Madelene

Packa.

Kategori: Allmänt

Jag är dålig på att packa. När jag ska åka bort tar jag med mig ett ton grejer." Utifall att jag vill ha 25 olika tunikor på en vecka." Som om det någonsin har hänt innan.
Nu ska jag packa ihop mitt liv igen och samla det på ett nytt ställe. Packa ihop allt i den här förbannade lägenheten! Det känns så himla bra att flytta till nått nytt ställe, ny start.
Visst den här lägenheten är inte så dum om man bortser från att den är "under" himmlen som farmor säger. Men jag förknippar den med så mycket dåligt... Kommer aldrig glömma första helgen jag bodde här. Det va lördagkväll och fest någonstans i huset och jag satt ensam på golvet och försökte skruva ihop en möbel. Det gick åt helvete att skruva ihop den och jag kände mig så himla ledsen, ensam och utanför allt i livet. Den känslan har hängt med den här lägenheten..ensam och ledsen.
Så jag längtar tills jag packat och städat klart och kan låsa här för sista gången..
Jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre i min nya lägenhet. Att jag kommer trivas. Om inte annat så slipper jag gå uppför 7 trappor varje dag..:)

Alone?

Kategori: Allmänt

Ensam är stark? Njae. Skulle inte tro det. Det är som det är och vi ligger lågt. It aint over until it´s over..
Har haft en härlig semester tills nu.. nu är den mest konstig. Och så ska jag flytta igen. Och snart börja jobba och ev åka på mässa i Stockholm och var det inte nått mer också?
Kaos..


Den här versionen är bäst! Minns så väl när jag började lyssna på den och hur jag mådde då. Det är väl egentligen inte så mycket bättre nu än då men ändå är så mycket annolunda...
Det har varit ett jobbigt år 2010 hitills. Känns som jag förlorat alldeles för mycket människor i min närhet..
Jag önskar att det ska vända snart och bli bra.

Molly har varit och hälsat på brorsan Spec...

Kategori: Allmänt

img_0187 (MMS)

Molly har varit och hälsat på brorsan Specs idag. Det va trevligt. Just nu åker vi efter E18 med siktet på Västerås. Lång tråkigt. Men det går bra iaf. Hundarna sover. Saknar fina Värmland, där skulle jag kunna bo om jag kunde överkomma att jag skulle sakna alla hemma så mycket.

På väg. Står i Krokom. Vi åker över till N...

Kategori: Allmänt

img_0184 (MMS)

På väg. Står i Krokom. Vi åker över till Norge en sväng. Molly myser i passagerar sätet. :)

Tussan.

Kategori: Allmänt

Det här är Tussan. Hon som gärna skulle behöva ett nytt hem för att hennes matte har en kille som absolut inte tål Tussan alls.
Hon är en renrasig Perser katt. Steriliserad. Social och vill gärna vara med. Van med både hund och andra katter.
Det följer med kattträd, katttoa och bur samt lite annat små plock.
Vill ni veta mer maila mig på madelene_jyahoo.com eller ring eller smsa 0702706167.
Pga datavirus på min egen dator har jag inte tillgång till några bra färgbilder just nu.


Heej!

Kategori: Allmänt

Jag lever. Har semester och inga måsten. Jo egentligen en massa måsten men dom skjuter jag lite på. Ett måste om dagen är kanske en bra grej på semestern?
Iaf så har det ju varit Storumandagarna och nu helgen som var Swampsoccer. Så himla kul när det är liv och rörelse i Storuman. Blev lite hårt på Storumandagarna och därför låg man hela söndagen och hann knappt med själva marknaden allt. Nått att tänka på till nästa år kanske?:)
 I år på swampen va jag bara publik och lika glad va jag för det. Det är kul att spela men det känns som man skulle haft betydligt bättre av allt, flås osv. Va ju Swampparty på hotellet i lördagskväll. Det va trevligt. Saknade dock mina tjejer som inte va där. Sen så kunde kvällen slutat betydligt bättre om man säger så. Ett jävla liv. Killar och sprit. Lås in dom och kasta bort nyckeln åtmistonde tills dom nyktrat till.
På lördag är det dags för roadtrip. Första stopp Åsele. Sedan Dalarna, Säbytorp och förhoppningsvis går bilen till Höör. :) Kommer ta dagen som den kommer och köra det vi vill och stanna där vi och hundarna vill. Ser fram emot det. Komma bort en sväng och se nått nytt. :)
Har dock ett bekymmer. Det har varit det länge iof. Min katt Tussan. Min andra katt Gustav som är en utekatt fick ett nytt underbart hem och det är jag så glad över. Tänkte ju behålla Tussan eftersom hon är innekatt men vette fan om det går längre. Ante är ju allergisk och nu ska jag flytta igen och då är ju frågan om jag ska "katta" ner den lägenheten också. Ursch, det känns inte roligt! Köper man ett djur vill man ju faktiskt ha det för resten av djurets liv. Inte ge bort eller avliva det för att man får nya familjeförhållanden. Ett jävla dilemma.
Ja det va lite snabbt om vad jag gör.
Nu ska jag nörda mig med lite The Sims 3 Drömjobb, jag är modestylist.. hehe. :)

Solar, badar och har semester!:)

Kategori: Allmänt

img_0171 (MMS)

Solar, badar och har semester!:)