Madelene

Vikt..

Kategori: Allmänt

Jamen suck säger jag bara. Detta eviga praten och vikt, fett, träning osv. Varje dag! På tv, tidningar, folk överallt. Man kan faktiskt bli jävligt less och i ren protest äta en bulle extra. Inte för att jag behöver en men..
Såg nyss ett program om nå tjejer som ville ha anorexia. Dom kände sig som flodhästar med deras ca 55 kg.... är jag en dinosaurie då?
Så tragiskt egentligen. Tänk om folk bara kunde acceptera som dom såg ut, även jag.  Typ "okej jag har en par volanger för mycket eller den där dubbelhakan kanske inte är det mest smickrande i profil men va fan jag har tak över huvudet och är frisk." Fan vad mycket bättre världen skulle bli då.
Men samtidigt avundas jag dom lite. Dom som kan ha sån själv diciplin att dom BARA äter det som ska och inte fuskar ett dugg. Dom som är så fokuserade på sitt mål att det inte finns något annat som spelar roll egentligen. Sån är tyvärr inte jag.. än.
Ska fan i mig inte gå till Osnat för nå mer 6 veckors program. Har inte råd med 900 kr till även om jag gick ner i vikt med hjälp av henne. Men jag tror att det kan gå lika bra själv och bli mycket billigare. Dessutom så KAN jag inte dra från jobbet tidigare 2 dagar i veckan, speciellt inte nu när allt blivit så osäkert. Nä jag ska köra själv och funkar inte det får jag väl bita i sura äpplet och betala henne.
Annars så va vi ju i stugan ihelgen och softa. Det va riktigt mysigt att bara umgås med familjen. :) Björn och Tobias bada igår i Uman..isvatten säger jag bara. Men det gav några roliga kort. :)
Nu måste jag sova. Gatt få skriva av mig lite så att det skulle gå sova först bara.
Dagens lista.
* Jobbat
* Skrapat hus
* Målat lite hus
* Snaggat Tussan och Tobias ( haha, undra om han vågar gå ut)..
* Surfat och sett tv.

Yeah..
Godnatt mina vänner.
Älska er.

Havet..

Kategori: Kärlek

image13

Häxberget..

Kategori: Allmänt

image12

Här är brann häxbålet i slutet på 1600-talet. Över 70 kvinnor halshöggs och brändes här. På bara några veckor.

Jag och älskling

Kategori: Kärlek

Jag och älskling

Här är vi på skit campingen vid E4an. Den låg iof vid havet men det blev lite sömn som fan pga motorvägen. Jag ser ut som en fisk men han är söt iaf. :)

Long time ago

Kategori: Allmänt

Ja kanske man ska ta och uppdatera sin blogg såhär på kvällskvisten. Länge sedan. Orka inte dra om semestern en gång till. Allt viktigt står på www.apberget.se men det va kul och mysigt iaf. Skönt att slippa vardagen och alla dess bekymmer och rutiner.
Nu är vi hemma igen men imorn blire stugan.
Innan vi for på våran lilla tripp va jag hos My och spela ett tok roligt spel. Har glömt namnet på det men måste bara köpa det nån gång.. :) Nä det måste vi göra om My. :)
Konstig sommar det hära, den rusar förbi och det känns som man inte gjort nått av den? Har knappt sett My och Jessi känns det som och det suger med tanke på att dom drar nu snart. :/ I´m gonna be all alone in Storuman. :(
 Yeah. Men men som man bäddar får man ligga. Ska ge PP ett tag för jag tror jag kan lära mig mycket där och speciellt eftersom jag får så mycket ansvar kanske man växer lite också? Allt har sin tid.
Bara vi inte glider ifrån varandra är jag glad. Det händer ju mycket och alla håller på med olika grejor och har olika saker dom har gjort eller ska göra. Men så länge man vet att man alltid finns där för varandra och att man alltid bryr sig så hoppas jag att det ska funka. Love you.
Från en sak till en annan så är både jag och Tobias pank. satt och tömde spargrisarna idag.. :( Men men så går det när man är shoppoholic som jag. Yes I know... Men nu äre tamme fan nya tider när det gäller allt vill jag lova.
Nedan följer min lista som jag har börjat med idag. Och den ska jag göra allt för att uppfylla.

* Inge mer beställningar från nån jävla katalog eller ASOS. ska hålla mig till december minst. Måste nog bränna skiten.
* Nu ska jag gå ner i vikt. På riktigt! Osnat here I come. "Inge mera fuska"
* Betala igen mina skulder som jag för övrigt skäms över.. Är så värdelös med pengar..
* Umgås mer med mina vänner utan pojkvän. Mera back to old days.. :)
* Våga mera.
* Spara till utlandsresa.

Nä nu har jag varit nog djup för ikväll. Ska se om jag hittar nån rolig bild att lägga hit.
Ses!♥