Madelene

På tal om..

Kategori: Allmänt

På tal om 90-tal som är Idols fredagstema idag. Här är lite goa låtar som man spelade på rummet hemma i byn. Vilket bekymmersfritt liv man levde, fast det tycke man inte då såklart. :)
För att inte tala om alla Backstreetboys och Westlife låtar. :) Men dom fick man inte låna av youtube.

Lovekiller.

Kategori: Allmänt

Sååå ofantligt trött idag. Ska gå isäng NU. Hoppas på en piggare dag imorgon för jag har så himla mycket att göra. På kvällen ska det styckas älgkött så man har nått att gnaga på i vinter. :)
Igår va jag och hälsade på Kean och hans mamma och pappa. :) Det va kul! Så himla häftigt det är det här med bebisar. Dom är så små så små.. och söta. :) Nån gång vill jag också ha barn. Men det är inte aktuellt nu.
Ihelgen är det skoterns dag. Nästa helg Alla helgona/ Halloween och mammas födelsedag. Hm.. måste fundera ut om man ska klä ut sig på hotellet och vad mamma ska få i present.

Bjuder på en bra låt.
Gonatt!

Kissemissar.

Kategori: Allmänt

Jag saknar mina små kissar. Satt och kollade på lite bilder och då dök dom upp.
Jag vet att Gurreman fick det så himla bra och det är jag evigt tacksam för. Ska åka och hälsa på han och hans nya matte och husse nån gång här framöver. :) 
Tussan fick det tyvärr inte lika bra som jag hade önskat... det känns jobbigt.

Annars har jag en mindre bra dag idag och är hemma. Får väl åka och jobba ikväll om inte annat.


Hej vinter!

Kategori: Allmänt

Det snöar för fullt ute. Jag har sommardäck än på bilen. Men imorn ska det skiftas för på fredag brassar jag och Sara ner till staaan. Ska bli gött med en helg i Umeå. Bo på hotell, shoppa, gå på krogen osv.
En riktig tjej helg, vi kommer bli livsfarliga. ;)
Sedan på söndag ska man bli brud. Näe jag ska inte gifta mig men jag ska vara hår modell till Jessica på hennes frisörprov. Så man får hålla tummarna stenhårt för henne att det går bra, men jag tror hon fixar det för hon är grym. :)
Det går bra att vara egen företagare. Har väl inte fått kläm på vilka rutiner jag ska ha med allt än men det kommer nog. Pappersarbetet är kul. Men fråga mig igen om ett halvår då kanske jag hatar det. :)
Nu ska jag fortsätta diska. Jag saknar diskmaskin. Det är lätt en av de bättre uppfinningarna.

Eller en lite större skål. :)  ha en skön ...

Kategori: Allmänt

img_0235 (MMS)

Eller en lite större skål. :)  ha en skön fredag!

Söta skålar! Som rymmer en lagom mängd av ...

Kategori: Allmänt

img_0234 (MMS)

Söta skålar! Som rymmer en lagom mängd av det där goda som är så svårt att motstå. :) Finns på PoK. :)

Haha! En sån här burk måste man väl ha!:)

Kategori: Allmänt

img_0233 (MMS)

Haha! En sån här burk måste man väl ha!:)

En härlig vecka..

Kategori: Allmänt

Den här veckan kommer man nog leva på och minnas länge. Det var veckan då jag blev egen företagare. :)
Alla blommor och lyckönskningar jag fått. Det trodde jag aldrig. :) Tack, tack, tack!
Annars känner jag mig lite småkrasslig såhär på söndagen. Ont i halsen. Hoppas det stannar där. Men nu har jag iallafall hittat åt den där dunderhonungen mot förkylning jag blev tipsad om så den dyker nog upp på affärn inom kort. :)
Jag ska försöka rycka upp mig idag och röja lite här hemma. Kanske tömma nån flyttkartong? Jo det finns otömmda såna kvar. Det har inte varit prio ett direkt.
Men allra först tänkte jag surfa lite efter ett snyggt skal till min iphone. Den börjar se lite sliten ut så jag tänkte pimpa den lite. :)
Sköt om er!