Madelene

Friday night

Kategori: Allmänt

Jag tror min feber har gett sig nu. Men jag hostar och snorar fortfarande. Det låter förjäkligt men det ger nog med sig det också.

Vi drog en liten ragg ikväll och provade Maggans Saab ikväll.:) Stendött på byn som vanligt på vintern. Men bilen va rätt skön att åka.:) Skulle kunna ha en sån bil men det finns inte peningan till det just nu,kanske sedan.
 Bilen i Uppsala blir det nog inget med. Jag tror han sa att det va visst en rosthög tyvärr. Men nu blir det kanske en bil i Östersund istället. Får höra imorn. :)

Såg ett avsnitt av One Three Hill ikväll. Har aldrig fastnat för serien men konstigt nog blev jag såld på den efter det avsnittet. Måste bara veta hur allt började nu! :) Ska försöka låna första säsongerna av nån. Tror jag vet minst 2 brudar som har dom. ;)

Mmm...gud vad jag är less på sitta hemma. Så fort jag blir frisk SKA jag börja träna. Jag längtar! Men det kanske bara är för att jag inte kan just nu. När jag väl kan då blir det kanske inget ändå?:)

Hm.. hade ovanligt många läsare här i veckan när jag hade mitt uppgivna Storuman inlägg. Undra vad det beror på?

Mmm...nä nu har jag inte nå mer svammel att bjuda på.

Hörs!

Golden oldies volym 2

Kategori: Allmänt


Yeeeeaah.. ;)


Björne och Hanna på F7an på en blöt älv.


:)


hihi, det va kul.. :) såg bättre ut i verkligheten.


hej, jag heter Madelene och har inge hår och är mkt smalare! (!!)


Ca 5 år sedan.. ;)


Jag vet du äter Jessi, men det va mysigt med kräftor på Trädgårdsvägen. :)


Haha, småisar.. :)

IGEN!!!

Kategori: Allmänt

och som grädde på moset har jag blivit sjuk igen! Rond 2! Ligger nedbäddad i soffan med feber, hosta och rinnande näsa. IGEN! Gud vad jag är less på va sjuk nu. Prövade jobba idag men kände mig så matt och yr så jag gick hem vid lunch. Hoppas jag mår bättre imorn.
Tobias och hans broder har hittat en ny bil åt oss. En kombi och fyrhjulsdriven. Ser kanske inte så mycket ut för världen men det är en bil och den verkar bättre än blåa faran vi har nu. Kruxet är väl att den är i Uppsala men det går nog lösa hoppas vi.
Annars är det inte mkt nytt under solen. Ska kurera mig ihelgen och se skotertävligen från Sundsvall som dom visar på tv (otroligt). :)
De va d...

Tuffa tider

Kategori: Allmänt

ja det kan man verkligen säga att det är just nu. Ingen som vet hur det blir. Man börjar känna sig lite smått apatiskt. Att man gjort allt som går göra snart?
Det är bara att försöka hålla i hatten för det blåser hårt som fan och det är ingen som sitter säkert.
Ibland är det så jävla frestande att packa ihop och dra. Försöka på nått annat ställe för det ser verkligen becksvart ut här. Men jag vill ju vara här NU och samtidigt tror jag det är lika svart överallt.
Hörde att Storumans kommun kommer se ut som en spökkommun 2030 om vi fortsätter minska befolkningen så här. Bara centralorten kvar och hur läskigt är inte det. Tomma byar och hus överallt.
Nä det va väl possitiv man skulle vara? Har lite svårt med det just nu.



En riktig jävla skitdag....

Söndagkväll

Kategori: Allmänt

ingen annan uppdaterar ju sin blogg så jag får väl offra mig. :) Har så himla tråkigt ikväll men vill samtidigt inte göra nått. Absolut inte städa än fast det är så himla stökigt här att jag hoppas ingen har tänkt hälsa på sådär oväntat. Tobias lär muttra imornbitti när han går av sitt skift och kommer hem till bombnedslaget. Men man får ha det så ibland (ofta), nån gång blir jag också vuxen och lär mig hålla snyggt efter mig. Kanske...

Idag har jag kört skoter!! :) Jag sket i Loppan och for ner till Barsele istället för att plocka fram min pärla. Och som bonus fick jag massa lingonsylt, potatis och en bok av farfar och farmor. :)

Jag, brorsan och Tobias for ut och luftade våra skotrar en sväng. Det var kul även om min skoter är lite ledsen och behöver lite service så att elstarten funkar igen osv.

Imorn är det en ny vecka och nya tag. Inte för att låta som en pessemist men det kommer nog bli en jobbig vecka det här och jag längtar redan till fredag. Det finns vissa föraningar om att det kan bli jävlig...

Eftersom det är ny vecka så känns det som att det är dags att bli mer seriös men mitt och Jennys avtal. Ska börja träna så fort jag är mindre förkyld. Tjurskallig förkylning det här. Bli mer noga vad jag stoppar i mig helt klart, har slarvat som tusan. Jag skulle hämta mina skidor från Barsele men som vanligt så ska farsan då kika över grejerna innan jag får ta dom. Valla dom osv. Snällt men jag hade ju som tänkt ta med mig dom när jag lix va där.. :)
Aja.. beach 09 here we come I hope! Nån jävla gång ska det väl lyckas..?:)

Nightie night!

Lördagnatt

Kategori: Allmänt

Att surfa i sängen är lyx. :) Jag diggar min bärbara.
Haft en lugn kväll ikväll också. Jag och Molly tog de lugnt och sedan såg jag, Jessi och Erik filmen Kung fu panda. Så söt och rolig film!:) Tecknat är bäst helt klart! Kommer nog aldrig bli för gammal för det. :)
Jobbade några timmar idag. Gick bra, lagom ström med folk hela tiden. Sedan träffades jag och Jessi på Akkan för en fika. Tobias, Erik, Manne och Emma joinade oss sedan. Synd att Nyfiket har stängt nu, jag tycker som bättre om mindre och hemtrevligare fik. Men man tar vad man får.. :)
Imorn tänkte jag besöka Loppan och se om det finns nå små kronor åt mig där. Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på.
Mmm... god natt folk.
Avslutar med en bild ur arkivet.




Bus med husse.. :)

Lugn fredag.

Kategori: Allmänt

Jag och Molly är solo ikväll. Vi ligger och slöar i soffan framför Let´s dance. Mysigt. :)
Stackars Tobias som jobbar 12-timmars natt pass hela helgen. Jag jobbar också ihelgen men det är ju bara några timmar imorn så det är helt okej.
Prata med Glenn ikväll och vi ska planera in en Rödingfors helg med lite folk snart. :) Fjäll och skoter, det är livet det! :) Längtar!
Måste nog be broder om hjälp att ta fram min skoter ihelgen. Det är dax att damma av pärlan nu tycker jag. :)
Kanske skulle hämtat mina skidor och joinat Jennyhurtbulle på skidspåret?:) För på måndag har jag bestämt att jag inte är förkyld längre och då är det dax att ta tag i det där avtalet på riktigt. Det är dax att TRÄNA! '


Titta vilken söt bild jag hitta på oss där vi är svettiga och goa efter lite fjällvandring. :)

Memory land

Kategori: Allmänt

Sorry folks! Kan inte hålla mig. Hitta en mapp på datorn med gamm bilder! Haha.. det är bara att blunda..


Jag, anja, sofia och johanne på studentmössa fest. :)


Jag och Glenn...:)


Vårat hem i åsele..haha


Hehe...


Krog i Barcelona me tjejgänget. :)


Jessi...



Haha tre hårdingar.. :)

Fortsättning följer...

Hemma

Kategori: Allmänt

Fortfarande dyngförkyld och hemma. Men nu är jag less. Ska på jobbet imorn. Har ju ingen feber längre iaf och jag snorar lite mindre iaf. Det är mest hostan som är jävlig nu.

Såg på idrottsgalan igår. Den va kul men dog av lite mot slutet. Robert Gustavsson och Björn (heter han också Gustavsson?) är helt galna, haha va jag garva. :)
Jag fråga Lotta som va där igår om hon inte kunde ta med Brolle och Markus Fagervall hem till Norrland?:) Tyckte jag va en bra idé. Jag och Jenny skulle ha delad vårdnad på dom då. :) Hehe..

idag fyller en av mina bästa vänner år. Jessi blir 23 idag! HURRA, HURRA, HURRA! :)

Jaaaaaaaaaa.... say no more. :)

Sprängd

Kategori: Allmänt

Mitt huve känns sprängt! Har den senaste timmen användt upp ett helt paket näsdukar. Hur kan man va så här snorig? Nässprayen är värdlös, jag behöver nått som är mer att köra med. Tips?
Blir nog inge jobb för mig imorn med tanke på att jag fortfarande måste knapra alvedon för febern och huvet. Lika bra att bli feberfri först.
Molly är hon Nisse och Kerstin idag. Kanon att dom kan ställa upp och ta hand om henne när jag är däckad och Tobias kör skoter.
Annars så ser det ut som ett bombnedslag här hemma. verkligen för jävligt stökigt! Blir så less...men jag kan verkligen inte städa nu. Man skulle haft råd med städhjälp, fatta vilken underlättning i vardagen.

That´s all folks!

Bjuder på en bra låt. Den senaste från dom vanliga... Takida. :)

Knockad!

Kategori: Allmänt

Har blivit sämre sedan igår. Har bara legat hela dagen och inte orkat resa mig, Enda ljusglimtarna är när alvedonen kickar in ( som just nu tex.).
Näsan är söndertorkad, jag hostar konstant och har jävligt ont i halsen! Det är synd om mig nu.

Brorsan ringde och berätta om en skoterkrasch som tack och lov gick bra. Hon fick skotern över sig och klagade på smärtor i armen, men enligt sjukan här var inget brutet. Jag har kvaddat på precis samma ställe för några år sedan, men jag fick tack och lov inte skotern på mig. Farligt ställe, när du lämnar Rakkosjön på väg mot Barsele.

Gubben är back on track igen och skruvade ihop sin skotern till efter 04.00 i natt. Sedan upp klockan 10.00 och iväg på skoterträning. Han ligger däckad just nu. :)

Nä, tillbakas till ryggläge och nässpray.

Men suck...

Kategori: Allmänt

Jag sa igår nått om att jag var less på min onda hals och tyckte den där förkylningen kunde bryta ut så jag blev kvitt den. Ha där fick jag! Ligger nu i sängen sjuk. Huvudet känns alldeles tjockt, snorig och bedrövlig. Tror inte det blir att jobba imorn men jag får se hur jag mår då.
För jäkligt kallt ute, hörde att det va över 30- på vissa ställen. Hurv. Man går helst inte ut nu känns de som. Längtar efter våren, solen och fjällen. Ska bli så kul iår när Mollybus kan följa med oss. :)
Ja vad mer, min mobil är död och jag vet inte vart jag lagt laddaren. Hjälp, jag börjar bli mer och mer virrig, undra om det är nått smittsamt från min kära sambo.Iaf så om det är de nått ring hem eller tobias phone.
Go natt Sverige...



Jagar husse..:)

GRYMT!

Kategori: Allmänt

AC-cup va grymt! Mkt grymmare än vanligt! Ja om man bortser från att dom som styrt ihop tävlingen var segare än sirap och drog ut på tävlingen nått grymt. Och dessutom kan man ju kraftigt ifrågasätta deras fuktionärer? Jag menar en del flaggvakter satt och halvsov! Livsfarligt!
Har iaf varit sjukt roligt och finalerna i Pro stock och Pro open va jäkligt spännande. Vem vann då? Jo Storumans egen Viktor Stenman! Jättekul både för han och Arctic som inte vunnit tävlingen med en maskin på drygt 20 år. Det va inte direkt stor favoriten Emil Öhmans helg det här, han hade otur i starten av finalen och gjorde sedan en liten kvadd men lyckades iaf köra uppsig på en 4:e plats.
Skulle kunna skriva mkt mer om tävlingen men tror det får räcka så här. :) Finns mer att läsa på http://www.skoter.se/scripts/index.php
Hotellet var helt okej, sällskapet kanon och maten igårkväll kanon! Favorit i repris nästa år men då får vi förhoppningvis heja fram nummer 21. ;)


Bild lånad från skoter.se

Året 2008 i bilder

Kategori: Allmänt

Först ut är januari, ska fixa resten nån annan dag. :)
Januari

 
Tjejkväll med brudarna innan Mysan for till Norge.

   
Kall och fin skotertur till Blaiken ggr 2.


04:00

Kategori: Allmänt

ringer klockan imorgonbitti. Kommer vara död med tanke på att jag sitter här och har inte packat än heller. Men men, that´s life. Vi ska fara tidigt eftersom broder vill inte behöva stressa till Ö-sund. Dessutom har alla skrämt upp mig/oss att det är jättemycket älg efter vägarna. Men vi ska köra sakta..
Molly ska vara hos hennes "farfar och farmor". Har blivit några borta nätter för Molly på sistonde men det är skönt att veta att hon trivs som fisken i vattnet vart hon än far och att det aldrig har varit några problem. Hon har alltid varit jätteduktig på att vara med andra än husse och matte.
Sitter och spanar på Let´s dance. Vilka kläder brudarna har! Man skulle nog blivit dansare så man fått en sån där kropp?;)
Nä, man kanske skulle öka.


Jag, Molly och Tobias i webcamen. :)


Va säger du?:)

Sparktur

Kategori: Allmänt

Jag grävde fram en gammal spark ur källaren nyss. Sedan drog jag och Molly ut på en tur. Först skulle hon anfalla sparken hela tiden men sedan nöjde hon sig med att försöka bita i kopplet. Det gick faktiskt ganska bra och när hon inte jaga kopplet som en dåre så såg hon riktigt duktig ut där brevid sparken. :) Tror det blir något vi ska fortsätta med det här. Måste köpa henne en sele nu. :) Skulle haft en ställbar sele eftersom jag inte riktigt vet hur mkt till hon kommer växa.

Annars är det fredag imorn och det känns bra. En ev middag på Kitas med Johansson/Byströms. :)

Inventering på jobbet...inte särskild roligt nee. Men det är bara att bita ihop,man får ju bra koll på hur mkt grejer som finns iaf. :)

Har ju inte berättat om mitt och Jennys avtal. Den loppan va förbi med ett avtal innan nyår som jag skulle skriva på. :) Där stod det att vi ska gå 40-60 min varje morgon, situps efter promenaden, promenad/träning på kvällen lika mkt som morgon,  godis en helg i månaden, alcohol en helg i månaden osv. Höll på svimma men skrev på iaf. :)
Igår börja det. 06:50 ringde väckaren och Molly trodde jag va knäppt som drog med henne ut. Hon är lika morgontrött som jag. :) Det gick iaf bra, imorse när Jenny inte kunde gå gick det inte lika bra. Men imorn är det promenad igen. :) Blir skönt när man får in det som rutin tror jag. :)
Det där med godiset går väl sådär, har provsmakat nån ( erkänner in public Jenny :) ). Men jag ska fara på gymmet och svettas när jag blivit frisk den här konstiga förkylningen.

jaja, that´s all.

Teknisk handikappad?

Kategori: Allmänt

Internet strular på bärbara och min mobil är borta! Jag tror den kan vara på LO, I hope so.. :) Så vill ni mig nått nås jag lättast via Tobias mobil. :) Jag och tekniska grejer går aldrig riktigt hand i hand.
Har långhelg nu och det är så skööönt! Idag har vi varit upp till Lumnien en sväng jag, Tobias och Molly. Vi kom på att vi glömt ute båten i höstas i vattnet (!) så vi blev lite lätt nervösa. Men när vi kom dit hade någon vänlig själv tagit upp den så den låg i tryggt förvar i båthuset. :) Vi busa med Molly i snön och försökte elda upp lite värme i stugan. Men det tog tid. På 2 timmar hade det kanske bara blivit några enstaka + grader i stugan. Men vi fika iaf och hade de bra. :)
Har ju glömt att berätta om nyårfesten Manne och Emma hade fixat i Stensele. Den va super! Kanonbra mat och roliga lekar.:) Jag hoppas på en favorit i repris nästa år.
Myspys har dragit ner till skåneland igen alla vovvarna och grabben. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång.
Östersund och hotell ihelgen! :) Weeii! Hoppas jag hinner med stan lite.
Imorgon ska jag fixa här hemma, gräva fram sparken så jag och Molly kan ut och rejsa lite lugnt. :) Sedan hoppas jag på goo fika med Jessi och Erik.
uj uj, nu har jag skrivit en bit iaf. :)
Bjuder på ett urval av lite nyårsbilder och bilder från idag.
På tal om bilder har jag äntligen tagit fram min "bildpåse" och börjat sortera upp dom och sätta in dom i fotoalbum. Ska tömma datorerna också på bilder för jag har blivit hårdisk nojig. Vill inte den ska gå sönder med ALLA bilderna där, nej bättre att skicka efter och lägga in dom i album. :)


Mysan och Markus i form. :)


Björn och Hanna


Godishylla?:)


Snygging på vägen vid Lumnien


Run Molly run!:)


Fiin tjejen


Efterbus blir man trött och lite frusen

Självdööö

Kategori: Allmänt

Har just betalat räkningar för 7183,50:- på öret! Vill bara lägga mig ner och självdööö! Januari den fattigaste månaden, jo jag tackar ja! Hur ska man lyckas vända det då efter en sån här smäll??!
Och hur har då jag lyckats med att få ihop en sån hög kan man ju undra. Jo men den där tandläkaren satt som en snöboll och likaså mobilräkningen och skoterförsäkringen! Fyyyyy faaaan!

Molly

Kategori: Allmänt






Min stiliga lilla dam på snart 7 månader!

Året

Kategori: Allmänt

Ärligt stulen av Mortzell :)
Året


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Köpte hund, flög till Stockholm och reste runt i Norge.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, hell no! Men iår har jag och Jenny ett avtal som jag inte törs bryta. :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Öm...ja jag tror det mer minns inte riktigt vilka. Minne som en guldfisk va det ja. :)

4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? 
En utlandsresa och en lugn och stabil familj.

5. Vad var din största framgång 2008?
Fick behålla jobbet och utvecklades förhoppningvis åt rätt håll.

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Huset, Molly och mig själv.

7. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest och tränat mer samt ringt lite mer till mina vänner.

8. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit?:)

9. Hur tillbringar du nyår?
Fest alá Manne. :)

10. Vem saknade du?
Nära och kära som inte finns nära.

11. Finns det någonting du ångrar med 2008?
Näe, det gör jag inte.

12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan?
Våren och sommaren.

13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet?
Ett bra år! Det bästa!;)

Årskrönikan i bilder kommer kanske ikväll. :)