Madelene

Shinedown- call me

Kategori: Allmänt

;(




I´ll do that

Kategori: Allmänt

Jag ska rycka upp mig. Ta tag i mitt liv och ge mig själv den där sparken i baket jag verkligen behöver just nu. Allt i mitt liv förfaller just nu och jag orkar inte ta tag i nått.
Pratade med mina söta tjejer här på förmiddagen. Fick en ångest attack igen men dom är alltid så kloka och säger det man verkligen behöver höra. Kanske inte alltid det man vill men det man behöver höra iaf.
Ska försöka göra mitt liv betydligt mycket roligare, börja göra sånt jag tycker är kul igen. Men även sånt som jag inte tycker är kul men som jag hela tiden skjuter på framtiden.
Fokusera på en vecka i taget och inte tänka så jäkla långt framåt i tiden.. eller bakåt.
Ska börja med det redan idag.
Nu måste jag ut med lilla Molly som tänker äta upp mitt öra eller nått. Hon är lite galen. :) Föresten en hund kan också förändras av sånt här tror jag. Molly har aldrig varit särskilt myssjuk men nu kan hon ligga på mig och ska vara med hela tiden. Jag vet inte om det är så bra att det blivit så egentligen?

Let´s go out.

Kategori: Allmänt

Jag vill ut! Ut och dansa och festa lite. När gjorde jag det sist!? Tyvärr är ju Storumans utbud av nattclubar och fester lite glest. I värsta fall får jag väl fixa nattclub här, alldeles själv ska jag dansa runt. Haha, då nådde jag nog en ny nivå av tragisk. :)

Changes

Kategori: Allmänt

Hörde nyss av en slump den här låten. Vissa delar av den stämmer så bra.

Solen.

Kategori: Allmänt

Solen värmer mig genom fönstret. :) Det känns skönt. Går man ut blir man inte lika glad för det är säkert 20-25 minus ute (har inte kollat). Men våren är på väg iaf. Snart börjar solen värma även utomhus och det ser jag fram emot. Vara i stugan och köra skoter, fika klämmackor och varm oboy och grilla nån korv. :) Mums!
Blev lite sugen på göra håret ljusare igen. Som vanligt på våren. Mörkt på hösten och ljus/solblekt på våren. :)
Ska fundera lite till på det.
Har kommit på att jag kanske måste köpa mig en ny tv också. Vet inte om PS3 som är min dvd spelare också går koppla in på en tjocktv? Vill ju ha en ny tv och såg att Mediamarkt hade ett bra erbjudande. Ja vi ser väl. Den skulle iaf passa bra på min nya tv bänk.. ;)

Tankegodståg

Kategori: Allmänt

Idag är en sån där jävla dag (igen) när jag blir träffad av såna där "tankegodståg" som tar andan ur en helt. Såna där grejer som man inte vill tänka på och så helt plötsligt träffar dom en och det blir så jobbigt att man vill försvinna en stund. Så länge jag har haft nått att pyssla med har det gått bra men så fort det blir lugnt så "pang".
Jag tänker så jävla mycket på allt och mitt samvete håller på äta upp mig så snart finns jag inte längre.
Jag vet inte vad jag vill med allt. Jag vet ingenting tamme fan. Är det någon som är förvånad, nej.
Just nu önskar jag att jag satt på en ö i Thailand, spelar roll om jag vore ensam där bara jag var långt borta från den här jävla hålan i Ingenmans land. Kanske kunde man då bara få glömma allt en liten stund och vara lite jävla glad.

Men mums!

Kategori: Allmänt

Lördag.

Kategori: Allmänt

Blev en ganska bra kväll igår iaf. Behövde inte sitta ensam och deppa. Är så lätt att jag gräver ner mig och känner mig ensamast i världen fast jag vet att jag egentligen inte är det. Vill som inte tränga mig på hos alla hela tiden. Fast det kanske man inte gör? Jag har ju mina goa och underbara vänner som finns bara ett telefonsamtal bort men ibland glömmer man bort det och skottar ner sig i depressionsträsket som igår.
Iaf så är det lördag idag och jag tänkte försöka få nån liten ordning í lägenheten. Har inte riktigt orkat ta tag i den men nu måste jag. Har ju hämtat ut både färg och tapeter så det ska bli kul att få fräscha upp lite här. :)
Jag och Molly var nyss på Bilisten och köpte lite nybakta bullar till frukost. :) Mums! Det får man göra ibland.
En annan grej jag kommer på att jag inte orkat ta tag i.. GI.. suck. Måste nog rycka upp mig!
Nä dags att öka lite ska duscha och duscha Molly innan jag ska fara på Akkan och träffa lite vänner. :)

"I have lost the use of my heart but I´m still alive"



Är så jäkla skotersugen!! Tur det är svinkallt ute.. :)

Fredagsångest.

Kategori: Allmänt

Jag vet nu vad fredagsångest är.
Gå hem till en tom lägenhet och äta korv och makaroner vid datorn. Inge jävla fredagsmys här inte.
Bara tomt och ensamt. Jag hatar det verkligen...

Skotersugen??

Kategori: Allmänt

Jag var så himla skotersugen och hade tänkt köra upp imornkväll och hämta ner skotern. Meeen jag ångra mig nog....Jäkla skit.

Fredag 19. februar

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 0 Skyet 0 mm -16° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra øst-sørøst3 m/s
kl 6 Skyet 0 mm -17° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra øst3 m/s
kl 12 Skyet 0 mm -17° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra øst3 m/s
kl 18 Skyet 0 mm -16° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra øst3 m/s

Lørdag 20. februar

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 0 Lettskyet 0 mm -17° Lett bris Lett bris, 4 m/s fra øst4 m/s
kl 6 Lettskyet 0 mm -20° Lett bris Lett bris, 5 m/s fra øst5 m/s
kl 12 Skyet 0 mm -20° Lett bris Lett bris, 5 m/s fra øst5 m/s
kl 19 Delvis skyet 0 mm -18° Lett bris Lett bris, 4 m/s fra øst4 m/s

Søndag 21. februar

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 1 Skyet 0 mm -21° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra øst-nordøst3 m/s
kl 7 Snø 0,3 mm -20° Lett bris Lett bris, 5 m/s fra øst-nordøst5 m/s
kl 13 Snø 0,9 mm -16° Frisk bris Frisk bris, 9 m/s fra øst-nordøst9 m/s
kl 19 Snø 0,4 mm -19° Lett bris Lett bris, 4 m/s fra øst4 m/s
www.yr.no

Man blir glad!

Kategori: Allmänt

Melissa Horn.

Kategori: Allmänt

Finns det något bättre än att sitta i lägenheten och det enda man hör är Molly som ligger och snarkar, bilarna utanför och Melissa Horn. :) Alltid är det nån textrad som träffar mitt i prick i hjärtat.


 

Gustav.

Kategori: Allmänt

Up and down..

Kategori: Allmänt

Mitt humör är upp och ner. Det är det väl för alla men just nu är mitt extremt mycket så. Ihelgen upp som fan och idag ner lika mycket. Det beror väl kanske på allt som varit och är. Kan också bero på att det är måndag, solen skiner som tusan ute och jag vill tillbakas till stugan med det härliga gänget och åka mera skoter. Hoppas på att det blir nån fler chans till det här framöver. :)

Har några feta paket från ellos att se fram emot ikväll. Nya mattor, lampor och så. Sånt är kul. :)
Annars går det saakta i lägenheten. Jag har inte fått nån ordning men så fort jag fått färg och tapet på väggarna kanske det går lite fortare.

Ett stort bekymmer just nu mitt i allt annat stavas K I S S E K A T T E R. Jag har två stycken som behöver nya hem omgående. Eller framför allt Gustav behöver ett nytt hem. Han är en blanding mellan perser och vanlig bondkatt, världens sötaste. :) Problemet är att han är van att få gå ute på sommaren, våren och hösten och vara innekatt vintertid. Jag kan inte ge han det när jag bor överst i HSB. :(
Han har inget emot hundar eller andra katter.
Känner ni någon eller är ni sjävla intresserade så hör gärna av er. Alla tips på ett nytt och bra hem för lilla Gurra mottages tacksamt.


Trevlig helg!

Kategori: Allmänt

Efter jobbet blåser jag med Goffen upp till Rödingfors för att köra skoter och ha stugmys med vänner. Har besökt Bolaget också så det blir nog lite sånt. :) Molly ska bo hos mamma och pappa ihelgen och bli lite bortskämd.

Ha en trevlig helg och en trevlig alla hjärtans dag allihopa!

Puss på er!:P

Jag lär mig..

Kategori: Allmänt

Jag känner mig lite små nöjd varje gång jag fixar nått själv. Som nyss tex fick jag upp en gardinstång själv. Okej.. inte världens svåraste kanske men ändå. Jag har alltid tidigare bett någon annan göra det och tar nästan aldrig för mig att göra saker själv eftersom jag inte tror jag kan fixa dom. Och det behöver inte bara vara skruva upp gardinstänger och sånt utan det har varit allt möjligt.
Men man fixar det ju och då känns det extra skönt sen. :)
Det känns bra på nått sätt att lära sig ta hand om sig själv. Visst har jag kunnat det förut men då har det alltid funnits någon att be om hjälp osv. Nu får jag lära mig fixa allt själv. :) Det är nog nyttigt.. jag tror jag behöver det.

Nu ska gardinerna upp.. det kan jag ju iaf sen tidigare. :)

Tänk om..

Kategori: Allmänt

Tänk om man pengar växte på träd eller ännu bättre fanns på mitt konto i överflöd. Då skulle jag lätt köpa den här. Fyller ju år snart men tvivlar på att jag varit såå snäll. :P
Dover

www.mio.se

Nu kastar man i sig lite käk och rusar ner till tvättstugan med tvätten. Hoppas tvättmaskinen inte är alltför avancerad för mig. :) Sedan ska hunden rastas ordentligt så jag kan ägna resten av kvällen åt lägenheten förhoppningsvis. Tog ledigt imorn. Kan ju inte bo såhär så imorn blir en fixar dag. :)

Utifall att.

Kategori: Allmänt

Om någon nu tänkt hälsa på jag och Molly så ger jag er här en liten varning i form av bilder. :)
Välkommen till Hiroshima efter atombomben typ.

Hallen.


Vardagsrum

Nå mer orkar jag inte visa er. :) Det är kaos. Jag och Molly bor i kaos! Men det går ganska bra och sakta men säkert kommer grej efter grej på plats. Sen om en prioriteringsförmåga är det bästa kan man ju ifrågasätta kanske?:)


Garderoben och sovrummet är nog det ställe som är bäst..

Nu vet ni.. :)

STRESS!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en jävla stressig dag. Inte på jobbet men på hemmaplan. Har döö mkt att göra här i lägenheten och i huset på Tvärgatan. Har egentligen inte tid att jobba nu men så kan man ju inte göra. Pengar måste man alltid ha.
Det började så fint imorse men att jag vaknade försent. Stress iväg och hittade inte åt bilnyckeln! Va dö säker på att vart jag lagt den men icket. Sen, sen..fick åka med Björn på jobbet. (Vi börjar varje morgon på Bokföringsservice annars skulle jag inte behövt bilen. )
Snabb for förbi huset för att leta en extranyckel till bilen men där var ALLT låst.
Väl på jobbet ringde Tobias och berätta var han lagt bilnyckeln och husnyckeln. Han tyckte min placering av bilnyckeln inte var optimal och husnyckeln hade fått ett nytt ställe. Pjuhh.. hade blivit krångligt som fan annars.
Hem på lunch.. rasta hund och kasta i sig nå mackor.
Jobba.
Handla mat, hämta grejer, rasta hund, laga mat och nu ska jag ut med Molly igen för att sedan fara på boxningen kl 7. Jag kommer somna gott ikväll. Eg har jag inte tid med nått annat än lägenheten känns det som för den liknar verkligen ett h-vete just nu! Har fotat röran så ni ska få se.. :)

Hundklåda.

Kategori: Allmänt

Igår när jag och Molly var ute och gick i det fina vädret träffade vi en dam och hennes golden kille. Vi lät hundarna busa och gick och surrade ett tag.
Hon tipsade mig om Grizzly Laxolja mot klåda. Hennes hund hade kliat sig men slutat med det efter att hon började ge han det. Så nu ska jag testa det på Molly. Hon har kliat sig ganska mycket på sistonde.

Fodertillskot Grizzly Laxolja 1000

Får jag beklaga mig?

Kategori: Allmänt

Fast det är min blogg så jag tänker göra det iallafall. Nu är ni iaf förvarnade om att det kommer gnällas..big time. Har en riktig jävla skitdag! Önskar verkligen att den här månaden, veckan, dagen inte fanns. ALLS!
Jag är så jävla less så snart sätter jag mig ner i ett hörn och storgrinar! Jag vill verkligen inte mer nu.. jag orkar inte.. det är så jäkla jobbigt nu att jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Och nej jag är inte självmordsbenägen bara jävligt nere och less på allt. 

Fy fan för allt.

Shopping..

Kategori: Allmänt

Jag vill på IKEA. Är sugen på åka dit på lördag tur och retur men vill inte åka själv. :/ Har en del grejer jag måste köpa och som inte går beställa alls..
Resekamrat sökes. Vi delar på bränsle osv och ett extra plus i kanten är ju om du har en större bil än jag. ;) Fast jag kanske kan ta Audin så då har jag ju en något större bil.

Ser att det ploppat in en massa nya läsare nu på slutet. Jag undrar varför... Välkommen iaf. :)

Nu ska jag arbeta lite och fixa inför alla hjärtans dag. Inspirerad? Nej. But I´ll do it any way..

Oeffektiv.

Kategori: Allmänt

Idag är jag fruktansvärt oeffektiv. Jag som sökt ledig både idag och imorgon för att flytta. Har jag fått mycket gjort idag? Nä. Suck. Jag hatar verkligen det här. Jag vill inte ta med mig nått alls! Okej kanske mina kläder och så då men alla grejer känns som dom hör hemma här. Om man vore rik skulle jag ge IKEA ett besök även om jag hatar dom lite för att dom inte har en BRA webshop.

Tack föresten alla söta för att ni bryr er. <3