Madelene

Dåligt humör..

Kategori: Allmänt

Nä jag vill inte ha nån jävla fest! Vill inte ha en massa okända snorungar på tomten. Vill inte ha folk som juckar i buskarna eller i min säng. Vill inte ha folk som är dyngraka och lever fan.  Vill inte städa upp efteråt. Vill inte, vill inte..
Borde egentligen dra och lämna den åt sitt öde. Synd bara att man måste bo där sen.

ursch.. fy och blä. Mitt dåliga humör grundar sig på två eller tre saker.
1. Att jag inte fick sova när jag ville för folk tog friheten att ha fest fast vi som äger stället ville sova. Öh vart är respekten som sagt?
2. Att IDIOTEN till pojkvän tycker det är okej att supa 4 dagar i rad!! Nej det tycker inte jag att det är. Om du är singel, visst men inte när du har ett stadigt (?) förhållande.
3. Att ovan nämda pucko drog hela alfabetet om mig på ett inte fint sätt bara för att jag bad han be dom gå hem och att jag tycker det är onödigt att festa jämt. Finns det nått bättre än en packad, idiot till pojkvän som svär åt en och försöker sparka en ur sängen kl 01.00 på natten för att jag vill sova i mitt eget hus!?

Gud jag brinner upp av ilska bara jag tänker på det!!

Det va ett nytt låg vattenmärke once again.
Bäst han börar mata ursäkter inom en snar framtid annars LOVAR jag att kvällens fest inte kommer bli av!

Fest

Kategori: Händelser

a det känns som det blivit lite väl mycket av den varan ihelgen. Och ikväll är det dags igen. Inte alls taggad, inte det minsta.
I lördags va vi hos Tobbbe och Sofie på grillning och fest. Blev sedan 3.an och efterfest hos Alex. Och faaan vad full jag va. vet inte hur det gick till men när jag skulle hem va jag dyngrak. Och då mådde man som man förtjäna igår. Minns inte jag varit så dålig på länge.
Tobias och Manne va och hämta badtunnan igår. Och det skulle prov badas. Så dom sprätta några öl och brorsans och hans kompisar joina. Okej tänkte jag bara jag får sova eftersom jag skulle jobba idag. Fick man sova? Näe, det lät som en jävla grisfarm där ute där det bröla och skrek varannan sekund. Och sen kom fylltrattarna in i huset och va allt annat än tysta.
Klockan va då 01.00 och då brann jag av. Försökte få Tobias att slänga ut dom men han hade smulit av! Sa då till Manne att inom 5 minuter skulle alla vara ute och huset tyst och tomt annars jävlar! Och det blev de..
Nä jag va riktigt förbannad igår kväll. Okej om man är med själv på festen och så. Men när folket som bor där har gått och lagt sig för att dom ska jobba kan man väl ha lite mer respekt än så eller är det bara jag som tycker det?
Som sagt fest ikväll.. inte taggad alls och det känns bara jobigt och stökigt. Sa till Tobias att han får hålla sig någolunda skärpt för en gångs skull så att han kan ha nån kontroll på saken.

Jo en sak till som jag upptäckte imorse, det ser ut som ett jävla grustag i hallen och toan! Lillebror ska få greppa dammsugaren tror jag.

Sista jobbdagen på Storuman Energi idag. Mysko.

En glad gris..

Kategori: Allmänt

image7

Enda bilden på mitt nyklippta hår än så länge. Ja iof ser man inte så mycket av det men men.. :) För övrigt kan ni noterna färgskillnaden emellan handen och ansiktet.. Me like fjällen. :)

Depp

Kategori: Allmänt

Ja fick inte jobbet jag sökte. Det gick till en annan som jobbat mer och va äldre. Jaja, det va ju det jag sa. Men han va iaf snäll och sa att han trodde jag va jätteduktig och att han bara hört bra saker om mig. Han sa också att han trodde att jag lätt skulle hitta ett annat jobb. Ja..vi får väl se.
Dom ringde från Konsum idag. Ska jobba ons-fre där nästa vecka. Så måndag blir sista dagen på storuman energi. valborg ledig och sen tillbakas på Konsum ingen. Undra om man minns bananerna osv? :)
Måste hitta mig ett sommarjobb nu iaf. Får väl höra vad Kalle har att komma med.

En annan sak som är lätt deprimerande är att prova kläder med andra som är smala och så men ändå gnäller på att dom är tjocka. Hallå, vad är då jag!? En flodhäst?! Eller kanske ett sumo? Ja så känns det iaf. Man försöker att inte ta illa upp men det blir så ändå.. Man är väl för känslig kanske.

Nu blire att hyra en film och kanske en chokladbit.. Så mycket som jag syndat på helgerna hitills och jag går ändå ner i vikt så kan inte en skada..

Imorn äre lite fest.. :)
Rätt skönt att vara hemma även om jag har dåligt samvete över att pappa lät så besiken att vi inte skulle fara. Hm... :/

YES!

Kategori: Händelser

-1,2 kg på en vecka! SÅÅÅÅ SKÖNT!

Spännande..

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag och snart helg igen. Skööönt. Även om en annan får långhelg snart.
Stress, stress. Ska på lunchen hinna ta ut pengar, fara och väga mig hos Osnat. Köpa en sallad och betala Aina. Va ju och klippte mig igår.. la även in ljusa slingor. Så nu är man somrig. :)

Kanske pyser till Lycksele en sväng imorgon och går i nån affär.. länge sedan. Synd det är så långt till Umeå.

Dom ringde nyss från jobbet jag har sökt för att höra med Kerstin hur jag är som person osv. Ah, shit! Hoppas att jag får det, det skulle vara så skönt. Även om det bara är över sommaren. Jag får väl hitta på nått annat till hösten. Som tex en långresa! :D

Nu håller man tummarna för att vågen pekar neråt..
Har ju för fan tränat i veckan, mer än vad man  kan säga om tidigare.

Fint..

Kategori: Kärlek

Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is daily
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends

Söt Gustav.. :)

Kategori: Kärlek

image6

Egoist?

Kategori: Allmänt

Är jag en egoist?
Sitter här med lite dåligt samvete sedan lunchen. Jag berätta inte för Jessi och Mysan vilket jobb jag skulle söka. Dom är också arbetslösa och mina darlings. Först när My sa att hon skulle söka på det tänkte jag, Näääe det är ju mitt jobb ju. Men sen kom jag fram till va fan. Sök på det. Den som är bäst lämpad för jobbet får det ju hursomhelst. Orka kriga om jobben som en tok. Jag har ju ändå varit lyckligt lottad och haft jobb sedan studenten.

Varför sa jag inget då. Ja dels för att jag ville att bara jag skulle ha sökt på jobbet ( inte en chans) och bara jag skulle få jobbet (inte heller en chans). Dels för att jag kunde göra det lite i smyg.. om ingen vet vad jag gjorde behöver jag inte berätta för nån att det gått dåligt heller.

Ja jag är nog en liten jävla egoist emellanåt. Men det visste jag iof redan..och Tobias också den stackarn.. :)

Jo fick mig en kram av chefen efter lunchen i fikarummet också. Och det va mysko och pinsamt! Som tack för den här tiden typ..

ja jävlar..
Nu kanske jag tänker göra min blogg offentlig.. är inte så många som känner till den. Men gör jag det kan det bli sura miner från höger och vänster över lite inlägg. OBS att dom är skrivna under ett humör som antingen varit, arg, ledsen, förbannad eller uppgiven. Så ni kanske har överseende med dem. Annars står jag för allt. Nästan.. ;)

Oj oj

Kategori: Allmänt

Sökte nyss ett jobb. Va inte förberedd på intervjun.. hade kunnat räkna ut att det skulle bli en sån om jag tänkte till. Men som vanligt gjorde jag inte det. Sa iallafall som det är. vad mer kan man säga egentligen? Dessutom tycker han nog jag är för ung och lättpåverkad.
Jaja, han skulle ringa nästa vecka hursom helst. Vet redan svaret. Bara glöm och gå vidare..

Va och träna igår.. cykla 1,5 mil och rodde 2 km.. guud va död jag var efteråt. Men jag måste ju träna annars ringer Osnat..

På måndag eller fredag är sista dagen. Kanske skulle tagit ut kompen på måndag eftersom det bara är en halv dag och någon måste ju styra upp hemmet innan festen.

Ihelgen.. hm. Jag vet inte, vet du? Ska höra mig för lite med mamma och pappa osv.

På måndag, dvs valborg är det fest hos oss. Det blir skoj.. Manne och Tobias har hyrt en badtunna som dom ska försöka rulla upp på tomten. haha, det kommer bli en syn. Hoppas bara dom har vet nog att behålla badbyxorna på småtimmarna så inte grannarna får se nått dumt. Blir nog lite folk ändå. Vi ska grilla också. very nice.

Lill Glenn på väg till Thailandet snart..han va något nervös igår. Han ska ju byta plan i Bangkok. Vi skrämde han lite om att han inte får ta emot paket av fula gubbar osv. Vill ju att han ska komma hem också.

Min pojke

Kategori: Kärlek

image5

Min älskling och stora kärlek i Piteå på PDOL.

Min kissemisse 2

Kategori: Kärlek

image4

Gosiga, fina lilla Tussan.. :)

Min kissemisse

Kategori: Kärlek

image3

Min lilla älsklings kille Gustav!

Pust

Kategori: Allmänt

Nyss varit hos Osnat på gymmet! Och jag har gått ner i vikt!! Fats jag inte tränat nått och hela påsken va ett enda stort fiasko ur följa hennes mat schema synpunkt! Jag är så glad! :D Minus 2,3...inte så himla mycket kanske men jag är glad och hon skröt på mig. Hon ska börja ringa mig varje vecka nu för att se att jag tränar minst 3 ggr i veckan. Oj oj.. men bra att ha nån med piskan i ryggen känner jag.
Nu är det strax helg.. Tobias och hans brorsa ska fara till Kittelfjäll för grabb helg med skoter och öl. Ett stygn av oro och svartsjuka känner jag iaf. Vet ju hur han blir när han blir full... men han har iof aldrig (vad jag vet) varit otrogen på dessa 3 år.
Ska försöka att inte säga alltför mycket. Vi måste ju få leva våra egna liv.
Känns lite som jag kväver han ibland för jag vill så gärna att han ska va med mig jämt och hitta på saker med mig. Känner mig lite små dumpad när han far med sina kompisar. Jag har även lite svårt att fara iväg med mina kompisar och hitta på saker ibland för jag vill inte lämna han. Så det måste jag försöka ändra på och skärpa mig med. Läste att det viktigaste för ett förhållande ska hålla är att man fortsätter att vara sig själv och ha ett eget liv.

Så det blir nog stugan med mamma och pappa om dom far eller Storuman med Mysan.. :)
Blir nog bra hursom helst..

Ingen rubrik

Kategori: Kärlek

Rubriker är kluriga. Oftast blir det samma rubrik utom ibland när man har tänkt till och kommer med en klurig en. :)

Jaja, vad har denna dag att bjuda på?
Jobba i några timmar till.
Städa lite katthår
Handla
Bestämma helgens bravader.
Tvätta.
Kanske göra klart matteprovet som för övrigt är döö svårt. :/
Kanske träna.
Kanske hinna förbi Jessi och Mysan. (Dåligt samvete över att jag sagt det varje kväll hela veckan men det har inte blivit ett skit än.)

That´s it.

Är fortfarande inne på min plan om en långresa.. skulle vara så skoj att fara. Måste bara hitta nån att resa iväg med och det verkar bli svårt. Men men..måste ju ha mig ett nytt jobb som ger lite klirr i kassan innan det också. Men jag tror det kan gå..? Hoppas. :)

Påsk 2007

Kategori: Händelser

Sitter på jobbet med jordens måndagsångest! Vill inte jobba alls! Deppar över att min ledighet är över och att jag måste jobba. Skotersäsongen är snart över och det är lite sorgligt för det går så fort.
Men om man ska se ljuset i tunneln trots allt så jobbar jag bara 2 veckor till på det här skitstället. Sen är det nya äventyr som väntar och alla här verkar smått avis på mitt nya arbetslösa liv. Som dom säger, hellre lycklig med lite pengar än jobba här och va olycklig.
Det verkar dessutom ska frysa på iveckan så då går det nog köra till helgen också. :)

Till Påsken och ledgiheten då.
Började med att fara till Slussfors och va där över påskhelgen.. det va jag, Tobias, Nisse, kerstin, Sara och Jörgen + 3 katter. Maggan med familj va även där en sväng. Lite skoter och pimpling, lite fest i Hemavan och skotertävling i Tärnaby. Vädret va väl sådär men man fick ju va ledig. Det gick bra med katterna. Ja eller Misse va lite rädd för våran Tuss.. :) Hon är ju så söt.. men det tyckte inte han.
Sedan blev det Rödingfors med min familj. Massa skoter i alla väder, snöstorm, regn, sol och blåst. Pappa hade hyrt en skoter åt mig som jag fick köra och det va skönt att slippa åka hela veckan.
Det blev 2 lite längre turer... en över Abbelvattnet och Joesjö och en till Syterskalet. Kanon fint. Synd bara att jag va lite slö med kameran under veckan, men men.
Åh jag vill tillbakas dit! Så skönt att bara slappa med bastu och lite cider. Slippa all vardagsångest..
Men men.. kanske blir en tur till helgen också om vi orkar.. :)

Tobias gör sin första jobbdag på nya jobbet idag.. spännande. :)
Inte lika spännande är att jag ska på vägning i veckan hos Osnat.. min slöhet under ledigheten lär inte gå dölja om man säger så. Men men..bara att erkänna.
Tuss till vetrinären idag med ögonen.. lilla vännen..