Madelene

Yes!

Kategori: Allmänt

Vilken lättnad! Dom tog lägenheten! Inge mer annonsering och tjafs. Bara packa ihop och städa ur. Ska bli så skönt med det nya stället. Jag längtar!
Idag är det midsommarafton. Vi ska nog hem till byn sedan får vi se vad som händer. Man brukar ju hamna i Pauträsk i slutändan iaf än fast man säger man inte ska dit. Om jag far dit hoppas jag det är bättre än ifjol.. Då sög det.
Ha en trevlig midsommar alla!
Vi hörs!

Håll en tumme!

Kategori: Allmänt

På torsdag har jag en som ska komma och kika på min lägenhet. Hoppas jag blir av med den då! Skulle kännas super! Ska börja packa ihop mitt liv igen i lådor och bära ner i förådet. Lite lättare att flytta därifrån. Flyttar till ett ställe med gott om plats. En trea, helt själv. Vilket lyx! Jag längtar...
Imorgon ska jag till Umeå.. shopping! Ska försöka va lugn..
Loppiset ihelgen va föresten en succé! Jätte mycket folk och vi fick sälja för jätte mycket också! Kul! Det gör jag gärna om nästa år! Det finns alltid grejer att sälja..
Jag gjorde själv såklart lite fynd. Ett vitt sminkbord i trä och en vit trästol för sammanlagt 50 kr. :) Sen blev det såklart lite annat också.Sålde en handväska och köpte en ny för 5 kr. Jaja.. sålde iaf en. :)
Det jag inte sålde åkter ut på Tradera med lite andra kläder och skor.
Snart midsommar och sedan Storumans höjdpunkt, Storumandagarna.
Sköt om er!

True. Snart helg. Glöm inte besöka loppise...

Kategori: Allmänt

img_0153 (MMS)

True. Snart helg. Glöm inte besöka loppiset ihelgen. Är hur mkt grejer som helst.

Den är min!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag flytta igen! Wiee! Jag fick lägenheten så nu är det bara börja packa ihop sig igen och försöka bli av med den här lägenheten. Jag ser framemot att komma ner på markplan igen. Det är så jobbigt att bo under himmlen när man har hund. Men i övrigt har jag tyckt bra om den här lägenheten.. fast samtidigt förknippar jag den med allt jobbigt som har hänt det här året. Nytt blir bra.
Annars prismärker jag och grejar inför loppiset. Jag har 2 lådor och en sopsäck kläder. Mamma har typ ett släpvagnslast jag ska sälja åt henne. Pust. Det finns allt möjligt, scapbooking grejer, skor, väskor, kläder, lampor, ridsaker, skoterhjälmar, tyger m.m. Allt.
Imorgon åker den här lägenheten ut på annons. Hoppas någon nappar. :)
Sköt om er.

Jag vill!

Kategori: Allmänt

Jag hoppas och vill! Har varit och kikat på en ny lägenhet. En 3:a. Kommer iof bli lite stort själv men så jäkla värt det för den har massa garderober och två uteplatser, två toaletter! Det bästa av allt är att den ligger nära skogen och har inga trappor så det kommer jag och Molly gilla. :)
Hoppas bara jag får den! Får veta antingen ikväll eller imorgon. Då blir det att packa ihop och flytta igen! Inflytt 1/8 är det.
Så nu finns det kanske en 2:a till salu på Blåvägen 229. Ljus, fin och fräsch med sol på balkongen dag och kväll. :)

Mamma va förbi nyss. Jag fick hennes förlo...

Kategori: Allmänt

img_0152 (MMS)

Mamma va förbi nyss. Jag fick hennes förlovning och bröllops ringar. Gulligt. :) kan tyvärr bara ha dom på lillfingret. Nått tips på hur jag ska använda dom annars?

2 år!

Kategori: Allmänt

Idag fyller Molly och hennes syskon 2 år! Grattis!:) Kan inte fatta att hon redan är 2 år. Är det nu hon ska bli lugn och klok? Iaf lugn har jag svårt att tro. :)Inviger en ny klänning idag tillsammans me...

Kategori: Allmänt

img_0127 (MMS)

Inviger en ny klänning idag tillsammans med mina lila converse. :) flower power!

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

img_0126 (MMS)

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

img_0125 (MMS)

Så här bor jag. Katter och hundar är också...

Kategori: Allmänt

img_0124 (MMS)

Så här bor jag. Katter och hundar är också med. :) Del 1 vardagsrummet.

Skynda fynda!

Kategori: Allmänt

Jag och 12 andra ska sälja lite grejer helgen den 19-20 juni. Jag ska sälja kläder, handväskor, ev skor, krukor, prydnadssaker m.m. 

Loppis vid järnvägsstationen, Storuman

Kategori:
Börjar:
den 19 juni 2010 kl. 10:00
Avslutas:
den 20 juni 2010 kl. 15:00
Plats:
Storuman

Beskrivning

Loppis i dagarna två - kom och fynda! =)

19-20 juni
Lördag: 10-15
Söndag:10-15


barnkläder, babygym, barnvagn, DVD-filmer, porslin, gosedjur, skor, babysitter, gåstol, takräcke, blomkrukor, sminkbord, vardagsrumsbord, pussel, spel, böcker, serietidningar, lampor, skridskor, slalomhjälmar, rollerblades, nästintill nya damkläder (några med lapparna kvar), prydnadssaker, skrivbordsstol, vikvägg, spegel, ramar, VHS-filmer, glas mm mm


Fikaförsäljning!

Rip my heart appart.

Kategori: Allmänt

Torsdag. Snart helg. Sjävlaste nationaldagen är det ihelgen också. Ryktas om att det ska vara fest i Sandsele? Är det soligt borde man kanske slita på sig några högklackade och åka dit. Slåss med lite mygg och så.

Nästa vecka hoppas jag mitt projekt lossnar på riktigt. Nu är jag less på vänta. Då kanske ni får veta.. kanske. ;)

Har 1½ sopsäck med kläder jag inte vill ha längre. Tradera, loppis eller bortskänkes? Har en himla massa annat jag vill bli av med också.

Har fastnat.

Kategori: Allmänt

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

img_0123 (MMS)

Har fixat på balkongen idag. Så här blev d...

Kategori: Allmänt

img_0122 (MMS)

Har fixat på balkongen idag. Så här blev det. :)