Madelene

A fine day.

Kategori: Allmänt

Idag var en fin dag, vädermässigt. Personligen har det varit bra också. Kände mig på bra humör och de där tunga tankarna var inte lika tunga idag. Det kanske börjar gå lite lättare. Allt är ju avslutat, det gäller bara att sluta älta och tänka "tänk om". Det finns inget man kan göra åt det idag ändå.
Jag har ett underbart liv, egentligen. Nån dag kommer det bli fulländat och allt händer av en anledning. Nej, jag har inte läst en bok, bara lyssnat på vänner. :) 
Ihelgen fyller jag ju år. Antingen Umeå eller Lycksele. Hm..
Den 11 mars har jag och Jenny födelsedagsparty här hos mig! Alla som vill (och vi känner då) får komma!:)


Det bästa är att jag gått ner 5 kg hitills!!! Wieee! Men jag vet inte vart dom farit ifrån? Jag ser ju att ansiket är lite smalare men det har ju knappats varit 5 extra kg där..haha...Och täckbyxorna är iof inte lika tighta heller.
Yes! Äntligen! Fortsätter det såhär har jag nog gått ner 20 kg till sommaren! Fatta! Hur kommer jag då ser ut? Vilka kläder ska jag ha!? Oooh, vilka roliga bekymmer!:)

Här är några bilder från ett smalare liv! Pepp till mig själv!:)






"Still hard gettin´ up, gettin´ dressed, livin´ with this regret"

Kategori: Allmänt

Söndag. Solen sken inte idag som jag hade hoppats på. Känner mig ungefär som vädret idag. Mulet och grått.
Längtar efter våren, sommaren och bättre tider.
Jag lovade mig själv en sak i fredagsnatt. En bra sak. Jag vet att mycket hinner hända på ett år och jag sätter mitt hopp till det.  
Ska hämta upp skotern i veckan. Har inte alls blivit av att göra det men nu suger det ordentligt i skotertummen eller vad man nu ska säga. Kanske kan bli premiärtur nästa helg beroende på vad jag tänker hitta på. Måste bara hitta någon att köra med. Inget är ju som förr direkt.
Hah, jag förstår egentligen föresten inte att folk orkar läsa min blogg!? Jag blir då så förbannat trött på mig själv ibland och att jag är så nere jämnt nuförtiden. Det är inte många positiva tanker och rader som skriv ner här. Men förhoppningsvis vänder det.

Syndens dag.

Kategori: Allmänt

Ja iaf enligt min diet. Eller kanske man ska säga syndens helg. Blev ju en del cider igår. Idag blev det go fika på ett café i Lycksele efter brorsan hade tävlat klart.
Ja tar det från början. Jag, Jenny och Björn var i Lycksele för brorsan tävlade i DM. Det gick bra han blev 3:a. Önskar jag var lite mer som han. Att kunna gå in för saker till 200% och aldrig ge upp.
Efteråt firade vi med go fika. Jag åt en macka och en winersemla, jag dog så gott det var. Sen vart det ju förstås en massa annat skit idag också men nu måste jag skärpa mig. Vill ju inte gå upp det jag gått ner idag. Upptäckte idag att mina täckbyxor blivit lite rymligare! Wohoo!
Solen sken idag och det var riktigt varmt. Våren är påväg.
Om en vecka fyller jag år. Jag vet inte alls vad jag ska göra då? Lycksele? Tänkte ha födelsedagsparty den 12 mars här och då får dom som vill komma. :)
Jag lämnar det såhär för idag.
Gonatt.

Dag 4 En bild på någon in din familj.

Kategori: Allmänt

Ja, alltså jag hittade inte en på datorn. Antar att alla ligger på externa hårdisken. Men däremot hittade jag en gammal bild på lillebrorsan på min Pixbox. Som för övrigt va vädligt kul att gå igenom..haha..



Den karriären lade han på hyllan och satsar nu helhjärtat på skidor. :) Heja Björn!

All that I´m after is a life full of laughter. As long as I´m laughin with you..

Kategori: Allmänt

Torsdag. Städdag? Ja kanske. Där hade vi genast en fördel med att bo själv. Inte för att jag va så jävla noga när jag var sambo heller. Haha.. Jag gillar ordning och reda. Men någon annan måste fixa den åt mig först annars tar det tiiid.

Imorgon är det fredag. Middag på Kitas och Happyhour på 3:an. Hoppas att det blir trevligt. :) Ska försöka att inte bli alltför packad för jag ska ju upp tidigt och åka till Lycksele för att se brorsan tävla.



Know there is no life after you..

Anxiety, every night.

Kategori: Allmänt

Inatt låg jag vaken igen. Fick en gigantiskt klump i magen och kunde fan bara inte sova. Ångest.
Över allt jag gjort och inte gjort. Över att det finns inget jag kan göra nu för det är försent. Jag vet inte hur man accepterar sånt än. Men tiden kommer det väl, men det tär på en..
Jag hade en skön kväll innan med goda vänner och det var nog länge sen jag skrattat sådär men så fort jag blir ensam kommer den smygande..
Och jag hatar den. Jag hatar att det inte blev som i mina drömmar. Jag hatar att vara ensam.
Alla minnen och tankar. Jag önskar att de kunde försvinna och att jag fick börja om på en blank sida. Men samtidigt vill jag inte det..jag lever lite på dom än..

Om jag ska skriva om något roligt istället så har jag efter lite tips nog hittat ett ställe som kan fixa mig en snygg webshop till butiken. :) Det ser jag framemot..

Bring me back to life..

Kategori: Allmänt

Hade stängt av väckarklockan imorse och vaknade av en slump tio minuter innan 9. Greeeat! Nu jäklar ska jag börja träna också så jag kanske inte är DÖD varje morgon.


Snart fyller jag ju fan år också. 25...25!?!?
När jag var mindre trodde jag ungefär att jag skulle åtminstonde ha ett barn eller två med HAN vid det här laget. Hus, hund, han..heeela köret.
Livet har en förmåga att överaska en. Istället går man igenom nån jävla livskris och är så singel som det bara går bli och nån unge det blir det nog aldrig inom de närmsta 20 åren för att det krävs ju en karl för det och det går ju åt h-vete heela tiden. Hm..Bitterf***a var ordet.

Nämen jag fyller ju år och då tänke jag ha party till och med.:)
Vet inte om det blir helgen jag fyller år eller helgen efter än?

Keep your head up and you´ll be fine.. someday

Kategori: Allmänt

Ja fy fan. Livet är en berg-och-dal bana. Ena stunden är allt på topp, nästa är det åt helvete.
Man tror man vet allt, men man vet inte ett skit.
Man tror man sett och hört det mesta men man ser och hör nya saker hela tiden.
Jag är så less på det här. Denna jävla cirkus.
Jag skulle gärna göra en miljard grejer ogjorda och kan inte ge dom någon bra förklaring ens. Man gör misstag i livet helt enkelt och man lär sig av dom. Att jag sårat några av dom som betydde mest är mitt helvete att leva med..och jag hatar det.
Man lever på nått konstigt jävla hopp om att allt ska ordna sig, men man vet ju innerst inne att det kommer aldrig
bli så. Det skeppet har seglat.

Never mix love and friendship.



I´m about to loose my mind, you been gone for so long..

Kategori: Allmänt

Härligt väder idag. Man känner att våren är påväg. Solen skiner och jag hörde till och med någon fågel kvittra.
Jag, Mollan och Jenny tog våra kameror och for ut på Uman nere vid Stensele. Härligt, solen värmde ganska skönt. Vi fotade en del men jag har inte hunnit kolla vad det blev av det än.
Ska göra ett ryck i lägenheten nu. Tänkte bjuda över Jenny och brorsan på älgkött. 
Ikväll är det vägning..hoppas det har hänt något i veckan också. Jag följer det ju inte slaviskt kanske men ganska bra. Igår tex råka en semla stå där och se så där "du får äta mig för du har helg nu" ut. :)
Annars så saknar jag att ha någon här, någon att hålla handen med tex och gosa..:/ Suck.

Dag 3 Min favoritårstid och varför.

Kategori: Allmänt

Sommar och vårvinter är ju helt oslagbart härlig.
Det börjar ju så fint när solen börjar stråla och värma. Man sitter på en skoter på fjället, eller fikar klämmackor vid en eld med nära och kära. Ligga på ett liggunderlag och njuta av vårsolen. Livet i Rödingfors helt enkelt.
Sedan kommer sommaren. Sol, värme och med lite tur bad. Grilla gott kött. Alla härliga sommarpartyn. Ljusa nätter. Osv.

Kläder.

Kategori: Allmänt

Jag börjar rensa i mina satans ( ja det är satans) klädhögar! Jag har ingen jävla ordning på mina kläder och nu är jag less och tänker rensa bort en hel del. Resten tar jag när jag blivit smal igen och kan köpa nya. :)
Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra med dom? Vem vill ha mina kläder? Känns ju faktiskt onödigt att behöva slänga allt för det är ju sopsäckar med kläder så det är ganska mycket.
Helst skulle någon behövande i något U-land få ta dom men jag vet inte om någon skickar kläder längre?
Vet ni?

Igår var en bra dag.

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt bra dag igår.
Fika på Akkan, Loppis och mysig skogspromenad med Molly.
Sedan en härlig middag på hotellet.
Hamnade i Villis, blev alldeles för full och dansade som en galning. :)
Idag mår man skit och ligger mest i soffan men det är sånt som händer. Jag tror att min diet och alkohol är inte att rekomendera egentligen för jag fick mig en kanonfylla. Tappade bort alla en stund igår och insåg att jag såg suddigt som fan medans jag vandra runt, runt och försökte hitta dom. Haha..det var inte lätt att hitta någon då kan jag tala om. :)

Dag 2 En person jag vill träffa just nu.

Kategori: Allmänt

Det är ju många jag skulle vilja träffa just nu. Kan inte peka ut någon särskild.

Dag 1 – En bild på mig + 5 negativa saker om mig.

Kategori: Allmänt


2008

* Konflikträdd
* Lat
* Tänker ibland inte på konsekvenserna
* Blyg och osäker
* Skjuter på ALLT nästan

Listor.

Kategori: Allmänt

Jag gillar listor och har snott den här från min kusin Erikas blogg. Hon har föresten klarat körkortet nu också! Grattis!:) Undra om det är hon eller jag som börjar bli gammal..;)

Dag 1 – En bild på mig + 5 negativa saker om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – En bild på någon i din familj.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – En bild som påminner dig om gamla tider.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Någon du aldrig kommer släppa taget om
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Don´t trow your love away, try.

Kategori: Allmänt

Lööördag, solen skiner och fåglarna kvittar. Njae kanske inte riktigt men snart.
Har just vaknat, ätit frukost. Lite klurigt när man inte har det man är van att äta hemma så det blev ost med ost. Ska ut med Molly nu och sedan ut på byn.
Är småsugen på följa folk till Vilhelmina ikväll. Har inte bestämt mig än men jag är så less på gå hemma här och göra ingenting i stort sett varje helg. Så är det väl inte riktigt kanske men ibland känns det som jag aldrig gör nånting längre.
Igår fick jag mat hos brorsan och Jenny och sedan såg vi en film. Grown ups. Den var ganska kul. :)

Low carb, high fat.

Kategori: Allmänt

Jag har ju börjat banta. Jo jag vet IGEEEN. Men den här gången känns det faktiskt bra och jag är såå jäkla redo att hitta tillbakas till mitt gamla och betydligt smalare jag. Trivas i kläder som inte är tält och leggings som om man vore konstant gravid.
Det är dag 2 nu och fast jag hade en dipp igår vid lunch måste jag säga att det går för jäkla bra. Jag är inte så där överjäkligt sockersugen och mår inte alls så dåligt än som jag trott. Det bästa är att man slipper gå hungrig.
Jag äter alltså mycket fett och inga kolhydrater eller socker. Det känns konstigt att fläska på med fetaste grädden, mjölken osv.
Ska bli spännande att se om det ger något resultat på en vecka. Har gått ner 1kg redan men det behöver ju inte betyda så mycket.

En annan som äter LCHF.

Ferry food : LCHF
Bild lånad av www.bokus.com

Trasig

Kategori: Allmänt

Emellanåt, nån gång per dag, känner jag mig lite trasig. Som om det aldrig kommer bli bra igen. Som om jag alltid kommer känna såhär. Jag vet ju att det inte är så men ibland är det bara så jävla svårt att tänka positivt. Jag har sabbat så mycket för mig själv det senaste året och har nog långt ifrån bearbetat färdigt allt än.
Jag har väldens sämsta tålamod och vill att allt ska vara bra nu, helst igår men så funkar det ju inte riktigt tyvärr.
Jag hatar att vara och känna mig ensam. Jag har blivit bättre på det men det är då inget jag föredrar.
Jag vet att jag lännar ut mig själv ganska mycket här men det gör mig inget. Det är ju bara sanningen och den är väl inte så vacker alla gånger.
Det finns mycket i livet att vara glad för också såklart.
Min underbara hund.
Mitt jobb som verkligen är mitt jobb, en dröm.
Min lägenhet som kommer bli awesome nån gång.
Mina vänner som finns där i vått och torrt.
Min familj.
Att det snart är vår och skoterkörning.
Osv.

Every step I take, every move I make.

Kategori: Allmänt

Snart är ännu en helg slut. Jag kan egentligen inte säga om jag gjort så mycket vettigt av den. Tvättstuga både fredag och lördagkväll vet jag inte vad man ska kalla egentligen?
Jobbade igår och sedan for jag och hundarna ut i skogen efter en fika på Akkan. Tog hand om Aero i veckan medans Ante var i Barcelona.
Hursom så var det en härlig promenad med dogsen och jag tog lite roliga bilder på dom.
Idag kom Jenny och Kean hit på fika, det är alltid kul att ses. :) Hundarna tyckte att bebisen var intressant och lät konstigt gjorde den också.
Har jag sagt att jag ska börja åka skidor? Nått måste jag göra och jag tror det kan bli bra. Får frisk luft då också och rensa skallen på all jävla skit som bosatt sig där. Får väl haka på lillebror i spåren..?;)
Han blev 10a idag på en tävling i Umeå av ca 300. Han är grym!:)