Madelene

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.

Kategori: Allmänt

Jag är feg. Jag är bekväm och trygg med det jag har. Fast ska man se det krast så har jag nog inte så mycket som håller kvar mig här längre.. Familjen och vännerna visst men det andra. Det som gör att man kan leva och betala räkningar och slippa leva som en kyrkråtta saknas.
Det enda jag vill just nu är att hitta ett heltidsjobb som är hyfsat betalt, eller jag tar egentligen vilket jobb som helst bara jag har en fast månadslön. Så att jag kan komma upp på fötterna och börja bygga upp någonting igen. 
Jag kan söka jobb vart jag vill i hela Sverige, Norge ja överallt. Men det känns så jävla läskigt. Men om jag inte gör det nu så kanske den här chansen passerar och aldrig kommer igen..  '
Åh alla dessa val man tvingas göra i livet och när man inte vet någonting är det fan inte lätt. 
Hunden, en resväska och mig själv. Ska jag våga? 
 
 

Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.

Kategori: Allmänt

En vacker kväll i Brejsele med korvgrillning, fiske och mys kring elden. Det är såna här kvällar man minns när man tänker tillbakas på sommaren. Älskar det. 
Hade en riktigt bra helg förutom en sak som jag gärna skulle ha ogjort, men vad är en fest utan lite tjafs...
Fick umgås med de som alltid legat mig närmast hjärtat och alltid kommer göra det. Det var klassträff, hotellkväll och sedan att bara sitta och snacka eller se film, var hur bra som helst. Det är så synd att det blir så sällan vi hinner ses bara. 
Har jobbat en del nu på slutet. Långa pass men väldigt intresssant och lärorikt så jag gillar det. 
Annars är det mesta sig likt. Hjärnan säger en sak men hjärtat en annan..