Madelene

Storumandagarna!

Kategori: Allmänt

Är över för det här året. Dom bjöd på strålande sol, värme, mkt folk, och party 2 dagar i rad.
Hotellet i fredags var halvskoj, Dansgalan i lördags var helskoj!:) Mkt folk och fest och man sprang runt och surra hela kvällen. Ingen dans dock men det gör inte mig nått. Skulle ändå bara bli katatrof om jag skulle försöka mig på styrdans. :)
Ska rota reda på några bilder som jag tog. Med mobilen för kameran har sprungit bort. :/
Pengar lyckades man bränna på mat, volummaster (av jessi), ett par jeans, ett hundkoppel och halsband till lilltjejen, kattmynta (måste prova på Tussan, hehe), mat m.m.
Nu är det nedräkning. 4 dagar kvar sedan går jag på en välförkänt 5 veckors semester. Vi har inga speciella planer än utan kommer mest ta dagen som den kommer och längta tills sista veckan i juli. :)
i veckan ska jag och jenny upp till hundkällaren och spana in deras sortiment. :)
En snabb update från mig.

Vi ses!

Byxpanik!!

Kategori: Allmänt

Är så jävla less! Alla byxor jag äger är antingen för små eller så är jag tok less på dem! Jag vill ha ett par snygga jeans imorn! Måste nog besöka den lokala affärn och be en bön att det finns nått snyggt som passar! Annars får det bli leggings....
Faaaan!! På måndag är det Madde on a diet och mycket träning punkt slut! Men det ska va en sund diet, inget jävla pulver skit som smakar socker (!). Jag menar hur svårt ska det egentligen behöva vara att ändra på sin livsstil?
Nä nu får det vara nog.



Ja den där bruden har säkert jäääääääääääätte stoooooora problem med sina byxor. Not. *mutter, mutter*

Utelåst

Kategori: Allmänt

Jag råkade nyss låsa ute mig själv. Har klippt hela gräsmatten och skulle in och hämta grästrimmern. Men allt va låst. Men som tur är va ett källarfönster öppet. :) Smidig som ett lejon eller snarare elefant klättrade jag in. :) Hade kunnat knacka på hos Ragnar men det kändes så himla pinsamt på nått sätt.
Imorgon är det fredag och då börjar Storumandagarna. :) Måste bestämma min party outfit ikväll känns det som för det hinns nog inte imorgon. Hm.. what to ware?
Nä... grästrimmer och sen husstädning. :) Fy fan vad jag är huslig ikväll.

Pengar

Kategori: Allmänt

Pengar rullar in, pengar rullar ut. :) som vanligt. Sitter och surfar runt på olika djursajter och det är inte lite grejer jag skulle vilja köpa. Pjuuhh.. emellanåt sitter jag och klurar på lite olika namn. :) Tobias tycker jag är ytlig och att jag borde gå och låna en dressyr och uppfostringshandbok istället och läsa. :) Han kan nog ha en poäng eller två...

Iaf här är listan.. :) Jag ser då inte mkt onödigt i den.
* Ny katt toa till Tuss och Gurra. ( Husse hade sönder den gamla, say no more)
* Ett klösträd som går från golv till tak åt Tuss och Gurra. ( Ja dom måste ju kunna gömma sig när dom blir less)
* Nya kattleksaker ( Gurra har gömt eller slaktat alla gamla)
* Hundkoppel ( Självklart)
* Halsband (Självklart)
* Matskål (Självklart)
* Hundleksaker ( Ja så hon inte äter upp alla mina katter och skor.. ;))
* En bädd ( Iof så den lär hon väl trasa sönder, men hon kan ju inte sova på golvet heller)
* En hundbur till bilen ( Det är ju farligt utan för alla inblandade)

Ja har säkert glömt hälften ändå.. :)
 
Bjussar på grymma låtar från ett ännu grymmare band. Kasst ljud men ändå. Det är känslan som räknas.. :)
object width="425" height="344">

Deeeeeeeeeet suger

Kategori: Allmänt

Vädret alltså. Huvva så trist och kallt. Nu får man hoppas att det vänder till helgen för annars blir det ju en flopp.
Skulle köpa förköp och booze idag men hinner inte. Får ta det imorn för på fredag vill man inte trängas så mkt. :)
Efter jobbet ska jag ner till Barsele på middag hos farmor. Gött eftersom man är solo ikväll. Tobias jobbar till 22.
Luncha med Charran idag. Trevligt. :) Vi satt och surra om allt möjligt och det måste man ju få göra emellanåt.

Nä en snabb update.
So long..


Hoppas det spricker upp snart..........

Something new

Kategori: Allmänt

Someting new, something blue...green!:)
Har fått in lite nytt från Kreativ Insikt på affärn idag. Tavlor, halsband, fotoalbum och böcker m.m

Detta får följa med mig hem tillsvidare. :)


Fast den gröna varianten. "Följ dina drömmar" (Det fanns ingen bild på den)

Update

Kategori: Allmänt

Det va ett tag sen nu igen. Men som sagt jag uppdaterar ju bara för min egen skull egentligen. :)
Helgen va bra, Pauträsk va helt okej. :) Jag TROR  inte att jag har några bilder att bjuda på från helgen. Är ju sämst på att komma ihåg att fota numera. Skärpning!
Om ca 1½ vecka går jag på semester och det finns ingen som längtar mer än jag just nu! Det behövs! Min första riktiga semester sen jag gick ut skolan! Då ska jag njuta....:)
Ihelgen smäller de! Storumans höjdpunkt nummer 1! Men jag är inte så taggad..? Kanske blir det. Men det är bra att man inte har för höga förväntningar på en fest.
Jag har fått 2-veckors bilderna på valparna nu också. :) Dom är så fina.. :) Vet inte vem som är min än men det kommer. Tror uppfödaren ska få välja för hur lätt är det att välja med hjälp av en bild? Allt jag vet är att det är en golden tik.
Fram till dess är jag och surfar runt på olika sidor men nödvändiga och icke nödvändiga men fina saker.. :)


Klicka för att förstora bilden

Don´t worry jag har inte köpt en enda pryl än.. :)

Midsommarafton!

Kategori: Allmänt

Det regnar som aldrig förr. :) Men men.. bara gilla läget. Vi for hem till Barsele igår kväll och sov över här. Det blev lite tradtionsenligt fiske och korvgrillning vid Juktån i natt. Men det blev då ingen fisk för mig och Hanna. :/ Men det va trevligt iaf. Jessi och Erik kikade också förbi en stund och slogs med myggen.
Idag har vi varit på fotbollsplan och ätit lite korv, gått tipsrunda och kikat på när småbarnen dansade runt midsommarstången. Det regnade nästan hela tiden men det va ändå folk där, smått otroligt. :)
Har nyss bränt en skiva för om jag ev ska va chaffis ikväll till Pauträsk. Har inte bestämt mig än. Regnar det känns det som bra att ha en bil och jag orkar inte va bakis imorn.
Tobias sitter och spelar X-box 360.
Nä om man skulle slängt sig i duschen och valt ut nå schysta kläder för ikväll. Alltid lika jobbigt. Tog med mig halva garderoben för "ut ifall att jag vill ha på mig den och den.."
Sen blire grillat.. mums. :)
Ja en snabb update från Villavägen. 

   Ha en trevlig midsommar!

Tiiiiiiiiiisdag

Kategori: Allmänt

Grymt svårt att komma på en fyndig rubrik ibland. Eller fyndig och fyndig en bra iaf.
Iaf så är det tisdag idag. Imorn ons sen tors och efter det HEEEEEEEEEEEEEEELG! LOVELY!
Vad som bjuds på är inte spikat än med iaf den tradionella fiskningen i juktån natten mot midsommar med "byagänget". Även om vi är några fler nu än på tiden det begav sig. :)
Pauträsk är nog mycket möjligt att man hamnar i. Jag menar vad händer annars?? Inte mkt alls.  Men nästa år ska jag styra upp en RIKTIG midsommar fest med midsommarstång, nubbe, sill (!) och hela köret. :)

Annars va jag hos tandis igen imorse. Där försökte dom kväva mig med alla grejer i munnen. Fick inte åt mig luft och lite lätt panik. Inte så konstigt kanske då att dom fick trycka (!)  ner min tunga så att den inte skulle pilla på borren. Aja.. huvva. Sedan så känner jag lagningen hela tiden också. Inte så att de skaver eller gör ont utan den är bara för stor känns det som. hm.....
 
Ikväll är det tjejkväll med s-uman energi brudar. :) Ska höra om hårdesign ska haka på också. ;P Skräckfilm och Wii spel toppat med lite godis blir perfekt.

Igår va vi ute med nya bilen. Den går fin fint. :) Lite pappa stuk över den bara men annars är det bra. Gäller bara att komma ihåg att den är en automatväxlad. :P
Vi va och gick en bra bit efter "Långbanan" i Barsele som farsan och Gunder fixat. Där ska jag gå med min hund och sällskap. Kanonfin är den. :)

På tal om vovven. Namnförslag någon?:)

Oj.. långt inlägg och inga bilder. Nästa gång. :)

Hår/Mode show!

Kategori: Allmänt

Ja igårkväll va det kalas. På hotell Toppen.
Men dagen började med att jag satt och sminka folk hos Aina hela dagen! :) Det va skitkul, men lite jobbigt emellanåt när insperationen svackade. men det är något som jag lätt gör om iaf. :) Fick även hjälpa Jessi med lite hårtvätt och hårrullning. Kom underfund med att frissa är nog inget för mig. Skulle bli galen över allt som kan gå fel.
Sedan va det järnet hem och styla sig själv för att sedan möta upp lite storuman energi brudar och en slussforsboa brud. Lite vin och lite Guitar Hero innan vi gick till Hotellet. Där åt vi god taco buffe med lite efterätt och såg sedan på en jätterolig show. :) En del modiga tjejer och killar blev man såld på, andra blev man skrämd av. :)
Blir nog även ett besök på den nya klädaffärn här i byn till veckan. Dom verkar ha gjort ett rejält uppsving vad gäller storlekar och utbud. Så det va ju kul. :)
Sedan va det pubkväll/disco. 

Nä det va en lyckad dag/kväll och jag tror att alla inblandade är helnöjd. :)

Tyvärr har jag inga bilder från igår nästan. Dom få jag kom ihåg att ta har kass kvalité så det känns ju surt.

Nu ska jag städa lie.
Snällaste Bengt har varit uppe på taket och jobbat hela dagen! Det är nästan färdigt nu! :) Tobias har jobbar 12- timmars hela helgen så han har inte hunnit. Det känns så bra att få hjälp. Vi ska bjuda på grillparty här framöver för alla som hjälp oss på olika sätt. :)

Nä..time to go..

Det ordnar sig

Kategori: Allmänt

Det ordnar sig, det gör det alltid. Molnen skingrar sig. Några enstaka mörka kvar men man överlever.
Det största och värsta hotet är avblåst. Det va inget farligt! och det känns så himla bra! Nu hoppas vi att i och med det att det ordnar sig på andra plan också......
Ja annars har jag varit på tårtkalas ikväll. Lill kusin Erika gick ut 9an så man va där och fira. Träffa släkt och familj. :)
Tobias och Robban lade lite mer tak i regnet. Tur han har fått hjälp! Guld värt!
Impulsköp av en ny bil och inte impulsköp av hund. :) Jajjemän.. han får bil och jag får hund. rättvisst eller hur.. :) Bilen va ett fynd och hunden kommer bli så himla bra. Jag vill, jag kan och det ska gå.. trots vad alla andra säger. 

// Född tjurskallig
 

Lågtryck

Kategori: Allmänt

Lågtryck ute. grått och kallt. Jag känner mig också låg. Inte alls på topp. Har ju sina förklaringar. Skulle helst vilja åka bort och bara glömma allt en stund. Stoppa huvet i sanden och förtränga allt. Men det går inte.
Funderar på om man skulle lösenord skyddat bloggen. Då kan man skriva av sig och bara dom man vill kan läsa. Men jag vet inte.. kändes också onödigt.
Känner mig bara ännu mer sugen på den där lilla valpen nu. Har lovat att ringa ikväll och höra lite. Men jag har ju som sagt inte fått klartecken om vovve från Tobias än. Men för att tänka lite självisk så har ju han skoter, cross osv året om. Ett av mina största intressen är djur. Att jag inte har en hund än beror mest på att det aldrig varit ett bra läge. Förens nu.
 Jaja.. fortsättning följer....
Men ihelgen är det iaf något kul som jag hoppas jag får med mig någon på. Hårshow, modevisning, tacobuffe och disco för ynka 100kr på hotellet. :)

Hittade åt världens finaste låt igår. Som jag letat.........

................

Kategori: Allmänt

Vad säger man? Hur ska man reagera? Det känns bara så jävla tungt och orättvisst.

jag vill bara skriva av mig. men vem med lite självbevarelsedrift gör det i en offentlig blogg?

Varför kan inget någonsin få vara bra? All sorg och smärta tär på en innefrån..

Kaffe

Kategori: Allmänt

Kaffe och nattfunderingar går inte hand i hand. Därför är jag vaken nu.
suuuuuuuuuuuuuuuuuck........jag vill sova!!!!

Minuter

Kategori: Allmänt

Är inne och tar några minuters paus från stöket. Vi håller på byta tak på andra halvan av huset. Jag är assistent och Tobias spikar och river. Tur man har en händig karl ändå.. :)
Solen har stekt hela veckan nu och det känns som det skulle behövas lite regn.
Lyckades bränna mig igår så det är t-shirt som gäller idag.
Måste gå nu!

Torka och klantarsel!!

Kategori: Allmänt

Torka här i bloggen och utomhus. Far åt h-vete vad varmt det har varit i veckan! Skönt om varit ledig men när man ska jobba är det nästan jobbigt. Och här i huset är det endast 26 grader varmt nu!!
I
dag lyckades jag med något verkligen otroligt! Jag rispade upp våran bil mot en lyktstolpe!! Så ni som såg mig göra det i morse och sedan i vild panik springa (ja i högklackat dessutom) in på jobbet och hämta Tony o Lotta fick er nog ett gott skratt. :) Jag kan små garva åt de nu men då va det inte kul. Men som tur är har man ju världens bästa pojkvän som inte blir förbannad på en när man sabbat lacken och knövlat bilen. :) Han sa att det går laga och sen va det som inte så mkt mer med de. Meeen hade det varit en ca 10 år nyare bil hade det nog varit ett annat ljud.
Suck.. så jävla onödigt det känns.. blä på mig. Jag tänkte ju ta cykeln..

Mitt vovve tjat går liiiite framåt. Tror jag.. :)
Har iaf hittat världens bästa kennel idag!! Dom verkar hur goa och snälla som helst! Valpar beräknas till hösten då.

Ikväll va vi hem till byn. Åt mat där och sedan for vi ut med båten och fiska. Ah.. finns det nått bättre än Barsele en varm sommarkväll och sitta på ån i en båt. Sen badade alla utom jag. Tobias va först i vattnet till och med. :)

Ihelgen äre huspyssel och kanske lite partaj på lördag.. vi får se. :)

Nu ska jag sluta svammla och gå och sova.

Till salu

Kategori: Allmänt

Nu säljer jag det här. aldrig använda bara upplockade och tittade på. :)
är det ingen som är intresserad skickas dom tillbakas i slutet av veckan.


Zooma
Zooma

Update. Den övre är en hylla och den nedre är en matta. :) Rätt stor. Ryms lätt under köksbord eller vardagsrumsbord eller vart man nu behöver en stor matta. :)