Madelene

Bråda tider..

Kategori: Allmänt

Mkt göra på affärn idag. Lugnade ner sig här efter kl 5 så jag kunde smita hem lite tidigare. :)
Fatta det är snart julafton! Jag har inte hängt med!
Har fixat alla julklappar men inte slagit in alla än. Är rätt less på slå in paket om jag ska vara ärlig så därför blir mina kvar till sist. :)
På tal om julklappar har jag tänkt på en sak ett längre tag nu. Det är många som åker iväg och köper sina julklappar i stan. Det gör även jag till viss del och det är inget fel med det. Men det är lite synd när folk tror att det inte finns någonting alls i Storuman. Vi har ju 2 sportaffärer, 1 tyg/present affär, 1 skoaffär, 2 blom/present affär/ 2 klädaffär och så vi då som är en blandning av present/data/kontors m.m affär. + en mängd mackar, jänhandlare, skoterhandlare osv. Okej det kanske är inte så jättemycket att hurra för om man jämför med stan men om man aldrig någonsin handlar lokalt så kommer kanske det inte finnas så många affärer kvar till slut? Då blir vi ett samhälle med bara ICA och Konsum och nån bensinmack och hur kul är det egentligen?
Förrut handlade jag nästan aldrig heller på hemmaplan men sedan jag började jobba på LO har mitt tänk förändrats lite och jag försöker så gott det går att stötta butikerna på orten. Man blir ofta positivt överaskad när man besöker dom och dom har ofta grejer man inte trodde fanns här i Storuman.
Det jag vill komma till är att man kan ge butikerna en chans iallafall och handla lokalt så gott det går så får vi behålla de affärer vi har här och kanske kan vi bli några fler också. :) 
Nu låter jag som en politiker kanske men har tänkt på det här ett längre tag nu. :)

Rätta mig gärna om jag har fel?:)
OBS! Jag skrev inte detta inlägg för att jag vill att alla ska handla på LO, dvs mitt jobb. Utan jag skrev det för alla butikers räkning i Storuman.

I´suck..

Kategori: Allmänt

På att blogga numera. Har som inte riktigt tiden. Idag va min enda lediga dag på hela veckan och mån-ons jobbar jag 9-19. Det är hektiskt på jobbet den här tiden på jobbet men jag gillar det. :) Sova kan man göra på julafton.

En försäljare ringde mig här i veckan. Mitt mobil abbonemang hos Telia håller på löpa ut nu. Jag fick ett nytt, billigare abbonemang och så råka jag köpa mig en Iphone också! Hoppsan! Vilken tur att min nuvarande mobil är trasig och att jag bara har en skrutig reserv telefon just nu. Det är också tur att jag har 14 dagars ångerrätt ifall ångesten kommer krypande. :)

Idag hade jag stora planer men det blev inte mkt. Jag sov till 12! (!) Tur jag har en sjusovare till hund också. Sen for jag och Molly ut till skotercross banan och kikade på när grabbarna körde. Blev lite bus i snön med Molly och sen hem igen. Den där julstädningen och tvätthögen har jag inte riktigt börjat på ännu. Ska nu. Men samtidigt känns det trist och orättvisst att jag ska göra det på min ENDA lediga dag medans Tobias har varit ledig nästan hela veckan och bara kört skoter. Han har minnsann inte ens tittat på varken tvätthög, dammråttor eller disk.

Skåningen kommer hem på tisdag.♥ Ska bli kul att se henne igen och lite konstigt, typ ovant. Har inte träffat henne på väldigt länge nu. Påskas om jag inte minns fel?

Nä, klädhögen väntar och så ska jag sparka upp Tobias ur soffan. Är jag inte en underbar flickvän så säg?;)


Rotade igenom lite bilder på min pixbox. :)

My girls..


Vi började stort och nu har vi en gamm golf och en gamm audi. :)


Det här var ett tag sen.. Jag är ju korthårig! (!)

Lev du?

Kategori: Allmänt

Klart jag gör. Lite svininfluensa (eller vad jag nu hade?) ska inte få ta död på mig inte. Va sjuk i ca en vecka och har fortfarande en ganska hemsk hosta men annars är det bra.
Har haft en skön dag idag jag och Molly. Vi sov länge och sedan gick vi ut på promenad i det fina vädret. Har inte blivit så mycket gjort men det kan vara skönt att ha en sån dag emellanåt. Har nyss ätit och bakat Rocky Roads. Vet inte om jag har gjort rätt för jag tycker det blev så himla lite? Jaja.. gott iaf. :)
GI går sådär nu föresten. Efter jag blev sjuk har jag inte brytt mig så mycket och så är det ju ju december och jul och allt. Svårt. Tur det kommer en januari också. :) Har iaf gått ner 4 kg. :)

Den här versionen gillade jag bäst och jag tycker det är synd att inte Calle vann. Fast nu kan han bli något mycket större och bättre än en Idol vinnare. :) Han kan vara sig själv. :)

Sköt om er mina vänner.

I´m sick..

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk. Riktigt sjuk. Såhär sjuk har jag inte varit på flera år. Tror inte det är svinsjukan för då borde minst Tobias också blivit sjuk. Tänkte bara säga att jag ligger lågt här tills jag blivit frisk. Just nu känns det som det aldrig kommer hända men man vet aldrig.
Det är hosta, 40 graders feber och en massa alvedon knaprade, sömn osv. Inte kul liv just nu.

Sköt om er!
Nu återvänder jag till soffan..