Madelene

Tiden rusar..

Kategori: Allmänt

Då var snart julen över och så även detta år. Julen har varit bra, men lite tomt med bara jag, mamma och pappa hemma. Men det blev gomat, fina paket och mys med hundarna. Idag blev det skotertävling och nu sitter jag och väntar på folket ska ramla in för party. :)
Tänkte summera detta år. 2010. Vilket jävla skit år på ren svenska! Ja nu snackar vi privat, jobbmässigt känns det bara roligt. Det har varit så mycket bråk, skitsnack och drama. Jag har sårat folk, folk har sårat mig, jag har upptäckt vilka mina vänner är osv. Jag har förlorat människor som betydde mycket för mig. Jag har blivit ensam för första gången på 7 år 2 ggr.
Ja.. fy fan. Kunde jag skulle jag göra en del ogjort men man ska väl aldrig ångra det man gjort bara det man inte gjorde. Jag har lärt mig mycket om mig själv. Upptäckt både bra och dåliga sidor.
Nu blickar jag framåt och hoppas på ett bra 2011. Där jag får tid att hitta mig själv och må bra på riktigt igen. Inge mer drama...
Där jag umgås med familj och vänner. Utvecklar företaget. Åker utomlands? Börjar träna!
Tack för allt 2010. Kom aldrig mer igen...

Awesome.

Kategori: Allmänt

Dag 3 Mina föräldrar.

Kategori: Allmänt

Min mamma heter Doris och min pappa heter Jan-åke. Dom är gifta och bor i Barsele.
Dom är väldigt olika varandra. Pappa han kan ha ett jävla humör emellanåt och är inte rädd att säga vad han tycker och tänker. Oblyg och pratglad. Medans mamma är blyg och tystlåten. Hon gör inte mycket väsen av sig och bråkar aldrig med nån. Båda är vädligt snälla och omtänksamma, ibland på ett jobbigt sätt men man vet ju att dom vill bara väl.
Jag vet egentligen inte vem jag är mest lik. Utseendenmässigt brås jag nog mest på pappa men i övrigt tror jag att jag är en blandning. Jag var mer blyg och tyst tidigare än vad jag är idag. Men fortfarande är jag absolut inte den som hörs och syns mest i olika sammanhang. Jag är jävligt envis och långsur. Kan ha ett jävla humör om rätta personen retar mig men oftast är jag snäll och glad. :)
Ens föräldrar präglar en mer än man tror. När man var liten (läs 14) ville man absolut inte ha någon som helst likhet med dom men idag ser man mer och mer likheter och man kan till och med vara stolt över vissa saker. :)

Molly..

Kategori: Allmänt

Min älskade prutt hund! Vad gjorde jag utan dig!?
Du följer mig som en skugga och vill alltid vara med mig. Helst ska du sitta i mitt knä som om du vore en liten hund men det är du inte.
Just nu ligger du och trängs med mig i min lilla säng.
Tack vare dig är att jag inte så ensam och mörkrädd.
Du älskar en villkorslöst vad som än händer.
Älskar dig Loppan!

Dag 2 Min första kärlek.

Kategori: Allmänt

Jamen vem ska man skriva om här då? Han man var först kär i? Han som det blev ett riktigt förhållande med för första gången? Eller han som var det största kärleken?
Jag väljer att skriva om Han som det blev ett riktigt förhållande med för första gången. Med ett riktigt förhållande menar jag att vi umgicks på fritiden också inte bara i skolan, vi var hemma hos varandra osv.
Det var på Röbro, i 8an närmare bestämt. Innan det hade man haft pojkvänner men inget var nog särskilt seriöst och det är det väl iof inte när man är 13-14 år.
Vi kallar han H. Ja en del av er vet ju vem jag menar säkert.. :)
Nu skriver jag bara direkt ur minnet, inte alls säkert att det blir rätt. Skulle kunna ta dagboken som referens (jo jag har kvar dom) men orkar inte.
Jag fick höra av Jessicas dåvarande kille att H hade känslor för mig. I den åldern är man inte så jäkla noga, gillar nån en ja men då kan man nog börja gilla dom tillbakas också om dom är snäll och ser bra ut. Och så blev det. Jag blev dökär i H. Vi blev tillsammans och hade det bra. Jag har för mig att han var ganska romantisk och gav mig blommor och sånt. Hans mamma var så söt, hon visste jag älskade kladdkaka så varje gång jag hälsade på hade hon bakat det åt mig. :)
Jag minns speciellt en fin vårdag när vi tog deras hund som hette Bimbo och gick ut på sjön och fikade. Det är en sån där dag som fastnat i minnet. :)
Men när nian närmade sig sitt slut kom jag på att jag var lite less på allt. Vi tog en paus, jag ångrade mig och vi blev tillsammans igen men sedan dumpade han mig för en yngre tjej. Haha, jag var lätt bitter då!
Efter det hade vi inte mycket kontakt och jag har träffat på han några få gånger sedan vi gick ut på Röbro.
Jag kallar han min första kärlek.

Dag 1 Om mig.

Kategori: Allmänt

Jag måste försöka greja den här. Kan passa på eftersom jag ändå inte sover.
Vem är jag? Vi tar det från början.
Född och uppvuxen i Barsele med mor, far och lillebror Björn.
Hade en kort skidkarriär som resulterade i ett första pris sedan lade jag den karriären på hyllan, man ska ju sluta på topp liksom. Som 9 åring fick jag en egen häst, Katina. Mer vild än tam men jag älskade henne även om jag inte direkt kunde rida henne.
Lågstadiet spenderades i Gunnarn och efter 6an blev det Röbro i Storuman.
Har aldrig hållit på med några sporter eller liknande utan det har bäst varit att umgås med kompisar som har gällt för mig i alla år.
Efter några små tokiga år på Röbro blev det Luspengymnasiet med inriktning mot Samhälls ekonomi för mig.
Swosch passerade dom åren också.
Ströjobbade och flyttade hemifrån tillsammans med Tobias. Jobbade på Konsum och Storuman Energi innan jag fick det jobb jag har idag.
Just idag är jag egenföretagere och driver Present & Kontor AB, bor i Storuman i en trea själv med Molly min hund.
Hur ska man beskriva sig själv?
Envis, lat, snäll för det mesta, förvirrad, positiv.
Nä gonatt.

Broken and alone..

Kategori: Allmänt

Sitter med datorn i min lilla lånade säng. Molly ger mig onda ögat för att hon inte ryms här i sängen.
Den är stor min lägenhet när man är själv.. tar nog ett tag att vänja sig vid det.
Jag önskar att det inte hade blivit såhär..

We say goodbye...for now.

Kategori: Allmänt

Och fortsätter som vänner.

Officiellt är 2010 ett jävla skitår för mig, iallafall privat.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om allt men det hör inte hemma här. Det rör bara mig och Andreas.

You`ll always be special to me..♥