Madelene

KAOS!

Kategori: Allmänt

Ja ikväll klockan 6 bär det av till Gäddede för tävling. Jo tjena säger jag, skotern i smådelar och nu startar inte bilen heller!!! Har man oflyt eller vad!?! Kommer bli tokstressigt det här känner jag på mig. Handla, packa osv. Men mest jävligt ha nog älskling för han måste fixa grejer till skotern, skruva ihop den och packa. Näe jag tror jag får ringa in förstärkning alá Björne annars kommer det här gå åt helvete.

Va är med kattskrället Gurra och min mat? Han är galen i alla cambridge grejer och nu stal han just en brocoli av mig? Haha, sötnöt. :) Har fått en lätt vågmani. Har inte vägt mig på 2 dagar!! AHHH! Men min våg är på väg.. :) pjuh.

Ha en bra helg nu alla! Hinner nog inte skriva nå mer.. ja på söndag då i bakisfyllan. Haha.. :)
Ska ta en massa bilder på tävlingen och så håller ni alla tummarna för Tobias och hans skoter!?:)

Va det bara jag?:)

Kategori: Allmänt

Va de bara jag som kom hem med en lapp från ICA idag om att jag bytt till Telia Vänner abonemang?:) Haha, jaja blir nog bra det där och han va ju snygg som tusan den där försäljaren. :)Mmmmm...:)
Aja nog om det. Här hemma stökas de för fullt för imorn och tävlingen. Han har just hämtat ut en ny hjälm och nu ska han fara till Norrdal för glasögon och grejer till skotern. Hoppas han får till skotern nu då.
Och så kommer min norsk hem ihelgen!:D Kommer bli super!:D
Nä.. hej med er!

Sminkkrisen i Storuman

Kategori: Allmänt

Nä nu får nån ta tag i det här. Jag hade fan gjort det om jag varit arbetslös eller hade ett företag som kunde tänkas sälja smink.
Min egen sminkkris gäller maskara, läppglans, hudkräm osv. Lite drygt det känns att så fort man ska ha nått sånt måste man ralla ner till Lycksele eller liknande för att få tag i det man vill ha. Det borde ju inte vara omöjlligt att få hit lite kända märken tycker jag? Dom skulle ju för fan ha monopol på hela stället. :)

Greys dagen

Kategori: Allmänt

Idag är onsdag och onsdagskvällar är ju lika med Greys Anatomy at the Jessicas. Men innan det är storstädning här hemma. Det ser verkligen inte klokt ut. Skyller på renoveringen.
Åt just mitt första mål mat på över en vecka. Har växlat till kombinerad kur nu med pulver och Onsnat mat. Hoppas det funkar. Den där rena kuren verkar då ha funkat enligt vågen iaf och det känns ju bra. :) Bara det inte kommer tillbakas nu på en gång är jag nöjd. Fast det borde det inte göra i och med att jag äter kombinerad. Aja.. man kan bli snurrig för mindre när det gäller sånt här tjafs.
Annars är det inte mkt på tapeten, ja bokstavligtalat också eftersom vi har bara spackelväggar än så länge. :)
Längtar till helgen. Håller tummar för att Mysan får komma hem och för att Tobias dominerar under SM kvalet i Gäddede. Att både han och skotern håller. Så ni får hålla tummarna med mig nu då!:)
Näe.. that´s all for now.


Avrundar med en bild.

Ska bli bättre med bilder. Hur kul äre att läsa en blogg med enbart text. Not so.. :)


image88
Min norsk.. :)

Chaffis

Kategori: Allmänt

Chaffis efterlyses!
Dag- lördag
Avgång- ca 21.00 hoppas jag. :)
Vart- Till Lycksele och hem.
Bil- Jag har en bil eller 2.. :)

Hör av er om ni är sugna.. :)

Sur tisdag

Kategori: Allmänt

Åh! Det här är ingen bra dag. Vakna försent så jag hann inte sminka mig och bara ta på mig första bästa. Jag hatar min mobil på morgonen. Trycker alltid på fel knapp så snozzningen slås av. Har bara tur som vaknar av mig själv.
Sen så blire inge tapetsering ikväll heller. Tobias kom ju på igår kväll att han skulle spackla ännu mer, fast jag redan spacklat och va nöjd. Så de måste ju slipas och det hinner vi inte innan morsan skulle komma. Jahaaa... så då blir det skjutet på framtiden.
Sen så har vi en 6 bäddars stuga fre-lör på tävlingen men nu verkar det bara bli han och jag trots allt. Kul jul.
Skulle beställa en våg igår från Clas Ohlson med bara frakten låg på 85 kr så jag blev snål. Vi hade en våg en gång men Tobias fick ett utbrott på vågen så den finns inte mer. :) Det borde ju finnas vågar i Storuman?? Har sprungit på ICA men inte hittat en enda. Hm.. nån som vet??
Har just insett att jag inte kommer va hemma en enda helg i mars. Kul när det händer saker. :)
Och om en vecka blir man äldre.. .:) Oj oj.. känner mig fortfarande som 18. :)
Nä nu har jag beklagat mig klart och ska tillbakas på jobbet.
Ses!

Godnatt måndag

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag snart gå och lägga mig. Ska bara uppdatera lite. :)
Idag har jag jobbat, fixat kök, fotat kök, trimmat katter och gått en prommis till Jessica. Hunnit en del och det känns ganska bra. :)
Kuren går bra nu. Är lite hungrig emellanåt men man kan väl inte räkna med så mkt annat när man bara får i sig ca 475 kalorier om dagen. Men på onsdag är min reningsvecka över. Då börjar kombinerad med osnats matprogram. Blir så himla bra det här,hoppas jag iaf. :) Jag och Jessi ska bli värsta träningsnarkomanerna ha jag tänkt nu. Haha!:)
Imorn äre tapetsering av köket som gäller. :)) Äntligen!! Har varit tapetlös där sedan vi flytta in, alltså 1 år och 7 månader. Inte så kul.
Nä godnatt med er.

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag städar jag. Lite överallt. :) Går som sakta men det är som vanligt när jag städar. Gör ju det grundligt iaf. :)
Imorse när jag vakna mådde jag skit. Vet inte varför och kan då inte skylla på nå sprit eller nått sånt. Skaka som ett asplöv och kände mig alldeles svag. Men efter en shake så gick det över. Längtar tills på onsdag.
Jag har även gjort en del med brorsan idag. Han som är träningsnarkoman ska dra med mig till gymmet när han far dit. Jag tar mig nog inte dit annars som det känns nu och det kan va bra att ha nån som peppar en tills man kommit in i träningen igen. Dessutom får han casch för det så han ska bara vara glad.. :) Så Jessi det är bara att du skaffar dig ett gymkort du också nu!:)
Annars så va jag hos jessi och erik igår och såg lite melodifestival och en fin film som hette Den bästa av mödrar. Efter det gick vi på 3.an, nyktra och glada. Och nykter på 3.an är ju en upplevelse som man kanske inte vill göra så himla många ggr men men. :) Det va ändå skönt med lite omväxling och det va rätt mkt folk ute.
Får se om det blir riktig utgång nästa helg i Lycksele, dansa lite och så. :) Beror helt på hur det går i tävlingen på lördag och när vi kommer hem. Ja och så måste man ju ha en chaffis helst också. :)
Nä.. nu äre färdigsvamlat för den här gången.
Ha de!

Thailandet

Kategori: Allmänt

Jag och Tobias fick just ett samtal från Thailand!:) Kul att höra hur dom har det och så. Man skulle gärna byta med dom. :) 38 grader i skuggan vore inte fy skam... Jag skulle trivas som fisken i vattnet. :)
Blir kul att höra och se allt när dom kommer hem också.. inte så himla länge kvar nu.
Vilka kontraster.. här är det halv snö storm. Ja kanske inte storm men mkt snö iaf.
Annars känns det bra dag. Är pigg och har mkt energi. Vilket jag inte direkt trodde jag skulle få när jag börja med det här. Har en liten lätt städmani nu också som jag ska försöka utnyttja medans den finns.. :)
Ha de!

Hm...

Kategori: Allmänt

Sitter här och surplar i mig nån grönsakssoppa av nått slag. Hittade just åt matprogrammet som Osnat gav mig förra våren och gud vad mkt gott jag fick äta. Fisk, kycklig, sallad, frukt, nötter, gröt, fil osv. Varför håller jag då på jävlas med det här när ja har ett BRA matprogram som faktiskt fungerar och som gör att man orkar träna?? Ja säg de, är huvet dumt får kroppen lida. Det enda jag vill ha var en kickstart, en snabbviktnedgång så man blir lite pepp. Men just nu känns det här bara korkat. Så det blir återigen ändrade planer till ett betydligt sundare alternativ känns det som.
Kör ren kur en vecka sen hoppar jag på Osnats matprogram och byter ut några av dom mot alla pulver som jag har kvar. För då orkar jag va mig själv, jobba och framförallt börja träna.  Det blir nog det bästa för ren pulver diet är fan inget för mig i det långa loppet.
Men man måste ju pröva så man vet iaf.. :)
Nä.. nu ska jag städa lite sen kanske det blir nån film.. :)

Jag lever..

Kategori: Allmänt

Och mår ganska hyfsat idag. Mkt bättre än igår. Speciellt igår kväll när jag kom hem och det lukta mat. Tobias satt och åt grillad kyckling och ris. Jag bröt ihop på soffan, grina som en bebis och ville bara ge upp skiten. men han tvinga i mig lite kyckling soppa och krama mig en stund sedan kändes det bättre. :)
Hoppas jag börjar må bättre nu här framöver så man kanske till och med orkar träna? har inga stora förhoppningar på det men man vet ju aldrig. Den där energikicken som dom skriver om kanske kommer ihelgen.
Annars äre kanonfint väder och jag vill bara ut och köra skoter. NU!

image87

Seeeeeeeeeeeeeeegt

Kategori: Allmänt

Går runt och känner mig lite småfull idag. Och inte på ett positivt sätt. Seg i huvet, småyr, vimsig och trött. Bara ett under att jag inte åkte ditt på polisens kontroll nu på lunchen. Glömde blinka när jag skulle köra förbi bilen dom höll på kolla och just när jag gör det svänger den bilen ut. Lite lätt kaos där.. men dom tog mig då inte. :P
Annars så är siktet insällt på 2 veckor med ren kur. Det va min grundplan och den tänker jag nog hålla mig till. 
Igår va jag och Jessi ute på en prommis och sedan blev det teorige och Greys Anatomy. Vi avrunda kvällen med lite Fråga Olle och Girls of the Playboy Mansion. En fråga. Vad gör den där 81 åriga gubben med alla tjejer? och tvärtom. 
jobba ihelgen ska jag också göra.. men det känns ganska lugnt. Lördagsjobbdagar går så himla fort. 
Nästa helg är det tävling! Tobias va och träna igår och vurpa. Men som tur va gick det bra för han! Skotern hade visst slagit en volt och Tobias hade landat på huvet. Huvva....  

Nä.. nu ska jag dricka en massa vatten sen ska jag på jobbet. 3 liter om dagen ska jag dricka, men det känns rätt omöjligt..

Tungt

Kategori: Allmänt

Det är tungt nu! JAG VILL HA MAT FFS!
Läste att 3 dagen skulle va värst.. jag kommer avlida.
Övelever jag ens 2 veckor på det här äre ju bra..
Vad har jag gett mig in på??

Choklad

Kategori: Allmänt

Statusen hitills är ganska okej. Lite ont i huvet och lite allmänt seg. Men jag skyller på att jag försov mig imorse så jag hann ingenting. Än så länge har jag bara ätit choklad idag. Choklad till frukost och choklad till lunch.
Men detta är ingen diet för klumpkänsliga! Hur mkt jag än skakar den här shakern så försvinner inte klumparna alls. Hm.. blir att ta till starkare grejer.
Pjuhh, en månad känns som en evighet idag. Och efter den här månaden blir det att blanda till nån diet som är hälften Osnats och hälften min egen. Men jag har bestämt mig och det ska fan gå.
Haha, på lördag ha jag och Jessi bestämt oss att vi ska gå ut en sväng på 3.an och kolla läget. Jag tänker köra en fuling då och dricka lite rödvin men jag har insett lite smått att jag garanterat kommer bli kanonfull. Inge mat och dricka vin..fin kombination. :)

Annars så kliar det i fingrarna att få upp tapeterna i köket, måla köksluckor, byta kakel och bänkskivor osv.:) Men man är ju inte så händing som man skulle önska. Så det behövs att någon hjälper mig med allt det där, och dne någon är inte alls lika sugen som jag. Tänk om man vore som morsan! Hon är händing vill jag lova!
Jo just ja, tobias har bokat en stuga i Gäddede till nästa helg! :) Hans första endurotävling för iår så då ska vi dit hejja.. :)

Nä...förtsättning följer..

Bantning och ny frilla

Kategori: Allmänt

Yes nu kan jag kamma håret!:) Jessi tog sig an mitt hår igårkväll som sagt och gjorde ett kanonjobb. Blev nöjd, nu ska man bara boka en tid för färgning sen är man så gott som ny igen. :)
Hämtade ut mitt paket idag. Blev billigare än jag trodde vilket är positivt.  Och imorn börjar jag. Är lite pirrigt med tanke på att jag vet hur jag blir när jag är hungrig eller gått utan mat länge. En djävul rent ut sagt. Men det ska gå.. :) Fick tydligen dricka te utan socker/mjölk så det kommer väl bli min räddare i nöden. Har shoppat en massa goa teér på jobbet nu. :)
Annars är det städning, tvättning och djurtrimmning på schemat ikväll. Inte så spännande men det är såndär skit som måste göras emellanåt.
Fick ett vykort från Thailand igår!:) Det såg inte fy skam ut om man säger så. Jäkla Jenny! Jag är lät avis på er! Vi får väl jämföra bränna när ni kommer hem.. haha.. :)
Nä..öka takten.
Hej på er.

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Nya tag?
Helgen som var va underbar! :) Jag gillar att va i stugan och speciellt nu när den har blivit så himla fin och mysig. Vi gjorde inte så mkt, spela spel och bara va men det va ändå skönt. Grabbarna va lite mer aktiva än oss tjejer.. men vi skotta iaf hela gården, och de är drygt. :)
Ikväll blire att fara till och klippa till håret. Har en stor tjorvboll som absolut inte går kamma ur så det är nog läge för frissan. Tur man råkar känna en då.. :) Nu är bara frågan hur man vill ha håret? Alltid lika svårt och brukar alltid bli ungefär samma. Hm...
Fick en paketavi om att mitt nya liv ligger och väntar på posten. Hjälp! Men det känns ändå kul. Nu finns ingen återvändo. Skinny me here I come!:) Kollade in gymmet, men hallå vars är passen och vars är folket?! Har alla gått och blivit som jag, lat..?;)
Nu ropar gubben att det är käk.:)

Puls

Kategori: Kärlek



Denna låt på hög volym med mycket bas i blir man aldrig less på! :) Partyhumör gånger 10000000000000! :)

Annars sitter jag mest och väntar på han där nere i garaget. Ja som sagt.. vi är aldrig iväg före 10 ikväll. Nästa gång far jag med nån annan.

Ha en bra helg med er återigen! Tack för middagssällskapet jessi och erik. image86
Miss you darling..

Irriterad

Kategori: Allmänt

Ja nu tänker jag gnälla lite. På dessa killar. speciellt då lillebror och Tobias. När man ska göra nått med dom blire oftast nått strul. Brorsan har ringt och tjorvat varje dag hela veckan om den här resan till stugan. det är iof ganksa typiskt han så jag borde inte bli sur för det. Men ändå. Men det största nöten är ändå Tobias ( sorry Magda men nu skonas ingen)! Hans skoter gick sönder i söndags. Igår på självaste alla hjärtans dag for han och skulle "Tvär skruva" i den liiite.. Han kom hem vid klockan 1 inatt och är fortfarande lååååångt ifrån klar. Vi som skulle fara till stugan klockan 5! Nu ska det ske ett under om vi ens far innan klockan 10 ikvälll!
varför kunde han inte börja med den tidigare om den nu va så trasig!??
ja nu har jag gnällt klart. :)
Trevlig helg på er alla! :)

Kväll

Kategori: Allmänt

Har haft en bra kväll. God mat, lite vin och lite kex med ost. Inte illa!:) Synd bara att det går som det går i Skidskytte VM för Sveriges del. Man blir bara så less att det aldrig räcker ända fram. Men det är ju inte över än så man får väl inte ge upp.
Tobias är och skruva i skotern. Ja den gick ju sönder förra helgen och ska han ta med den imorn är det ju kul om den är hel också. Ska bli så skönt med stugan ihelgen! Köra lite skoter och så. Har nyss suttit och spanat på happenings i hemavan.. kanske man får tvinga lillebror att köra oss.. mohahahaa. :) Eller Tobias iof, han är ju seriös nuförtiden och festar aldrig eftersom han ska tävla i vår. På tal om skotertävling så fick han ett par Enduro ( ja dom hette faktiskt så) skoterhandskar av mig idag för att han finns. :)
 Annars har man inte så stora i-land bekymmer ikväll. Det är mer som
* Släpvagn imorn? Vems och hur?
* Katter imorn? Lämna åt någon eller ta med?
* Blåsa på tungan som irriterat mig hela dagen! But why måste dom finnas?!?
Nä.. om man skulle spelat lite Sims 2. :)
Take care..

Alla hjärtans dag

Kategori: Kärlek

♥♥♥♥♥♥♥ Glad alla hjärtans dag på er! ♥♥♥♥♥♥♥

idag är en mysig dag. Jag gillar alla hjärtans dag. Visst det är lite jippo över det men det är ändå en bra anledning till att man får visa för folk hur mkt dom betyder och hur mkt man tycker om dom. Man är ju inte så bra på det i vanliga fall tyvärr.
Innan jag gick på lunch kom en liten sötis på jobbet med 3 rosor. :) Det va oväntat! Trodde aldrig han skulle komma ihåg. :) Love you..
Ikväll blire go mat och bara ha det bra här hemma.
Imorn blire stugan och fjällen med tobias, brorsan och Hanna. Hoppas det blir fint väder ihelgen.
Nu måste jag ta tag i den eviga frågan. Vad ger man till en kille på alla hjärtans dag? Nått ätbart funkar ju alltid men det är lite klurigt att komma på nått bra. Åreshoklad-tycker om dig är nog ett säkert kort. :) 
Hej på er! 

Snillen spekulerar

Kategori: Allmänt

I fredagskväll gick en propp som vanligt när man kör micro, kyl/frys och diskmaskin + lampor samtidigt. Tobias stängde då av frysen tillfället (ahaaa ser va detta barkar åt) som han brukar göra. För en halvtimma sedan öppnade jag frysen och allt  är varmt! YEY! Blir att tokrensa den ikväll då.
annars äre måndag och de lika med segt som vanligt.
men till helgen ska vi upp till stugan! ÄNTLIGEN!:) Ska bli så jävla härligt! Köra skoter, basta, spela spel och bara ha de bra!
och så ha jag börjat scrappa igen.. :) Det är kul. Gjorde ett alla hjärtans dagskort igår till Tobias. :) Men det får han inte förens på torsdag. :)
idag ska jag förutom jobba kolla om våra tapeter kommit. Jag trodde man fick ett samtal om dom kommit men icket. Nu äre 2 veckor sedan jag beställde dom och han sa att det skulle ta 3 dagar. Jag mena varför ta alla ens telefonnummer om dom ändå inte ringer??
Annat to do idag är apoteket. Ska köpa en pipett och koksaltlösning och spola Tussans nos med. Våran vetrinär här hade ingen aning om vad man skulle kunna göra så jag fick ta till google och där hitta jag ett Perserforum. Tur det finns en massa hjälpsamma och kunniga människor där ute. Va gjorde man utan google?:)

Liten Tuss
image85

Det blir

Kategori: Allmänt

aldrig som man har tänkt sig. Idag hade jag tänkt att antingen åka till Lycksele eller fara ut med skotern. Imorse drog jag täcket över huvet och tänkte äh jag skiter i allt.
Så dagen har jag ägnat åt scrapping, konsum, sims 2 och skidskytte, Inte fy skam iof. :)
Min andra plan va ju www och fara dit och parta/dansa loss lite granna för en gångs skull. Blir som inte så ofta här ute i skogen annars. Men efter att ha tjatat hur länge som helst utan att få med mig nån så gav jag upp. Alla ville festa här hemma i storuman. Vilket i mina ögon bara kändes jättevärdelöst och sorgligt. Så Tobias fick fara själv och jag stanna hemma med mina ostkrokar och grabben i graven brevid på tv.
Har tyckt synd om mig själv större delen av kvällen men nu börjar det gå över. Ska spela en omgång Sims sen blire sängen.
Imorn vet jag inte vad som händer. Tjurskallen tobias sa nyss att han tänkte fara till slussfors och träna själv!?! Hur smart låter det om det skulle hända nått!?! han vägra då lyssna på mig iaf så vi ser väl va som händer....
'Natti med er.

www.asos.com

Kategori: Kärlek

Bildorgie

Kategori: Allmänt

Här kommer lite blandat smått och gått från den senaste tidens händelser. Mest skoterturer som ni ser. :)

         
  r
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Back to work. Känns som en bra dag. Träffat en försäljare och hållit på. Börjar faktiskt bli lite nervös över hur det ska gå när jag blir butiksansvarig?! Känns som jag har en hel del kvar att lära mig! och inte bara när det gäller vars vi beställer allt osv utan också när det gäller att ta kritik. För det är jag VÄRDELÖS på. Är mästare på att ta allt så himla personligt och bli ledsen för minsta lilla. Och det kan bli jobbigt i framtiden när jag får ansvaret och kanske måste ställas till svars inför chefen lite nu och då. hur tränar man sånt egentligen??

Till nått helt annat så håller jag på att dö så shoppingsugen är jag! Sitter och kikar på allt från Asos till Hm varje dag. Än så länge har jag lyckats hålla mig men hur länge? Har ju sagt att först blir det Cambridgekuren och sedan får jag väl handla nytt.. :) Men väskor och skor är det svårt att hålla sig ifrån.

Ihelgen blire nog kanske www och lycksele för min del. Lycksele på dagen och www på kvällen. Måste bara hitta nån som vill haka på. Sugen nån?:)

Nu ska jag leta åt lite bilder att slänga ut här. 
Hörs! 

Jag och mitt huvud

Kategori: Allmänt

Vi passar som inte ihop längre. Vaknande imorse men en blixtrande huvudvärk, den lätta tvärt men nu är den tillbakas igen. :( Dåligt med sömn och dålig syn eller äre helt enkelt bara morsans migrän jag ärvt i rakt nedstigande led? Hursom så suuuuuuger det!
Annars händer det mkt och lite på samma gång. Blir kvar på jobbet trots allt! Känns bra! Blir mkt mer ansvar och så men det ska jag nog klara av. Samtidigt hade det väl varit lite små coolt att farit till Norge (Potet Skruer??HAHA)  med My men nu blev det inte så. Men det ska inte stoppa jag och Jessi från en roadtrip alá Thelma och Louise till Norge. :) Hon är övertygad om att det blir hennes sista resa, jag med nästan.. :)
Nä, alvedon.nu

KALLT!

Kategori: Allmänt

Kom just hem från Blaiken. IGEN. Och fy fan vad jag frös!! Vi va ett stort gäng idag. Grabbarna lura oss uppför nån bäckravin och där satt vi, länge och väl. Tillslut fick vi ge upp och vända och köra ner igen till leden.
Sluta iaf med att vi tjejer lämna grabbarna och drog hem.
Har nyss tagit en varm dusch för att liva upp kroppen. Det brände och stack överallt av varmvattnet! Huvva.
Nä nu ska jag klä mig och göa mig iordning för Kitas med Jessi och Erik.
Ses..

Jag hade

Kategori: Allmänt

en aning om någons födelsedag! och jag hade rätt! Grattis i efterskott Magdalena!!! :D
Vi kommer förbi med nått paket ihelgen.. :)