Madelene

Doping!

Kategori: Allmänt

Vilken kväll det var igår! Och man mår verkligen som man förtjänar idag. Det blev alldeles åt h-vete för mycket sprit. Så imorse när jag vakna ville jag mest dö, var alldeles skakig och som tur var finns det en sittplats i duschen annars hade jag nog ramlat ihop. Vad har man då lärt sig av detta?
Jao.. Bacardi Razz är farligt gott och lättdrucket. När nån (läs kusin Emelie) river ner din cider från balkongen och bjuder igen den med en 6a lakritsshot så tacka  vänligt nej. :) Den där cidern behövdes nog inte och absolut inte shoten. :)
Jag hade riktigt roligt igår iallafall! Synd man inte hade med kameran men jag kanske får sno lite bilder av Jenny. Mannes maskerad dräkt va en syn vill jag lova. :) Den var lätt 2,5 meter hög!
Jag tog mina nya partypjuks än fast Tobias hatar dom. Och fick jätte många komplimanger för dom!:) Roligt!:)
Sen att jag föll några gånger och halvt vricka av mig fötterna på vägen hem skyller jag på spriten. För dom va himla sköna, inte alls halkiga och lätta att gå i. Ja om man är nykter af. :)
Iaf så nu äre doping som gäller. Har köpt både cola och burn energy drink. Men har just insett mitt misstag när jag kom på att alla drinkar jag köpte på hotellet igår blandades just med burn. Fyyy..men det är bara att offra sig. Vill hitta åt all energi jag bara kan.
Varför jag dopar mig är för att vid klockan 4 kommer min kära mor och far hit. Och det ser ut som ett bombnedslag. Min pappa är något av en städoman och jag vill inte att han ska hitta något att gnälla på.

Summering är iaf att det va jävligt roligt igår och man träffa mkt trevligt folk. Blev alldeles för full. Det fattades dock två brudar..Jessi och Mysan. Men det kommer snart en annandag och då slår vi klackarna i taket tjejer. :)
Nä dags att öka...ursch..

Hiss/Diss

Kategori: Allmänt

Kunde inte låta bli. Har nyss hämtat ut dessa och dom är så jävla coola! Men vet inte om det är jag än?? Man blir lång som en flaggstång i dom och så är dom jättesköna att gå i. Dom liknar inget annat jag har.
Är dom snygga?
Eller är dom fula?
Är dom för mkt emo?
Eller helt jävla underbart coola?
Jag överväger starkt att använda dom ikväll. Men har inte bestämt mig om jag ska behålla dom eller inte än.

Den som söker..

Kategori: Allmänt

Den som söker (läs surfar) hon finner. Gick in på Kenzas blogg förra veckan och såg en paljettväst jag ville ha. Den fanns ingestans! Har letat överallt, varje dag! Idag fanns den! På HMs sida! YES! Synd det är imorn jag vill ha den men va fan..den kommer fler fester.;)
Vad mkt snyggt jag hittar på hennes blogg. Synd man inte ser ut och tjänar lika mkt casch som hon då. ;P
Måste vara längesedan det var fest sist. Man känner sig lite uppskruvad och går runt och tänker skor, kläder och smink hela tiden. Inte för att en jävel kommer bry sig inklusive en själv efter lite alkohol..:)

Och från det ytliga till det naturliga (?). :) Tänker visa er hur det ser ut just nu här brevid mig. Mitt lilla zoo har gått isäng. Dom är så söta allihopa.
Synd deras elaka matte hade tänkt starta dammsugaren snart bara..Måste städa. Ursch..


www.hm.se

Utspädes hur?

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt köpa en Bacardi Razz till helgen. Dödligt less på cider. Ville egentligen ha en Bacardi apple för den verkar godare men självklart finns den inte i storuman. Suck.
Så nu ställer jag en fråga till ni som kanske vet typ en viss bartender kanske?;) Hur ska den blandas på bästa sätt? Jag har ingen aning alls.. va bara så himla sugen på nån ny alcohol.
På tal om helgen.. verkar som jag måste klä ut mig. Ja iaf om en viss J har frisknat till. Ifjol va jag troll och hon va inbrottstjuv.. va vi inte söta så säg...hehe.. :)



Godislöfte?

Kategori: Allmänt

Tobias försöker peppa mig till att han och jag ska ingå ett godis, dricka och chips löfte fram tills jul. Jag är tveksam till det. Självklart vill jag bli kvitt mitt sockerberoende och helst gå ner några kg i vikt på köpet. Men HUR fan ska jag klara det!? Kommer gå några dagar sedan vill jag typ döda nån för en godisbit. Typ sa jag. :)
Så nu förhandlar han om ett bra pris för det. Hm... what  to do. :)
Slänga ut tjocktvn för en platt tv vore iof inte så dumt.
Eller en liten utlandstrip...;)
Hihi..nämen vi får väl se. Det skulle nog vara bra om man kunde sluta gotta sig. Men jag har iaf tränat varannan dag den här veckan. Framsteg om nått!
Nä man kanske borde sova. Nattnatt.

Att fota en studsboll.

Kategori: Allmänt

Kom nyss in från en promenad med Molly. Tog med mig kameran ut för det va så länge sedan sist.
Men att fota Molly är som att fota en studsboll eller något annat som aldrig sitter still, aldrig lyssnar när man lockar på henne osv. Lite lätt frustrerande och man grämer sig över hur man kan ha misslyckats så totallt med hunduppfostran. Fast egentligen är det nog inte det som är problemet. Hur roligt är matte med en konstig kamera egentligen när det finns miljoner grejer att lukta på, bita i osv.
Blev iaf några hyfsade bilder. :)






















Jag blir galen!

Kategori: Allmänt

Molly lämnar päls överallt, hela tiden konstant! Hon fäller jämnt. Det va lugnt en stund i somrar men nu är hon igång igen. Värre än någonsin tror jag! Håller hon på byta till vinterpäls, fäller goldens jämnt mkt päls eller är det något fel på henne?!?
Det ser ut som hon har tänkt mutera sig till en labrador eller nakenhund. Hon har alltid varit ganska korthårig men jag inbillar mig att så här lite päls har hon aldrig haft.
Det är inga tofsar som hon släpper utan det är pälsstrån som sedan blir små fina högar överallt.
Vet ni något? Har ni några tips?

Nattuggla någon?:)

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte gå isäng. Eller jo de gör jag men jag är för pigg. Drack kaffe ikväll och då äre kört. Kanske bara inbillning men så fort jag dricker kaffe och te som inte är rött ligger jag klarvaken i sängen när jag ska sova.
Och vad gör man då när man är vaken mitt i natten. Ja inget vettigt iaf. Nätshoppar eller mest nätspanar.
Såg Kenza köpt nå skit coola skor från Din sko som jag blev sugen på! (Man läser nog för mkt bloggar för övrigt..) Men när ska jag använda dom?! Jag har ju så många klackar redan som aldrig luftas och gå runt på jobbet med såna en hel dag är lite smärtsamt men ack så snyggt. ;) Jaja vi ser väl.. Tobias får väl slag..hehe..
Idag har vi varit i Vilhelmina. Villis eller Vingelmina. You name it. Inte alltför ofta man är där. Men vi köpte oss en frysbox för att förvara vårat älgkött m.m i. Väldigt bra. Så nu kan den som vill baka och laga mat och fylla den med. Inte då jag iaf.. ;P
Vi tog även en fika på Stenmans och spanande in Sportringens utbud. Jag är ute efter en snygg vinterjacka. Men vet inte vad jag vill ha ännu..alla jag tittar på är så himla dyra. Fast det kanske är smartare med en ny jacka än ett till par skor...hm..;P

DS_250960_A.tif
Dom ser lite annolunda ut men jag gillar dom. :)

Näe, gonatt! Ska prova locka till mig John Blund.
Imorn äre fika date, "fixar dag" och boxning på kvällen som gäller.

En trött hund.

Kategori: Allmänt

Så här såg det föresten ut igår kväll i soffan. Molly hade slocknat mellan kuddarna. :) Söt vovven min.
Tobias tyckte hon såg tjock ut på bilden så till hennes försvar måste jag väl säga att det är hon inte! Läste i en bok att rasstandard för golden tikar är 29,5 kg. Molly väger 29,5kg. :) Hon är så fin våran gumma.

Good day.

Kategori: Allmänt

Länge sen jag skrev nått nu känns det som.
Jag har haft en bra dag hitills idag. Hade ett väldigt givande möte på förmiddagen och det känns så roligt. :)
Sedan har jag fått stycka älgkött för första gången, själv dessutom. Kanske inte världens roligaste men det gick bra. :) Man är uppväxt i en jägarfamilj men kan inte ett skit om att stycka älgkött, skandal.
Nu ska jag städa och äta middag sedan är det dags för boxning ikväll. Kul!
Fick också ett paket på posten idag. Men en ny väska! Haha! Min dröm väska kommer jag aldrig ha råd med men en look a like från Friis and Company duger fin fint. :)
chanel255.jpg image by Nina_Egan
Dröm väskan..


Min nya.. :)

Jag nördar mig..

Kategori: Allmänt

Jag gillar hobbys och håller på att ha en antal nu. Sen hur mkt jag egentligen pysslar är ju en annan femma. :)
Smyckestillverkning och scrapbooking har jag sedan tidigare. Nu har jag skaffat grejer för två nya. :)
Photo pearls och stickning. :) I´m a nerd ohh yes. :)
Jag ska pärlplatta alla snygga foton och sticka tjocksockor i mängder! Ja..det är ju själva grundtanken iaf..;)
Har ni något "nördigt" ni pysslar med?:) Kom igen..tell me.. ;P

Surdegar.

Kategori: Allmänt

Jag har en massa såna där surdegar jag måste ta tag i men som jag hela tiden skjuter på. Jag är proffs på skjuta på saker. Varför vet jag inte för det känns ju så bra när man väl tagit tag i saker och ting och gjort bort dem. Men näe man kan alltid skjuta på saker 1 sekund, minut, timma, dagar, månader, år. Jag tror det får bli mitt nyårslöfte för iår. Ta tag i saker och ting och skjut inte upp allt tills imorgon eller nästa vecka osv. Mkt bättre än dom där jäkla löfterna om träning, viktnedgång och bla bla bla.. :) Vem håller dom?
På tal om träning så blir det ingen boxning ikväll.. men jag funderar seriöst på gymmet. Även om det är himla trist numera när det inte finns några pass längre. Jag tycker iaf man borde kunna få ihop folk till ett spinningpass i veckan?
Molly har varit och rejsat med Marco och Nisse idag. :) Det känns så bra att hon kan vara där ibland när vi jobbar båda två. Hon får det så mkt roligare om dagarna då. :)
Näe om man skulle tagit tag i kvällen innan den sprungit iväg alldeles. :)



Kloka små ord.. :)

I like

Kategori: Allmänt

Skönt låt.. :)

Aj!

Kategori: Allmänt

Aj som i träningsvärk. :) Jag och Sara boxades igår och det känns idag. Kommer väl inte kunna röra mig imorn och då är det jag och Jessi som ska boxas. :) Känns bra att röra på sig.
Annars är det väl inte så mkt nytt som händer. Jag jobbar iveckan. Vi håller på förbereda julen för fullt.
Ihelgen vet jag inte än vad som händer, men det blir säkert nått bra. :)
Ikväll hade jag tänkt hälsa på Jessi och sitta där och surra en stund. :)
Nästa vecka händer det lite roliga saker.. det går framåt iaf. :) kul!
En kort update. Har fotat lite på sistonde så jag har inga roliga bilder att bjuda på. Ska skärpa mig på den fronten. Är ju så mkt roligare att blogga med bilder.  Men jag bjuder på en bild jag nyss hittade. Den första bilden från den tredje Twilight filmen. :) Mums!;)



http://www.twilightsweden.se/

Jag vill ha ett hus!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha ett hus! Ett stort hus! Med stort kök och stort badrum! Jag vill ha ett biorum och ett eget rumt där jag kan göra en walk in closet och ha mina scrappgrejer och allt annat rat man har. :)
Jag vill ha ett hus där man kan ha ute katten utan att riskera att få han ihjälkörd. Och samma sak med Molly.
Ingen som har ett sånt hus?? Nån som kanske vet av något bra?:)
Jag är väldigt flyttbar just nu..

Haha!

Kategori: Allmänt

Den här va grymt bra!:) Känner att det kunde lika gärna vara jag som dom ringt till..:P

Heeelt galet!

Kategori: Allmänt

Paris Hiltons garderob! Hon kanske inte har den snyggaste stilen men shit vad mkt skor, kläder och grejer! Vem skulle inte vilja ha en sån!:)

Home sweet home..

Kategori: Allmänt

Vi kom hem till Storuman igår kväll. Det kändes skönt att sova i sin egen breda säng inatt. Det har varit små trångt att dela en 90 säng med Tobias OCH Molly. Vakna tex igår natt av att mina ben låg nere på golvet typ och jag hade inget täcke. Sätter mig upp och då har Molly brett ut sig i sängen och Tobias ligger och kramar henne. :)
Har haft det bra i Umeå. :) Manne och Emma är alltid så gästvänliga. :) Vi slapp ju renovera och det kändes så himla skönt. Har hunnit med att springa i en maaaassa affärer. Men har inte handlat så himla mkt tycker jag. Hittade ett par nya köksstolar på Mio som jag vill ha men det får bli lite senare, dom hade ändå inte fått plats i bilen hem bland hundar, madrasser, färgburkar osv. :)
Idag ska vi försöka göra bort en massa små tjafs här hemma som måste göras. Trist men sen är vi bjudna på kalas också så det blir roligt. :) Vi ska fira en viss 25 åring. :)
Nä dax att sätta fart. :)

Tobias ÄR duktig.

Kategori: Allmänt

Tobias är en optimist i allt han gör. Ja speciellt om det är några idéer han har fått. Jag är i hans ögon en pessimist men jag själv tycker nog att jag är mer en realist. Jag ser ofta på saker som de är och hur de kan bli på ett mer realistiskt än ett drömmande sätt som han. Själv tycker jag inte det är något fel i att det är så. Det är bra om någon försöker ta ner han på jorden. Jag misslyckas ju iof 10 av 10 gånger med det men jag har iaf sagt vad jag tycker så han får något att fundera på innan han spårar iväg.
9 av 10 gånger har jag också fel. Hans galna idéer som han har (Manne är iof ofta också med på ett hörn) lyckas helt otroligt ofta! Husvagnen i somras tex. Hyreshuset som jag många gånger trott och ibland fortfarande tänker kommer gå åt helvete. Och nu senast lägenheten på Erboda eller som en annan sa det. "Är det längst ut på Ersboda mitt i mörkaste gränd?":)
Det känns så himla bra att ha fel nästan jämnt. Det vore ju hemskt om mina skräcksenarion jag målar upp skulle stämma. Då hade vi nog fått kasta in handuken och flytta hem till mamma och pappa för länge sen.
Tobias är duktig på affärer. Han vet vad han gör. Han har oftast rätt hur osannolika hans idéer än låter! Han vågar chansa och ta lite risker och det är beundransvärt. Men jag kommer nog aldrig sluta med att ifrågasätta dom och aldrig sluta förvånas varje gång jag har fel. Men det är som sagt skönt att ha fel. :)

Beslutsångest!!

Kategori: Allmänt

Umeå eller inte?
Umeå eller inte?
Umeå eller inte?
Umeå eller inte?
Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?Umeå eller inte?

Tobias ska dit och renovera. Och jag tror jag och Molly ska följa?? Åhh.. jag hatar känslan av beslutsångest! Kan ingen bestämma åt mig....
Kan ju iof vara roligt med lite miljöombyte... och jag har ändå ingen att gå på boxningen med ikväll heller.
Nä nu far jag fan.
Hejdå!

Think Pink..

Kategori: Allmänt

Oktober är ju som bekant Rosa bandet månaden. Och Rosa bandet är en insamling och en gala till förmån för bröstcancerforskningen.
En kul grej iår är att man kan köpa godis. Rosa Rattar från Ahlgrens bilar och Geischa choklad. :) Och godis köper man ju ofta men nu känns det lite bra att köpa godis när man samtidigt gör en god gärning. :)
Jag köper allt jag ser som stöjder Rosa bandet. Jag tänker på alla som har drabbats av det men framförallt tänker jag på min mamma. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon aldrig ska behöva gå igenom det igen..

Här är ett lite av de grejer som finns att köpa. :)






Sötnosar..

Kategori: Allmänt



Molly och Aero.. :)

Klagomuren!

Kategori: Allmänt

* Jag är hungrig - fanns iof mat lagad till mig.

* Jag är ensam hemma - det brukar iof alltid ordna sig till något bra.

* Jag har ont i halsen - det brukar ALDRIG ordna sig till något bra.

* Jag har ont i fötterna - självförvållat.

* Jag är trött - stressigt på jobbet och sovit lite.

* Det ser ut som ett bomnedslag här hemma - städar imorn.. orkar inte ikväll.

* Jag är utan bil och vill verkligen inte ut i kylan - bara att bita ihop och cykla... yeah..

* Känner mig på lite dåligt och deppigt humör - tjejproblem...? Kan nog bäst lösas med choklad..

Så nu har jag beklagat mig lite.
Man får nog inte gnälla för mkt. Det är ju fredag för guds skull! SKÖÖÖNT!

Favorit

Kategori: Allmänt

Roligt

Kategori: Allmänt

Nog skulle det vara roligt med en ny handväska så här på hösten.. :)
Men jag törs inte ta risken att bli utslängd...;) tror jag....

Hah!

Kategori: Allmänt

Jag missade inte alls DH i tisdags. :P Det va repriser. Kollade in 5ans hemsida och såg även reklamen på tv igår. Säsongstarten är den 6 oktober!:) Vilken tur jag har...;P
Ikväll äre boxning, men också trubadurkväll på Akkan. Sara ska visst sjunga. Jag vill båda delarna. Kan man dela sig?? Ska höra va Jessi säger.. kanske tar vi boxningen nästa vecka istället. Jag menar hur ofta är det nått i Storuman på kvällstid?? Typiskt...
Igårkväll va Anja här en sväng. Sedan hade jag och Molly soffmys med te, ljus och lite gotta. ( I´m hopeless..). Men de va mysigt. :)
Nu tänker Molly riva stället med hennes stenhårda leksak som hon kastar omkring!

Ses!