Madelene

kattjävlar!!

Kategori: Allmänt

Eller kattjävel rättare sagt! Klockan kvart i sju imorse skrek Tobias åt mig att Gurra smitit ut och att han gatt fara på jobbet så jag fick fixa. Masa mig upp och ut, försökte få tag i kräket men han sprang bara iväg. Gick in och vänta en timma. Går ut igen vid klockan 8 och tror först jag ser dubbelt. 2 oranga katter. Men det gjorde jag inte. Gurra hade hittat sig en "vän". Dom spotta och fräste åt varandra och Gurra skulle tydligen inte släppa den katten många meter. Iaf så sluta det med att jag försökte plocka upp Gurra men nej, han vänder sig om, fräser och strimlar min hand. Typ. Det är tacken för att man matar och bryr sig om han! Just då fick gärna nån köra över han! Fick iaf tag på han efter en stund, sådär lagomt förbannad. Tacka vet jag Tussan.

Blev iaf en lunch idag på Akkan med Mysan och Henrik. :) Nice, uppdatera sig lite om vad som hänt och så. Fan länge sen jag såg henne sist.

Imorn börjar scrapbooking rean på utvalda grejer. Hoppas det blir bra. Och hoppas också vi får in det där jäkla julpapperet nån gång. Har ju iof lite men vill ha mer.

Mmm..nyss ätit Tacos. :) inte illa såhär mitt i veckan. :)

Nu ska vi hälsa på Maggan och co..
Bye.
Dagens bild ur arkivet
image56
Tussan. snällast alla kategorier.. :)

Hota aldrig!

Kategori: Händelser

En mobiltelefon att du ska döda den! För då självdör den för gott!
Ikväll när jag slutat jobbet skulle tobias hämta mig med bilen eftersom jag hade så mkt grejer. Han kom inte så jag börja ringa han men min mobil dog och jag brann av och sa att jag skulle kasta den i betongmuren eller asfalten! Och den blev så knäckt av mitt hot att den dog på riktigt och går nu inte ladda eller starta! Buhuhu!
Nu måste jag verkligen köpa en ny mobil. Fan också.. jag som tänkt snåla ett tag på den.
Mobillös.. fan jag blir sne..
REST IN PEACE....

IKEA

Kategori: Allmänt

Jag VILL dit! Någon som är sugen? :) Fatta så mkt snyggt det finns där...

Trista tisdag..

Kategori: Allmänt

Idag har de varit en seg dag trots allt.Har iaf lånat lite hundböcker på bibblan och lånat hem några snygga gardiner från RAs. Hoppas det blir  bra. Tänker byta lite färg på textilerna i vardagsrummet så man kan variera mellan det beige/bruna och det nya. :) Inväntar en del grejor från Ellos så det blir nog inte färdigt till helgen.

Hundböckerna ja. Har pratat med en massa människor nu som har både hund och katt och det verkar gå bra för dom. Men som sagt vi har ju inte ens börjat med att kolla på vilken ras vi kan tänka oss. Så det är väl bara att börja plugga på alla raserna. :)
Drömmen vore ju att ha en hund som går bra ihop med katterna, klarar av att vara ensam när vi inte är hemma ( dvs några timmar om dagen på veckorna) och går bra ihop med mammas/pappas finnspetsar.

Har nästan bestämt mig för att prova den där kuren ändå. Även om det kostar skjortan och kommer va rena döden. jag måste och vill ha en "kickstart" så man blir peppad på fortsätta. Hoppas jag slipper köra ner till Lycksele för det har jag verkligen inte tid med. Inte den här veckan iaf.

Ska kila ner till Mysan ikväll om hon är hemma och lämna lite grejer åt henne. :)
Sen ska jag fortsätta där jag sluta igår. Renovering/ städning. Tråkigt men det blir fint. :)

Dagens bild ur arkivet.
Saknad och älskad

image55

ellos.se

Kategori: Kärlek

Sitter och spanar i denna sida. Lite sugen på lite ny inredning till hemmet. Lampor osv. Har ju nån rabatt kupong jag borde utnyttja till annat än kläder åt mig själv. :)

Måndag! Segt. Eller egentligen inte så farligt. Mkt folk i affären och denna vecka börjar alla julgrejer ramla in så det blir fullt upp. Scrapbooking rean som börjar den 1 november så det blir fullt upp. :) Det är mörkret som känns värst denna måndag. Det kom så snabbt och brutalt.

Cambridge kuren eller inte? det borde ju vara värt dom pengarna för att få på sig favvojeansen igen tycker jag? Och det har ju funkat har jag ju sett levande bevis på. Hm.. måste grubbla.

Va ju mkt fina skotrar i lördags. Men vet ej hur jag ska göra. Är ju så mkt pengar i en skoter. Pengar man kan resa för eller annat. Men och andra sidan kör jag ju mkt skoter. Åhh.. beslutsångest. Bifogar iaf en bild på senaste kärleken.

Gud va jag svurit idag över att vi ( läs jag) är utan bil! Iof är det små skönt att cykla. Men pulsen hamnar ju på 300 innan man är framme och så blir man små blöt också. Aja.. bara gilla läget. :)

Lilla Mysis är på väg hem. :) KUL!:)

Nä dax att ta tag i hemmet.
Hörs!

Dagens bild ur arkivet
image54
Söt vid havet i somras. :) Sundsvall 07


Ja den är inte ful iaf. .;)

Nu känns

Kategori: Kärlek

Det bättre. Vänner igen! :)

Ungefär såhär

Kategori: Kärlek





I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground

I'm hearin what you say but I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait

You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you

And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new

I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-

I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...




Känns det.
Inte bra...

Fylleblogg

Kategori: Kärlek

Ja det är det senaste har jag hört. Haha.. :)
så here it goes.. Ni kan ju borste från detta inlägg ni som vill. :)
KOm nyss hem från 3.an. har varit på personalfest med middag och Buzz och grejer. Förbannat trevligt och så blev det visst en massa dricka också.
Buzz är ett spel till playstation 2. Ett frågespel för flera pers. Hur kul som helst och jag dominera en omgång totallt! :) MOHAHAHA!: ) Synd man har xbox. Borde sälja det och köpa ett playstation istället. :) Nä en kanonkväll helt enkelt.

Idag har vi kikat på en himla massa skotrar! ja man blir ju sugen! Men än rosa/vit skoter som är dyrare än huset känns inte värt helt enkelt. Även om det vore coolt. :) Ska ta mig en funderare på lynxen däremot.. :) För nått i skoterväg måste jag bara ha. Är ju trots allt en STOR del av mitt liv.

"men du som är så snygg i BMWn va fan ska du köra nu då??" Haha, ja säg det.. Goffen.. :P

Haha om ni kunde se mig nu skulle ni döööö! I fyllan, sådär lagomt skabbig och sitter och poppar Metalica-Unforgiven 2 på högsta volym!! :) Den är grym!! Jag är inte lika grym dock. "Lay beside me, this wont hurt I swear"

Imorgon är det en miljon måsten som ska göras!! Suck! Men det är bara att göra det så blir det gjort. Ska försöka ta oss ner till Barsele om nån av oss blir körklar nån gång. :)

Fan jag har glömt att fota ikväll... glömmer bort kameran jämt numera.
Undra om tobias slocknat på soffan? Ska gå och väcka han och sen soooooooovaaaaaaa! :D

Gonatt folks! LOVE YOU! Även om jag suger på höra av mig så älskar jag er ändå bara så ni vet.

Dagens bild ur arkivet.
Detta liknar kvällens tillstånd.. :) Sommar 07
image53

SÅLD!

Kategori: Allmänt

Nu blir den någon annans huvudvärk!:) Nämen.. känns bra med pengar. Men sorgligt med Goffen igen.
Men förhoppningvis dammar vi av coupén snabbare nu.  :)

Byebye BMW..
Hello Golf.. haha.. :)

12.00

Kategori: Allmänt

Nu ska Tobias träffa killen som ska köpa bilen! HOPPAS OCH HÅLLER TUMMARNA! Jag är såå less på den bilen efter igår! Tobias skulle fixa till den igår kväll inför idag. Vid klockan 9 for jag till han på Värmeverket där han höll till för att se hur det gick. Och det gick inge vidare.. han hade lyckats nollställa klockan och fick inte fram den igen.
2 timmar senare hade han fått dit klockan.
Jaa.. hem och sova tänkte vi. Men bara en sista provfärd. SÅ vi körde mot Tärna. Och när han gasar upp är bilen helt i obalans! KATASTROF! Går ju inte sälja en bil som dallrar fram på vägen och drar åt vänster!
Jaha.. tillbax på värmeverket och fortsätta skruva.
00.00 far jag dit med mackor till Tobias som håller på bryta ihop över bilen. Det visa sig att det strula med bromsskivan på vänster sida. Klossen vill som inte släppa etter. ( Ja jag är ju inte så begåvad när det gäller bilar men nått sånt iaf). Så vi smörjer, bromsar och tvättar, smörjer.
klockan .1.30 ger vi oss. Tobias testkör bilen och den verkar fungera. Bättre än någonsin dessutom. Pjuhh...
Sen kan man ju fråga sig då om bromsen legat på lite sedan vi hämta bilen och att det blev värre denna vecka?

Så nu hoppas jag att bilen fungerar klockrent! Huvva! Varför ska man alltid göra allt i sista sekund. Om vi tänkt på bilen redan i måndags hade vi sluppit paniken igårkväll.

Idag är det fredag och snart helg! Vilken härlig känsla! Löning dessutom! :)Scrapbooking avdelningen på jobbet ligger farligt till. :)

Oxfile ikväll.. me like a lot.

Uppdaterar mer sen idag om våran kära BMW.

Fackeltåg

Kategori: Allmänt

Ikväll ska det va fackeltåg mellan Stensele och Storuman mot alla dessa idiotiska nedskärningar överallt! Hoppas det blir mycket folk så politikerna ser och tar till sig folkets åsikter.
Får se om jag själv går dit. Försöker få tag i Jenny och höra om hon vill promenera med mig dit och se vad som händer men hon svara inte. :)
Iaf så tycker jag att innan dom drar in en massa inom skola, vård och allmän service kan dom ju se om i sitt eget gula hus! jag lovar att där uppe dräller det av folk som inte gör så mycket annat om dagarna än vifta med tummarna! Och det är säkert dyra tummviftningar också!

Stilmall!

Kategori: Allmänt

Vill ha en snygg blogg nu! Dom har ju inga roliga stilmallar att välja på. Tror jag snart har haft alla och ingen känns som jag. Hjälp.. snälla. :)

Snart lön..

Kategori: Allmänt

Imoron trillar en efterlängtad lön in! Länge sen det va så här illa? Va i h-vete har vi gjort med pengarna denna månad?! Ja en sak ligger ju här i datarummet och heter Öhlinsdämpare iof. Men resten?? SUCK! Nu hoppas jag det blir en bättre månad så man har råd att handla mat och tanka bilen. :)

Kanonfint väder ute. Synd att man inte är ledig. Det är såna här dagar man skulle vilja antingen vara arbetslös för en dag eller mammaledig för en dag! Maggan får jag låna Filippa en stund, hihi..:)

Igår va det basting i Barsele. Det va jag, tobias, glenn, broder och Hanna. Det va riktigt härligt! Satt i bastun och surra och sedan blev det fika hos Glenn. En riktig klassiker och det va längesedan vi tömde deras kyl sist. Förrut va vi där i stort sett varje kväll när vi bodde hemma alla. Men tider förändras.  Men jag är glad vi ändå gör lite såna hära saker ibland.. :) Like the old days..:)

Ikväll ska jag ta tag i den där jäkla städningen. Inte städat här på hela veckan så det ser hemskt ut överallt. Så skönt när det är gjort.

Imorgon kanske bilen far. Jag vågar nästan inte skriva det för då kanske det inte blir så. Men jag hoppas!! Fast och andra sidan så har vi bara skruttbilar då igen och jag kommer sakna BMWn. Men men..

Jag är hundsugen!!:) Tobias bara suckar åt mig..  Han vet väl hur det kommer bli antar jag. Tjat, tjat.. :) Nämen han säger att han också skulle vilja ha en hund och nu när dom börjar skift är ju alltid någon hemma.  Så vi får se.. Men vilken ras det vet jag inte?? Nån som gillar katter antar jag.. :)

Insåg just att jag missa Greys igår!! SUCK! Vad hände, nån som vet!?!

Dagens bild ur arkivet.
image52
Björn, Hanna och Tobias på sjön vid Yttervik. Den va väldigt blöt då och det va läskigt.

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Trött är man. som vanligt. Måste bero på att det är mörkt jämt och värre ska det bli. Men det är bara att tända en lampa och gilla läget. :)

Ikväll är jag superlat. Men måste städa här och skulle gjort klart garderobsdörrarna. Men väntar med slipningen tills tobias kommer hem. Törs fan inte stå nere i källaren med slipmaskinen som lever om utav bara den. Kommer nån hör man inte ett skit. Och det värsta jag vet är att bli skrämd.
Christian skrämde mig idag.. han kom tillbakas från lunchen, ljudlöst som vanligt, och smög upp bakom mig och gav mig en hjärtattack. Skrek rakt ut! Tur det va tomt i affären.. :)

På tal om affären så har vi nu slängt upp farsdags och halloween prylarna. 50% rea på halloween grejerna, ett tips till alla ni som har barn som ska ha "bus eller godis" lekar här framöver.. :)

Lillebror är hemma nu. Lider med han. Vet hur jobbigt det är att inte veta. Jag förtränger att jag inte vet vad jag vill bli när jag blir stor fortfarande. Har funkat ganska bra sen gymnasiet.. :)

Personalfest och Skoterns dag ihelgen. Så då vet man vad man gör.. :) Är dessutom lovad en Oxfile på Kitas på fredag av Tobias. Inte illa.. :)

Nu håller vi tummarna att bilen far! :))

Nä göra att ryck så man hinner kanske scrappa klart de man börja på igår.. ;)

Dagens bild ur arkivet

Påsk 07 Jag trivs bäst på vita vidder.. :)
image51

Damm

Kategori: Allmänt

Överallt.. ¨håller på putsa garderobsdörrana lite inför deras sista målning.. :) Ett skitgöra som sagt men eftersom Tobias vägrar bekanta sig med nånting som ens är i närheten av målning så måste jag göra det. Sedan äre köksluckornas tur.

Igår blev det lite fest ändå. Vi satt hemma och tråka och tänkte att det skulle varit trevligt att gå på 3.an och träffa lite folk. Då ringde Anja och Robert och sa att dom tänkt sig dit. Så sagt och gjort vi svira om och drog på en förfest. Sedan blev det 3:an och där var det ganska mycket folk. Det va trevligt att fara ut en sväng. :) Men tydligen blev jag rätt full och Tobias med fast vi sagt att vi skulle va luna. Mådde inge vidare i morse.. urk..

Ska hem till Barsle vid 4 och snylta lite middag och hälsa på. 2 flugor i en smäll.. :)

Nä tillbakas till slipningen..

Film kväll ikväll.. :) Nice..

Ny mobil..

Kategori: Allmänt

Jag behöver en ny mobil. Har gjort det länge men man är ju snål att prioritera sånt tråkigt och dyrt. :) Men nu tror jag att när lönen kommer ska jag beställa en rackare.. :) Men frågan är då vilken av dessa? HJÄLP...

Ja idag har man jobbat en stund då. Gick bra och fick ihop en hyfsat bra kassa. Sedan dess har planerna varit stora men dom har oftast slutat i soffan. Som vanligt..  Ikväll vet jag inte vad som händer. Är ju som sagt en Jude Law film på tv och det är ju aldrig fel.. ;)

Nä nu ska jag gå o hitta på nått trevligt..


Eller


Har som fastnat i Sony Ericsson träsket.. :) Drömmen vore ju en rosa mobil egentligen men hittade ingen ny och spännande.

It´s to late to apologize

Kategori: Allmänt

Så jävla skön låt. Många sköna låtar i IDOL ikväll. Men det va ändå rätt brud som fick åka hem. Det är nått med henne jag inte gillar och är ingen större fan av hennes sång heller. Nä det blev bra detta.

Ja broder och Hanna kom och hälsa på ikväll. Och så va även Glenn här en sväng. Kul när det kommer folk och hälsar på lite spontant sådär bara. :)

Åh jag skulle vilja fara på en konsert med Justin Timberlake. Kom han till Svergie nån gång ska jag ner och se han för jag tror han är grym live. :) Han senaste låt med 50 cent är jättebra. Nästan allt han gör blir bra. :)

jag skulle vilja byta layout på min blogg. Men tyvärr är man långt ifrån en datahacker. Dom färdiga mallarna är ju inte speciellt roliga egentligen. Någon som vet hur man gör?:)

Nä sluta svamla nu och sova. Ska ju jobba imorn trots allt. 
Läste ut Predikanten av Camilla Läckberg igår.. spännande.. :) Nu ska jag hugga in på nästa.. :)

Godnatt! 

Äntligen fredag!

Kategori: Kärlek

Ja det känns överallt att det är fredag. Folk är glada och livet känns lätt. Iof jobbar man ju imorn men det gör inte så mycket. Bara några futtiga timmar. Hoppas på mycket folk eftersom vi har 15% rea på presentartiklarna. :) ( REKLAM, REKLAM jag vet.. :))

Ikväll ser man väl vad som händer.. jag har inte planerat mer än en lösviktspåse.. ;)

Va ju på lunch med storuman energi brudarna.. det va trevligt. Uppdatera sig lite om vad dom gör numera och så. Måste bli bättre på luncha med dom, blir alldeles för långt mella gångerna.Vi va ju som ett litet roligt gäng där. Det saknar jag men jag saknar INTE det jobbet. Hell no! Jag lider med dom stackare som jobbar där kan jag öppet och ärligt säga eftersom jag inte jobbar där längre! Ett riktigt skit ställe.. nä huvva...


Nu till något roligare. Det är helg. Det är skönt och jag är glad.. :)


En sak är det dock som är fel och det är att jag skulle vilja hitta på nått med My och Jessu. Men dom är ju inte här.. tyvärr. Fast snart så kan vi hitta på nått skoj igen och då har vi en egen bartender.. ;)


Nä maten kallar. Man har ju haft turen att hitta en BRA kock.. love him.. :)


image49
Min kock.. :)

Avokado

Kategori: Allmänt

Är himla gott det. :) Blev youghurt och det till lunch. .mums och enkelt.
idag är en seg dag... känner mig som "hej kom och hjälp mig", är döö trött och vill va ledig! Jag skulle behöva en veckas semester.

Jobbar på lördag.. bara 3 timmar men det känns jättejobbigt. Hade gärna farit bort, kanske till stugan eller till Umeå. Men umeå för nog vänta några helger. Är ju personalfest nästa helg och helgen efter det tror jag det är halloween party.
Jag och Tobias har pratat lite om ifall vi ska ha fest då. Ja inte som på Valborg isånafall utan betydligt lugnare. Ja vi får väl se..

Imorn blire lunch med lite s-uman energi tjejer tror jag och hoppas på.. :)

Jäklar va duktig vi va igår jag och tobias. Storstäda hela huset! Jag va till och med i källaren och städa. Men tyvärr så går det rätt fort med 2 innekatter att det blir stökiigt igen.

Nu fick jag ont i huvet också.. illa.

Begränsningar

Kategori: Kärlek

Ja.. ASOS har REA! Världen är ond för jag är pank! Ja det va jag ju redan när räkningarna var betalda, men har ändå levt över mina begränsningar sedan dess. Undra om man klarar sig på 300kr tills lön? För jag tänker INTE ta av mina sparpengar. Jag får skylla mig själv helt enkelt.
Jag förbannar denna internetshopping och speciellt när dom har REA! Man kan ju inte missa det för man bombarderas av mail med en massa snygga och billiga saker. Suck! Nä jag ska fan inte gnälla. Tänk på barnen i afrika. Vad bryr dom sig om ASOS har rea? Inte ett skit för dom har knappt mat på bordet.
Man är lyckligt lottad här i  världen ändå..

Men gud vad mörkt det va imorse! Trodde klockan va fel när jag masa mig upp ur sängen. En riktigt grå och mörk höstdag. Huvva.. inte ens gatlyserna har släckts idag. Hello mörka tider!

Idag äre rea på jobbet också! 15% på alla presentartiklar. :) Så ni vet.. :) Varje tisdag och lördag hela oktober och jag tror det gällde november också.


image48
Snart är det skoterns dag. Ja när man ser denna bild längtar man efter is, nyfallen snö och en strålande sol en vacker vårdag.


Uppdaterar..

Kategori: Allmänt

Ja så var det måndag igen då. Inte har man gjort nått vettigt alls ihelgen. Mest sett tv och film. Och bråkat.
Men nu är det löst och nu äre måndag, ny vecka, ny start.

ja vet inte riktigt va jag ska skriva om idag. Har som idé torka. :)

Dagens största irritation är att mitt nya hår inte riktigt vill va med mig idag. Hur jag än kammar och fixar så far det och alla andra håll än dit jag vill. Är nog inte lika skicklig som Jessi med hår..

Jo vi såg en ganska bra film igår också.. Blake Snake Moan.. :) Inget för den pryda om man säger så men den va bra.

Cyklat till och från jobbet..

Frukost- Gröt
Lunch- Sallad med räkor

Vikt- *5.6kg
Midjemått- Ingen aning.. undra vart jag lagt måttbandet?

Mina sötnosar

Kategori: Kärlek

Måste bara lägga in en bild på dessa sötingar jag hittade i veckan...:)
Inte så bra kvalité som vanligt men ..

image47

Seg lördag

Kategori: Allmänt

En minst sagt seeeeeg lördag har passerat. Det har inte varit många knop på varken jag eller tobias idag. Men man ska ju ha såna dagar också. Robban och Jenny va nyss här och såg lite film. Det va nice. :)

Alla är i renoveringstagen känns det som. Tror jag ska ta fram en färghink imorn och måla garderobsdörrana.. då blir jag nog tyst en stund. Vi har rätt mkt tapet kvar från vardagsrummet men det känns tråkigt att använda dom 2 ggr? I hallen då tex. Nä...det får bli nytt än fast det kostar.

Ja just ja det snöade nu ikväll också!:) Mysigt.. :) Fast mindre mysigt är ju det faktum att ingen av bilarna har vinterdäck på.

På tal om bil, varför kan ingen bara köpa den snart!?

Nä tillbakas till filmen..

Hej svejs..

Ett till inlägg

Kategori: Allmänt

Kläckte en idé igårkväll jag skulle sova. Jag vill ju gå ner i vikt jättemycket. Men jag är jättelat. Och jag har typ inställningen att "Äh jag är lix redan fet så en bulle till gör varken till eller från". Dessutom vet jag inte hur många måndagar jag sagt att "Nu, nu jävlar ska det bli ändring".... men.. ja.
Och då tänkte jag igår att om jag varje dag . (eftersom jag ändå skriver blogg varje dag) skriver ner vad jag ätit. Och kanske en gång i veckan skriver ner mina viktresultat. Ja jag kommer aldrig skriva VAD jag väger men skriva om det går upp eller ner och med hur mycket. Som en viktdagbok alá Bridget Jones men med bra resultat förhoppningsvis. För det finns ju inga garantier att det funkar för det är ju fortfarande jag som måste göra det och jag är ju lat. Men jag tror det skulle vara bra för då får jag lite överblick över det och så kan det vara peppande att folk ser hur bra (eller dåligt) det går.
 Ja det va en tanke.
NU ÄRE IDOL!
Hej!

Nyklippt och färgad

Kategori: Allmänt

Gud så skönt! Äntligen går håret kamma! det va nog nött. Det blev lite toppning och så färgade jessi mitt hår i en guldbrun nyans men några koppriga slingor gömda som kan synas ibland. :) Det blev bra och hon är kanonduktig min lilla vän!:) Ingen är så noga som hon och då vet man ju att det blir bra också.

annars så äre dööö lugnt ikväll. :( Jag som ville hitta på nått men kom inte på nått vettigt så det blev tvn och Idol. Suck!

Tack för kommentarerna!:) Alla har inte givit sig till känna än men nu vet jag ju åtminstonde vilka några är.. :) Är man nyfiken så är man. :) Jag brukar nog spana in era bloggar också emellanåt. :)

Nä tillbakas till soffan.. kanske man ska scrappa lite.. :)

Dagens bild..
Tack för hjälpen Jessi!:) Du är en ängel! Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen.

image46
image44

Ja återigen.. man är ju inte nån proffs fotograf. Men man ser ju på ett ungefär hur håret blev. Hon gjorde lite lockar också.. inga permanenta dock. Skulle gärna ha lockigt hår nån gång.. :)

Nu är den min!!

Kategori: Kärlek

Haha, den ligger i hallen  min senaste kärlek!  :) Den är så jävla snygg! Oj oj.. måste nog köpa nån fler av dem när jag har pengar över. Blir inga andra väskor för min del hädanefter bara dessa. :)

Ja imorn är det fredag. Vad helgen bjuder på vet jag inte. Men jag ska iaf träffa min bästaste Jessi och så ska hon klippa och färga mig. Det ska bli såå himla skönt. Är som ovårdad i håret nu. Jag är så lat på klippa mig.. blir kanske 3 ggr om år.. max. Men och andra sidan har jag ju långt hår och ingen avacerad frisyr som måste trimmas jämt. Lägger in en bild på frissan imorgon kväll tror jag så ni får se.

Jag har en plan. Tror jag? Det skulle vara så grymt kul och jag tror det skulle funka? Ska spåna på den iaf.
Mer säger jag inte. Haha.. :)

Åh vad jag vill göra om här hemma!! Måste nog göra nått ihelgen annars blir jag knäpp! Får nog köpa mig en färghink imorn så jag blir tyst en stund.. ;)

Vilka är ni som läser föresten? Läsarna har ökat och man blir ju som nyfiken på er.. :) Skriv gärna en kommentar så stillas min nyfikenhet.. :)

Ja jäklar.. sålde min första julklapp igår.. nu börjas det. Ser fram emot ruschen! :) Vi får hem mycket fint nu fram över så det blir kul. Scrapbooking delen går åt som smör.. det är också kul. :)

Nä..nått vettigt måste göras. Luktar kattbajs här nu så det verkar som man har lite städning att se fram emot..blääää! 

I högtalarna.. Lars Winnerbäck. Han har så mysig röst..
Om du lämnade mig nu

image43

 Dålig bild men man ser ju på ett ungefär.. :)

Bröstcancer

Kategori: Kärlek

Eftersom det är oktober måndad och det är rosa badet kampanj runt om i Sverige tänker även jag skriva nån rad om detta ämne.
Jag har själv erfarenhet av detta. Inom familjen. Min mamma fick bröstcancer när jag gick i nian. Jag minns att jag tyckte det va hemskt men hade ändå som svårt att ta till mig hur allvarligt det egentligen var. Varför vet jag egentligen inte. Men jag tror att det beror på att jag var rätt omogen och förstod inte att det var en dödlig sjukdom.
Iallafall så fick mamma operera sig och strålbehandling.
Idag är hon friskförklarad men går ändå på regelbunda extra kontroller.Själv har man insett hur allvarligt det verklligen var då och det går inte beskriva hur bra det känns att det gick så väl som det gick. Men det är klart att man tänker ju ibland på att det finns ju en risk för att det kommer igen till mamma eller att det är ärftligt. Sådana tankar går bara inte att slå undan.
Därför tycker jag det känns så himla viktigt att stödja Rosa bandet kampanjen så att min mamma och alla andra mammor, mormödrar, systrar, vänner och även du och jag kan få leva långa och lyckliga liv utan bröstcancer.

Skänk en slant istället för att köpa den där godispåsen eller köp ett Rosa band så slipper kanske 1 på 10 kvinnor drabbas.

Shopping in Storuman..

Kategori: Allmänt

Ja jag kom ju på att jag inte har någon vinterjacka iår. Så då måste jag ju köpa mig en. Men vart?! BA:s..njeee! Utrustad har visserligen fina jackor men det är mer som fritidsjackor i min värld. Ja sen vart det stopp. Suck.
Varför kan ingen vänlig skäl öppna en kominerad smink och kläd affär här? Det borde gå runt om man bara gör på rätt sätt. Men men.. det är väl så att vill man få nått gjort får man göra det själv. Jag skulle lätt kunna ha en sån affär, men det skulle nog vara tungt att göra ALLT själv. Men tänk så skönt att kunna handla en fucking maskara utan att behöva vänta in nästa färd till Umeå eller Lycksele.
Jaja, det får väl bli same old H&M för den där jackan. Eller en tripp till Umeå vid nästa lön. :) Det lät mer lockande..

Humöret känns bättre idag. Skönt. Hatar dagar som igår.

Både skotern och bilen är kvar! va fan är det här? har folk slutat handla!? Och när började fok som har pengar att hellre köpa en Citroen än en BMW? Suck.. vart är världen på väg. :) Iof så skulle jag ju vilja behålla bilen.. men finns inte pengarna till allt så måste ju nått ryka.

 Den kanske, fast i svart? Eller det kanske är en höstjacka det också?


Ja den här säsongen börjar också närma sig. Detta vore nått för lilla mig. :)

Skitdag!

Kategori: Allmänt

Idag är det en sån där dag när man borde stannat hemma i sängen under täcket! Inget går som det ska och allt är bara grått, trist och kallt. Nedan följer listan med dagens fel.  

  • Vaknade halv sent så jag fick stress duscha och fara på jobbet med blött hår och ingen frukost.
  • Där bröt jag då Osnats kur + en bulle också.
  • Inge folk på jobbet och nästan inget att göra.
  • Chefen kommer förbi och jag har glömt göra min tidsrapport för september. Aja baja.. :(
  • Kommer hem till ett stökigt hem.
  • Kommer hem till en mega sur tobias som bara köpt mat till sig själv.
  • Jo jag hade glömt betala en räkning också så jag fick en påminnelse.
  • Höll på frysa ihjäl i skinnjackan idag. Inser att jag inte har nån vinterjacka! Kan ju inte ha Storuman Energi jackan iår igen. Jobbar ju inte ens där.

Halleluja vilken underbar dag!
Ska städa upp röran här nu och sedan ska jag ägna resten av kvällen åt att scrapa och fixa klart alla beställningar för morgondagen.. Köpte nya akvarell pennor idag så dom ska invigas. :)
Grattis Erik B föresten!:) Hoppas du hade en mkt bättre dag än jag!
Nu känns det bättre! Gnälla av sig och lite Malaco Truly med lakrits får en på bättre humör.

 

Måndag

Kategori: Allmänt

Tröttare än på lääääänge! Kan bero på att vi hade vänt på dygnet igår också.. :)
Ikväll äre scrapbooking. Men jag vet inte om jag pallar. Är ju så trött. Ja jag ser väl hur sugen jag är efter mat.
Har börjat om Osnats kur nu också.. inte 100% men jag är på väg åt rätt håll. Kollade upp Cambridge kuren som folk överallt har prövat med lyckat resultat. Synd den va så himla dyr bara!:( 630:- för första veckan och sedan 520 för den andra. Iof så har det gett SNABBA reslultat på dom jag känner som provat den. Och det är snabba reultat jag vill ha så jag blir peppad! Hm.. undra hur jag ska göra.. ?
Ja vad mer.. jag och Lotta på jobbet håller på röja upp i lagret..evighets arbete. Men julgrejerna måste ju få plats så det måste göras.
Iveckan får jag äntligen klippa mig. Så skönt.. :)
Jo vi såg en kanonmysig film igår som jag varmt rekomenderar. The Holiday. Nu har säkert alla redan sett den men den va så bra. Och så gör det ju inget att Jude Law inte är dåligt het i den heller. Han är föresten het i många filmer.. ;)
Nu äre jobbdax igen.
Hoppas bilen far nu då!
Hejsvejs..



Ögongodis big time!! :)

Lat..

Kategori: Allmänt

Klockan halv 9 ringde telefonen. Det va tobias mamma Kerstin som skulle väcka han så han hinner nått på huset. Jag va lat och tänkte jag skulle sova en stund till. Vakna 11. Jo tack för den du! Han kunde inte väcka mig men gnäller ändå på att jag är lat så fort han ser mig. Kan också bero på att ja sitter här i morgonrocken. :)
Igåre vare "mögel" kväll med Robban och Jenny. Detta innebär ost och kex. :) Vi såg Idol och snacka skit. Det va trevligt.:)
Nä om man skulle öka farten och gå ut och hjälpa han. Iof måste det städas här inne också.. Tussan har lagt av en jävla äcklig hårboll inatt igen! BLÄ!
Anyway det är såå skönt med helg.
Bye bye.. :)

Dinner is served... :)

Kategori: Allmänt

Kom hem på lunchen och hade färdig pasta med korvstroganoff på spisen. Det är kärlek det. :) Är så himla bortskämd när det gäller matlagning. jag har oftat middagen färdiglagad av Tobias när jag kommer hem från jobbet. Iof så slutar ju Tobias före mig men ändå. Finns nog många killar som bara lägger sig på soffan och väntar på att servicen ska komma hem. Tur man har en kille som gillar att laga mat för jag hatar att laga mat oftast.
Nån som såg Greys igår? Vilket himla muppat slut! Jaja, hoppas det löser sig bra.
Kunde inte hålla mig.. har just köpt den eftertraktade väskan. Är man kär så är man.. :) En ängel gjorde ju så att det blev billigare att gå till frissan så då fick man ju pengar över.

Ska fortsätta inlägget med en lista att slå ihjäl lunchen med.

50. Snyggast på tv? Öh.. men det finns så många..

51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: 5

52. Vad är klockan: 12,33

53. Bästa artisten genom tiderna: Ett tag tyckte jag Takida va hur grym som helst men nu vet jag inte.

54. Favoritspel: Sims 2 och Balders Gate.

55. Favoritfilmmusik: Oj finns många bra låtar. Kom bara på Armagedon nu.

56. Skostorlek: 40

57. Syskon: Brorsan Björn

58. Favoritpålägg: Ost.. :)

59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Oj svårt igen.. nån organisation som skyddar regnskogen och övrig utsatt miljö.

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig. ( På ett ärligt och uppriktigt sätt)

61. Bästa bok du läst: Oj har läst så många böcker. Men Camilla Läckbergs böcker är super.

62. Är du internetberoende: Ja.. det är jag nog.

63. Favoritdjur: Hund/Katt/Häst

64. Gillar du snö: YES!

65. Favoritglass: Piggelin och GBs vanilj med krossad choklad.

66. När köpte du något åt dig själv sist: Nyss en Friis & Company väska på Tradera.

67. Är du långsint: ja ganska..

68. Din sämsta egenskap: Lat

69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Komma på vad jag vill bli när jag blir stor.

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Aldrig i livet!!

72. Vad gör du i höst: Jobbar på PP. Åker och shoppar. Renoverar hemma.

73. Mest intressanta stad du varit i: Barcelona?

74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Haha, grus.. :)

75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Modiga människor

76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Namn eller? Tobias sen flera år.. :) Erik innan dess.

77. Favoritgodis: Bridge påse eller Ferraribilar. Eller Malacos nya lakrits.

78. Spelar du nåt instrument: Nej men skulle vilja kunna elgittar.. :)

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Skoter.. :P

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Brad Pitt? haha, nä jag vet inte..

81. Vilken film såg du på bio senast: Simpsons..

82. Senaste köpta skiva: Takidas senaste

83. Roligaste konserten: Takida igen då..

84. Bästa känslan: Lycklig

85. Samlar du på något: Näee...eller jo egentligen allt! Kan inte slänga saker riktigt! Har mkt rat överallt!

86. i så fall, vad:

87. Är du feminist: Jag vet inte.. lite är nog alla det.

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Elgittar?:)

89. Favoritskiva: En bränd bladning.. :)

90. Bästa kompis: Mina tjejer.. :)

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Blyg men ändå högfärdig?

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att lunchen snart är slut och disköverallt.

93. Favoritlåt: Många...

94. Hatlåt: Vet inte namnet men p3 spelar den tamme fan jämt!

95. Har du en mobiltelefon: Ja en gammal rackare! Z600

96. Har du en dator: Dell blablabla..

97. Vad är det vackraste som finns: Fjällen skulle jag tro..

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?: Jorden runt.. :)

99. Är du straight- homo- eller bisexuell: Straight

100. Vad är klockan nu när du är klar: 12,49

Lat

Kategori: Allmänt

När man inte orkar lyfta röven för att städa så snor man en lista och fördriver lite tid.

1. Vad är klockan just nu:

2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Madelene

3. Smeknamn: Madde, Bumfan

4. Civil status: Sambo

5. Antal ljus på din senaste tårta: Hm.. hade inga men 21.

6. Husdjur: Två Katter

7. Hårfärg: Brunt

8. Favoritfärg: Grönt, Turkos och Lila.

9. Piericing: Nej, vill pierca mig under läppen med får inte.

10. Tatuering(ar): Nej, men vill ha några stycken. När jag fått min nya kropp ska jag göra det.

11. Födelseort: Lycksele

12. Bostadsort (vid födelse): Barsele

13. Nuvarande bostadsort: Storuman

14. Har du varit kär: Ja alldeles för många gånger

15. Har du varit i några andra världsdelar: Näe...

16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej tur de.

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Ja vi har 4 dörrar nu. Snart har vi nog inga dörrar.

18. Kaffe eller glass: Gamla hederliga Piggelin och GBs vanilj med krossad choklad.

19. Snuttefilt eller kramdjur: Filt

20. Salladsdressing: Öh.. ja det är gott.

21. Färg på strumporna: Svart

22. Lyckotal: Tycker om 5 men det ha aldrig gett mig nån tur.

23. Favoritfilm: Svårt det där.. ser så många filmer. Säger pass...

25. Bästa semestern: Öh... Barcelona bla.. :)

26. Favoritmat: Grillat är godast.. och thaimat.

27. Bästa veckodagen: Lördag, sova länge, lägga sig sent.

28. Senaste låt du lyssnat på: Om du lämnade mig nu- Winnerbäck

29. Tandkräm: ?? Minns inte

30. Favorit TV-program: Greys Anatomy

31. Favoritrestaurang: Här,. haha! :) Kitas då...

32. Favoritblommor: Rosor går alltid hem men lotusblomma och liljor är fina

33. Tycker inte om: Oj, mkt egentligen.. Egotrippade människor, sur gubbar och tanter osv.

34. Sport att titta på: Slalom då.. Super G kanske det heter.

35. Snabbmatsrestaurang: Ja här är det Frasses då.. :)

36. Senaste sjukhusvistelse: Hm.. minns inte.

37. Favoritdricka: Fanta

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vit och Röd

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen.. :)

40. Vem/var är du om 10 år: Den jag vill bli och där jag vill vara.

41. Vem fick du senast e-mail från: Vet inte, minns inte..

42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej jag är alltid laglydig.. :)

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Men gud.. konstig fråga. Vet inte..

45. Fras/ord du använder (för) ofta: Mhmm

46. Vän som bor längst från dig: Ja Mysan just nu.. :(

47. Vad retar du dig på: Disk berg

48. Det bästa du vet: Åh det är mkt jag gillar.. :)

49. Läggdags: Då jag känner för det.Oftast kring 23.

Avbryter här och fortsätter en annan dag. Är ju 100 frågor ffs. :)
Hejdå!

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Mkt att göra på jobbet. Fick en massa varor, beställningar som skulle göras osv. En del kvar att göra också. Mitt jobb är verkligen så.. allt eller inget. Vissa dagar händer inget, medans andra dagar är allt på samma gång. Känner mig lite lätt lat och färdig. har just tryckt i mig en Piggelin också.. fan det går inge bra för mig numera...ÅNGEST! Jag tycker om godsaker och att äta så mycket av det. Suck.. tänk om jag ändå kunde vara en sån som kunde äta vad jag ville utan att se ut som en plopp. Tänk om jag kunde sluta vara lat och orka ta tag i mig själv innan det blir ännu värre.
jaja.. avbokade iaf klipptiden imorn. Ska klippa och färga nästa vecka istället. :) Ska bli så kul och skönt. Hoppas det inte försvinner för mkt hår bara..
Tony på jobbet han är en ängel. Han har hjälpt mig att tömma gamla datan idag på alla bilder, musik osv. 6 DVD skivor blev det.. shit.. :)
Nä nu ska jag börja städa innan andra hälften kommer hem.
Undra va man ska hitta på ihelgen nu när man är ledig?
just ja det är ju Greys ikväll!!! :D Lycka..

AAAAAAAAAAAAHH! Friis & Company

Kategori: Kärlek

Hur ska man kunna hålla sig!?!?! En massa dööö snygga Friis & Company väskor ute på Tradera. En sån har jag velat köpa hur länge som helst. Och så läggs det ut en massa fina den här månaden när jag är mer fattig än en kyrkråtta! Skit också...
Gatt bara få skriva av mig..  Jag vet jag är oerhört ytlig.. :)

Nu ska saxen

Kategori: Allmänt

i håret!! Äntligen! Kan knappt kamma mig numera. Är rädd att det är väldigt nött.. :( Men jag tänker bara toppa bort det och sen göra lite slingor och färg. Same old..  Kanske blir lite modigare i vinter igen. Förra året va jag ju svart. Hm..svart, långt hår med lockar.. det vore nått. Är ju ändå blek jämt så om jag ser blekare ut gör inget. Det finns ju rouge. ;) Ja men det blir i vinter isåfall. Väntar med spänning på min personliga frissa i Övik.. hihi
igår vare scrapbooking kurs. Kul men jag hade noll insperation så det blev inte färdigt.
ja va mer...
Ser förjäkligt ut här hemma. Saker och disk överallt. Same old, same old där också. Blir nog storstädning ikväll. Förde fram mina planer om mitt sug på att renovera mera för Tobias igår. Men det fick ingen positiv respons.. Man skulle varit elektriker/målare/snickare och rörmokare.. fan va praktiskt och rik skulle man bli också. :)
Suck...köp bilen nån nu!!

Bild på jag i svart hår..
Madde

Räkningar

Kategori: Allmänt

Man blir alldeles kallsvettig. Denna månad fick jag min första riktiga lön sedan jag slutade på Storuman Energi. men likförbannat efter alla räkningar så är man nästan pank. Men den här månadens löning ska det bli mer över på eftersom jag snart inte ha nå klädskulder kvar att betala alls. fan va man är dålig på pengar.. :( Jag vet ju att jag gör fel men de är som ändå svårt att inte köpa just den tröjan eller den saken. Jag fick också en faktura från gymmet på ett nytt årskort. Njaeee, vill inte ha årskort där nå mer, det blir alltid så att man är där mer eller mindre vissa tider på året. På sistonde mindre. Ångest!  Nä huvva..skärpning.
Annars så har helgen varit ganska lugn. Jobbade i lördags en sväng. Men det blev varken marknad eller Umeå för min del. Istället va vi hemma och fyllde spån uppe på vinden. Ett riktigt skitgöra! Men nu ska de väl bli lite varmare hoppas jag.
Hälsade på Anja och Robert i hans nya lägenhet också...Tobias blev askalas och jag gick hem.. men innan det va de trevligt. :) Jo och så va vi och åt middag på Kitas i fredags med Robban o Jenny. :) det va inte dumt.. :) Va mer.. jo älgmiddag i Barsele på folkan hann vi också med. Så det va inte helt dött ändå ihelgen. :)
ikväll äre scrapbooking kursen igen. Jag känner mig inte så peppad eller motiverad men det brukar vara kul när man går dit ändå. Nått som jag däremot känner mig peppad på det är att renovera här hemma. Tror jag ska börja lite smått i hallen i veckan. Man behöver ju inte köpa allt på en gång så det blir så dyrt.. :)
Nä...nu ska jag fara på jobbet och ha ångest över hur lite pengar jag ha över och hur synd det är om mig typ.. .

Hej svejs..
//Gnällmaja..