt ögonblick sa jag att jag skulle haka på. Efter påsk då. ;)

Jag och Jessi va och gick med våra dogs ikväll. Vi gjorde framsteg. Molly var lös utan att springa ihjäl stackars lilla Rasmus. Den är ju en viss storleksskillnad på dom numera. Men det gick kanon bra. :)

Tänker mkt på framtiden i dessa dagar. är jag nog långt ifrån ensamen om. Vad man ska göra? Vart ska man bo? Osv. Jag är lycklig här. Jag trivs här. Storuman är egentligen ett "sugigt" ställe på minst 100 olika sätt men jag gillar det ändå. Jag har ett bra jobb. Jag har min familj nära. Jag har mina vänner här (dom flesta är iaf inom några mils radie, en del har ju irrat iväg väldigt långt bort). Jag har Tobias. Jag har ett bra hus. Jag har mina fina djur.
Jag är inte direkt någon gambler. Är feg för att ta för stora risker och bara lämna allt som känns tryggt. Men som det ser ut idag vet man aldrig vad som kan hända med jobb osv. Så det skadar nog aldrig att fundera.
Pjuhh..vilket svammel. Inte blev man nå klokare av de heller.

Nu ska jag läsa Harry. Natti. :)

Måndag 6/4 2009

Kategori: Allmänt

Ja. Jobbade idag. Man är alltid lika off och förvirrad varje måndag när man jobbar bara varannan vecka. ;)
Satte upp mig som "vikarie" på Konsum. Så det kanske bli lite extra timmar där också nån gång emellanåt. Det lär nog börsen inte klaga över iaf.
Påsk ihelgen. Vi drar till fjällen. :) Ska bli skönt och jag hoppas på fint väder. Bara ett litet moln på himlen. Vem kan tänkas vilja titta till kissarna? Dom kräver inte mkt. Mat, vatten och lite kärlek. :)
"Skåningen" kommer hem på onsdag också!:) Vi måste försöka styra upp nått så vi kan ses. För man vet ju hur det är med såna här familje grejer som jul och påsk, poff så är dom över och man hann inte så mkt mer än att vara med just familjen.
Jag är partysugen. Minns inte när jag festa sist! Illa! Antingen är det väldigt länge sedan eller så är mitt minne väldigt dåligt. :) Kanske man skulle dragit ihop några och farit upp till Hemavan och brottats med alla norrmän?:)
Har en del partyskor som vill dansas i. :)
Nä nu ska jag och Molly gå och sova. Gubben for nyss iväg på nattskiftet. Vi gick en lång promenad ikväll nere på Uman med Molly. Det är så roligt när man kan gå på ställen där hon får va lös och springa hur hon vill. :)
Nighte..

Grym!

Kategori: Allmänt

Han lyckas alltid Justin Timberlake. Man kan inte låta bli att gilla nästan alla låtar han är med i.
Den här är grym.. :)

Folkrace?

Kategori: Allmänt

Jag+ svart Audi = dålig kombo. Förrra svarta Audin råka jag en morgontrött morgon parka in i en lyktstolpe på jobbet. Fråga mig inte hur det gick till men jag satt där som vanligt och poppa Takida tills jag hör hur det brakar lite. Har då tryckt bakskrämen in i en lyktstolpe. Japp. igår va det dags igen. Jag skulle iväg, stressad och tankspridd. Kika inte så noga och backa rakt in i våran släpvagn som står parkerad på andra sidan vägen. Bilen blev lite knövlad och jag förbannad på släpvagnen som stod där! Självklart va det dens fel ett tag iaf. :)Tobias svor lite och lovade dyrt och heligt att när han köper en ny bil kommer jag knappt få peta på den! Han menade att det enda jag borde få köra är folkrace bilar. opps... :)

Har ledig vecka iveckan. Va i stugan tills i tisdagskväll. Nice.
Va riktigt finväder igår så jag och Molly gick en lååång promenad nere på Uman och efter skoterleden. Övade lite apportering men det gick väl sådär. Ska kolla in youtube.se och se hur folket gör. :)
Idag är det inte lika roligt ute. Grått, snöigt och segt. Jag känner mig lika seg som vädret.
Hämtade ut lite paket igår. 2 par nya sommarskor och lite träningskläder samt en ny sommarjacka. Ibland måste man få unna sig själv lite tycker jag. :)
Nu ska jag börja storstäda.
Hörs!