Madelene

Summer of 2007

Kategori: Allmänt

Japp nu är den äntligen här! Solen skiner som aldrig för och riktigt stekar väder. Niiice. :) Tur man får va ledig lite innan man börjar jobba igen. Än en sommar utan jävla semester. Fuck..  Men nästa sommar SKA jag ha semester om jag så ska säga upp mig och va lusfattig.
Började jobba på Konsum 06.00 imorse med inventering. Finns ju roligare saker, men jag sluta kl 12 så. Sen va jag med My och drällde lite överallt.
Ikväll har vi varit och grattat Erik S. Köpt ett äppelträd. Försökt göra nått på kåken och så har Glenn varit här.
Ihelgen äre bal för lillebror och hans tjej. Det ska bli kul... :) Sen grillning med Glenn och Umeå på lördag.
Mmm.. på måndag äre Osnat kl 10.00 som gäller.. oj oj.. nya tag. Det är sjukt hur slapp man kan tillåta sig att bli. Suck. Men nu ska jag träna med henne 2 ggr i veckan och då GÅR det inte att fuska. Tur det.
Nu duscha och sova.
Suck.. måste på dryg jävla  AMS imorn..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Nyss varit på info hos AMS. Väldigt givande, inte alls. Dom kunde lika gärna skickat ett brev hem till en med infon så hade man sluppit masa sig dit. Aja, hann träffa Anna en sväng och surra lite. Trevligt. Känns som det är en annan värld over there än hemma här.
Just nu sitter jag hos Jessi. Vi ska ut i solen förmodligen på Nyfiket och ta oss en glass. Vilken syndare jag är.. ;) Borde träna ikväll och så visa det sig att Spider Man 3 går på bio ikväll. Hm.. svåra val. Får se om Jessi och Erik vill följa med oss.. :)
Annars händer inte så mycket.. pysslar på hemma med lite allt möjligt.
Va ju i Umeå ihelgen och brände ALLA pengar. Suck.. men det va kul.. :) Just fan.. måste betala Mysan och Erik lite pengar för helgen. Hm.. måste nog skriva en att göra lista för jag glömmer bort allt hela tiden.
Aja.. nu ska jag lämna datan..

Ses..

Högfärdig fitta..

Kategori: Allmänt

image9

Förbannad

Kategori: Allmänt

Om man bråkar när man går och lägger sig kan man inte vakna annat än förbannad. Man tar med sig bråket till nästa dag helt enkelt. och ja jag tycker fortfarande att han är en jävla idiot. Han menar på att jag är dryg , bortskämd och elak. Bla bla bla.. själv tror han att han är guds bästa barn när han skriker dumjävel?? Gud va man blir less!! Ibland vore det så jävla skönt att vara singel!! Som jag för övrigt inte minns sist jag var. SUCK!
Och Storuman är tydligen dömt till att evigt gråväder och regn. Fy vilket sugigt väder.
Ska iof börja måla i hallen idag och så tänkte jag börja på nått halsband och örhängen. Det blir kul.. :)
Igår vare lunch med brudarna, sen gick jag och Jessi och kika i Storumans otroliga utbud av affärer. Hitta iof lite saker men köpte inget.
Jag tror helgen kommer bli kanon även om jag just nu inte alls vill att Tobias ska följa. Men men... det ordnar sig nog.

grå dag

Kategori: Allmänt

Måndag. Grå dag.
Jag håller på kratta för fullt. Tar en liten paus från slitet. När man står där ute i sin egen trädgård ser man en massa skoj man kunde göra. Men suck vad dyrt. Först och främst ska några tallar ner så man ser solen lite mer.. Pappa skulle komma och kika på det nån kväll sa han.
Helgen va lugn.. jobba på lördagen och sen va det middag hos Nisse och Kerstin i Barsele. Satt där i några timmar innan vi for hem och Doff visa oss en cool färg till Coupen. Den kommer bli grym. Och tydligen min bil också.. bra att ha ifall jag drar till stan nån gång.
Sen va det final i Eurovision. Ja va säger man. Vilken jävla kocko tävling det blivit. Man behöver inte sjunga alls, det räcker med att du ser ut som en plåtburk med tuttar så kan man bli 2:a iaf..
Igår vare middag hos mamma och pappa. Och innan de pyssla vi på här hemma. Finns alltid nått att göra här. Iof kanske inte så skojiga saker men men.
Ikväll blire träning och så kanske man skulle letat åt My och Jessi.
Wei.. längtar till helgen. Med eller utan boys kommer det bli kanon.
Inte bara brorsan som har sjuka drömmar föresten. Jag drömde inatt att jag var med barn och alla hata mig. Nån hade dött (minns inte vem) och det verka varit mitt fel. Vakna när Björn stod och svor åt mig..? haha, tur det va en dröm iaf.

Undra om krattan kallar..

Torsdag

Kategori: Allmänt

Inte skrivit på ett tag. Jahapp vad har man då gjort denna arbetslösa vecka. Ja en hel del städning och tvättning. Va i Villis med My i tisdags och kika lite. Fynda en grön klänning från Vero moda och lite ljus.Sen så va vi hos Jessi och måla på kvällen. Det är kul, även om man inte är nån talang på det.. :)
Massa promenader, lite träning. Och lite film. Såg Deja whu igår. (eller hur det stavas). Mysko film. Men samtidigt spännande. 
Ja jag har börjar renovera hallen också.. målat taket och rivit tapet. Va och skaffa färg idag och ska bara mäta nu och se hur mkt tapet som behövs. Hoppas det blir fint. Blev ingen hejdundrande tapet den här gången heller. men det är så svårt att hitta matchande färger till dem och så är man feg. Lagom är bäst.. :)
Va och registrera mig på AMS idag. Fick läxa att söka nått jobb och så. Men han va då snäll killen där. Mkt förstående och så. 
Nä nu ska jag hämta Tobias och sedan ska vi handla. 
ses!♥ 

Snart helg igen..

Kategori: Allmänt

Japp. Mysko.

Det går hyfsat att jobba på Konsum igen. Förutom att jag fick lära om mig kassan HELT och det känns stundtals som jag aldrig varit på Storuman Energi ett år. Människorna där är som vanligt snälla även om jag saknar Storuman Energi brudarna lite om dagarna. Fan, Elinor har du gjort nått fynd på Tradera? :P
Imorn kvar sedan är jag helt arbetslös. Men har kanske ev 2 sommarjobb iaf på G. Hoppas.

Valborg då. Jo den va helt okej. Synd bara att jag blev så arg och mupp så jag hade det inte så skoj. Men början va bra. :) Nä vi ska göra om den här festen med med mindre folk och mer folk vi känner som sagt. Och så ska vi vara ute mer nästa gång så Jessica kan vara med mer utan att bli sjuk. Måste nog inhandla ett partytält som håller myggen ute i sommar.

Mm.. fick mina Lipgloss från Jessica Simpsons smink kollektion Dessert idag. Smakar verkligen godis och luktar very nice.. :) Kommer nog bli missbrukare..

Jag och Tobias kom på att han fyller 22 år på söndag ffs!!! Så på lördag blir det Lycksele för hela slanten. Måste hitta han en present. Tårta hos oss på söndag då.. :)

Nä, måste göra nått vettigt av kvällen nu.. :)

Tjejer, det va inte meningen att ni skulle ta illa upp. Jag sjunker bara ner i mina små, svarta gnäll håll ibland och då känns det som man är ensammast i världen, alla hatar en och att allt är svart. Jag vet inte varför jag gör det. Innerst inne vet jag ju att det inte är så (hoppas jag iaf.. :))
Love you girls.. my best friends. ♥

..................

Kategori: Allmänt

När alla skepp brunnit vad gör man då?

Fest hos oss ikväll. Det blev ju som väntat, kaos. Hade skoj i början innan en miljon kända och okända människor trilla in.

Jag pallar inte mer falskhet. Raka rör eller inget alls.

Hade jag kunnat dra nu hade jag gjort de, hade jag vart körklar hade jag tagit bilen och dragit. aldrig mer satt min fot i den här jävla hålan igen. Vad har man egentligen att stanna för???!
Inget jobb.
Ett svin till kille.
Vänner som inte förstår.