Madelene

This one's for you and me, living out our dreams.

Kategori: Allmänt

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev en rad.
Vad har hänt sedan sist? Jobbat,flyttfunderingar, IKEA och en fest. Ja det är väl det i korta drag.
Tiden rinner iväg och nu är det snart höst. Fördriver dagarna med att jobba, umgås med Molly och goa vänner. Inte helt fel om jag får säga det själv. Känner mig rätt nöjd numera och det var väl på tiden.. Klart det finns problem och saker man önskar vore annolunda men så är livet. Ett problemfritt liv vore nog förbannat tråkigt.
Att det håller på bli höst känns helt okej. Jag gillar hösten. Tända ljus, regn och rusk det är mys.



Rätt nöjd tjej.

So you can keep knocking but you won´t knock me down.

Kategori: Allmänt

Ligger och sörjer lite. Min sambo har åkt hem. Hon har lämnat spår och minnen efter sig minst sagt. :)
Vi lämnar det där och attackerar en stor fråga som dök upp idag.
Eller det är ett förslag. Vet inte alls hur jag ska göra? Det kan bli jättebra men det kan också mest bara bli jobbigt. En sak är dock glasklar och det är att det är väldigt bra ekonomiskt. En annan sak är också glasklar föresten och det är att det skulle vara helt jävla crazy. ;)
På fredag ska jag till IKEA. Vet inte ens vad jag ska köpa? Illa.




I know. Vi är vidrig. ;)

Let´s get this party started.

Kategori: Allmänt

Jamen vilken helg..
Skaffade mig en inneboende i fredags lite oplanerat och inte vilken som helst utan den bästa! Mysan.
Vi stoppade hjärnan under armen och brydde oss inte om nått. Vi blev 15 år igen och hade så jäkla kul. :)
Vilhelmina, Lycksele och en jäkla massa annat hann vi med. :)
Gårdagen gick åt till att samla ihop skallen, frossa götta, se film och titta på gamla bilder från the days.
Det här får vi göra om. :)
Det jobbigaste är när måndagen attackerar en och man kommer tillbakas till verkligheten. Känns som man hade behövt en två dagars ledigt för att reparera sig.

"It´s soooo fluuuufffyyyyyy!!"









Someone like you.

Kategori: Allmänt

Jag tänker ta jägarexamen. Varför vet jag inte riktigt men har funderat på det ett tag och känns som det skulle vara kul att börja jaga. Har knappt hållit i ett gevär men va fan alla är vi väl nybörjare nån gång på allt.

Jag vill fara och fjällvandra. Det var många år sedan sist och det har varit på tapeten varje sommar men ännu inte blivit av. Hoppas det kan bli av nu. Jag vill ta med min fina hund, fina vänner och sitta vid en eld vid ett tält uppe på ett fjäll och bara må.

Orkar inte skriva nått mer. Bjuder på lite bilder från igår när jag och Molly gick efter kyrkstigen. Väldigt härligt och mysigt hade vi det. Jag, lillebror och Molly gick där idag också. :)







Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?

Kategori: Allmänt

Ännu en söndag.
Saftkalas i fredags hos Emma. Lite jobb och födelsedagskalas för lillebror på dagen igår.
På kvällen hade vi kräftskiva här hos mig. Det var trevligt. Lite synd bara att ibland stoppar man huvudet under armen och tänker sig inte för.
Känner mig rätt nollställd idag och vet inte vad jag ska skriva?
Har nyss städat bort festen och tror jag ska ta Molly och fara ut i skogen. Det är fint väder och jag behöver rensa skallen och hon behöver få göra något kul.


Jonsson style. :)

Jag vill, du vet jag vill.

Kategori: Allmänt

Mmm

Kategori: Allmänt

Byxor/Jeans.

Kategori: Allmänt

Detta jävla klädesplagg.
Har mer eller mindre bott i leggings/jeggings dom senaste åren. Nu när jag börjar få tillbakas mitt gamla jag känner jag suget efter ett par riktiga jävla jeans igen. Som sitter SNYGGT. Hur svårt ska det vara liksom?!
För stort där, för litet där, ser inte klokt ut osv.
Äger iof en hel del som jag ska ta och gå igenom och se om det är något som duger.
En vacker dag ska jag göra en brasa av alla mina leggings och bara njuta... eller dom är ju iof sköna så jag kanske sparar några. :)
Intressant vetande? Njae, men alltid roar det nån. :P

Ser förjävlig ut.

Kategori: Allmänt

Jag ser föööörjäääävlig ut i håret. Ge mig september nu så jag får färga det rött och klippa mig!
Jag vill ha din hårfärg Jessica, make it happen!;)
Första sommaren jag inte gjort ljusa slingor på mååååånga år. Istället har jag haft det mörkt. Jag trivs som mörk men nu är jag lite less och vill ha det rött. Tror det kan funka med min ögonfärg.
Förra hösten va jag röd, hade lugg och vägde betydligt mer.
På tal om vikt. Har börjat gå ner i vikt nu igen. Saaakta, saaakta men säkert kommer jag snart spräcka -20kg.
Fy fan va nöjd jag är egentligen över det även om jag glömmer bort att vara det ofta. När jag väl började skedde det av bara farten men vägen hit har varit lång. Flera år och flera turer med bantning osv.
- 20 kg, då ska tatueringstiden bokas. :)


Jag förra hösten.

Tomt.

Kategori: Allmänt

Ska strax sätta mig och jobba lite mera. Är rätt skönt att göra det på kvällstid har jag kommit på. Jobbar eftermiddag imorgon på affärn så det är ingen fara för sömnen iallafall.
Har varit på kalas ikväll. Glenn fyller 25 idag så det blev tårta och en hel del skratt och tokiga historier. :) Snyggast var ändå hans present från grabbarna grus. En släpvagn som sett bättre dagar. ;)

Om jag ska skriva om det jag egentligen hade tänkt skriva om så är jag inget större fan av att komma hem till en tom lägenhet just nu. Jag vet inte men det känns helt plötsligt extra tungt att vara själv, att inte ha någon att dela livet och vardagen med. Kanske är det att hösten är på väg som gör att det känns så?
Jag är i stort aldrig ensam men kan inte låta bli att känna mig jävligt ensam just nu. Tung känsla.
Ändå tycker jag att jag blivit rätt bra på att vara själv och till och med lärt mig att uppskatta det rätt ofta men just dom senaste dagarna har jag inte kunnat göra det.. :/

Set fire to the rain.

Kategori: Allmänt

Måndag. Himlen öppnade sig och allt regn som inte kommit på hela sommaren kom. Jaja, såna här dagar är också bra. Man hinner ju få lite saker gjorda.
Har handlat, städat, fixat papper och sett OTH hos Emma. För att inte glömma att jag satte upp en tavla också. Väldigt effektiv kväll måste jag säga. :)
Glömde att berätta att jag lyckades halvt ha ihjäl min kusin i lördagsnatt. Inte med meningen då förstås men det är lite oklart hur det gick till. Läste detta nyss på hennes blogg. :)
Varför dom döpte det till en bordell vill jag inte ens spekulera i. They are nuts. ;)

"Bordell 13c levererade

Vad som hände igår är ännu oklart. En sjuk kväll på Bordell 13c resulterade i katastrof. Om jag säger så här, jag har ett svullet knä (?!), orörlig nacke och rygg, det strålar smärta från nacke, rygg, revben och nyckelben, delvis knä också, har delvis tappat talförmågan och börjat sluddra/stamma, konstant maxpult av att ligga i soffan, skakningar som gör att jag inte kan äta, och det värsta av allt, det har och håller i sig! Vi kan som inga andra!"

The botten is nådd. ;)

Kategori: Allmänt

Helgen slut.
Sitter här i lägenheten och inser att snart är det höst, på riktigt. Mysigt.
Dagen har spenderats i ett halv zombieliknande tillstånd. Eller jag vaknade pigg men runt middagstid hann verkligen ikapp en och bakfyllan var ett faktum.
Det var fest här på 13c igår. Ett gäng galna brudar och även några grabbar sjöng, dansade och hade det bara allmänt kul. Vi dissade Talludden totallt. Ljudnivån var säkert långt över OK och idag känns det som man helst säger upp lägenheten och flyttar innan man möter någon stackars granne. :)
Kameran gick varm och det mesta är bara för kul och ej rumsrent men jag bjuder på några fina. ;)





There comes a time in life.

Kategori: Allmänt

"There comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama & and the people who create it.
And surrround yourself with people who make you laugh so hard that you forget all the bad and focus solely on the good.
After all life is too short to be anything but happy."

I´m gonna marry the night. I won´t give up on my life.

Kategori: Allmänt

Älskar Gagas nya låt.
Orkar inte länka just nu men den är bra. :)

Hade en semesterdag igår och det var en sån jäkla bra dag helt enkelt. Fint väder, fint sällskap och så var det kul att göra något annat.
Ska snart gå över till Emma för lite födelsedagsfika. Mums. :) Sedan måste jag fan ta och städa här.
Planerar att ha lite fest/förfest här på lördag och det går ju knappt röra sig här just nu. Finns ett rum i hela lägenheten som är beboligt och det är vardagsrummet, illa. :)




They said I would be fine but I´m never fine.

Kategori: Allmänt

Jag har ett nytt vardagsrum nu. Till och med gardinerna sitter uppe nu och det har dom inte gjort sedan jag flyttade in här för ett år sedan. Hela lägenheten fick sig ett lyft. Ska fota och lägga upp lite BRA bilder snart. :)
Lite små fix som en ny matta och lite mer tavlor på väggarna eller en hylla sedan är jag nöjd. Då är det bara att göra klart nästa rum. Är väldigt tacksam över all hjälp jag får med tapetsering osv. :)
Imorgon ska jag vara ledig. Jag, Jenny och Cilla ska åka ner till Lycksele och bara vara. Är det fint väder kanske det blir Ansia Badpark. :) Har inte haft någon semester iår och tror inte jag kommer ta någon heller. Det blir nog bara lite strödagar här och där istället.
Min iphone tog livet av sig helt igår. Depressionen är totall för jag har numera en gammal sony ericsson men inte alltför många finesser. Det är verkligen rehab nu för mitt facebook och mobil beroende.