Madelene

Wintersong

Kategori: Allmänt

Jag kom att tänka på den här låten nyss. Den är fin. Men man blir lite vemodig av den också och tänker på vart jag hörde den första gången..

1 vecka med grönfoder.

Kategori: Allmänt

Jahapp nu har man typ avverkat en vecka med GI. Det har gått hyfsat. Har blivit fusk ihelgen och speciellt idag men så är det. Jag tänker inte plåga ihjäl mig själv för det här. Det ska vara roligt och det är INTE roligt att avstå från allt gott här i livet.
Men jag måste säga att jag är nöjd. 1,5 kg mindre och 1, 5 cm borta från magen. 1,5 cm är iof inte så mycket att skryta över men det går iaf åt rätt håll. Dom där 1,5 kg vet jag inte riktigt vart dom har försvunnit från men dom har säkert varit jämnt portionerat ut över kropppen. Jag saknar dom inte iaf. :)
Till veckan ska jag försöka träna mer än jag gjort den här veckan som varit. Blev bara 2 pass. Tänk om man kunde åtminstonde träna 3 eller 4 ggr. Ska försöka.
Nämen jag är nöjd med min första vecka. Hoppas det fortstätter såhär och att man inte kastar in handuken.

Vi har nyss varit och sett Luftslottet som sprängdes. Sista Millenium filmen. Jag gillar den, lite små seg bitvis men den var bra. Tror boken är bättre iof, har inte hunnit börja på den men ska göra det när jag läst klart Sjöjungfrun av vad hon nu heter.. :) Tycker det är synd att han inte hann skriva färdigt den fjärde boken om Lisbeth och Micke Blomqvist för det hade varit kul att se hur det skulle gått för dom. Undra om dom skulle bli ett par?:)

Jaja..nu måste jag skala en apelsin åt Tobias, han kan inte göra det själv. :) hehe..
Go natt.

1 advent.

Kategori: Allmänt

Idag är det 1 advent. Och skyltsöndag. :) Mysigt. Jag håller på pynta och städa här hemma och ska sen idag och ställa iordning det sista samt öppna upp skylfönstrerna på affärn. :) Glöm inte att tävla där idag! Tipsrunda med väldigt kluriga frågor.. ;)
Vet ni en sak? JAG HAR EN EGEN BIL!!! :D ÄNTLIGEN!! Gud vad mkt den kommer underlätta! Så om ni ser en blå Golf GTI får ni hejja för då äre jag!:D
Den ska få en fin rosa rattmuff från jobbet och en doftgran idag för den lukta visst k****gummi enligt nån. :)
Tobias är och byter till de snyggare fälgarna just nu. Sedan har han fixat ljudet i den här på morgonen också. Vi har nog inte haft en bil med bra ljud på år och dar så det känns kul. :)
Nä dags att sätta fart. :)
Vi ses!

Fredagkväll.

Kategori: Allmänt

Fredagkväll, härliga tider. :) Är jättemycket på jobbet nu med julgrejer och julskyltningen och allt. Men det är kul! Fast man känner sig lite seg i hjärnan nu. Ska jobba imorn också och fixa klart för söndagen.
Har börjat med julpyntet lite. Går segt.. tur man har hela helgen på sig. :)
Vi åt middag på Frasses med Ante ikväll. GI då? Jo jag åt nått som heter Hjärtegott medans dom åt pizza. Morötter istället för pommes osv. Ja det funkar ju det med.
Och istället för lösviktsgodis har jag ätit mörkchoklad ikväll. Jo jag vet att det är godis det med men det är ju iaf inte lika hemskt som lösvikt inbillar jag mig. :) Jag är nöjd med veckans resultat av GI. Jag har inte alls varit hungrig, grinig eller tyckt att det har varit speciellt jobbigt. Sedan visar ju vågen att det går neråt. Äntligen! Varför har jag inte gjort det här förut?:)
Vet ni en sak! Imorn ska jag få köpa mig en bil!!!! Hoppas! Ja om den inte ser ut som ett kexpaket då, alltså rostig! Den är blå och fin som bara den. :) Den blir min, min och bara min. :) Hehe..  Så skönt att kunna åka till jobbet och hem utan att behöva cykla ihjäl sig på is/slask eller snö.
Nu åkte Mariette ut ur Idol.. grym röst och stor talang. Jag tror hon kommer lyckas bättre utan Idol..

Natti natt.

Vågnoja.

Kategori: Allmänt

Jag har nog drabbats av vågnoja. Väger mig flera ggr om dagen. Inte hälsosamt känns det som. Men är tydligen inte ensam för jag satt just och läste på ett forum och det va fler än jag som hade drabbats. Får nog försöka väga mig en gång iveckan, max. För annars kommer jag nog ge upp det här alldeles för snabbt.
Men det går ganska bra ändå. Ja med GI då. Jag följer det ganska noga. Har ätit nån hårdbröd macka och smakat lite av en lussebulle men annars så.
Ikväll är det lite jobbigt, är hungrig hela tiden fast jag ätit en massa och med det blir man ju godissugen också. Har ätit frukt och lite av en keso äpple, päron och vanilj. Men skulle nog kunna döda nån för en macka rostat bröd med ost. Tur OK har stängt.. ;)

Annars äre bra. Första advent på söndag och det betyder att vi ska julskylta ihelgen. Har alltid prestationsångest över det varje år men det brukar oftast lösa sig bra.
Jag hade tänkt städa ikväll men det blev en soffmys kväll med Molly. Ja efter lite hundbus ute i regnet (!) då.
Hur kan det regna nu? Vi bor väl i Norrland eller. Fast nu tittar jag ut och då toksnöar det. Omväxling förnöjer. :)


Nån slags golf vill jag ha så jag slipper cykla i sörjan och riskera att slå ihjäl mig. :) Tobias har sagt vi ska köpa en nu snart. Ingen längtar efter en bil mer än jag. Så himla jobbigt att cykla till jobbet, hem på lunch, tillbakas på jobbet och hem igen på kvällen.
Jo angående inlägget om Nordea och Molly försvann bilden visst när det nyare Storuman bladet kom ut. Men den finns på Storumans tryckeris hemsida om man tittar på föregående blad.

GI dag 1.

Kategori: Allmänt

Jahapp.. då har man strax avverkat första dagen med GI mat. Det är lite klurigt att ställa om sig. Jag menar inte äta något mjöl eller socker är skitsvårt egentligen. Fast och andra sidan finns det mycket gott man kan äta om man bara tar sig tid att tänka efter och kolla upp saker. Hela dagen har egentligen gått bra men jag har tydligen ätit för lite av det jag ska ändå enligt GI programmet? Är det därför mitt huvud gör ont nu? Hur mycket ska man äta egentligen? Hm..svårt.
Åt faktiskt en smörgås nu efter träningen. Vi hade ingenting som gick äta annars. Känns ju inte kul att svälta sig heller direkt så en macka slank ner. Så det krävs nog lite bättre mat planering och framförallt handling det här. Men jag är pank så det får nog vänta tills den efterlängtade löningen kommer på fredag.
Jaja..så är det. Nu ska jag sova. Är dödens trött.
Älskade gubben är ute och skruvar i bilen. I kylan. Han ska till Skellefteå imorn och måste få bilen att fungera. Men han är duktig så jag tror det går bra. Synd om han bara stå ute i mörkret och kylan. Men men..

Natti natt.

Jag tror..

Kategori: Allmänt

Att Nordea varit och tjuvfotat våran hund. :) Både jag, Tobias och mamma blev förvånade över hur lik Molly är hunden på deras annons i förra veckans storumanblad:)

Min fina gumma..

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på lite bilder på stationära datorn. Sällan man sitter här sedan man skaffa en bärbar. Men det är kul för här finns det en massa gamla bilder.
Här kommer en hel hög på Molly. Mitt matte hjärta smälter när jag ser hur liten och söt hon var när hon var valp. Nu är hon en stor och fin tjej.. :)


Mollys första möte med en av sina bästisar. :)


En gång var Tussan mindre än Molly. :)




Vi sov på golvet både jag och Tobias med Molly. :)


Spanar in Tussan.


Alla ville gosas.. :)


Molly och Piri. :)


Kärlek.. :) Molly med sitt första halsband. Rosa och fint. :)


Sov ofta och överallt..




Kiss och mat/vatten paus på väg hem från Säbytorp.


Lirade husse runt lilltassen.. :)



Muuums..






Inte så länge sen.. stooor tjej nu. :)

Nedräkning..

Kategori: Allmänt

Nedräkning till måndag.
Varför?
Jo då ska mitt nya liv starta. På riktigt.
Jag har läst, funderat, tänkt, läst och hört om andra som lyckats och bestämt mig för att prova GI.
Jag orkar inte väga mer än jag gör nu.. jag mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Ett av mina största intressen kläder känns inte alls roligt längre för jag är för stor för allt och det finns inget som jag inte ser ut som ett tält i snart.
 Ett godislöfte ger mig igenting. Jag måste ändra om alla mina matvanor en gång för alla.
Jag vet inte hur många gånger jag velat och provat banta. Ungefär lika många gånger som jag misslyckats. Men jag måste tro att nån gång ska vara den första gången som jag lyckas.. för jag vet hur mycket bättre jag skulle må om jag hittade tillbakas till min trivselvikt och inte som nu när man känner sig stor och tung jämnt.
 
Så jag blev medlem här. Som stöd och pepp och hjälp. www.giviktkoll.se 

Efter tio.

Kategori: Allmänt

Imorse såg jag på Efter tio. Sångaren från Takida, Robert, vad där. Men han pratade inte om deras musik utan om nått som hände han 2002. Han försökte ta livet av sig. Dom har självmord som tema i veckan och det var både intressant och skrämmande att höra han prata om det. Det är ett sånt svårt och jobbigt ämne.
Här är länken. http://tv4play.se/aktualitet/efter_tio

Den här låten blev så himla mkt bättre nu efter jag sett det här programmet.

Djurpolisen i Houston.

Kategori: Allmänt

När jag kommer ihåg det brukar jag se Djurpolisen i Houston (eller andra delar av USA) på Animal planet. Ett bra men samtidigt fruktansvärt program för oss djurälskare. Det handlar om djurpolisen som hjälper djur i nöd, vanvårdade, vilsna och övergivna hundar, katter, hästar, kor.. ja alla djur i stort sett. Tänk vilket jobb dom har, få rädda djur som verkligen behöver hjälp. Vilket drömjobb. Man beundrar deras mod när dom gör i stort sett vad som helst för att rädda djuren.
Sedan är det så fruktansvärt vad vi människor kan göra. Ohyggligt grymma och känslokalla saker mot oskyldiga djur. Man blir så jävla förbannad och ledsen! Ikvällens program va det en gubbe bla som hade 2 vuxna rottweilers, 1 unghund och 6 små valpar. Alla stod ute i värmen utan mat och vatten. Undernärda. Valparna var bara nån vecka och hade fullt med larver på sig.1 hade dött redan och 1 annan fick dom avliva.I slutet hade alla utom 1 valp dött. Fruktansvärt. Så är det varje avsnitt. Ständigt människor som inte klarar av att ens ge sina djur mat och vatten. Man undrar ju varför i helvete dom skulle skaffa dom ens!? Det verkar finnas en mångfald av idioter i USA som inte klarar av att ta hand om sina djur. Men det finns det ju här i Sverige också, fast kanske inte lika synligt som där?
Hur som helst är det ett bra program. Man blir glad av att se dom rädda alla dessa djur från deras helt onda och sinnessjuka ägare.

Rädda julen!

Kategori: Allmänt

Glöm inte att rösta på eran favvo pralin!
Jag och Tobias har röstat.. :) Min är Trillingnöt och hans är den vita chokladbollen. :)
http://www.raddajulen.nu/

Så jävla skönt!!!

Kategori: Allmänt

Har hållit på med en kurs sen tidigt i somras som jag nu fått godkänt på!! :) Härligt!!
Hade ingen insperation ett tag men tog tag i den för ett tag sen och gjorde bort den. Och nu är den godkänd! Gött! Kommer nog ett diplom i brevlådan snart också.. då kanske ni får se vad det är jag läst egentligen. :)

Välkommen. :)

Kategori: Allmänt

Ser att jag fått en massa nya läsare. Kul!:) Inte för att jag riktigt förstår vad som är intressant med min bildlösa blogg men det är kul att ni hittat hit. :) Kanske jag till och med skärper mig och börjar lägga in en massa bilder. :)
Jaa..ska nog inte lova för mkt iaf.

Idag..

Kategori: Allmänt

Frukost: Ja eller tyvärr blev det nog lunch.. pasta med bacon och creme fraische
Dagens Outfit: Mjukbyxor och mjuktröja.. nice. :)
Humör: Lite seg för vi sov för länge idag.. men annars är det bra.
Planer: Äta mat, städa och träna.
Lunch: Samma som frukost.
Läser: Bloggar och det folk skriver på msn.
Bästa: Att jag är ledig och vi har varit och hälsat på Robban och Jenny. Att jag klarade kursen jag har läst!!:)
Sämsta: Att vi sov för länge och att det är för mörkt ute på dagtid.
Middag: Lasagne.. :)
Hund:  Sover i soffan.
Katt: Jag tror att båda sover.
Väder: Mörkt och töväder.. man blir ju depp av bara tanken.
Pojkvän: Fixar bilen.
TV-program: DH.. :)
Tänkvärda: Allting ordnar sig tillslut.
Kom-i-håg: Fara på boxningen. :)

Takida terror.. :)

Kategori: Allmänt

Haha, jag fortstätter terra er. :) Läste nyss den här om Umeå spelningen. Hon är inget fan och det skriver hon själv också men hon sågar dom iaf inte totallt. :)
http://www.vk.se/Article.jsp?article=313022
Fast egentligen vad spelar en recension för roll? Kanske lite för bandet men inte mycket egentligen för oss fans.
Har ju ledig vecka nu igen. Väntar på att jag ska få väcka Tobias som har jobbat natt så att vi kan fara och fixa bilen färdigt. Den ska tokstädas och skruvas i så den blir som ny lagom till besiktningen. Lite kärlek måste den ju få. Måste nog mest troligt köpa mig en egen bil här framöver också. Är ohållbart att gå alternativt cykla hem i det här föret varje lunch. Kommer ju ramla och slå ihjäl mig på halkan tillslut. En liten gamm golf som andra bil vore helt suveränt! Sen hoppas jag att vi kan köpa nån lite nyare och finare första bil också. Men men.. man skiter ju inte direkt ut 1000 lappar om man säger så.
Har haft ett givande möte här på morgonen. Det känns bra men ändå inte. En oro som gnager så man inte kan sova.. Jag hoppas det ordnar sig till det bästa för alla inblandade. Jag vill verkligen det.
Vet ni en sak. Snart är det bara en månad kvar till julafton! Hoppsan! :)
Dags att sätta lite fart under fötterna..



www.vk.se

I dissagree

Kategori: Allmänt

Jag håller inte med. Inte alls. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/live/article6121956.ab
Mest troligt är resencenten en typ som lyssnar mest på Håkan Hellström eller varför inte Björk. Huvva!
"Det löns int förklar för dem som int begrip" eller nått. :)
Jag tyckte dom va grym rakt igenom! Iof är ju jag ett väl inbitit fan som älskar nästan alla deras låtar. Men ändå! Dom rocka! Jag rocka, så gott det går i nyktert tillstånd. Ni vet.. "Jag dansar aldrig nykter"..igår fick jag försöka ändå. :)
Never alone, always alone och den lugna versonen av Halo minns jag bäst. :)
Gud va bra det var. Bra med folk också men man fick ändå en bra plats så man såg scenen bra. Synd jag fega ur med kameran, hade lätt kunnat ta me den in och fota lite. Nu blev de istället inte en enda bild.. :/T
Synd också att vi inte kunde stanna kvar och gå en krogrunda för Tobias skulle tillbakas på jobbet. Det va lite drygt att åka tillbakas i 3 timmar efter konserten. Men men.. nästa gång planerar vi bättre. :)
Jag och Molly har soffmys ikväll. Jag ska snart se Paradise Hotel. Snusk tv garanterat. Men man är för nyfiken för att inte kolla..hehe.. :)

Hur kan man inte älska den här rösten!? 


Halo i Umeå va ju inte aukustisk, den va bättre. :)


Synd dom inte spela den här igår. :)

Bad romance..

Kategori: Allmänt

Lady Gagas senaste är grym. Man blir på party humör av den!:)
Imorn efter jobbet bär det av till Umeå. Ska bli så himla kul att se Takida igen! Har sett dom två gånger förut. I Bjurholm för säkert 4-5 år sedan och PDOL för kanske 3 år sedan. Dom är bra. :)
Har haft en trevlig kväll med Jessica och Erik. Idol och Buzz. Helt super. :)
Nu ska jag sova. Ska ju som sagt jobba imorn en sväng.
Undra vem som klär Gaga föresten? Vilken fantasi!

I´m lazy...

Kategori: Allmänt

And I like it! Iaf ikväll, okej jag har nog dåligt samvete men jag orkar inte flytta mig från soffan. Är så jävla trött och slö.
Är mkt att göra på jobbet och så nu. Härligt. Ska iaf vara ledig hela nästa vecka pga olika saker men sedan blir det heltid iaf tills efter jul. Sedan får vi väl se vad som händer. Hoppas på det bästa såklart.
Gud vad trött man är på morgonen numera, är det mörkret?? Det är otroligt jobbigt att ta sig upp. Jag funderar på testa Beroca som dom gör reklam om. Stay sharp and alert! Undra om det funkar?
Jag och Sara som skulle boxas ikväll men ingen av oss var taggade. Hihi, vi är dålig men på tisdag kör vi nya tag. Jag var ju iaf på gymmet igår. :)
Imorn är det fredag. :)
På lördag är det Takida. :)

Laddar upp med dessa. :) Men dom kör nog inga golden oldies utan bara sina senaste låtar. Men dom är ju bra dom med. :)





Den här låten blir man kär av.. :)

 



Denna är bra.. :)



Hans röst...ja jävlar..:)

Summa sumarum..

Kategori: Allmänt

Man har blivit en lat bloggare. Bara listor och inga bilder heller.. :) Hehe..

Frukost: Kaffe och smörgås
Dagens Outfit: Stickad tröja och leggings..boring..
Humör: Det är bra. Nytränad och då blir man glad. :)
Planer: Just nu..duscha och sova.
Lunch: Taco
Läser: Facebook.
Bästa: Att jag for på gymmet och va på kalas innan.
Sämsta: ?
Middag: Hm..flingor och yoghurt.
Hund:  Sover i soffan.
Katt: Ena ute på spaning och den andra sover som vanligt.
Väder: Mörkt och kallt.
Pojkvän: På jobbet.
TV-program: Nada..
Tänkvärda: ?
Kom-i-håg: ?

Natt natt!

Full fart!

Kategori: Allmänt

Shit är mkt på jobbet nu! Men kul! Vi har flyttat om en massa grejer idag så det har sett ut som ett bombnedslag, men nu börjar det ta sig. :)
Vi har fått hem det nya enorma kortstället som vi försöker göra plats för, på ett snyggt sätt. :)
Sedan har jag varit och gratta Maggans minsting som fyllde 3 år igår. :) Fika och lite surr.
Har nyss varit ute med Molly och sitter nu och väntar på Jennyjay för vi ska ner och gymma. Missade ju boxningen igår så jag måste väl ta igen det idag.
Mitt godisförbud går bra. Har bara smakat 2 godisar.Haha, ja jag vet att jag egentligen har brytit det då men jag ser det som en stor framgång att jag bara ätit 2 godisar hitills och inte är särskilt sugen än så länge heller. Men till helgen lär det nog slå till....
Annars är Molly i en ny spökålder tror jag. Hon är extrem nu. Allt ska morras och skällas på! Imorse vakna hon vid 4 och skulle ut så jag släppte ut henne och då börja hon skälla! Ingen höjdare så tidigt på morgon i ett bostadsområde direkt.
På lördag är det ju Takida. Ett tag verkade de det som Tobias fick en ersättare på jobbet men icket. Hoppas, hoppas han hittar en ändå. Vet inte hur jag ska göra annars egentligen? Kändes inte allls kul att köra ner till Umeå själv och hem själv igen..:/
Nu ska vi fara och gymma.
Ha de!

Soon

Kategori: Allmänt

Snart, snart...:)

Idag..

Kategori: Allmänt

Kör vi en sån här igen. Hinner inget mera djupgående..

Frukost: Kaffe och smörgås
Dagens Outfit: Stickad tröja och jeans leggings.
Humör: Det är bra. Lite stressad dock.
Gjort: Jobbat.
Planer: Jobba och sen är kvällen lite osäker..finns mkt att göra men vet inte i vilken ordning det blir än.
Lunch: Pytt i panna.
Läser: Facebook.
Bästa: Att solen lyser lite.
Sämsta: Att jag måste cykla..
Middag: Hm..?
Hund:  Vill gå ut på en promenad.
Katt: Sitter i fönstren och spanar.
Väder: KAllt och lite sol.
Pojkvän: På jobbet.
TV-program: DH!!
Tänkvärda:  ?
Kom-i-håg: Har så jäkla mkt i skallen just nu att jag inte hinner skriva ner de. Bättre att börja ta tag i dem istället.

Hörs!

Måndag.

Kategori: Allmänt

Måndag. Har haft en massa energi idag. Härligt. Nu är den visserligen slut och jag tänker dö i soffan framför Ullared. Är det bra? Måste ju se skiten som alla pratar om. :)
Vi smygstartar julen på affärn så jag har börjat flytta om och fixa. Har en massa att göra i veckan på jobbet. :)
Tobias har hämtat ut en hundbur till Molly idag. För två veckor sedan hittade han äntligen en bur han tyckte om och som passar våran bil. Så perfekt! Nu slipper vi ha Molly i baksätet jämnt eftersom hon alltid vill sitta där och helst skulle hon sitta i framsätet om hon fick bestämma.
Nu har vi bara en grej som vi måste åka och fixa. Och det är höft röntgen. Men jag vet inte vart man ska åka än. Skellefteå eller fixar dom det i Slussfors som folk säger??
Hm.. vad mer. Jo nu har vi äntligen 3 skåpluckor på plats!! Äntligen efter ca 1½ år!! :) Blir jättefint!
Nu ska jag fixa lite grejer sen blire soffan.
Adios!

Minus poäng.

Kategori: Allmänt

Tobias tog några fina minus poäng nu ikväll. Nästa helg är det Takidas spelning i Umeå. Jag har köpt biljetter till oss för flera månader sedan och pratat med han om det flera gånger. Jo han skulle söka ledigt och vi skulle fara och kolla tillsammans. Förväntningarna har varit enorma. Dels är det Takida och dom är ju bara bäst och sedan skulle vi göra något tillsammans för en gångs skull någon annanstans än hemma.
Vad har han då inte gjort?? Jo sökt ledigt!!! Han sa också att han inte trodde han skulle få ledigt heller!!!
Kul..........
Nu kommer jag sura ett år. Minst.
Hade vi haft en hundgård hade han fått sova där.
Så om han inte får ledigt är det någon som vill följa och se Takida?

Idealet förändras?

Kategori: Allmänt

Ramlade in på en blogg och läste det här inlägget. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832
Man trodde inte att det skulle vara så stor skillnad på modellerna idag och dom för 5 år sedan. Men det ÄR det! Fascinerande är ändå att för 5 år sedan på gick samma debatt som idag om för smala modeller osv.
Undra hur dom ser ut om 5 år till??

En klassiker

Kategori: Allmänt

Frukost: Juice och smörgås
Dagens Outfit: Svarta byxor och en blå skjorta.
Humör: Positivt. :) Har en bra hårdag dessutom enligt mig själv och då blir världen genast bättre.;)
Gjort: Jobbat.
Planer: Jobba, åka till Barsele och gratta mamma, se Idol. Ha de bra!
Lunch: Crepes
Läser: Jobb papper.
Bästa: Att det är fredag och jag ska få träffa familjen ikväll.
Middag: Mammas mat..:)
Hund:  Är med Tobias.
Katt: Är med Tobias.
Väder: Mörkt ute. Men en del snö kom det inatt iaf. :)
Pojkvän: Hemma..
TV-program: Idol ikväll...
Tänkvärda:  Sätt fart...
Kom-i-håg: Ta med tårtan till Barsele!!

FREEEDAGS MYYYYS!

Kategori: Allmänt

Haha, den där jäkla reklamen. Tänk vad sånt kan fastna på järnan. :)
Nu efter jobbet blire raka spåret hem till byn. Barsele. Min söta mamma fyller år idag så vi ska äta middag där och gratta henne. Hon är lite klurig att köpa present åt men pappa har redan köpt det hon ville ha så jag köpte bara en grej som passar till henne. :)
På söndag är det farsdag. Farsan är svårast av alla att köpa nått åt. Allt han vill ha är svindyrt eller så köper han det själv. Oftast brukar han få en whiskey. Men iår gör vi nått annat brorsan och jag. Vi bjuder han på 2-rätters middag på hotellet på söndag istället. :)
Ska bli skönt med helg. Min hjärna har gått på högvarv i veckan och det ska bli riktigt gött att sova ut imorn.
Har ändå en hel del pyssel att fixa ihelgen men jag får iaf sova längre och det nöjer jag mig med. :)
Ikväll blire nog att se Idol också. Synd bara att Dorotea tjejen åkte ut.

Sköt om er!

Today´s gonna be a good day..

Kategori: Allmänt

Frukost: Kaffe och smörgås
Dagens Outfit: Svarta byxor och randig tröja. Känner mig blek, fet och hemsk idag. Ursch.. såna här dagar ogillas verkligen.
Humör: Helt okej. Lite depp
Gjort: Jobbat.
Planer: Jobba, handla, STÄDA och förhoppningvis boxas.
Lunch: Pannkaka
Läser: Andras bloggar
Bästa: Att helgen är nära nu och då får jag sova. Offantligt trött.
Middag: Crepes enligt listan.
Hund:  Försöker göra kulllerbyttor i soffan.
Katt: Äter mat.
Väder: Grått och mörkt. Samma som igår. Men lite snö på backen idag iaf. :)
Pojkvän: Sjuk och ligger i soffan.
TV-program: Ingen aning?
Tänkvärda: ??
Kom-i-håg: Beställa tårta tills imorgon.

Ja.. Tobias är som sagt lite sjuk. Enligt han håller han på dö men är det inte alltid så när en kille är sjuk? ;)Han ser faktiskt ganska pigg ut...hihi.
Hoppas han inte smittar mig för jag har inte tid att bli sjuk. Ska ju gratta mamma imorn och så har vi bokat bord och ska bjuda pappa på farsdags middag på söndag.
Är boxning ikväll. Är så grymt sugen på att inte gå dit för jag måste verkligen städa ikväll men samtidigt är jag ju så jävla less på hur jag ser ut nuförtiden så det är nog lika bra att masa sig iväg. Brukar ju kännas bra och skönt när man väl är där.
Jaja..en liten uppdatering.

Dagens

Kategori: Allmänt

Frukost: Kaffe och smörgås
Dagens Outfit: Leggings och skjorta och en kofta. Har jag samma klädstil hela tiden eller!? Tur det inte är en modeblogg vilken fail det vore då.
Humör: Lite orolig men glad ändå.
Gjort: Jobbat.
Planer: Göra allt som inte blev gjort igår.
Lunch: Korv och makaroner
Läser: Ingenting just nu..
Bästa: Att Molly just lyssnade på mig på riktigt.
Middag: Grytbitar och ris.
Hund:  Stirrar på mig, vill ut en sväng samt ha det jag äter.
Väder: Grått och mörkt. Samma som igår.
TV-program: Skämstv..bonde söker fru kanske?:)
Tänkvärda: Vill du få någonting gjort måste du ta tag i det själv.
Kom-i-håg: Mamma fyller år på fredag!!!

A big moment..

Kategori: Allmänt

Plötsligt händer det! Det är som i den där reklamen för triss. Den stämmer tamme tusan. :)
Näe jag har tyvärr inte vunnit på triss men min hund gjorde som jag sa nyss. :)
Molly älskar människor, kända och okända. Så det har ju hänt ett ex antal ggr att när hon är lös ute på gården och någon passerar springer hon iväg för att hälsa/jaga dom lite. :)
Men nyss släppte jag ut henne en stund. Jag är alltid ute och bevakar henne när hon är ute. den här gången satte hon sig och kissa och på 2 meters håll passerade en människa Molly! Hon satt kvar!! Molly bara tittade lite på henne medans jag sa att hon skulle "Stanna". Sedan när hon va klar sprang hon raka spåret till mig! WOW!

Dagens

Kategori: Allmänt

Frukost: Kaffe och brownie (!)
Dagens Outfit: Leggings och skjorta.
Humör: Nedstämd och lite uppgiven, ledsen.
Gjort: Jobbat.
Planer: Jobba, städa, fixa och träffa lite folk ikväll. Ingen boxning tyvärr, hinner inte.
Lunch: Korv och makaroner
Läser: Räkningar..
Bästa: Att Tobias luktar så gott när han ligger och sover. :)
Middag:Fiskpinnar och pot. mos.
Hund:  Sover nog med husse igen,
Väder: Grått och mörkt. Samma som igår.
TV-program: Ikväll, det bästa på hela veckan!! DH!!
Tänkvärda: Efter regn kommer solsken.
Kom-i-håg: Ringa Handels!!

Muuuumms!

Kategori: Allmänt

Vad kan trösta en bättre en sån här grå dag än en mumsig bild på Robert Pattinson?:)
Fanns en del nya på www.twilightsweden.se.
Enjoy!



"I wanna do bad things with you...nanananananaa"...;)

Dagens

Kategori: Allmänt

I dessa bloggtorka tider tänkte jag att on jag börjar men en kopia på Englas Dagens lista så finns det alltid nått att läsa och skriva om. :)
Så då kör vi.
Frukost: Mackor och kaffe.
Dagens Outfit: Slappt och skönt. Jeans leggings och stor tröja.
Humör: Helt okej.
Gjort: Jobbat och jobbat. :)
Planer: Jobba, gratta kusin, städa och fixa lite på kursen.
Lunch: Lax med potatismos
Läser: Facebook?
Bästa: Att jag har ett härligt jobb.
Middag:Enligt listan makaroner och korv.
Hund:  Busar med något i vardagsrummet?
Väder: Grått och mörkt.
TV-program: Haha..ingen aning.
Tänkvärda: Skjut inte upp allt till imorgon.
Kom-i-håg: Betala räkningarna (oops)

Grey day..

Kategori: Allmänt

Gud vad det är mörkt och grått ute idag. Och måndag. Läge för depression om nått. Men jag känner mig ganska positiv idag. Ja nå jävulst trött och så men det har jag varit hela helgen. Tror seriöst jag var bakis igår också! Antingen är det åldern eller så gick det vilt till i fredags. Jag tror på att det gick vilt till...vägrar tro på åldern iaf. ;)
Ikväll ska vi gratta min minsta kusin som snart inte är så jäkla liten längre. Hon fyller 17.  Shit jag tyckte det inte var så himla längesedan hon va en liten skit och nu är hon snart en vuxen skit. ;) Vi skulle eg ha varit där ihelgen men alla hade förhinder hela tiden så det får bli idag istället.
Annars då..ja det är ganksa mkt skoj på gång men inget jag kan skriva om här. Haha.. men så småningom kanske.
Brorsan och Jenny va här igår och vi såg en bra film. Änglar och demoner. Det är fortsättningen på Da Vinci koden. Jag har inte läst dom än. Men min bror han chocka mig. Han har läst dom flera ggr och suttit och gogglat på allt i boken och han kan hur mkt som helst om dom! Han är ungefär som jag och Twilight. :) Fast jag kan tänka mig att man blir lite mer allmänbildad och smart av dom böckerna, av Twilight blir man bara...öh..kär?:)
Tobias han har gjort ett labratorium här i köket idag. Det är vågar, vattenpass och fjädrar osv. Han grubblar, skriver och mäter. Behöver jag säga att det har att göra med skotern. Näe.. det rycker nog i gasartummen. ;)