Madelene

I´m a sucker for sweet talk

Kategori: Allmänt

Igår lämnade jag Tobias. For hem från jobbet, packade väskan och drog. Han och hans brorsa skruvade i skotern i garaget. Dom märkte kanske att jag var hemma, jag vet inte. Drog iallafall utan ett ord.
Det va bara så att jag hade fått nog av skäll, elaka ord och svordomar. Jag orkade inte ta nå mer skit för ingenting. For hem till Jessica och Erik. They are angels.. ♥
Vi slöa framför tvn med godis och film. Tobias kom dit och såg filmen.. ( ja det va ju inte så smart med tanke på att jag lämnat han). Iallfall, filmen var bra. The Guardian. Halv lik Armagedon och då måste det ju såklart va ett dåligt slut.
Iallfall som jag sa tidigare I´m a sucker for sweet talk. Åkte hem med Tobias ändå. Han har lovat dyrt och ärligt att han ska sluta skrika, svära osv åt mig. Jag har inget annat val än att tro på han för jag vill att det ska funka. Fast om jag ska vara ärlig så tror jag inte det kommer bli någon förändrig. Men då måste det ta slut för jag vägrar ha ett sådant förhållande.
Nu är han och kör skoter med sin brorsa.
Jag har gjort en liten tröstbeställning från HM.. :)

Dagens att göra lista (skittråkig)
* Dammsuga
* Diska
* TVätta
* Beställa gardiner
* Nått skoj? :)

Fredag den 070209

Kategori: Allmänt

Fredag idag = SUPER SKÖNT!
Sitter och jobbar lite, tiden går saaakta. Försöker klura ut hur jag vill ha min blogg vilket fan inte är lätt. En snäll tjej som gör super fina bloggar ska hjälpa mig få till min. Men jag har världens idé torka. Känns som jag vill ge henne fria händer vad det gäller bilder och allt för jag har verkligen ingen aning. Gillar hennes sida så det kan ju inte bli helt fel.. :)

Annars så ikväll ska jag först se hur det går för slalom tjejerna. Spännande!:) Städa lite och sen inta soffan med godis, myskläder och ljus... Me like!:)
Imorgon verkar det bli WWW. Inte kanon sugen. Men det kan ju bli skoj. 
Ska ta och beställa lite gardiner och sånt tjafs till lägenheten också ihelgen, börjar vara less på mina julgardiner, hehe...:) 

Why am I still standing here?!

Kategori: Kärlek

Det gör så jävla ont. Men vart ska jag gå? Ingenstans. Tänker vänta på att han kommer hem med bilen sen ska jag ut och köra, bara köra bort från allt.
Han gör mig så ledsen, men han ser inte det.
Jag hade inte gjort nånting imorse. Bara en suck för att det inte blir nå skoter idag när det är sånt fint väder och allt. Då flippa han. Skrek att jag va så jävla dum i huvet och allt! Han bara skrek och skrek och han blev ännu argare när mina tårar började rinna..
Varför är jag kvar, ingen annan skulle vara det...
Han sa att jag är en jävla fjant som började grina. Men jag kan inte hjälpa det för det gör ju så ont allt han säger. Låste in mig i sovrummet och va ledsen men då höll han på slå in dörren. Jag skulle öppna för han skulle be om ursäkt sa han. Så jag öppna men han bad inte om ursäkt utan han svor bara mer.
Ännu en dag förstörd.
Ingen ser, ingen hör och ingen vet.
Jag vill bara bort, bort härifrån så kanske han blir lite rädd, lite orolig att jag aldrig kommer tillbakas. Kanske.
Det bästa vore om jag kunde gå och aldrig komma tillbakas...Börja om på noll.
Är detta allt jag förtjänar..?
Snart 3 år tillsammans och snart alla hjärtans dag.
Nu kommer han.