Madelene

En plan...

Kategori: Allmänt

En framtidsplan börjar kanske sakta men säkert ta form i mitt huvud. Har tänkt på det ett tag nu och det känns ganska rätt. Men det är många frågetecken som måste besvarars på först. Men det känns ändå skönt på nått sätt att ha en plan kanske. Att kanske ha kommít på vad man ska bli när man blir stor? Och egentligen borde det ha varit ganska självklart för jag har alltid varit intresserad av sånt . 
Men det är några år bort som det känns nu. Men ändå en plan. :)
Gud vad flummigt och otydligt allt blev nu då. Äh, huvudsaken jag fattar själv. ;P
Mer säger jag inte om den saken förens jag vet säkert.

Kanonväder ute! SMHI och yr.no hade fet fel om dagen än så länge! Hah! :) In your face jäkla svammel metreologer. :P

Jag och Jenny Penny har planer för våra små vovvar. :) Vi ska nog anmäla oss till utställningen i Vännäs i juni. Oj oj.. man kan ju ingenting egentligen om hundutsällningar. Men man får väl lära sig. :)

Nä.. bye bye och trevlig helg på er.

Jaaa?

Kategori: Allmänt

Jag känner mig inte så aktiv här den här veckan. Vet inte riktigt vad jag ska knåpa ihop för meningslöst surr. :)
Jobbar 2 dagar till sen är jag ledig 1 vecka. På lördag efter jag jobbat klart blir det stugan igen. :)
Löning imorn, gött. Men sista heltidslönen så det är väl mindre kul. Man borde sparat mera pengar men det är lätt att vara efterklok och jag hade väl kul för pengarna jag brände gissar jag?:)
Såg att det va bestämt 2 band till Dansgalan nu. Arvingarna och Streaplers (?). Arvingarna ha ju för tusan nyss varit här. Var det inte förra året? Streaplers, vilka är det? Jaja, pappa kanske vet iaf. :) Ja man dansar ju inte styrdans själv så man ska väl inte klaga. :) Hoppas på att det blir nåra roliga stjärnor till utescenen.
Mmm...ikväll ska jag städa. Gud va trist. Men skönt efteråt. Tänk om det bara kunde få vara sådär fint och pälsfritt överallt under en längre tid sedan också. Ska prova med ägggula i Mollys mat och se om det hjälper mot all pälsfällning.

Jaa..som sagt så har jag inte mkt att säga. Återkommer om jag kommer på nått.
Håll till godo eller nått med lite bilder jag hitta nyss. :)
Från våran fjällvandring 07. Jag vill göra om det iår också. :) Det va roligt på ett jobbigt sätt. Och tänkt vad roligt nu när Molly och Dakira finns. :)

Mmm..frukost.. :)
Frukost. :)

Vilopaus.. :)
Slöa karlar.. :)


Puss puss.

Crazy Jenny.. :)
Crazy Jenny. :)

Holiday In rum 4 och 5.. :)

Holiday In rum 4 och 5. :)

Det är bistert

Kategori: Allmänt

Det är bistert i världen. Överallt. Ja man undrar ju när det ska vända och vad som kommer hända innan det vänder?
Huvva...
 Men trots det skiner solen och påminner oss om att snart är sommaren här. Tur de.. :)

Här är det senaste http://www.vk.se/Article.jsp?article=264278&category=390

Pics..

Kategori: Allmänt
Alla sitt fast i djupsnön!


Ett träd där under all snö. :)


Broder och Patrik. :)

'
Jag och min nya fina hjälm som ger mig äppelkinder deluxe. :)


Min finaste..

Molly ,Dolly ,Mossan  Jonsson. :) Kärt barn har många namn.


Bracko..


Stugan

Nu orka jag inte nå mer ikväll. Ska sussa.
Här finns bildprogrammet. Superlätt. http://picasa.google.com/

Kreativiteten flödar!

Kategori: Allmänt

Jessi gav mig en idé nu ikväll. Jag ska börja göra smycken, igen! Har miljoner pärlor och grejer här hemma sedan mitt förra stim. Och nu när jag bara jobbar halvtid kan jag ju lika gärna pyssla med något vid sidan av. :) Kanske, kanske om dom blir fina kan man sälja dom någonstans? Vore lite kul.. :)
Klickade just hem lite nya fina pärlor och grejer. Måste ju uppdatera mitt förråd. :)
 
Helgen har varit kanon. Vi kom hem från stugan igår och det har varit superväder. Molly har fått åka pulka och följa med oss ut 2 av 3 dagar. Pulkåkning var absolut ingen höjdare tyckte hon men jag hoppas hon vänjer sig för hon får ju ha så roligt när hon kommer fram dit vi ska.

Nu är vi bara hemma några dagar och styr upp lite grejer som måste göras och sedan far vi tillbakas till fjällen. Det är en sådan härlig tid nu när det håller på bli vår. :)

Jag, Jenny och våra voffsar gick på en låångprommis idag. Det blåste halvstorm på Uman men det va skönt ändå att vara ute och att få surra av sig lite. :)

Enda svarta molnet på min himmel idag va att jag var på AMS idag och man blir alltid lika förbannad när man är där. Hatar verkligen det stället. Men man vill ju ha ut lite casch så...bara gilla läget.
Imorn ska jag upp tidigt och fixa en massa små ärrenden så vi tar oss tillbakas till fjällen nån gång innan helgen.

Snabb update

Kategori: Allmänt

Fikapaus. Trycker i mig en macka. Vi är bara två på affärn idag och det känns vill jag lova.
Umeå gick bra. MEN har aldrig handlat så lite nån gång. Suck va trist det är att gå med pojkvän på stan. Men det är väl bata att inse att just nu finns det INGA pengar.
Börjar jobba halvtid i veckan. Så jag jobbar varannan vecka från den här veckan. Det betyder att jag är hel ledig nästa vecka! Jag och Tobias, samtidigt! :) Weeii! Mindre pengar i börsen men förhoppningvis är det bara under en tidsperiod. Vi räddar lite jobb på det här sättet hoppas vi.
Snart så vi drar till fjällen. Nice. :)
Minns inte va fotoprogrammet heter. Ska kolla och återkomma. Svinenkelt och på svenska. Me like. :)

Fullt upp.. hej och hå..
Hörs en annan gång.
:)

Psst...den är jävligt snygg och bra min nya mobil. Är nog lite kär i den. :P

Proppmätt

Kategori: Allmänt

Efter en hel dag av tårta och götta är man proppmätt. Jag,Molly och Gurra ligger i sängen och jäser. Pjuhh...jag måste börja träna! Hur svårt ska det va!? Men som sagt det funkar inte om nån annan  försöker jaga ut mig. Det är bara jag själv som måste fatta de besluten om dom ska hålla.
Mina söta kusiner (som jag tänkt piska i skoterkörning på påsk) va förbi med present och OTH boxarna säsong 2-3. Nu ska jag bara fixa säsong 1. Är frestad att klicka hem den från ginza.se. :)
Oj nu hoppa en fjärde upp i sängen! Va mysigt, jag, molly, gustav och lilla tuss. :) Djur fulla sängen som det ska va..:)
Hoppas jag får mina nya mobil imorn.
Netonnet.se

Min fina vovve..:)

Kategori: Allmänt

Who´s that girl?

Kategori: Allmänt

Har laddat hem ett skojsigt fotoprogram idag som ni kanske ser.
Här har ni mig genom åren. Ett egokollage. Man förändras lite. Ganska kul att se. Speciellt håret verkar ha ändrats en del genom åren. :)Nä gonatt hörrni! Nu har jag bloggat för flera veckor framöver idag känns det som. :)
Ska lägga mig och läsa och invänta skoteråkarn.

Dagens upptäckt

Kategori: Allmänt

Vov älskas av både hundar och katter! Molly äter så dåligt av sitt torrfoder så idag köpte jag en burk vov och blanda i lite av den i hennes mat. Men Gurra upptäckte också att det va nått smaskigt så han fick lite i sin skål. Slurp så va både Mollys och Gurras skålar tomma. Det va tydligen grejer.. :)

Tobias är på väg hem. Lååååång väntan. Stackars A. Jag hoppas det ordnar sig.
Melodifestivalen suger, så mkt att jag hellre går ner och tvättar kläder. Så de så.

Tvättstugan here I come.

Den bästa..

Kategori: Allmänt

5:a!

Kategori: Allmänt

Han blev 5.a idag också! Så nu ligger han 4.a i SM! :) han va däremot butter för han hade hoppats på en pallplats men vi får väl se hur det går i Tärna i påsk. Vi får hålla tummarna. :) Han va på väg till Sundebyns (?) sjukhus nu för stackars A ligger där. Jag hoppas det går bra för han och att det inte är nått allvarligt. Det är ju det som är så läskigt med skotersporterna. Skaderisken är så stor och alltid överhängande...

Jag har jobbat idag. Lugnt på byn. Folket firar nog sportlov fortfarande.

Blev en snabb fika med E och J på Akkan sedan. Mamma hade lånat Molly några timmar. Sedan for jag och handla lite fika för imorgon och hem och började skura. Eller jag råka visst scrappa lite först. :) Började igår och va ju tvungen att göra den klar.
Mamma hjälpte mig skura i i köket. Hon är snabb morsan och överallt. :) Så där rent har det nog inte varit på lääänge. :)

Till veckan ska jag till staan. Mamma ska på lassa och jag ska va driver. Hoppsan hur nu det ska gå. Men jag tror Tobias skulle med så det blir nog bra. :) Sedan kommer förhoppningvis min nya mobil. Den gamla gick ju sönder efter bara 1 år och det va tydligen inte ett garantifel. Aldrig mer Samsung. Men min snälla fader och moder gav mig en ny i födelsedagspresent. :)

Nu ligger alla djur i huset och snarkar.. :) och jag som måste dammsuga, känns ju hemsk att väcka dom. Men jag måste ju för imorn kommer tjocka släkten på inspektion och då är det ju bra om alla damm monster är borta. ;)


tärnaby-08


Gäddede -08

Kamera

Kategori: Allmänt

Min lilla Ixus är på vift nu ingen. Va övertygad om att den fanns i Rödingfors men enligt broder gör den icket det. Måste nog vända upp och ner på huset imorn.
Jag är hursom helst sugen på en ny kamera. Men det är ju en djungel minst sagt.
vad ska man ha? System eller kompakt?
Jag är lite sugen på denna  men då säger en del att den är för stor och då tar man aldrig med den ut på äventyr.
Nån erfarenhet av detta nån?
Vad ska man ha för kamera?

Nikon D40 KIT -


Nikon D40 KIT - KOLLA PRISET!

Nikon D40, en extremt användarvänlig digital SLR-kamera för konsumenter som är redo för att ta steget från kompaktkamera till systemkamera.

Nikon D40 är en kompakt och lätt kamera med höga prestanda som gör att alla kan ta fantastiska bilder med en SLR-kamera. D40 har utformats särskilt för att vara lätt att använda. Du får tillgång till samma digitala och optiska tekniker som professionella fotografer, utan att behöva handskas med komplicerade funktioner. Oavsett vad du fotograferar finns det ett automatiskt Digital Vari-program som gör att du får fantastiska resultat i alla situationer.

www.elgiganten.seIbland...

Kategori: Allmänt

Är det inte lätt att vara två. Det kan vara förbaskat krångligt, jobbigt och samtidigt underbart. Två viljor. Två människor som ska försöka samsas så gott det går. Speciellt inte om det råkar vara två tjurskallar också. Då är det bra med såna här dagar. När man får vara ifrån varandra lite,bara vara för sig själv och pyssla med sitt eget. Så att man sedan kan uppskatta varandra igen. Då kan man leva med att den ena är en jätte tjurskalle som aldrig ger sig och den andra är en tjurskalle som ändå oftast får ge sig men är halvdöv. :)Kelly Clarkson - "My Life Would Suck Without You"

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
What you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Anyway, I found out I'm nothing without you
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let go
Oh yeah
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Fredagsgodis

Kategori: Allmänt

Han må va lite old men ack så het. :)
Brad Pitt for President!
Bild från www.posh24.se

Solo ikväll. T och A åker till Överkalix för att tävla. Lycka till båda två och hoppas det går bättre för A den här gången. Jag tror inte L följer med den här helgen? Han är nog fortfarande säkert rätt nöjd med sin placering. :)
Som sagt, solo.. jag och Molly. Tror jag ska scrappa lite? Eller städa.. men gud vad det suger att städa en fredag kväll. Lär nog bli soffan för mig och Molly... myys. :)
På söndag är det födelsedagsfika för dom närmast sörjande. :)

Happy birthday..

Kategori: Allmänt

To meeee!:) Japp idag blir man ett år äldre, klokare och öhh...:) Hela 23 bast.
Även några 5 års jubileum.

* 5 år sedan jag blev 18. (Ohh myyy goood va tiden springer).
* 5 år sedan jag och Tobias blev tillsammans...;)I flyttlådan i Barsele...för ca 4 år sedan. :)

Idag..

Kategori: Allmänt

Är ingen bra dag. Känner mig på fruktansvärt dåligt humör. Sur som ättika. Förbannad på ren svenska. På vad är jag inte säker? På allt, på inget. Det mesta får sig en känga av det. I mitt stilla sinne iaf.
Störst känga får nog T....men det är väl så när man bor ihop? Kanske inte riktigt meningen men jag är så himla less på att alla pengar far till en viss snorgrön sak och vi bor i ett renoveringskaos fortfarande.
Ge mig vår, lediga dagar och strålande sol så kanske jag tinar upp lite.
imorn fyller jag år.... 23. Yeaj....
Nä nu har jag beklagat mig offentligt tillräckligt...

Helgen va bra iaf. T blev 5.a i sin klass. L blev 3.a i sin och stackars A kvadda. De var kul att följa med grabbarna grus på tävling. :)
Återkommer med mer bilder och info en annan gång.

Stora barn...

Kategori: Allmänt

Stora barn leka bäst eller?
Lillebror och pojkvännen kan då konsten att leka. Så här ser det alltid ut när man kör skoter med dom. :) Toka...Återkommer ikväll med info och bilder från helgen. :)