Madelene

And I'm a goddamn fool, but then again so are you.

Kategori: Allmänt

Skulle behöva en extrem makeover. Känner mig som en jävla disktrasa på både insidan och utsidan.
Nä dags att rycka upp sig och storstäda sitt liv. Det behövs. Less på känna mig som en idiot.
Vill åka skidor med Molly. Det blir lediga söndagens mål. Om det inte går för vilt till på lördagens julbord vill säga. ;)
Snart jul.. har inte en ENDASTE julklapp klar. Hur kommer det sig att min förmåga att planera blir bara sämre och sämre för varje år. 10 spänn på att det 23 december vid stängning springer jag runt på affärn i panik. :)

I don´t mind if you don´t mind.

Kategori: Allmänt

Jag bryr mig. Jag vill bry mig. Kan inte sluta bry mig.Just nu vill jag fan inte bry mig. Det ska inte vara såhär svårt, det borde vara enkelt. Kan inte ens sätta fingret på VARFÖR det är så svårt. Förstår inte.

En ledig dag.

Kategori: Allmänt

Min lediga dag. Mår rätt gott. Ligger i sängen och surfar. Molly ligger här brevid och snarkar. Vi har varit ute och gått, surrat med lite folk, handlat och ätit.
Ska ligga ett tag sedan tänkte jag fräscha till hemmet lite. Behövligt. Har inte funnits tid eller ork till det i veckan.
Är väldigt sugen på baka knäck, laga en god söndagsmiddag osv. Men det är inte kul själv och känner jag mig själv rätt är orken slut efter städningen.
Det blev lite vin igår och en sväng på hotellet. Hade det rätt trevligt även om det var lite segt på hotellet. Men kul att dom har öppet ibland ändå.
Funderar på att ge upp den där tanken man har. Men det är svårt för hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. Tänk om någon kunde ge en facit till livet så man kunde bara få tjuvkika lite..

Det som inte dödar det härdar?

Kategori: Allmänt

Livet ler inte mot mig just nu. Helveterna radar upp sig en efter en. Börjar starkt fundera på vad jag gjort för ont?
Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att ta tag i dom en efter en. Det måste ju ordna sig tillslut och bli bra.
Bra blir det ju alltid på nått sätt frågan är väl bara hur?
All gammal skit man ältat känns ungefär som en fis i rymden just nu och det är väl bra antar jag. Men besvärligt dock att gå igenom saker som känns tusen resor värre.
Nåja det löser sig. Det brukar det ju alltid göra.
Jo men jag kan vara glad också.. bildbevis.