Madelene

Nu vet jag!

Kategori: Allmänt

I nästa liv ska jag bli katt. :) Kolla in den softa stilen!:)


Bild lånad av expressen.se

Haha!

Kategori: Allmänt

Man tror ju inte det är sant. Snacka om bad luck.
Vaknade klockan 8 imorse, en lördag. Va ju pigg så det var bara att kliva upp. Okej jag drog mig en timma då. :)
Kom på vid halv elva att jag skulle haka på brorsan och co till skoterträffen i Soliden, dom skulle fara klockan 11. Snabba ryck. Mamma hade hämtat Molly så jag klädde på mig och for. Hörde först med Tobias om bränsle och så.
Väl framme i Soliden lyckades jag köra fast skotern i det enda diket som fanns på hela skoterparkeringen. Så alla fick sig ett gott skratt åt jag och min skoter. :)
Köpte semla och dricka och värmde upp oss lite i stugan. Det drog som kallt på vägen dit.
Hade ett problem, eller ja två om man räknar med skotern i diket. Jag hade nästan inge bränsle kvar! Svor lite över att Tobias sagt att jag skulle klara mig på det som fanns men insåg ganska fort att det va nog mest mitt eget fel som inte tankat.
Iaf så ville resten av gänget köra vidare och leka utom jag , Robert J och Sonny S. Vi började puttra hem mot Storuman.
Fy fan va kallt det va på sjöarna.
Iaf några kilometer innan skotercrossbanan händer det jag väntat på. Soppatorsk. Yeeeeaahh! Det va ju bara att lämna skotern brevid leden och åka hem på Sonnys skoter. Tack gode gud att jag inte körde hem ensam utan att dom var med.
Kom hem, duschade och väntade på att Tobias skulle sluta jobba. Vi for och åt hos hans föräldrar sedan hämtade vi lite bränsle och hans skoter på släpvagn och drog till skotercrossbanan för att hämta min pärla. Därifrån åkte jag med Tobias på hans skoter till min. Ursch va åkrädd jag va!
Tankade skotern och körde till bilen. Vi lastade den och Tobias for med sin skoter mot Storuman och jag med bilen + släpet. Vad händer? Jo jag får soppatorsk med bilen efter grusvägen!!!!!!!! Hur kan man ha sån jävla otur att lyckas 2 gr på samma dag med detta?!
Ja det va ju bara att vänta in Tobias som skulle komma med bränslet. Att jag sedan är dödligt mörkrädd i skogen gjorde ju inte saken bättre.

Pjuhh...vilken dag.
Nu ska jag sova. :)
Vilket långt inlägg...ojsan.

Vem skjuter smällare nu??!

Hund till salu

Kategori: Allmänt

Nej, jag skojar bara. Men imorse var man bra sugen. Nästan.
Släppte ut henne för att kissa på gräsmattan. Och vad händer? Jo Molly får syn på några intet ont anande kids som är på väg till skolan passera nere på vägen. Hon hoppar till några gånger och sticker iväg! Genom snön, plogkanten och ut på vägen mot ungarna! Där står jag endast iförd trosor och en tröja. Fort på med nå brallor, hämta skorna och ut efter henne! Plumsar genom snön och ut på vägen. Där är då Molly och kryssar mellan ungarna i ren lycka. En tjej försöker locka med Molly hem så jag får tag i henne för inte lyssnade hon på mig inte. Flygförbannad är jag och drar med henne hem. Vilket är halvsvårt med en golden på 25 kg. Hon såg då iaf ut att skämmas när vi kom hem men då var det ju försent.
Jag hoppas verkligen inte nån av ungarna var hundrädd. Molly älskar verkligen barn men ändå.
Så någon som har nått bra tips på hur fan jag ska göra så att hon inte sticker från gården??!
Det va ju en jävla tur att det inte var nån trafik just då..huvva...
Va nyss och skulle lämna igen en såg som Tobias lånat av ett företag. Gick in men hela stället var tomt. Kände mig som ett fån som gick runt där ensam. Undra vart folket var?

Bbrrrrrr.........

Kategori: Allmänt

Fy fan va kallt det är! vart är våren? Ge mig lite värme nu tack. Men det ska vända till helgen. Skönt då kan man vistas utomhus utan att riskera att frysa ihjäl. Nog för att man är norrlänning men nu fåre va nog. :)

På måndag börjar jag banta. Japp. Igen. Inge pulverskit den här gången utan "Osnat style". Low carb, hight fat. Det funka och det trivdes jag med. Pulver är ju ett rent straff. Hoppas jag orkar hålla i det här nu då. Önska mig lycka till. Smala, hälsosamma jag here I come. :)

Sitter och kikar på lite kommande hundutställningar. Ska iaf anmäla jag och Molly till den i Vännäs. Gud vad pirrigt. Har ju ingen aning om hur vi ska göra. Men innan dess har vi nog kommit på det. :)
Skulle vara kul om det gick bra för oss då. Ser fram emot våren och sommaren för då ska vi lära oss spåra. :)


IKEA

Kategori: Allmänt

Är grymt sugen på en IKEA resa nu. Men gubben är segare än sirap och snål dessutom. Så vill man få nått gjort får man styra upp det själv, utan gubbar. :) Jag har bil och tänker dra ner eller upp till IKEA här under våren nån helg. Blir nog att sova över på hotell så man inte sliter ut sig helt. :)
Vem följer??;)
Mammas bok Röj och Rensa har inspirerat mig. Här ska köpas snygg förvaring! Otroligt att man samlat på sig så mkt rat blott 22 år gammal. :)

Hej igen..

Kategori: Allmänt

I´m back. Fit for fight? Nja inte fit direkt men tillbakas iaf. :)
Sviiiin kallt ute. 26 - C stod tempen på när jag drog till jobbet. Ge mig vårsol, 0 - C och en snödriva på fjället så lovar jag att jag ska må gott. :) Snart är den tiden här. Det går fort. Härligt.
Helgen va bra om än kall. Jobbade i lördags, sedan for jag och L ut på Uman med våra vovvar. :) Blev sedan en rundtur av deras nya, coola hus och en kopp kaffe. Trevligt. :)
Hem och svira om för att möta J och E på Kitas för Alla hjärtans dags middag. Jag åt 3-rätters. :) Mums!
For hem till dom för Melodifestivalen och sedan kollade vi in 3:an en sväng. Men det va lika avslaget som gammal julmust som vanligt. Vi gick hem ganska snabbt och hämtade Molly som varit hos sin "farmor och farfar".

I söndags packade vi lite fika och ved för att fara ner på Uman. Lite kallt men solen värmde lite och det va så härligt. Vi fick sällskap av J, R, J och I med deras hundar. :) Molly lekte som aldrig förr. Men hon har problem med att det fastnar så mkt snö mellan trampdynorna och under tassen. Men I´s hund hade sockar på sig eftersom han också har problem med det så här ska sys sockar till Molly tror jag. :)
Tyvärr hade jag inte med mig kameran för den är borta (igen). Ska önska mig en ny i födelsedagspresent?:)

Annars tror jag att Molly kommer i löpen när som helst nu. Hon äter knappt, fäller massa päls och har börjat försöka rymma. Sedan tyckte handhunden i söndags att hon luktade gott och ville jucka på henne hela tiden.
 Ja och sedan lyssnar hon inte ett skit heller längre så vi har våra kamper. Frågan är vem som är tjurigast. Igår fick jag springa efter henne nedför gatan när hon fick syn på en matte med hund långt där borta. Pjuhh... vad man får skämmas.

Jaaa..en update.
Ha´re!

Näää!!!

Kategori: Allmänt

Jag vill inte nå mer! Inte en gång till! Är det så jävla mycket begärt att det ska få bli bra nån gång!?? Man tror tamme fan inte att det är sant. Det är overkligt nästan. Som om det inte är mitt liv det handlar om.
Det kommer aldrig, aldrig någonsin att bli bra igen....så känns det nu..¨
Fyy faan för sånt här!
Jag återkommer nån gång, nån dag, nån månad när jag känner att jag orkar med skiten. Tills dess är bloggen på is.


Take care...

Skotercross!!

Kategori: Allmänt

Från Sundsvall på 1:an!! NUU!!:)

1 februari 2009

Kategori: Allmänt

Jag och Molly va ute på promenad med Jenny och Dakira nere på älven. En kylig och fin dag. Solen värmde faktiskt lite, lite. Nästa gång tar jag med mig macka och varm choklad. :)
Mister våran morgonpromenadskompis nu också när Jenny ska börja jobba tidigare. Får försöka ta oss ut själva eller så får vi börja kliva upp klockan 6 och joina dom då istället. :)





Vårat hus till höger. :)


Uman


Det vanliga.Bus från början till slut.. :)




Kan sitta still i nån sekund iaf.






Jenny och Molly. Molly försöker ställa in sig. :)


Snöiga go vovven min. :)