Madelene

And the week goes on..

Kategori: Allmänt

Onsdag. Redan.
Missade boxningen igår. :( Lotta va sjuk och Jessi hade inte möjlighet. Känns inte så kul att gå dit själv och hoppas på att man får en boxningspartner heller. Men imorn hoppas jag att jag får sällskap. Börjar bli lat igen.. har inte tränat alls den här veckan hitills. :/ Kände mig lite små förkyld igårkväll men det gick över som tur va.
Läser Storumanbladet. Palt på Akkan på fredag. Mums!:)
Tobias är rygglös. Han ligger bara i soffan. Igår va han lite bättre men blev sämre inatt igen. Han ska och bryta till ryggen idag och förhoppningsvis blir han bättre och inte sämre av det.
En fågel viska att Greys Anatomy börjar ikväll ingen! Jaa! Nu väntar vi bara på DH sen är hösten räddad. :)
Imorn ska våran skruttbil besiktas. Hoppas den går igenom. :)

En snabb update.

Ses!

Workday

Kategori: Allmänt

Måndag. Som vanligt lika lost på jobbet efter min ledig vecka. Brukar som ta sig där i mitten av veckan sedan är det fredag igen och poff så gick man på ledig vecka igen. Jaja.. kunde vart värre. Kunde ha varit tvungen att springa på AMS varje vecka. Huvva hemska tanke! Nä jag gillar verkligen mitt jobb jag har nu! Finns det nå mysigare än att få gå omkring och pyssla hela dagarna?:) Det enda jobbiga är att man tänker JUL från mitten av sommaren..
Tänkte försöka ta mig på gymmet ikväll. Men lovar inget. Vet hur det är. Man kommer på något som är sååå "viktigt" att göra just ikväll. Önskar jag hade lillebrors karaktär när det gäller träning! Vart har han fått den ifrån!?
Gud vad jag vill ha en egen bil! Svin kallt att cykla nu! Och värre blir det. Ge mig en liten ful bil i julklapp snälla tomten.. :)
Nu hoppa Molly just på mig. Tror nån vill ut och busa lite. :)



Min lillebror..."stekarn"..;P

Städdagen?

Kategori: Allmänt

Idag pysslar jag med sånt som jag skjutit på hela veckan. Städa (ordentligt), tvätt osv. Jag är inte snabbast i världen men jag gör det iaf. Just nu har jag en fika paus. :)
Annars har helgen passerat i ett ganska lugnt tempo. Inge alcohol och det känns bara skönt. Hade inte pallat Lycksele hotellets trängsel och värme.
Har sett två filmer. Död snö och The other man. Se då för guds skull inte Död snö. Det va Tobias som valde den och den vinner lätt sämsta film någonsin alla kategorier! En norsk zombie, nazi film. Ja dom kör iof lite skoter i den men det va den enda bra.

Vi va iaf i Lycksele igår på marknaden. Fast jag handlade bara på affärerna med längst kö. Åhlens och nyöppnade Lindex. Lite lustigt det där med Lindex. När man är i stan (Umeå) så är det sällan man går in på Lindex. Ja dom har fina grejer och så men där finns det så mycket annat som drar en. I Lycksele va det värsta hysterin och helt sjukt mycket folk på Lindex! ALLA skulle handla på Lindex, ja jag med då såklart. :) Lite lustigt.. men det är kul att det öppnar lite såna affärer i inlandet. :)
Vad köpte jag då? Leggings, smycken och smink. :)

Idag blåser det som tusan ute. Löven rasar bara av träden! Jag känner att jag hinner inte riktigt med, nyss va det ju sommar ute? Nu kommer vintern när som helst.

Det kliar i fingrarna att få börja göra om och göra klart här hemma. Synd bara att det kostar pengar.
Någonting i den här stilen är jag sugen på för kontoret. Men lite mer och högre bokhyllor också.
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/workspaces/tools/workspaces_rooms_ideas Nummer 12. :)




Friday night!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma. Har sprungit runt och tänt en massa ljus. Mys. :) Har även köpt mig en gottepåse. Just nu känns allt riktigt bra och harmoniskt. :) Ett stor plus idag var ju att jag gått ner 1kg. Ändå har jag inte slutat äta bara börjat träna! :) 1 kg är väl kanske inte så himla mkt men det känns bra att det är åt rätt håll iaf. Tänk jag kanske nån gång får köpa min snygga jeans igen. :)
Det va roligt att boxas igår också, då vare Jessi som var min partner. :)
Idag har jag mest dolat på här hemma.. kanske inte gjort så mkt men det är himla skönt.
Imorn ska vi till Lycksele marknaden med brorsan och Jenny. Mysigt. :) Tror inte vi kommer vara där på kvällen. Jag får alltid aggresionsproblem när jag ska på hotellet under Lycksele marknaden. Så jävla mkt folk! Man kan inte röra sig och varmt! Näe...home sweet home. :)
Tobias har fortsatt lacka skåpluckorna till köket. Ska bli så skönt att äntlligen få skåpluckor. Som jag längtat!
Mmm...kommer inte på nått mer vettigt.
Ha en skön fredag!

Molly har redan intagit fredags position i soffan.. :)

Fånga dagen..

Kategori: Allmänt

Jag vill alltid fånga dagen och försöker varje morgon jag inte jobbar att kliva upp i hyfsad tid. Men varje morgon går det åt skogen. :) Men idag vaknade jag iaf vid halv 10. Fast jag har inte hunnit så mkt mer för det.
Ätit frukost, surfat och gått en promenad med Molly. Ja vi va och spanande in Amrén/Fredrikssons renovering också. :)
Ska ta och fixa till mig och fara på AMS och höra hur dom vill jävlas med en idag.

Tänkte bjuda er på min otroligt fina morgonfrilla jag vaknade upp med. :)



Bad Things- Jace Everett

Kategori: Allmänt

Hörde en skön låt på radion som dom tydligen spelar i nya vampyrserien True Blood. Såg ett halvt avsnitt idag men det va i säsong 2, känns som bäst att börja med 1an. Iaf så verkar den bra. :) Så det blir nog att börja se den vampyrfrälst som man är.. ;)

 

Ikväll va jag och Ante ute med hundarna igen och spårade. Det gick väldigt bra idag också! :) Jag la både mitt och Mollys spår och Ante och Aeros. Det va ju en ny upplevelse. Trodde jag hade krånglat till det för Aero men han klarade det galant. :) Molly klarade sitt spår också jättebra. :) Men skulle nog behöva mig en spårsele och en lina snart..fast iof kommer ju vintern så det kanske får vänta till våren.

Sedan for jag och Tobias till brorsan och Jenny för lite kladdkaka och Idol. Idol är bättre när dom sjunger en och en.
Imorn har jag möte med Ams....suck. Gruvar mig. Hoppas det går bra och dom inte försöker tvinga på mig nått jag inte vill. Har andra planer så jag tycker dom borde lugna sig men man vet ju aldrig.

Sova?Jaa..
Go natt! :)

Tussan.

Kategori: Allmänt

Vi funderar på att ge våran vita lilla hårboll Tussan ett nytt hem. Som det är nu känns det som om hon inte får
den uppmärksamhet hon förtjänar och kommer lite i skymundan av allt annat. Och på grund av det tror vi att hon inte riktigt trivs här hos oss längre.

Det känns som att det optimala hemmet för henne vore någonstans där hon fick vara mycket mer i centrum än nu.

Tussan är en renrasig perser katt som är vit med svart mask i ansiktet, svart svans och några svarta fläckar på
bakdelen. Hon har mycket päls och den kräver sin dagliga skötsel. Hon måste kammas varje dag.
Tussan har inga problem med andra katter eller hundar. Hon är lite reserverad mot främlingar och barn.

Hon är en ganska självständig dam och gillar inte att sitta i knät på en men hon kan gärna ligga brevid en så att man får klappa henne. Hon är social och är gärna i samma rum som en själv, spelar ingen roll om det är toan eller köket, hon vill vara med. :)

Hon är stereliserad.

Tyvärr har jag inga papper på henne, för den förra ägaren skickade aldrig dem till mig.

Hon är en innekatt men har ibland varit ute tillsammans med en på gräsmattan på sommaren. Lös, utan koppel.

Vi känner att det viktigaste är att hon kommer till ett hem som känns bra för henne och vi kommer inte att skynda oss att hitta ett nytt hem. Vi har ingen brådska utan det får hellre ta tid och bli rätt än tvärtom.

Det tar emot att göra såhär men vi tror att för hennes skull är det nog bäst om hon fick ett nytt hem hos någon med mer tid för henne än vad vi har.

Är ni intresserad eller har några andra frågor?
Då kan ni maila mig på
[email protected]

Sådärja..

Kategori: Allmänt

Nu har man klippt bort lite nött hår och färgat det lite mörkt igen hos bästaste Jessica. Ganska mkt mörkt. Men I like it. Blek och mörk det är min nya melodi.. hihi. :) EMO here I come. ;)
Har även hunnit shoppa mig ett par nya träningsskor och en sportflaska på Utrustad. Fick det för under 500 kr så det kändes bra. :) Måste bara hitta mig en ny, skön sportBH också så att dom är på plats medans man tränar..hehe.
Gjorde en liten beställning från HM igår på lite nya träningskläder. Hittade ju absolut ingenting bra eller snyggt igår när jag skulle iväg så det kändes som jag behövde lite nya kläder. Kan ju vara roligt att ha lite fina träningskläder..kanske man blir mer peppad av det också?:)
Idag SKA jag städa. Har sagt det så länge nu men idag bara måste det bli av.
Ska nog mest troligt ut och spåra med Molly en sväng ikväll också. :) Kul!

Här är en bild på min nya färg. Ha överseende med mitt osminkade face, dumma min osv. :P
Den är ganska mörk iaf.. härligt. :)

Första gången.

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från det första boxningspasset. Jag och Lotta boxades! Det va jäkligt roligt och sjukt jobbigt!:) Men man känner hur mkt gladare man blir av att träna. Det här måste jag bara fortsätta med.
Kommer att ha världes värsta träningvärk imorn säkert. Nice. :)
Imorn ska jag ut på byn och shoppa nya träningsskor. Har nog slängt mina av misstag. :/ En vattenflaska (till! Vart far alla?) och sen kanske man hittar nått annat som är bra att ha till mitt nya träningsliv.. :)
Ska även klippa mig imorn lite och färga håret. :) Det va bara en toning det Tobias gjorde tydligen så den börjar bli dassig nu.

:)...

Spårträning och scrapbooking,

Kategori: Allmänt

Hade fullt schema igår kväll. :)
Efter maten kom Ante och hämta mig och Molly och så åkte vi ut i skogen och la lite spår. Jag är ju som en förvirrad höna och hade glömt det viktigaste jag skulle komma ihåg, 2 av Mollys favorit leksaker. Men som tur va hade Ante med sig så jag fick låna. :)
Vi va varsitt spår till hundarna och sedan satt vi och vänta i 50 min på att det skulle lägga sig.
Det gick jättebra för Molly!:) Hon hittade båda leksakerna än fast jag gjort det lite svårare och gått en högersväng. Det är roligt att se att hon kan fast vi knappt tränat på det något!
Sedan for jag till JennyJay för att scrappa. Har köpt på mig nå jävulst med grejer men sätter mig nästan aldrig ner och använder dom. Men igår tog vi tag i saken och började. Hann kanske inte så långt pga brist på idéer men det va iaf roligt att sätta sig ner och pyssla lite. :)
Blir kanske både mer spårning och scrapbooking i veckan. :)
Ikväll är det dax för boxningen. Huvva, jag börjar gruva mig. Jag vet att jag kommer vara död...
Idag tänkte jag ta tag i en massa skit grejer som måste göras. Men först ska jag ut med Molly en sväng.

En söndag

Kategori: Allmänt

Lite bilder från igår när jag och Jenny va ute och fotade.

















Jag måste sätta mig ner och läsa igenom instruktionsboken till kameran. Jag vet inte ens hur man ändrar till svart vitt foto. Den har hur många olika funktioner som helst.

Suck

Kategori: Allmänt

En suck beskriver den här dagen ganska bra... Ursch..



Ops!

Kategori: Allmänt

I think I did it again! Jag och Jenny va uppe på utsikten och fotade lite. Hade sedan tänkt fara ner till den gamla järnvägsbron men det ville sig inte riktigt. Utanför HSB dog Audijäveln! Soppatorsk! IGEN!!
Ni som hängt med ett tag kanske minns det här. http://bumfan.blogg.se/2009/february/haha.html#comment ;)
Jaja..tur vi inte hade långt till Jenny så vi tog hennes bil och åkte för att handla lite bränsle.
Man fick ju skämmas lite över situationen men vi fick oss också ett gott garv och Jenny hann fota eländet så det lär nog hamna på hennes blogg vilken sekund som helst. :)
Haha...jag vill ha en bil med en FUNGERANDE tankmätare..

Gomorron!

Kategori: Allmänt

Vaken. Inte bakis alls. Skönt. :)
Ska gå och hämta bilen på hotellet snart. Måste lyssna färdigt på boken Flickan som lekte med elden. Har bara slutet kvar och vi ska ju se bion ikväll. Annars hade jag tänkt tvätta lite kläder och städa. Har sagt det varje dag nu men det har inte blivit av.
Jag tycker om såna där spontana kvällar som igår. När man inte har en plan blir det oftast bäst. :)
Här kommer lite bilder från när Molly och hennes nya pojkvän Aero va ute och lekte på Hembygdsgården.:) Det va ungefär som att försöka fota 2 kanonkulor så det blev inte många bra bilder. Men nån iaf. :)

















En BRA kväll!

Kategori: Allmänt

Åt världens goaste mat på hotellet ikväll med Jessi, Erik och Tobias. Entrecote och efterätt. :)
Sedan styrde vi hem till dom för lite drinkar och Singstar. Broder och co joinade också. :) En riktigt trevlig kväll! Som avslutades med 3an. Där får man då sig ett gott skratt iaf, om inte med så åt nån.. ;P
Go natt alla!
Imorn ska jag vakna utan huvudvärk och ha en riktigt skön söndag..

Tidsfördriv.

Kategori: Allmänt

Vilken svordom använder du mest? Jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Öh..imorse halv 9. Men jag ifrågasätter om den ringer ens..
Var köper du dina matvaror ifrån? Konsum..men små plock på jobbtid ICA.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Öh..? Jag tar nog hellre bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja.
När var senast någon stötte på dig? Jag tror aldrig någon stöter på mig...
Vad åt du till middag senast? Kebabtallrik..
Kan du vissla? Ja..
Tittade du på tecknat när du var liten? Still do. :) Finns det något bättre. Långbens galna gäng..;) Say no more..
Äger du några popband t-shirts? Nä..
När flög du senast? För ett år sedan.
Pratar du några andra språk? Sveng-elska och enstaka spanska ord.
Har du gråtit offentligt? Jo..begravningar och så..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja en tatto och skulle gärna pierca mig under läppen om jag inte kände mig för gammal för det.
Vad har du med dig in på bion? Godis och dricka
Vad har du för väder? Mulet med lite sol och inte så kallt.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Rast..:)
När sov du senast på golvet? Hm..minns inte.
Vilken är din favorit drink? Oj.. baileys och mjölk går alltid hem.
Gillar du din boendesituation? Ja..det funkar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 6 iaf.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland..
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Inte riktigt..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24 (!)
Tror du på liv på andra planeter? Näe...
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det blir nog bättre snart..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja..kanske. Är så jävla höjdrädd!
Tycker du om att krama folk? Jaoo..lite, beror på vem.
Äger du en digitalkamera? Japp.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Öh..ingen vad jag kan komma på?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Lite..
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Är du mörkrädd? Inte lika mycket sen jag köpte Molly.
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, pengar, lypsyl.

Ärligt stulen av min lill kusse. :) http://erikaaaj.blogg.se/

Det går som dåligt..

Kategori: Allmänt

Men att äta nyttigt. Igår godis. Idag rester av godis och chips som nån borde tagit med hem. :P
Jaja...jag har ju iaf börjat träna och det är väl alltid nått. Funderar på om man skulle farit ner och gymmat imorn.. Men då vare ju det där med att jag inte har nån bil så det sket sig ganska snabbt.
Ursch..borde städa lite.. men det är ju så trist. Men samtidigt är det skönt att ha det rent och snyggt runt omkring sig. Vilket är lättare sagt än gjort med 3 håriga djur.
Har nyss varit ute med Molly på Hembygdsgården igen.. försökte fota men vet inte om jag fick till några bra bilder. Gick som undan hela tiden. :)

"The scars reveal the hidden place deep down in you,
Like a shadow from the past,
And nothing is true"

Den enda?

Kategori: Allmänt

Jag vet vilken film Dirty Dancing är, jag vet vem Patrik Swayze är osv. Men det känns som jag är den enda som inte tycker om Dirty Dancing filmen.. jag tycker inte den är så bra. Tacka vet jag Grease...eller Twilight. ;) Ja jag ska sluta tjata..hehe.. nån gång.

Lugn dag på jobbet. Ska ut med Molly sedan så hon får leka av sig. Ikväll ser jag fram emot drinkar hos Jessi. :) Blir nog barskåpstömmning eftersom vi inte tar oss på bolaget nån av oss. :)

C you..

Fredags godis.. ;)

Kategori: Allmänt

Jag har dragit ner på mitt godis intag men tänkte ändå bjuda er på lite fredagsgodis, iaf för ögonen.. ;)
På ingen mindre än Robert Pattinson då såklart...aká Edward Cullen. :)
Enjoy!


Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Bilder lånande från http://www.twilightsweden.se/

Woohoo!:)

Kategori: Allmänt

Besöksrekord igår!:) Me like!

:):):):)

THANK GOD IT`S FRIDAY!

Kategori: Allmänt

Ska bli så skönt med ledig vecka och helg. Jobbar iof imorn men det är så kort tid så det räknas knappt. Har varit en stundtals bra men ändå en förjävlig vecka. Ursch... det finns inga enkla sätt...
Försov mig imorse. Sket först i gymmet efter som det blev så himla sent igår.. sen som grädde på moset försov jag mig. Inte lite heller...
Vill ha en egen bil nu! Andra dagen jag cyklar hem i skitväder! Ursch! Vi skulle ha haft kvar silver golfen eller så. En perfekt samhälle bil.. liten, smidig och ful. ;)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Imorn ska jag ju jobba sen får jag se... Har tänkt våldgästa Jessi kanske med en flaska vin. Är tragiskt nog partysugen och det är ju ingen hit i Storuman..
På söndag blir det bio. Flickan som lekte med elden.. :)


Jag idag.. Molly ville inte va med på bild. :)

New look

Kategori: Allmänt

Jag vill göra om desigen på min blogg. Jag ser inte ut sådär. Jag har inte sååå gröna ögon, slät hud osv. Iof kanske det inte är så dumt att se ut sådär.. :) Molly ser inte ut sådär. Hon är stor nu.
Men tyvärr suger man själv på bloggdesign så jag får nog be nån fixa en snygg design åt mig.
Kanske redan ikväll..vem vet. :)

"Do you know what we´re fighting for..?"

Kategori: Allmänt

Torsdag.. snart helg. Yes! Önska jag slapp jobba på lördag men man kan inte få allt här i livet.
Är dödens trött idag. Försov mig och kom halv sent iväg på jobbet. Det är fan bättre att kliva upp klockan 6 för att fara och träna för då blir det då nån ordning på min morgon. Jag kliver upp, hinner äta frukost osv.
Sen så äre svin kallt ute idag. Huvva! Jag skulle vilja ha en egen bil. Det kan va en liten skitbil bara men bara man slipper cykla såna här dagar.
ursch...känner mig låg, gnällig, förbannad, sur och less. PÅ SAMMA GÅNG! Och jag kan inte ens skylla på det där som är varje månad. Illa.

Men det går väl över..hoppas jag.

Värdelöst.. :P

Kategori: Allmänt

Gud vad ni va dåliga på min utmaning.. bara 3 ynka svar! :P Iof va det 3 bra låtar så dom tackar jag för. :) Nu fick jag iaf lite annan musik än Takida att lyssna på.
Jag vet att ni är måååånga fler som läser...men ni kanske inte lyssnar på musik..;P

Jaja..skriver mer sedan.
Sköt om er.

Dagens utmaning!

Kategori: Allmänt

Jag håller på lyssna ihjäl Takidas nya album! Det är bra! Men eftersom jag inte vill döda det totallt och inte kommer på en enda bra låt av nån annan att leta åt så utmanar jag er kära läsare. Nämn en bra låt?? Vilken som helst! Ska bli kul att se vad ni lyssnar på.. :)

Jo vi gymmade imorse också. Men jag har sovit som en stock och hörde inte väckarn imorse. Blev lite lätt förvånad och yrvaken när Jenny knappa på dörrn vid klockan 06.00. :)
Börjar känna av träningsvärken.. bra. :)
Har inte ätit så mycket skit och igår åt jag inget kvällsfika heller.. Kvällsfika är min drog. Jag har alltid kvällsfikat och är uppväxt med en fader som är proffs på det. :)
Näe ska ut med Molly nu. Hon tycker jag är skittrist.
Ikväll kommer Tobias hem.. jag gissar på att det blir inatt. Dom va iaf en bra bit nedanför Stockholm när jag prata med han sist den tidsoptimisten.

Glöm inte utmaningen.. ;)

Godnatt!

Kategori: Allmänt



Godnatt alla från jag och Molly! Imorn äre gym igen 06.00. Jo nog har man slagit huvet allt.

En fin kväll..

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från en fin kväll vid Uman...











Grymt!

Kategori: Allmänt

Jag säger då det den här filmen blir grym! Here you go! jag har sett den här trailern för många ggr redan. ;)



Fin fint!

Kategori: Allmänt

Det gick fin fint att gymma imorse! 40 min på crosstrainern! Dom har ju en tv där nu så det va kul, såg nyhetsmorgon och tränande samtidigt. :)
Imorn gör vi om det! Nu jävlar kör vi hårt!:)

Ser du hur bra det går utan att du försöker tvinga mig....!?

I´m never, I´m always alone...

Kategori: Allmänt



Never alone, always alone- Takida
Finast..

Gonatt! Imorn äre gym 06.05 som gäller.

Måndag..

Kategori: Allmänt

Japp. Känner mig helt förvirrad i huvet. Måste vara för att det är måndag. Mmm...

Såg den nya trailern till New Moon imorse. Fan jag tror filmen blir bättre än boken! Nu va ju boken lite seg för att vara en Twilight bok iof men jag tror filmen blir grym! Längtar!

Ihelgen har Flickan som lekte med elden premiär! Kan man boka biljetter i Storuman på bion? Nån som vet?

Har bokat 2 Takida biljetter till Umeå den 14/11!!!! Vem följer!?;)

Molly har hittat sig en pojkvän. Tänk vad fort dom blir stora ens kids.. :)

Ikväll då? Vet inte än.


"Det kan va så besvärligt, det kan vara så bra..
Om nätterna har jag skingrats från mitt förstånd.."

New moon-ny trailer

Kategori: Allmänt

Inatt kommer MTV och WMA visa den nya trailen till Twilight film nummer två. New moon. Den som kommer presentera filmen är bla snyggingen själv Robert Pattinsson (Edward). Överväger starkt att sjukskriva mig och sitta uppe inatt för att spana in HAN och den nya trailern. ;) Nä kanske inte.  Riktigt så knäpp kan man ju inte va.. då skulle nån nog lägga in en på psyk för Edward beroende. :)
Har läst halva fjärde boken... snart är det slut. Helvete.. va ska jag då göra? Jag vill ha mer böcker!

Söndag!

Kategori: Allmänt

Hello! Nyss kommit hem från stugan och varit ute med Mollybus på en promenad.
Tobias har hastigt och lustigt dragit till Tyskland. Kom på det igår. Tänk om man kunde vara lika spontan själv. "Njae nu är jag ledig några dar så jag tror jag far till Spanien" Man bara tappar hakan....
Helgen har varit skön. Eller bestigningen av Ryfjället var allt annat än skön. Det va jäkligt brant! Brorsan hade räknat ut att det stiger 1 km RAKT UPP av 4 km stig! Jag kan lova att det kändes! Hade ont överallt och flåsade som en flodhäst! Kändes att man dragit på sig åt helvete för många kg och rört sig minimalt de senaste åren! Kände mig som 80 år och va tvungen att vila hela tiden!
Mitt mål va iaf att ta mig över trädgränsen och det gjorde jag med råge. Va ganska långt upp på kalfjället men jag följde inte med brosan, Tobias, Molly och Jenny sista biten. Dom fick också sno en bit innan toppen pga vädret.
Synd på att vi inte riktigt hade vädret med oss. Det va riktigt fint och en härlig bäck rann brevid stigen med världens goaste vatten. :) Har lovat mig själv att prova igen nästa år men ska då ha kondition och styrka.
Idag har jag duktigt ont i benen..känns lite skönt ändå med träningsvärk. Blir lite pepp av det. På tis och tors ska börja boxas. Första gången är nu på tis. Blir roligt!
idag hade jag tänkt städa och sen får vi se vad som händer ikväll. Är ju solo så.
På tal om Tobias så ligger han på min minus lista just nu! Jag har sagt åt han att han inte behöver komma hem från Tyskland. Nummer ett va att jag sa att jag behövde bilen i veckan så han fick ta sig ner till Umeå på ett annat sätt. Han ringer när han är i Lycksele (fegis) och säger att han tagit bilen iaf fast han sa att inte skulle göra det!!
Nummer två var att han kollade aldrig igenom vilka grejer som skulle plockas ur bilen och lämnas här. Så nu är Mollys koppel och halsband i Umeå!
Med mera....
Kommer han hem hoppas jag han har köpt en NY bil annars får han inte komma hem. ....;)

Här en lite bilder från helgen. Vackra och mindre vackra.. :) Hade fotat mer naturbilder om jag inte hade haft fullt upp med att andas. :)


Snygg outfit.. :)


Första stopp..ser ju inte ens brant ut. Men de va d. :)




Broder och Molly. :)


:)


Crazy Jenny. :)






Jag la mig under en granjävel för att självdö! Men det fick jag inte.. :)


Brorsan håller som bäst på skicka bilden på bedrövliga jag till halva världen. :)


Äntligen ovanför trädgränsen iaf.










Syskonen Jonsson.. VARS är likheten?:)






Vädret sög

Ordning!

Kategori: Allmänt

Jag sitter i ett hav! AV PAPPER! Jag försöker bli ordningsam. Har börjat röja i kontoret och det är inte en dag förtidigt. Jag är inte så ordningsam av mig, fråga mamma och pappa. :) Men nu har jag tvingat Tobias att fara och köpa ut lite pärmar och register till mig så jag kan bli ordningsam med mina papper. Ville inte visa mig ute på byn för jag ser ut som en skräcködla med alldeles för skitigt hår samt trasiga kläder.
Så nu sitter jag alltså i ett hav av mina papper sedan sist jag hade ett ryck dvs över ett år gamla. Lägger alla mina viktiga papper i en hög tills dom kanske sorterar sig själv eller nått (tror jag ja) och sedan får jag i panik leta efter det där försäkringsbrevet eller gymnasiebetyget. Men nu ska jag bli ordningsam! Jajjemän!
Har redan sett ut min nya kontorsinredning på IKEA. Tobias är helt ovetande eftersom han tror allt går beställa..men icket. Sundsvall here we come. Hehe... 


Home makeover

Kategori: Allmänt

Hösten här. NU ska vi göra om hemma, eller göra klart. :) Köksluckorna ska på plats. Golvet och golvvärmen i hallen ska också på plats. Sedan har jag såklart kommit på ett nytt projekt. :) Kontoret. 
Där ska vi tapetsera om och så ska jag köpa mig ett eget skrivbord och en jäkla massa förvaring till allt mitt rat! Vi måste även köpa en bokhylla för det blir en del pärmar med Tobias företag och så om jag inte minns helt fel har vi lånat hyllan vi har av Maggan?:)
IKEA here we come!:)
Så synd att man inte ens kan beställa hälften av grejerna man vill ha på hemsidan! Jag har aldrig förstått grejen med att det ska va som det är nu??

Annars har vi varit en sväng till Lycksele idag. Bara för att, lite miljöombyte och kika i lite affärer. Mysigt. :) Blev tok inspererad av tapetsortimentet på färgaffärn där! Så mycket snyggt!

Nu ska vi iväg och se Idol hos broder och Jenny. :)

:)

Kategori: Allmänt

Har gått en lång prommis med Jessi, Erik, Rasmus och Molly ikväll. :) Det va trevligt.
Fast vi bor så nära så är det ofta vi inte hinner träffas, nån av oss har alltid fullt upp. Men det är i perioder det där också, ibland ses vi inte på länge och ibland är vi med varandra jämnt. :) Jag är glad att Jessi bor här.. och Erik då med såklart. :P
Nu har jag snabbstädat lite så inte gubben ska bli sjuk. Han mena på att man kan få hjärtfel av damm? Har aldrig hört talas om men säkert en allergi eller två.
Har tänt en massa ljus och precis öppnat kursboken. Nu känns den kul igen. :)
Efter jag läst en stund ska jag belöna mig själv med lite Sims 3.
Och jo Glenn ska fixa jag och Molly en älgklöv!:) Yeah! Nu blire spår!




Hej måndag

Kategori: Allmänt

Ledig vecka. Skönt. Har inte gjort så många knop idag förrutom att vi va ute med Molly vid Hembygsgården och tog en del kort Så skulle jag kunna bo, avskilt vid vattnet men ändå centralt.. Kan det inte bli till salu?:)
 Annars tar jag det mest lugnt. :) Skönt. Faast jag måste strax ta och rycka upp mig. Käk som ska fixas och så måste det städas på riktigt.
.












GUUUUUUUD!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag vill ha dom här skorna!! BARA dom inga andra. Självklart finns dom inte här men upptäckte till min nästan lycka att dom borde, kanske finnas i Umeå. Men det är ju där..
Om någon ska och shoppa får nu ju gärna kika in på Monki och kolla om dom finns kvar i en storlek 39-40. (I´m a bigfoot i know). :) Skulle vara så himla gulligt! Men jag törs lova nästan att dom är slutsålda....buuhuuu.. :/



They are soo pretty.
Kan man ha för många skor? Nääää... :)

Skönt..

Kategori: Allmänt

Helg. skönt. Vaknade strax före nio så det kändes bra. Känns som en lång dag där man ändå fått lite gjort.
Började med fönstren men hann bara ett innan det började skvittra regn så jag tänkte att jag tar den en annan dag. Har ju ledig vecka nu och gott om tid för det.

Äre lite sugen på en Lycksele tripp till veckan. Dollarstore är ju alltid intressant, fast jag hatar iof Lyckseles dollarstore för det är så jäkla stökigt att man tror man shoppar på soptippen?!

Molly fick springa lös idag för första gången sedan hennes skada. Snacka om att hon va glad!:) Sedan gjorde hon nått väldigt knäppt också. Vi va ute på några bryggor och vattnet va alldeles spegelblankt och stilla. Molly kikade då ner över bryggkanten och upptäcker en hund i vattnet (sig själv förstås) men blir mest troligt rädd för det är bara då hon morrar och skäller. Hon började tok morra och skälla på sin egen spegebild. :) Såg himla kul ut!

Vi har varit och hämtat ut våran madrass idag efter 2 månaders väntetid. Jag gillar att handla lokalt och stötta lokala företag men detta företag har gjort mig sur och besviken nu. Väntetiden skulle ta en vecka men det tog 2 månader och dom ringde aldrig och medelade oss nånting. Utan det var vi själva som fick ta kontakt. Inga ursäkter för förseningen, inga samtal, inte en krona kunde dom pruta ner den heller.
Visst alla kan göra misstag men man kan åtminstonde be om ursäkt! Dålig stil tycker jag! Nu har jag gnällt av mig och kan bara hoppas att dom är mera tillmötesgående nästa gång, OM det blir en nästa gång.

Nu ska jag ta och fixa lite grejer..
Här kommer lite bilder på mina fina djur.. :)






Molly med ajaj i tassen.

....

Kategori: Allmänt

Jag får liksom ingen ordning....That´s me.



Svar till min My. :) Tack söt! Jag har ingen bra bild på mitt hår innan, men det va ljust och nött. Nu är det ganska mörkt, mörkare än på bilden.

Mitt mörkare jag..

Kategori: Allmänt

Här är föresten mitt nya mörkare jag som Tobias färgade. :)



Vilket skit väder vi har idag. Regnet öser ner och det är ganska kallt. En riktig höstdag.. Synd man inte är ledig
så man kunde mysa ner sig under en filt med tredje Twiglight boken. :)
Hm..jag som hade tänkt vara duktig och putsa fönsterna ihelgen...får visst skjuta på det. Sååå synd. :)
Mkt på gång nu i övrigt. Hoppas bara det blir av! Skulle vara hur fränt som helst! Ja jag är lika kryptiskt som vanligt....;)

Sköt om er!

Hello there..

Kategori: Allmänt

Igår vad det mörkt i Storuman. Eller ja inte riktigt mörkt men det fanns då ingen ström iaf på ca 3 ½ timma. Måste vara ett slags rekord. Affärerna fick stänga och allt. Men ändå har jag inte läst en rad någonstans (dvs på nätet iof) om VARFÖR det var strömavbrott så länge? Mysko. VK=Umeåtidning eller?
Man inser också att mycket av det man pysslar med i vardagen kräver att det finns ström. :)

Till nått annat så är jag brunett nu. :) Tobias färgade mitt hår (!) för Jessi hade inte tid på kvällen och han fick godkänt som frisör. :) Men han fick inte röra saxen, det får hon göra. :)

Mollys tass läker. Vi har tagit av bandaget igår eftersom det skulle bara sitta i 3 dagar och hon får antibiotika tabletter i några dagar nu. Jag tror hon tycker det är lite irriterande att så fort hon ska leka och röja på som vanligt gör det lite ont där klon satt.

Igår va jag och Tobias hurtiga. Eller han är ju det nästan varje dag medans jag är latast i kommun. Vi tog en powerwalk uppför utsikten. Men jag va så jävla slut på när vi va halvvägs så då gick vi hem. :) Men om man gör så här varje dag borde man ju bli smalare? Och skippar allt jävla sött förstås. Ska sätta mig på en anti sött förbud snart. Men en sak i taget och jag börjar med powerwalks. :)

Broder och Jenny (jag vill alltid skriva Jay efter ditt namn..haha) va och såg film hos oss igår. Mysigt. :)

Hund+bandage=helvete

Kategori: Allmänt

Igår tappade Molly sitt bandage 3 gånger. Ja den tredje gången inatt när hon sov iof. Är vi + vetrinären värdelös på sätta på ett bandage eller är det helt enkelt omöjligt att bandagera en hund? Tur hon bara ska ha det i 3 dagar.

Läste ut New moon (eller När jag hör din röst som är den svenska översättningen, man kan ju undra hur dom översätter?) igår. Nu har jag bara två böcker kvar. Sen är det slut. Vad ska jag då göra av mitt beroende? Vänta på filmerna?

Näe, ska ta och göra nått vettigt av min kaffe kick.