Madelene

Men i drömmen är det vi mot dom.

Kategori: Allmänt

Ligger i en lägenhet utan möbler nästan, i en alldeles för stor säng. Sovrummet är kvar och en massa saker och kläder. Blir nog en av mina sista nätter på Höjdvägen 13c. 
Jag kommer sakna den här lägenheten helt klart men det är ändå bara en lägenhet.
 
Jag gillar mina vänner. Dom ställer upp i vått och torrt. Kan inte en göra det så är det alltid någon annan som gör det. Man är aldrig ensam med sina bekymmer om man inte vill. Ikväll tex fick jag hjälp att bära möbler och imorgon ska jag få låna en mig eftersom min är trasig än. 
 
Midsommarhelgen var succé blandat med katastrof. Jag har aldrig haft en så bra och så dålig midsommar på samma gång. En berg och dal bana deluxe.
 
Jag kan inte sova av en rad olika anledningar inatt. Men två gnager lite extra. Den första är att jag ska till Lycksele imorgon och avsluta företaget. Den andra.. har ett namn och jag skulle verkligen inte vilja känna ett jävla dugg. Bara vara likgiltig och kall, men sån är inte jag tyvärr. Däremot naiv och godtrogen. 
 
 
 

Wind of change..

Kategori: Allmänt

Lämnade ifrån mig nycklarna till drömmen som gick i kras.
Fick nyckeln till mitt nya boende.
Bilen har lagt av 4 ggr idag på väldigt opassande ställen.
Molly är halt.
Lägenheten är i kaos.
Allt är fan upp och ner och jag längtar efter en ordnad tillvaro på alla sätt.
Men sommaren kom iallafall tillslut.

Johodu..

Kategori: Allmänt

Dumb redhead.

Kategori: Allmänt

Är snygg i håret nu. Tack vare bästaste Jessica. :)
Annars finns det inte mycket att tala om. Eller jo det gör det visst men inget jag delar med mig av.

För jag är vaken om natten..

Kategori: Allmänt

och tänker på allt.

Whatever the future holds I´m ready.

Kategori: Allmänt

AMS.se
Storumans lärcentrum.
Utbildningar.
Sneglar på framtiden även om jag inte kan se den. Jag vill ha en plan men jag har ingen. Jag vet inte vad jag vill. Ibland vill jag inget hellre än flytta och börja om, få chansen att hitta lyckan osv. Ibland vill jag inget hellre än stanna för jag har min lycka här i allt jag gör och är.
Fan vad svårt livet är. Dessa val och vägskäl man står inför. Jag vill verkligen välja rätt den här gången.
Det fanns en sak, förutom det självklara ett jobb, som jag vet hade inte ens fått mig att börja fundera på dra. För det hade jag nog stannat och aldrig tänkt tanken på att flytta. Men det gick ju käpprätt åt h..
Men än har jag tid. Det är långt till november även om det aldrig känns tillräckligt långt bort. Då vet jag förhoppningsvis betydligt mer än idag.

Dom 999 sakerna jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

Kategori: Allmänt

Söndag. Har haft flyttloppis idag och blivit av med lite grejer. Men det är sjukt hur mycket man samlat på sig. Det som inte blev sålt idag åker på soptippen och till Röda korset. Jag orkar inte flytta runt med allt rat något mera.
Jag och min kära kusin kommer att bo i huset till november sedan är det sålt. Så redan nu sitter man och spånar på vart man ska ta vägen då och vad man ska göra av sitt liv.
Medans man funderar så lever man livet. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra.
På onsdag ska jag äntligen göra något åt mitt hår. Jessica ska få sätta händerna i det. Blir nog bara att toppa bort det värsta men jag ska också göra något nytt med det. :) Vi ska färga mina toppar en annan färg. Det är så coolt men jag vet bara inte vilken färg jag vill ha. Var först inne på rött men ser att mer guld/blonda nyanser också är jäkligt snyggt. Eller kanske rosa?;)
Bilder från google.se

You live and you learn.

Kategori: Allmänt

Du lever och du lär. Jag lär mig alltid försent. Jag ska aldrig mer ljuga för mig själv. Jag visste sanningen hela tiden men var rädd för den. Man kan inte styra över sina känslor. Jag tänker inte be om ursäkt för dom längre för att passa in.
Jag tänker inte vara feg mer.
Jag bryr mig om dig. Så inni helvete. Det har alla vetat länge, jag med. Men jag var rädd att säga det högt.
Och nu är det försent.
Det finns ingen som du och även om det aldrig riktigt fanns ett vi så fanns det något som gjorde mig lycklig.
Nu tänker jag ta min jävla tandvärk, hjärtvärk och gå och försöka sova.

Standing in the cold rain, feeling like a clown.

Kategori: Allmänt