Madelene

Igår tog Molly sitt första viltspår. Hon v...

Kategori: Allmänt

img_0205 (MMS)

Igår tog Molly sitt första viltspår. Hon va väldigt ivrig, missade lite i två svängar men va snabbt på banan igen. Skit kul!:)  vi vill ha ett SEVCh nu!:)

Nu jäklar! Nu kör vi! Håll tummarna!

Kategori: Allmänt

img_0202 (MMS)

Nu jäklar! Nu kör vi! Håll tummarna!

Imorgon!!! Ahhh!

Kategori: Allmänt

img_0201 (MMS)

Imorgon!!! Ahhh!

6 september 2010

Kategori: Allmänt

Då händer det grejer om allt går enligt planering. Och det är inte älgjakten jag pratar om.. ;) Vad får ni se. Det känns jäkligt pirrigt och kul iallafall. Ibland lite övermäktigt men mest jävligt kul!
Har en himla massa att göra fram till dess. Sedan ska jag uppdatera bloggen som aldrig förr. Lovar. :)
Igår var Aero med på lydnadstävling. Det gick inte nå vidare men han fick pris för Charmigaste hund iallafall. ;) Jag tycker attdet var det bästa priset av dom alla. 
Ante jagar älgklövar, inte riktigt säsong för dom än men snart. Vi ska prova viltspår och förhoppningsvis har vi varsin Viltspårs Champion innan snön faller. Det vore himla kul. :) 
Annars trivs jag i nya lägenheten. Det är inte ett hus och man får begränsa sina renoveringsidéer eftersom det är i Storuman lägenheten är och där får man ALDRIG igen pengarna. Bättre att spara dom tills man bor i hus alltså. Men fint vill man ändå ha det så det blir färg, lite tapet osv.
Nä dags att lägga på en rem. 
Lägger in lite bilder från Malå Brukshundsklubbs hemsida på charmören Aero med husse. :)

 Stäng

Stäng

Hej hej!

Kategori: Allmänt

Länge sedan nu. Jag har inte riktigt haft tid. Har flyttat och grejat med det och igår kom jag hem från Stockholm. Jag och A körde ner i torsdags och jag sprang på mässan hela fredagen och en stund igår. Han kom lindrigt undan och gick på bilaffärer hela fredagen, som slutade med en ny bil. Björn Borgs gamla dessutom. Nån som vill ha autograf?;)
Iaf det är så kul, bra och och inspirerande att på mässa. Jag har hittat så mycket snyggt och bra till affärn. En massa nya leverantörer. Så håll utkik i höst och i vinter för då kommer det in en massa nyheter.
Till veckan har jag ett jätteviktigt möte också. Håll gärna en tumme för mig då.
Jo jag gjorde ju en grej jag aldrig gjort tidigare i helgen också. Jag körde bil i Stockholm, ensam. Ja A låg ju i en egen bil före mig men ändå. Jag kör ju bara bil i Storuman och åker jämnt man ska någonstans. Va jäkligt nervös när det va fyrfilig motorväg och bilar överallt. Sedan körde jag ju bil hela vägen hem igår också. Men allt gick bra och jag är nöjd att jag fixade det och inte strulade till det. :)
Nu ska jag packa upp ur i IKEA påsen, vi hann ju med det också. :) Ja jag måste väl packa upp resten av flyttkaoset också....

....

Kategori: Allmänt