Madelene

Simply nothing more to give.

Kategori: Allmänt

Drömmen som gick i kras.
Imorgon börjar utförsäljningen av Present & Kontor AB. Butiken kommer tyvärr att upphöra inom kort.
Jag har försökt och jag har misslyckats. Det finns inget mer jag kan göra nu. Sorgen är enorm och det känns som jag förlorar en stor del av mig själv nu. Min dröm, mitt liv.
Jag vill inte ångra att jag provade även om det gick såhär för jag har lärt mig så otroligt mycket om både mig själv och annat.
Jag kommer att sakna att gå dit varje dag, jag kommer sakna alla fantastiska människor man har mött som både gett en skratt och gråa hår. Jag kommer sakna ALLT.
Vad jag ska göra vet jag inte. Mitt liv blev helt plötsligt en oskriven bok igen där jag får börja om från första sidan. Hur, vart och med vad har jag absolut ingen aning om..
Jag vet bara att jag har Storuman i mitt hjärta vad som än händer.
Tack för allt!
Bloggen kommer nog ligga på is ett tag som det känns just nu. Återkommer kanske när skrivarlusten kommer krypande igen..

Lost

Kategori: Allmänt

Påsken 2012

Kategori: Allmänt

Den kom, den sågs, den segra och försvann väl ungefär lika snabbt som den kom. Har spenderat påsken i Rödingfors med familjen. Haft kanonväder, ätit alldeles för mycket mat, hunnit med 2 Umnäspartaj med My och kört en hel del skoter. :) 2 tummar upp för den här påsken helt enkelt.
Drog en snilleblixt att ta med en kamera upp utan minneskort så det finns tyvärr inte så mycket dokumentation av den förutom lite mobilbilder jag tänker sno från facebook. ;)
Imorgon återgår man till vardagen.. typ. Butiken öppnar inte förens på torsdag men jag kommer jobba med annat imorgon.
Imorgon börjar även seriös bantning IGEN (JAG VET, JAG VET) och träning. Har ätit som en jävla gris under påsken och det känns inte bra.Vägde mig när jag kom hem och det spädde på tjockisångesten ordentligt...men om jag tar tar i det NU så känns det bättre sedan. :) Vägrar hamna där jag va tidigare så nu måste jag rycka upp mig och börja leva betydligt sundare. Inge jäkla beach 2012, det är ändå för kallt för att bada utan bara en hälsosammare Madelene.. :)
Ingen hund eller katt hemma här på 13c så det känns lite tomt och tråkigt. Saknar mina små pälsbollar. :)
Jag och Erika for lite fel när vi skulle leta åt en hög med folk. Hamnade tillslut på en sten uppe på fjället men solen den sken iallafall på oss. :)
F5an tung nedlastad..;)
Jennys skoter ville inte vara med och det gick hål på en bränsleslang. Team Yamaha var helnöjd..;)
Kusinerna Jonsson. :)

Ärsch.

Kategori: Allmänt

"Tänk ärsch!" Ska fan bli mitt nya motto. :)
Helgen var störd. Eller lördagen var störd. Fredag va en lugn och skön "hänga i Patriks soffa och se film" kväll. Jobbade några timmar på lördagen sedan for jag på Vildmannanappet med Molly för att kika på när en hög med folk fiskade och agera deras chaffis. Tänker inte låta som någon gnällig moral kärring utan säger bara att det var "intressant". Gnällde på dom så det räckte då. ;) Nu garvar man mest åt dom... :)
På kvällen blev det partaj med en hög med folk. Det gick vilt till! Jag sov en stund i en skrubb säger nog allt.. ;)
Så det blev inte många knop på söndagen av förklarliga skäl.. hade väl piggnat till lagom till kvällen så vi avrunda helgen med korvgrillnig och en skräckis på det.
Vi kanske gör mycket dumt vårat lilla sväng gäng här i Storuman men ingen kan då säga att vi har tråkigt iallafall. ;)
Annars är det nedräkning till påsken och ledigheten. Mot Rödingfors styr jag och kusin Erika på torsdagkväll och jag kommer inte hem till Storuman igen förens på onsdagkväll är då planen. Gissa om jag längtar!
Hörs vi inte mer så får jag önska er en glad påsk med allt som hör till.. för det ska då jag ha!;)