Madelene

Hurt.

Kategori: Allmänt

Jag skulle inte gräva ner mig. Jag ville inte. Men nu äre grävt och frågan är om jag tar mig upp...  Den här veckan har tagit knäcken på mig och viljan, orken och lusten som fanns är som bortblåst.
Nu känner jag knappt för att kliva upp ur sängen. Känner för att ligga där och låta livet passera mig för vad spelar det för roll när ändå inget man tar för sig fungerar? Misslyckande efter misslyckande.
Jag orkar inte vara glad längre.
Jag vill upp till Rödingfors igen. Påsken kan inte komma nog fort. Sen vet jag inte vad jag vill..

Home is where the heart is.

Kategori: Allmänt

Helgen passerade i racerfart! Rödingfors bjöd inte på sitt vackraste väder men det var ändå förbannat skönt att vara där. En blöt skotertur på lördagen, bastu, lite alkohol och mest allmänt stugmys. Livet behöver inte vara mer invecklat än så för att jag ska vara mer en helnöjd!
Längtar redan tills nästa gång det bär iväg. Påsken kommer bli awesome!
Stod nog för årets bilkö på väg hem med Kingcaben och bred släpvagn... ;)
Ny vecka, nya tag.

And you could have it all.

Kategori: Allmänt

Just kommit hem från torsdagsfikat på Akkan. Håller som på att bli en fin liten tradition. Sitta där och snacka en massa dynga om allt och inget över en kopp kaffe.
Ska ta och städa upp lägenheten så det är hyfsat fint till helgen. Molly är på kollo igen hos farfar och farmor så det är bara jag och Purre (Gustav) hemma.
Imorgon lastar vi och styr norrut mot Rödingfors. Ser fram emot en skön helg i fjällen, hoppas bara solen vill visa sig också. Present & Kontor är stängt på lördag pga av att jag är på vift.
Annars då? Jo det är mycket funderingar som stöps och blöts i hjärnan nu. Om, varför, hur osv. Vi får väl se vad som händer.. ångesten tar en totalt ibland men jag vet innerst inne att på något sätt löser det sig..tillslut. Försöker att inte bli bitter. Är så färdig med att vara bitter på saker och ting. Nu vill jag bara vara glad och njuta av det livet har att erbjuda en.
Träningen går trööööögt. Bantningen gick åt skogen redan förra veckan. Haha.. men skam den som ger sig. På måndag är förkylningen förhoppningsvis borta och då börjar jag om igen. ;)

And you could have it all,
My empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt,

If I could start again,
A million miles away,
I will keep myself,
I would find a way

I always stood behind you, always close. Stood by your side, no matter what the cost.

Kategori: Allmänt

Måndag.
Hela dagen har man varit som en halv zombie. Den hårda helgen hann ikapp en tillslut.
En väääldigt blöt fredag, en halvblöt lördag och en skotersväng på söndag. Haft riktigt kul. :) Fast lördagen var tung. Det bästa var att man gick ut men inställningen på fredag att ta det hur lugnt som helst och det slutade med att jag och min kära kusin var "smaskpackade" (dvs jättefull). Jaja, man lär sig väl någon gång. :)
Började med LCHF idag igen. Nu jäklar! Sen har jag nyss varit på gymmet med Jenny för första gången på ett år. Känns bra. :) Nu kan det bara bli bättre.

I still believe in your eyes.

Kategori: Allmänt

Det är stressigt nu. Tänker på hur mycket olika saker som helst och det går fan inte sova på kvällen hur trött jag än är. Längtar tills lugnet infinner sig och jag vet. Men jag vägrar ge mig, tänker jobba stenhårt ända tills någon drar snöret för mig.
Hade födelsedagsfika här för familjen igår. Det är mysigt, även om 90% av pratet handlade om Vasaloppet. ;)
Ihelgen är planen att jobba,träna, köra skoter och dra en liten smygfest. ;) Halvdålig kombo kanske men men.

5 mars.

Kategori: Allmänt

Idag blev man 26, dvs ännu ett år till handlingarna i ens liv. Känns som jag nyss fyllde 20 och att åren sedan dess har rusat förbi. :)
Känns som det inte hänt någonting sedan dess och att man är samma person. Men så är det ju inte. Det har hänt MYCKET och jag är inte ens samma person som jag var för ett år sedan.
Lite lätt åldersnoja är jag nog drabbad av. Mycket beror nog på att man jämför sig med andra i sin egen ålder som har sambo, hus, barn och hela det kittet. Saker som i ens eget liv känns lika avlägset som månen. :) Stressad av känslan att det där kommer jag aldrig att få. För det är ändå något jag vill ha. The Svensson life. ;)
MEN jag har bestämt mig för att inte tänka på det. Om det kommer så kommer det när det kommer.. Att jaga det funkar inte alls.
OCH medans jag inte jagar det tänker jag engagera mig till 100% i mitt jobb, min familj, mina fin fina vänner, min hund, katt och mitt nya livsprojekt. Att komma i mitt livs bästa form.
26 ska bli mitt livs bästa år! :)
Har ätit en supergod middag med familjen ikväll och nu ska jag ta mig en tårtbit och städa för imorgonkväll bjuder jag familjen på fika. :)
20 år gammal och oförstörd.. ;)
26 år gammal och klok.. ;)

Life´s good!

Kategori: Allmänt

Tänk så fort allt kan vända. Från helvete till himmel! Har haft sånt flyt 2 dagar irad nu och jag kan bara hoppas det håller i sig nu ett tag. Det förtjänar jag...
Det verkar ljusna och det känns så himla skönt!:) Man ska väl inte ropa hej än men ändå..
Nu är det strax helg och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av kvällen. Inte mycket folk som är hemma i Storuman ihelgen. Morgondagen är redan planerad och förhoppningsvis blir den bra.. ;)
På måndag kliver man över till närmare 30 än 20. Ja man är ju ett år klokare men det där med att bli äldre är inte så jäkla fränt längre. ;) Vill stanna på 25. Det är helt perfekt.
Livet är inte alls som jag föreställde mig att det skulle vara när jag fyller 26. Ska man analysera det djupare är det nog jävligt mycket bättre än hur jag trodde det skulle vara. Jag är glad, jag är självständig och fri.
Trevlig helg alla!