Madelene

Alvedon

Kategori: Allmänt

Man ska inte underskatta Alvedons krafter. En sån och några timmar senare känner man sig ganska pigg ändå. Till och med så pigg att man börjat fundera över morgondagen. Nyårsafton.
Såg just en helt galen dokumentär på Discovery. Grizzly Man. Det handla om en kille i kanske 35 års ålden som varje år reste ut till vildmarken i Alaska ensam för att bo med grizzlybjörnar i några månader. Helt galet. Han va galen, men han kom dom nära. Dom brydde sig inte om han så mycket och han kunde gå mitt ibland dom som igenting. Tror han hade nån räv också som någon slags "tältdjur. iaf då sluta det med att han och hans tjej blev dödade av en annan grizzly som dom inte hade umgåtts med.

Happy New Year

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk!!! Har legat hela dagen som en död en. Är en aning sur över att jag måste ligga sjuk när man är ledig och ska fira nyår. Och så är jag förbannad över att Tobias inte kan inse att jag ÄR SJUK:
Han ´- Varför städar du inte?
Jag- Jag är sjuk! Städa själv föresten!!
Han- Varför följer du inte på middag?
Jag- Jag är sjuk!
Han- Vad ska vi göra på Nyår?
Jag.- Jag är sjuk!¨
Typ så låter det här. Två surisar som ska fira nyår tillsammans. YEAH!

Jäkla skit. Värdelöst sätt att avsluta ett år och börja ett nytt på. Det sämsta någonsin!


Snart..

Kategori: Händelser

Sitter och väntar på att Daddy ska hämta mig. Sedan äre tävling som gäller. Kameran är laddad och klar. Och jag är dödligt nervös!! HOPPAS DET GÅR BRA!!
Håll en tumme eller två där ute. :)

Jul 2007

Kategori: Kärlek

Har varit lite slö på att uppdatera bloggen under julen men man har ju viktigare saker för sig egentligen. :)
Iaf så va jag i Barsele under hela julen. Och det va så skönt. ätit som en gris, sett Kalle Anka och träffat släkt och vänner har jag gjort. Och så fick jag KANON bra julklappar iår också! :)
Detta är vad jag fick ( för mitt eget minnes skull)
' En mobil! YES ÄNTLIGEN! Den jag hade va säkert 8 år gammal.
* Ipod- av älskling och den är hur grym som helst. Man kan se filmer och kvalitén är kanon.
* Friss & Company väska - av älskling. Ja han chocka mig denna jul om man säger så. :)
*Parfym
* Knivar och bestick
* Ännu en kokbok ( en pik kanske) :)
* Böcker
* Örhängen
* Kosta Boda tallrikar
M.m Helt kanon bra !:)
Ja som sagt, mkt film och umgås med familjen under julafton och juldagen. Sedan igår då for vi hem till våra små kissemissar. Jag tror dom hade saknat oss för dom purra och hade sig halva kvällen. :)
Och efter många om och men blev det så att jag och Anja for på hotellet igår. Vi trodde vi skulle va själva där eftersom alla man pratat med inte skulle dit. Men icket. DET VA JÄTTEMKT FOLK! Vi dansa som tokar och hade det skoj. Blev ändå rätt tidigt hem för mig eftersom jag jobbar idag. Men det där sista glaset bubbel (?) som jag svepte på dansgolvet satte sina spår. Jag är jävulst trött idag och lite bakis tror jag också. Men men, jag lever bara en gång. Bättre att fara ut nu medans man kan så att man inte sitter där 35 bast och vill ut men kan inte. 
Ja.. jobb idag då som sagt. DRYGT! Hade gärna varit ledig. Men det är ju bara 2 dagar. 
Och imorn, då äre skotertävlingen. Och älskling ska köra.. jag håller tummar och tår att det ska gå bra för han. Risken är väl att han har för lite kör med men men, bara han inte skadar sig är jag nöjd.Jag tror det kommer att bli dömkt folk på tävlingen också, så det gäller väl att fara dit i tid. 
Oj långt inlägg det här. 
 God fortsättning på er alla.. :)

God Jul

Kategori: Kärlek

Efter många om och men (bla en trasig katttoa, don´t ask) drar jag nu hem till byn.
Ska bli sååååååååå skönt.
God Jul med er alla! Hoppas ni får en fin jul!

Sliten

Kategori: Allmänt

Är ett ord som passar mig fint just nu. Sliten i hjärnan och ser sliten ut. Men nu äre bara en dag kvar sen får även jag jul. Känns så skönt att ha gjort bort ALLA julklappar nu. Tobias har några kvar men jag tror han tänker förtränga det tills imorn.
Det tog 55 min att stänga idag. Pjuhh.. så fort vi skulle låsa kom det in mera folk. Men men, hur mkt man än vill hem så är det bara att gilla läget.
Beställde nyss lite käk, pizza. :) Mums.
Imorn efter jobbet pyser jag nog iväg hem till byn. Blir skönt. Pynta granen och bara ha det bra. Får se om jag får med mig Tobias.
Nu ska jag hämta käket. :)

Julklapp!

Kategori: Allmänt

Våra grannar Jenny och Robban va nyss här med en julklapp! :)  En jättefin klapp med massa godsaker! Blev så glad och överaskad! Tack tack! :)
Dom som låg längst ner i lådan va hur god som helst Jenny! :)

Dag 4

Kategori: Allmänt

Ja.. bara 3 dagar kvar av killerweek sen är det jul. Ska bli så skönt att bara slappa hemma hos mamma och pappa. Bara ta det coolt och inte tänka på nå mer paket. Idag va det mkt folk! Speciellt när vi bara va 3 st och resten va på lunch, då kom ALLA. Men det är samtidigt kul. :)
Imorn blire att jobba 9-9. Jag gruvar mig. Men efter det är det lugnt. Några timmar på lörd och sönd sen är det klart.
I
går va jag, björn och kika på när tobias körde på crossbanan på Storhälla. Det va kul. :) men man blir så nervös när man ser han flyga över hoppen. Blir kanonkul att se tävlingen nästa vecka! :)

Ja jag va och luncha igår med gamla jobbarkompisar från Storuman Energi. :) Det är alltid trevligt.

Vilket skitväder föresten! Jag som trodde vintern kommit på riktigt och så töar det bara hela tiden. Och i Hemavan är gräset framme!! SKANDAL! Jävla växthuseffekt! Om inte ens fjällen är snösäkra längre vad ska man då ta sig till?
I
dag gjorde även L sin sista dag på jobbet. Så vi tackade av henne med blommor och blad. KOmmer kännas konstigt nu när hon inte är där längre.

Nä..nu ska jag gå och hälla upp ett glas alkohol av nån kul sort och städa. Det har jag förtjänat, iaf alkohol. :)

Hej..

Dag 2

Kategori: Allmänt

Andra dagen på mördar veckan. Oj oj säger jag bara. Helt slut i huvet och fötter, ben värker som bara den. Har iaf nyss ätit och legat och små slummrat en stund. Tobias sover. Men jag kände plikten kalla, bloggen och städning av huset. Sen blire nog att mata några avsnitt av DH innan sängen kallar. :)
Gjorde just jordens tabbe. Detta facebook alltså, what´s the point! Man trycker och det blir hur fel som helst jämt! Skulle svara Mysan på ett kedjrebrev, så jag skrev till henne, lite personligt och så men inte för personligt vilket va tur och skicka iväg det. TILL ALLA HON SKICKAT KEDJEBREVET TILL!! :) ohh my goood! Ja jag dör, tänker nog inte använda min facebook på nån månad. Haha.. :)
Annars så va vi och tvär tärra våra "grannar" igår. Jag fick ett recept av Jenny på Potatisbakelser. Mums! Så om jag orka nån kväll blire lite sånt. :)
Ja annars så närmar julen sig med stormsteg. Tobias är så söt. Flera ggr nu den senaste timmen har han börjat berätta omedvetet vad han köpt mig i julklapp. Men han har alltid slutat i tid. :)
Nä..nu måste jag ta och röja upp här.

Jo.. Re. Anonym. :) Om du är den jag tror du är så kan det varit du det riktades mot då. Men som sagt gammalt groll känns det som numera. Folk förändras. :) Och det är tur det.

Nä hejs svejs. :)

Helt otroligt!

Kategori: Händelser

Ibland vinner verkligen rätt människor pengar! Satt nyss och läste om Lars-Anders Esenfjäll från Dikanäs som är en före detta uteliggare, knarkare från stockholm. Han ryckte upp sig för ca 8 år sedan och flyttade till Dikanäs för att börja om sitt liv. Men han har nu inte kunnat betala sina räkningar till Vattenfall så de har stängt av strömmen för han. Mitt i smällkalla vintern. För att göra en lång historia kort så vinner han iaf på en triss lott och imorse fick han skrapa fram en vinst på 1,8 miljoner i morgonsoffan på TV4. Helt otroligt! Läs om det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1469060.ab

En annan otrolig sak va att jag sov till 12.00 idag!!! Fatta inte att jag sov så länge. Måste ha varit totallt slut på den här veckan.

Aja.. nu måste jag göra nått vettigt känns det som. Den här dagen blir nog rätt kort.. :)

Haircut.

Kategori: Allmänt

Va och klippte mig idag hos Katrin. Mitt hår hade blivit så otroligt nött och va tamme fan omöjligt att kamma så det va nödvändigt. Blev lite annan färg också. :) Kunde inte låta bli. så nu är jag ganska mörk brun med nån lite guldigare slinga. Ordinary stile. : )
Annars har det varit en helt crazy dag på jobbet. Paket, efter paket hela tiden. Nu har proppen släppt. Ska bli intressant att se hur man mår nästa söndag när man jobbat 7 dagar i sträck.
Kom ganska nyss hem  från julbord på hotellet med Tobias företag. det va trevligt. God mat osv.
Oj blev så himla tvär sugen på Coca Cola. Men jag får ju inte köra bil nu.. hm.. och gå till bilisten för en Cola va drygt. Aja.. skit samma.
Tror det blir en tidig kväll ikväll. Tobias är nere i gargaet och sätter ihop skotern. Han ska kör imorn as usual.
Nattinatt.

Skotertävling!

Kategori: Allmänt

Jahapp. Nu kommer man få va nervös som fan. Storuman ska ha årets första skotertävling, http://www.racing.skoter.se/scripts/index.php , och tobias sa nyss att han ska va med och tävla. Jag visste iof att han ska tävla i Enduro iår men det där är en crosstävling. Och det brukar som gå vildare till på såna känns det som. Men men.. samtidigt är det kul att se när han gör nått han älskar att göra. :)
Annars så är det fredag imorn och vi ska käka julbord på kvällen. Nice. :)
Nu hade jag nog inget mer att berätta.
Ska gå och ta mig en knäck eller två nu.
:)

Sankta Lucia

Kategori: Allmänt

Japp idag äre Lucia. Tyvärr är man i den åldern man bara får se luciatåg på tv (om man har tur), för gammal för skolan och för ung för egna barn som lussar ( tycker jag af). :)
Jaja.. länge sen man blogga nu. Lite lat. Eller iof så va jag sjuk igår. Har det senaste året börjat få migränliknande anfall lite nu och då. Och igår va en sån dag. Huvva. Mamma har ju migrän så det vore väl inte så konstigt om jag hade ärvt det av henne. Vakna klockan 5 i morse av att det sprängde från ena ögat till nacken. Va omöjligt att sova. Så jag gick upp och efter 2 alvedon släppte det så jag kunde fara på jobbet i vanlig ordning.
Vi hade lucia fika imorse iaf. :) Det va mysigt.
Hah, och igår kväll kände jag mig ganska pigg så jag baka knäck och lussebullar. Historiens äckligaste lussebullar! Smakar igenting för jag hade i för lite saffran! Skit också.. :)
Snart är det iaf jul, och sedan nyår, sen januari och sen? Ja.. vem vet. Inte jag iaf. Blir så less på att leva i ovisshet. Försöker intala mig själv minst 20ggr om dagen att det spelar ingen roll. Jag har gjort mitt bästa och duger det inte så finns det inget mer att göra. Deras förlust liksom. Men idag funkar det inte sådär jättebra att intala mig själv det... :( Blir det som jag befarar ska jag sätta mig i skolbänken och plugga allt jag hittar. Tror jag.
Jag och Tobias prata om att fara på AC cup i Östersund efter nyår. :) Blir nog kul. Fast man frös nästan ihjäl sist men men. Nu tar man sig iaf in på alla krogar efteråt. :)
Nä nu ska jag tvinga på Tony lite guldglitter på huvet. Är ju iaf Lucia.. mohahaha. :)
Ja och My.. hoppas du får det riktigt kallt, blåsigt och regnigt och att tomten glömmer bort att du byter adress över jul! :) Mohahahaha.. :) Så går det när man är så fräck och får utomlands IGEN. :) Nämen.. ha en bra jul babe! :)
Vi hörs!

Måndag igen!!

Kategori: Allmänt

Hjälp! Veckorna går tokfort nu! va ju nyss måndag och nu står man här igen. Sista veckan innan riktiga julruschen. Hoppas vi har nog med grejer.. :)
Iaf så va jag nyss hos lilla My. Hon är så husmoderlig och bakar en massa knäck och co så jag blev lite inspererad av henne. Annars så är jag avis på henne för hon drar utomlands på fredag IGEN!! Ja det vore inte dumt om man kunde smyga med i nån väska.:) Suck, somliga behöver en personlig bankman som håller i pengarna och en spark i röven för att ta sig utanför länet.
Tobias fråga va jag önska mig i julklapp. Och jag börja spåna och kom fram till att bortskämd som man är så är allt jag önska mig svindyrt. Ja inte allt kanske men det mesta.. hm.. skyller på föräldrarna eller nått. :)
Här är iaf vad jag kom på.
* Mobiltelefon
* Mp3 ( eftersom Tobias körde min i tvättmaskin)
* Friis & Company väska
* Sims expansions
* Soda Streamer
* Volummaster
* Utlandsresa 
Ja det va ingen billig lista insåg jag.. sen så önskar jag mig allt annat småpjoller också. Jag är nog lätt att köpa julklapp till, blir glad för allt utom sockar. :)
Jag har köpt en julklapp till han redan. :) Hihi.. men det lutar åt att han ska få en sak till. Nått som han behöver. men jag törs inte skriva vad eftersom han kanske läser min blogg.
Undra om man ska fara till Lycksele på lördag eller inte? Jag tror jag kan få tag på kvarvarande julklappar här i s-uman men man vet ju aldrig. Helst skulle man ju farit till Umeå men vem orkar det nu i juletider?

Nä..vilket svammel det här blev. Dags att ta tag i knäcken.
Hej.. :)

163,50:-

Kategori: Allmänt

I handväskmynt. Inte illa. :)
Det är alltid en början..
Nä NU måste jag göra nått vettigare än sitta vid datan.

Ge mig!

Kategori: Kärlek

Sunday...

Kategori: Allmänt

Började med att bli väckt klockan 7 i morse av tobias alarm på mobilen. Som han för övrigt inte hör så jag hinner bli ganska elak och vråla åt han några ggr att han måste stänga av alarmet.
Sen vid 9-halv 10 kommer brorsan hit. Dom springer runt och lever om. Jag borde egentligen klivit upp då men jag orkade bara inte. Hade dessutom en bra dröm om nått som jag inte minns nu. Vid halv 11 ringer mamma och väcker mig. "Följ med mig på gymmet"! Suck och pust. Masar mig upp, kastar i mig lite gröt och följer hon på gymmet. Gick ganska bra och kändes skönt. Även om jag va en miljon ggr latare än mamma kändes det som. Men men.. :)
Tvär bläddrade i en resekatalog på gymmet. OCH JAG VILL UTOMLANDS! NU!!! Blir så jävla less, varken jag eller tobias kan spara pengar. Ska börja lägga undan en massa pengar till en resa, småmynt, sedlar, allt. Får inte jag fara utomlands 08 kommer jag bli djupt jävla deprimerad. Vart det blir spelar ingen roll. Bara det är varmt och jag aldrig har varit där. Dvs hela världen utom Barcelona. :)
Robban och Jenny va nyss här en tväring. Visade dom våran knall blåa pärla i garaget. Cupén. Jag lovar att när den börjar rulla på storumans gator så missar nog ingen den för den lyyyyyser.
nu ska jag gå och tömma alla handväskor på små mynt till min resa. :)
hej svejs.

IDOL 2007!

Kategori: Allmänt

Ja då va det över för det här året! Och Marie tog hem segern! Men det va jämt!
Men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lite besviken över att inte Amanda fick vinna. Jag sa innan att det inte spelade nån roll men när Marie vann kände jag mer att "Fan, hade varit bättre om det varit Amanda". Men men, dom som kommer 2:a blir ju oftast större artister än 1:orna. Jag menar, vart är Agnes idag förrutom på reklamen för MQ? Läste att Markus inte ha något skivkontrakt längre heller så vinna IDOL verkar inte vara en solklar Autoban till lyckad sångkarriär.
Men jag unnar ändå  Marie att vinna IDOL. Att gå från bimbo i BigBrother till att vinna IDOL är stort!
Som jag läste in en annan blogg för en stund sedan. Kvällens final var som att välja emellan naturgodis och lösgodis. Omöjligt eftersom jag vill ha båda delarna. Men ikväll hade jag nog trots allt tagit lösgodiset.
Nu ska jag och Gurra som anfaller mina fingrar hela tiden sova.
Natti på er.

 

Fredag

Kategori: Allmänt

Satt nyss och såg IDOL och konstaterade att det spelar ingen roll vem som vinner egentligen. Visst Marie är lite väl mkt Carola för min smak men dom är bra båda 2. Tänker inte ens rösta. Synd bara att inte Amanda körde Halleljua låten ikväll också. Då hade hon nog fixat en röst av mig. :)
Annars så är Tobias i garaget och dolar och jag försöker pynta århundrades fulaste plastgran (!). Men säg inte det till Tobias. :) Jag tjata till mig en gran för jag visste att vi aldrig skulle orka oss ut och hugga en. Men när jag öppna lådan va den jäääääätteful. :) aja.. lite pynt kanske fixar den.
Imorn jobba man. Pust. Men det känns bra. Man ska bara hålla käften och se glad ut så länge man har ett jobb att gå till.
Urk... ha just tryckt i mig åt h-vete för mkt godis och lite chips. Predika för Mysan tidigare ikväll att jag minsann aldrig mår dåligt av götta och att det är därför jag ser ut som jag gör. Men nu känner jag ett litet illamående av allt godis.
ja det va inte bara Jenny som vakna av ett snöras i natt. Trodde det va jordbävning minst när jag vakna av att hela huset skaka. Men vårat staket höll iaf.
Käka lunch idag med ovan nämda brutta och sandra med sin boy. Det va trevligt som vanligt. :) Finns några riktiga pärlor i byggnaden ovanför mitt jobb måste jag bara säga.

Va längde sedan jag bjöd på en privat bild så här kommer den.
Dagens bild ur arkivet
image64
Ja man måste ju bjuda på sig själv ibland. Så här kommer en riktig goooooing. Haha. Jag på lyset, med prilla under läppen och senaste hightech telefon i örat. :D

Repeat

Kategori: Allmänt

Denna låt går på repris just nu på datan. Snyft så bra hon va där! Ståpäls och mysfaktor. Men vem vinner? Det är frågan. För mig spelar det faktiskt ingen roll. Dom är bra båda 2.


Gud vad flitig jag är med bloggen ikväll känner jag. Men nu ska jag tamme fan gå och lägga mig så det blir nån ordning på min sömn.
Undra om man ska gymma imorn? Vore nog klokt.
Natti natt.

Bling bling

Kategori: Allmänt




Nyårsoutfit med a lot of bling bling?? :)
Inte för mig dock numera men en vacker dag. :) Tog första steget på vägen just.

Haha!

Kategori: Allmänt

Är det enda man kan säga om denna dag! Vakna försent så jag hann inte sminka mig, bara snabb duscha och på med närmsta kläddplagg. Dvs myskläder. Mamma kom på jobbet idag och gav mig en uppläxning om att jag jobba faktiskt i butik och kan inte se ut hur som helst. Men det va ju en sån där dag idag så då får man de.
Sen så lyckades jag ha sönder 3 spargrisar och en kopp.SKIT!  Hör inte vad folk säger när dom pratar med mig och hela dagen känns flum. Hörde att det va fler i släkten som hade en sån dag idag, fastna i en hiss, kört fast med postbil osv. haha. :)
 Nu är man iaf hemma låångt borta från alla prydnadssaker.
Har fixat en massa julklappar idag. Skönt. Inte så många kvar nu. :)
Vill ha en julgran! NU! Vart köper man en plastgran här?! Eller kanske man ska ut och hugga sig en??
Hm.. är grymt sugen på åka och kolla om Aina har tid för mig innan jul och nyår. Toppa lite, klippa lugg och göra håret mörkare. Ska kolla upp det imorn tror jag. Än fast jag inte har råd.
Igår kväll tvinga jag Tobias på ett självmordsuppdrag. Sätta upp en gardinstång i fönstret i trappen. Men det gick bra som tur va så nu sitter julgardiner på plats även där. Tur man har en händig karl. :)
På tal om han.. vad tusan ska man ge han i julklapp? Iof så är han i stort behov av alla sorters kläder. Hm...
Nä nu ska jag ringa fröken anderback och höra vad hon gör.
Ses.

Död?

Kategori: Allmänt

Guuud vad tungt det är att vakna numera. Är helt färdig på morgonen och tar mig knappt upp ur sängen. Men det konstiga är att jag kunde ändå inte sova igår kväll.. ??
Annars så har vi börjat ha öppet till halv 6 på jobbet nu. Så det känns lite tungt det med eftersom kvällarna blir kortare för det tar ju en stund och stänga och greja. Men det är ju bara en kort period så det är bara att gilla läget. :)
Håller fortfarande på pynta här hemma. Men ikväll ska det bli klart. Ja man är ju inte snabbast kanske.. :)
Fy, känns inge kul den här månaden efter att ha betalat alla räkningar. Hur ska man ha råd med julklappar egentligen? Och brorsans julklapp som är så himla dyr! Ja julklapparna kan ge en lite ångest men samtidigt älskar jag att både ge och få paket så. :)
Undra vad man ska göra på nyår? Känns som att vi kommer att komma på där i mellandagarna att "Fan, det är nyårsafton ihelgen, vad ska vi göra?!!?" :)
oj vad tiden går. Måste börja snigla mig tillbakas på jobbet med hojen.
hej!

Summering

Kategori: Allmänt

Hej hej.
Ska skriva en rad eller två om vad vi har gjort ihelgen. I fredags hälsa vi på Maggan och co. Fick oss en glögg och lite godis. :) Tack, tack. Sedan for vi hem och såg idol med glögg och godis. Amanda va grym på Halleluja låten. Gillar hennes småfalska sound. Allt måste inte vara perfekt med henne känns det som.
Lördagen for jag till Lycksele med mamma, bror och Hanna. Lite kaos som vanligt med familjen Jonsson med det va kul ändå. :) Hitta en del grejer och ska ner igen om 2 veckor med tobias.
Sen va det middag hos mamma och pappa i Barsele. Nice.. :) Spela lite xbox 360 med brorsan och Hanna. Ja man va väl inte kung men det funka. Efter det blev det lite mer spel hos Jessi och Erik med dom och My.:)Och även filmen Troja.. mums. :) 
idag har jag fortsatt städandet och julpyntandet. Tar en jäkla tid med alla gardniner som ska strykas och sys..mm
Och sen vare ju julskyltning idag också. Gick en sväng med Mysan och Bubbis. Lillan va även med.. hon är så söt. :) 
Nu ikväll har robban och jenny varit här. Vi ha druckit glögg och ätit pepparkakor. Sen damma vi av vårat Xbox och körde allt från bilspel till Balders Gate. Nice.. :)  
ja de va det..
en kort sammanfattning av helgen.
Måndag imorn..blä!
Gonatt!