Madelene

Pick up the pieces of what´s left of me.

Kategori: Allmänt

Nattugglan Madelene. Kanske borde börja med att jobba natt istället? :P Haha, näe jag SKA bli en morgonmänniska en vacker dag.
Jag har haft turen att få hjälp med att tapetsera om mitt kök så nu är det skitsnyggt! Nu sitter till och med klockan uppe och gardiner! Japp, jag får nypa mig själv i armen om jag går in i köket. Kul!:)

Sakta med säkert känns det som om jag är påväg åt rätt håll igen. Livet känns inte lika becksvart och meningslöst som det gjorde för några veckor sedan. Jag sover mycket bättre och dom där jobbiga stunderna där all jävla ångest och skit ramlade över en som ett klippblock från ingenstans kommer med längre mellanrum.
Jag tycker fortfarande att det känns förjävligt och det kommer jag nog alltid att göra. Men det förändrar inget och det är lika bra att förlika sig med den tanken.

Mister du en står det tusen åter och kysser du en står det tusen och gråter.

Som min kära lilla fader sa här iveckan bland mycket klokt den kvällen. "Ja, du har ju ställt till det själv för dig och det vet du ju om." Sedan skämtade han om att jag nog inte är så lätt att leva med heller.. haha.

Have a nice life boys! Jag blir nunna. ;)

Time is ticking let´s get wicked, gotta hit the street.

Kategori: Allmänt

Det är väldigt ljust ute nu och jag gillar det. Äntligen är våren här och sommaren snart på gång. Nu den närmsta tiden hoppas jag det blir många sköna och soliga dagar på skotern uppe i Rödingfors. Det är livskvalité.
Ihelgen har jag varit en sväng uppe i Joesjö. Jag följde med Jenny dit. Hennes familj och några vänner till dom hade hyrt stugan som Storumans kommun har där. Vädret var tyvärr inte med oss alls utan det stormade och snöade så det blev bara en skotertur till Tärnaby och tillbakas. Igårkväll for jag och Jenny hem igen efter att vi ätit en god middag på Tärna Vilt.
Idag körde jag och Jenny skoter till Barsele. Det var väldigt länge sedan sist. Hälsade på Cicci och Micke m. familj och Gurreman. :) Jag tror han kände igen mig lite. Tiggde även middag hos morsan och farsan, skönt.
Har nyss kommit hem och ska ta och städa lite.
Vi hyrde en film som vi ska se här sedan.
Har annars en ganska bra känsla. Det är kanske nu det vänder och blir bra igen. :)


Gurreman med en leksak.

I´m all alone and I need you now.

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit intressant. Först nu kan man varva ner ordentligt. Det har varit mycket idag.
Jag försöker tagga till och utmana mig själv lite.
Sitter nu tex i styrelsen på Svensk Handel Storuman som sekreterare. Jag hoppas jag kan vara med och bidra till någonting bra för Storumans handel. Det är min version iallafall. 
Min pappa är en föreningsmänniska och jag håller nog på bli en jag med.
Imorgon blir det jobb, jobb. Ska gräva upp min skoter på kvällen och lasta den så det är klart för avfärd mot fjällen på fredag. Det ska bli riktigt skönt med miljöombytet.
Min älskade Molly ska bo hos min farfar och farmor ihelgen. Dom älskar att ha Molly där och hon älskar att vara där. Optimalt hundliv. Kärlek, springa lös och mat i drivor. Njae inte drivor kanske men hon får nog en hel del gott där.

Har min tidning ifred och en säng som är bred så bättre kan ingenting va.

Kategori: Allmänt

Jag ljuger så bra.

Har nyss kommit hem från Jennys födelsedagsfika med släkten Jonsson. Åt åt helvete för mycket götta. Nu måste jag skärpa mig annars kommer dom där 7 kg jag gått ner att anfalla mig igen.
Ihelgen blir det Joesjö. Jag var tydligen den enda singeln där. Det låter väl som en hit! Haha! Nämen det blir nog kul. Köra skoter och bara njuta av en fjälltopp och trevligt sällskap.
Jag vet inte om jag har så mycket att berätta egentligen. Trodde det när jag började skriva det här men nu blev det stopp. Återkommer när skrivkrampen försvunnit. :)

Curveball

Kategori: Allmänt

Såg en film ikväll där dom pratade om curveball. När livet tar en oväntad vändning. Jag längtar efter det. Att något som man inte kunde förutspå eller ana ska ske. Gärna en bra curveball den här gången. Dom senaste har varit helt värdelösa.
Jag kunde aldrig ana att jag skulle bli helt själv och har nog fortfarande inte insett det riktigt. Jag har aldrig, aldrig varit helt själv och det är fan rätt läskigt. Tidigare har det ALLTID funnits någon ny i "sikte" men inte nu, konstig känsla. Men jag antar att det är lärorikt, jag behöver det.
Jag är inte bra på att vara ensam men jag blir bättre på det.

Åkte skidor idag igen. Och jag njöt av det. Det var så fint, solen var på väg ner och det var bara jag och Molly som hasade oss fram. Är glad att jag börjat med det.

I min snortighta mössa.. :)


Min fina vän


How to move on..

Kategori: Allmänt

Jag har haft en härlig helg. På fredagen var familjen här och fikade. Jobbade en sväng igår och invigde mina nya skidor tillsammans med Molly nere på Uman efteråt. Svirade om och for på fest hos Fredriksson. Det var en jäkla fest, med dans, sång och massa skratt. Alla blev fulla och glada.
Slutade med tårtkalas här hemma hos mig efter en runda på 3:an.
Idag vaknade man till strålande sol och alldeles perfekt skoterväder! Ja vad skulle man göra, det vara bara att rycka upp sig och dra iväg på en bra första skotersväng för iår. Blev säkert 8-9 mil idag och man var sådär lagomt mör när man kom tillbakas hem igen.
Ikväll blev det tv och skitsnack hos Berglund/Petterssons på Roséns.
Nu sitter man och sneglar lite på Pretty Woman samtidigt som man försöker knåpa ihop ett inlägg här.
Allt är bra. Ska väga mig innan jag går och lägger mig och ja jag hoppas inte på mycket den här veckan. Bara hoppas man inte gått upp.

Angående min rubrik. Jag önskar det fanns en knapp man kunde trycka på så att man bara släppte allt, slutade bry sig och gick vidare i livet. Att jag hade lättare att släppa taget om människor.
Ibland känns det som one step forward and two steps back. Men så är det väl kanske inte..

"Your pride has build a wall, so strong that I can´t get through"

Kategori: Allmänt

Måndag. Say no more. Tror jag är sliten av helgen än och lyckades ligga och dra mig alldeles för länge imorse så det har varit en sån där flummig dag minst sagt.
Lördag aká födelsedagen blev i Lycksele hos Jessica m. familj. Hann en snabb repa på stan, käkade, var på förfest och blev mera sugen på tatuera mig och tillsist hotellet. :) Väldigt bra och även om det inte var direkt dans på borden och askalas party så är jag helnöjd. :) Synd bara att man inte hittade en karl.. höööhööö.
Söta kusin Erika och hennes kompis Petra kom och hämtade mig och Golfen efteråt! Vilka änglar!:)
Sov i Barsele. Smög in där efter 3 på natten och kände mig som 17-18 igen när man varit borta och smög in för att inte väcka hela huset.
Sov 4 timmar och upp och se Vasaloppet. Aldrig tidigare har det varit roligt att se.. men nu jäklar..
Brorsan är grym! Han åkte på tiden 04:28 och placering 173!
Gå in här för att höra Björn Ferrys hälsning till brorsan. :) http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2945491
Sliten som fan var man hela dagen igår och avrundade med en film hemma hos Ante.
Ja en bra helg helt klart!
-6 kg nu. Sköönt.


I will find you, you will find me..

Kategori: Allmänt

Blev sugen på en stooor godispåse! Imorgon får jag väl ändå unna mig något sånt? :)
Lillkusinen kommer och hämtar mig i Lycksele imorgon kväll. Hon är underbar! En liten ångest sten mindre som släppte när jag insåg att jag inte kommer att sitta själv i Storuman eller Barsele och deppa imorgon utan att det kan bli en ganska bra dag ändå. :)
Ikväll har jag ätit middag med mamma och pappa på hotellet. Pappa och jag delade på lite vin. Tror den steg direkt åt skallen.. :)
Nu blir de mys med Mossan denna fredagkväll. Storuman känns tomt och öde. Ensamheten gör sig lite påmind men det går ändå ganska bra. Men jag kommer nog aldrig sluta önska att det inte blev ett happy ending av allt.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Kategori: Allmänt

Enkelt. KÄRLEK.

Åldersnoja?

Kategori: Allmänt

Jamen herregud snart fyller jag ju 25! Har hakat upp mig lite på det. Mest för att livet INTE alls är som jag trodde det skulle se ut nu. Jag har svårt att acceptera sanningen och ältar gärna allt i ett halv liv känns det som. Jag önskar att jag vore mer "hård" och bara bestämde mig att nu var det bra och gick vidare. Just nu är jag bara så ofantligt ledsen och knäckt över att det är så här.. Det finns som inget stopp på hur jobbigt det kan kännas ibland. Men så kommer det några dagar när det inte är lika tungt och sådär håller det på.
Det kommer gå över. Frågan är bara när och hur.
Känner lätt ångest över lördagen i övrigt också. Vill verkligen inte sitta i Storuman själv då. Hemma hos mamma och pappa kändes också tyvärr deprimerande. Synd bara att det ska vara så krångligt med hundvakt nuförtiden för att inte tala om fyllechaffis..:/
Vi var hemma i byn och åt ikväll. Skönt att slippa laga mat även om jag har turen att ofta bli bjuden lite här och där. :)
Pappa är rolig, han skulle para ihop mig med en han känner sa han. En riktig svärfarsdröm i hans ögon. :)
Imorgon åker brorsan och co till Vasaloppets Mecka! Jag håller tummarna och kommer slita upp mig och kolla oavsett hur lördagen blir. Han har blivit grym min lillebror och får han bara ha bra skidor och hela stavar kommer det nog gå kanon!
Näe..dags att röra på sig.