Madelene

Om du tror att jag har ångrat mig tror du rätt det kan jag lova dig.

Kategori: Allmänt

Varför är det så att när man har för mycket att göra blir det skit av alltihopa för man vet inte i vilken ände man ska börja?
Listor. Listor är fan det bästa för då händer det saker. Men då gäller det ju att skriva dom också. Ja vilka jäkla i-landsbekymmer man har egentligen.
Idag fick vi och packade upp de sista Halloween grejerna på affärn. Vi hade det riktigt roligt och hade lite modevisning för varandra i lite olika utstyrslar jag och Erika. :)
I år tänker jag gå all-in på att klä ut mig. Till vad får ni se men det kommer bli KUL.
Håller på fatta ett tungt beslut när det gäller skotern. Tror det blir att sälja den. Behöver stoppa dessa pengar på andra ställen tyvärr och det är min dyraste ägodel så vad gör man. Vintern och våren kommer suga iår. EJ KUL.

Nä fånga kvällen, livet osv.

Baby jag har fel
Du kommer aldrig hem
Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam
Baby gör mig hel
Jag kommer alltid vara den
Som gått från väldigt kär till obegripligt ensamEn grinig karl..

Kategori: Allmänt

Ibland skulle det vara rätt skönt att komma hem till en grinig karl. Eller en karl överhuvudtaget.
Nu menar jag inte att mina ex är griniga tvärtom, men ni vet hur det är med vardag, middag, städning osv. Det är inte så spännande jämt och det kan ju lätt göra en lite grinig, åtminstonde mig. Skulle bara vara skönt att dela den skiten med någon igen. Slippa äta middag med tv och datorn osv.
Inte för att jag har någon brådska med nått. Jag trivs faktiskt själv numera.
Men det skulle bara vara skönt ibland att ha någon att dela livet med.

And still I can't let you be. Most nights I hardly sleep.

Kategori: Allmänt

Terapi.
Ihelgen är det terapi som gäller. Åker upp till stugan med Molly, lillebror och Jenny. Längtar. Bara pausa och lämna allt en stund, samla tankarna och känna lugnet.
Kommer inte ens ha tillgång till facebook sedan min älskade iphone tog livet av sig för någon månad sedan. Tragiskt så beroende man är. :)
Skulle vilja skriva så mycket om det som rör sig i mitt huvud. Men jag kan inte. Det är lite drygt. Funderar ibland på lösenordsskydda bloggen och bara skriva för mig själv så jag kan skriva om ALLT. Men det vore samtidigt lite synd för jag gillar att få en kommentar på det jag skrivit lite nu och då.
Kan iallafall säga att jag längtar efter lite lugn och ro, på ALLA fronter.
Ha en fin helg.

Be sure before you close that door.

Kategori: Allmänt

Segt.
Jag är seg. Orkar inte göra nånting ikväll men ändå kryper det i kroppen känns det som. Mår inte riktigt bra och vette fan vad det beror på. Ont i magen och trött. Hoppas bara jag inte blir sjuk.
Har börjat med LCHF igen. Går sådär. Det var palt till lunch idag och vad jag åt till middag tänker jag inte ens tala om så illa var det. Ska ta och storhandla så man kan göra det på riktigt.
Var faktiskt och tränade igår med Erika. Satan va jobbigt. Men det kändes riktigt bra efteråt.
Till helgen blir det stugan. Längtar. Ska ta med kameran och fota en massa. Vi ska göra en dagstripp på fjället också med fika så det blir mys. Basta, elda i kaminen och ett glas vin. Kommer bli kanon.
Nä ut på en kvällspromenad.

He don´t want it, not like you want it.Från helgen.Best thing I never had.

Kategori: Allmänt

Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig.
Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig.
Slösa inte dina tårar på människor som får dig och gråta om och om igen, utan att fälla en endaste tår för din skull!
Le mot människor som får dig att le, lita på de som är värda att lita på. 
Slösa din tid på dem som uppskattar det och kom ihåg varje människa gör sin egen lycka genom att välja de människor till sin närhet som får en och lysa!!!

Think twice.

Kategori: Allmänt

Ja så satt man här igen. Undra hur trött jag kommer vara imorgon bitti? Tur kaffe finns. Tur det är fredag. Tur jag kanske haft den bästa jobbdagen på länge.
 Skådar ljuset i tunneln. Håller tummarna att det inte är ett tåg. Får äntligen ovärdelig hjälp. Hjälp med sånt jag inte fixar själv. Sånt som bara blivit för mycket. Tack.

Sedan är det nog så att man måste börja tänka efter. Sällan jag gör det tyvärr. Oftast försent dessutom..:/

Gonatt.

Nattsudd.

Kategori: Allmänt

Nu är man här igen. Vaken när man borde sovit. Hela dagen och kvällen har man vandrat runt som en zombie och när man får läge att sova då gör man det inte. Otroligt smart.
Har bäddat ner mig under duntäcket i sängen. Molly ligger brevid och jag har kvällsfikat lite i sängen. Väldigt mysigt. :)
Verkar som det blir stughelg nästa helg. Jag längtar! Har inte varit där sedan i påskas så jag minns knappt hur det ser ut. Ska kanske prova bestiga Ryfjället då. Kanske går bättre än för några år sedan.. ja man kan ju hoppas på det iallafall. :)
Vad händer annars då? Allt och inget. Vissa saker kan man styra och andra inte. Hoppas på lite positiva förändringar här framöver. Det är fan min tur nu.

"Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig."

It´s a cold world.

Kategori: Allmänt

En kylig höstdag, dvs i lördags, tog jag med mig Molly och min kraftigt bakfulla kusin på äventyr. Vi gick upp för Forsviksberget. Det gick åt en hel del svordomar och många pauser för att hämta andan men vi tog oss upp.
Förra året fick jag sno på halva vägen för då orkade jag verkligen inte gå upp men iår tog jag mig upp och fick njuta av den fina utsikten och belöningen av att faktiskt gått dit utan att ha dött.
Tack för de fina kommentarerna i det förra inlägget. :)


Glad tjej.

Tjock och glad?

Kategori: Allmänt

Här har ni mig. Hösten 2010.
Tjock och glad? Botten var nådd och jag vägde sååå jävla mycket för mycket.
Hakan.....jag säger bara det hakan... och ändå tog jag bilden med minst haka. Hm.
Det ser ju ut som jag har miniögon på översta bilden också...haha.
När jag ser dom där bilderna blir jag ju lite nöjd och SER faktiskt en stor skillnad och det känns så jävla gött.. :)
Aldrig mer sådär tjock. Det lovar jag mig själv och ALLA. Aldrig mer. Jag är inte där jag vill vara än men på god väg iallafall och jag ska dit. :)


Hösten 2010


Hösten 2011

Sedan sist.

Kategori: Allmänt

Snart knackar fredag och helg på dörren igen. Har en massa måsten jag skulle gjort och så kommer min fina vän Myspys hem. Sist hon var hemma var vi tokiga. Känns som det kommer bli lugnare nu.. :)
Vad har jag gjort sedan sist. Jobbat, försökt styra upp mitt liv och umgåtts med folk. Så ser min vardag ut.
Ett lite annolunda avbrott blev det i tisdagskväll när pappa ringde och sa att han tappat bort ena hunden, Piri. Hon hade dragit åt skogs och han hade letat henne i över 4 timmar utan resultat.
Han och vi andra i familjen trodde att det hade hänt Piri något eftersom hon inte brukar dra iväg sådär och det sista pappa hade sett av henne när hon sprang iväg var att hon var rädd för något.
När pappa ringde var han påväg hem för att äta något och lämna mamma som hjälpt han leta. Jag hade ingen ro i kroppen så jag kände att jag själv ville köra dit och kolla om hon kanske var där någonstans efter någon grusväg. Packade in Molly, ficklampor, lite götta såklart och en otroligt jävla mörkrädd vän och drog till Björnabäck (bortanför Pauträsk) som var där hon försvann.
Väl där mötte vi pappa så vi parkerade min bil och åkte med han efter hur många småvägar som helst. Stannade två gånger och ropade där hon försvann men ingenting. Det kändes otroligt hopplöst och det jobbigaste var att inte veta vad som hänt henne. Levde hon? Låg hon skadad någonstans?
Tillslut gav vi iaf upp och började åka hemåt. Pappa skulle köra och kolla på ett sista men otroligt osannolikt ställe medans jag och Erika körde hem.
Ca 00:45 parkerade jag bilen på Höjdvägen och då ringer pappa och berättar att han hittat Piri! Hon hade sprungit till ett ställe där dom brukade parkera bilen när dom jagar där och stod på vägen och tittade på pappa när han kom körandes. Lyckan var total och vilken lättnad. Från och med nu är Piri en hund med hundpejl i skogen.
Nä nu ska jag krypa ner under täcket i min förbannat sköna säng.

Insomnia.

Kategori: Allmänt

La mig strax efter 22 men vad hjälper det när man inte kan somna. Har ont i magen och det känns inte bra. Tankarna snurrar och man vet inte riktigt vad man ska göra med sig själv.
Känner mig kraftigt ensam än fast Molly ligger här brevid och snarkar. Hade gärna haft någon att hålla om eller som höll om mig. Hur underbart vore inte det. Väldigt.
Helgen kom och gick. Den var bra och den var mindre bra. En del saker blev inte alls som planerat och andra blev bättre. Att jag vann potten i utslagspoker 2 ggr var en av höjdpunkterna helt klart, lite nöjd tjej...;)
Det som fotades under helgen är följande. Inte mycket.. me, myself and I.;)
 Enjoy.. eller blunda... eller gör vad ni vill..typ.
Gonatt. :)


Glad.


Mindre glad.


Glad igen.