Madelene

Dagens bild

Kategori: Kärlek

Puss! På fjällturen 2007.

På fjällturen 2007. :) Väldigt het, speciellt våra mössor.. :)

Onsdag..

Kategori: Allmänt

ja, en sån där ganska händelelös dag. Va lugnt på jobbet idag.
Ska till barsele ikväll och hämta mitt gamla skrivbord så att jag kan göra en pysselhörna här i datarummet. :) där kan jag sitta och scrappa eller göra halsband på kvällarna om jag vill. Finns risk det blir en sminkhörna också..som det är nu sitter jag i soffan och sminkar mig varje dag. Bäst ljus där. Toan är ju svarta natten och i  hallen sitter spegeln för långt bort för en halvblind som jag. Blir nog bra. Ska se va jag hittar för spännande saker i mitt gamla bord. För det är INTE rensat sen mellanstadiet!
Imorn åker kanske den fina, fina bilen. Mot en äldre, större och lite fulare. Men billigare. Så då får vi pengar till Tobias skoter, diskmaskin och renovering. :) Blir kul att få lite tapeter i köket framför allt.
Vi är som småsugna på hyra ut den här lägenheten och hitta nått annat lite större boende. Det går så fort man blir trångbodd och vill ha större. Tycker om stora hus, inte för att jag vet vad jag ska ha alla rum till men. :) men det är som sagt bara ideér än så länge.
Nä..städning. Sen Barsele.
Jaha, nu ska visst Robban och Tobban på tippen och leka. jaja, sen barsele.
Jenny, jag ringde ju dig idag för o käka lunch... :) men du svara inte.. .buhuhuhuh.. :( :) en annan dag.
Ses

Måndag

Kategori: Allmänt

Snart löning! YES! :) Annars äre bara en seg måndag,. fast det är ju den där scrapbooking kursen ikväll så det är ju kul. :) Och skärmaskinerna kom idag till jobbet så det är också bra.
I helgen gjorde vi inte så mycket. Har varit en hälsa på helg. Kom på att vi skulle till Ajaure i lördagskväll och våldgästa Robban och Jenny lite. Sagt och gjort.. :) Satt där och surra och såg på tv. Sen har vi hälsat på i Barsele och hos Maggan och Bengt. Hunnit tvärträffa Glenn och Erik B på bilisten. Ja lite sånt.. en lugn helg..
Nästa helg äre Lycksele marknad. Men förra året va det helt sjukt med folk där. Vi fick slåss för att ta oss in och slåss för att få jackan till garderoben. Jag tror inte dom vet vad kösystem är för något! Dessutom fick man aldrig beställa i baren heller. Näe, kommer nog INTE att bli Lycksele för min del. Så jävla skoj är det inte där...  Ska ju jobba på lördag också så vi ser väl vad helgen har att bjuda på.
Mm.. vet inte riktigt va jag ska skriva idag så det blir nog inge mer än så här.
En höstbild bjuder jag på.. :)
image39

Missförstånd

Kategori: Allmänt

jag och Tony trodde vi skulle jobba idag, och det trodde Christian och Nina också. Så imorse när vi kom dit va vi där alla 4. Det blev iaf så att jag o Tony fick gå hem igen och ska jobba nästa helg istället. Jaja..så kan det bli ibland. Tur man inte hade planerat att fara nånstans då.
Ja undra va man ska hitta på idag då? Tobias vill jag ska följa han på banan men det kan han glömma! Tänker INTE spendera min lördag i en grusgrop. Det ska dessutom dit annat folk så han blir inte ensam.
Jag är på renoveringshumör idag, fan hade jag pengar skulle jag fara och köpa tapet och färg idag. Men som vanligt är man pank.
Tobias vrålar hela tiden om en buffert. "Vi måste ha en buffert, vi måste spara!!"
Buffert låter så jävla tråkigt och gammalt tycker jag. Är säkert inte dumt att ha och jag ser inte ner på dem som gör det, dom är antagligen mkt smartare än jag i mitt resonemang. :) 
Men jag känner så att man vill ju leva medans man är ung och inte bara spara varenda korvöre till en buffert. Ska JAG spara så ska det va till nått jag tycker är roligt eller nått dyrare som jag vill köpa, tex en resa eller liknande inte en buffert. :) 
Den dagen jag måste ansvara för nån annan än mig själv så ska jag skaffa mig en buffert men tills dess sparar jag bara mina pengar till roliga ting. :)
Nä vilket svammel... märks att jag har lite att göra.. :)
Hm..undra om man skulle gå och pyssla. Tänker inte ens försöka fråga Tobias om vi ska börja med golvet i hallen. Vet redan svaret.
Igår va vi och kika på Maggan och Bengts nya STORA hus. :) Blir bra det där!
Nä..nu ska jag hitta på nått.

image38

Va äre torsdag!?

Kategori: Allmänt

ja så känner jag mig idag. Trodde det va tisdag igår av nån underlig anledning.
Igår började Greys igen! Weee meee likkeeee! fast det är inte så roligt att se det själv.. ingen man kan kommentera allt med. Jessi I miss you!!
Jag och Jenny va iaf hurtbullar och for ut på en lång promenad igår kväll också, det va skönt i den kalla luften. blev lite städning..ett rum iaf.. resten kvar..suck. Hatar att städa! Man skulle haft en städhjälp... svart..;)
Ja och så va pärlan ute till försäljning. Snýft och suck! Den är så fin.. men men.. kan va kul med pengar till renovering av köket också. Ja och hallen och datarummet och.. ;)
Take a look http://www.blocket.se/vi/13482775.htm?ca=2_s
Ja och så ska man visst jobba på lördag. bara 3 timmar iof och lördagar ha blivit roliga dagar eftersom vi ha sån bra försäljning då av nån konstig anledning.
Fick lite julgrejer till scrapbooking hörnan igår, men mer än hälften va ju restat så det va ju mindre kul.. :(Har iaf fixat så vi på scrapbooking kursen har 50 kr i rabatt på en skärmaskin och 10% rabatt på resten. 10% kanske inte är så mycket men det är ju nånting iaf, plus att man har ingen frakt hos oss.. ;)
Ja ihelgen vare ju jobb som sagt.. är lite sugen på dra till stugan efter jobbet på lördag men vi ser väl.. är ju lite bökigt att ta sig dit och värma upp den med. Men samtidigt skulle de va mysigt..
Nä...surfa vidare.
Ses..

Bad day

Kategori: Allmänt

Ja eller iaf en dålig start på dagen. Vaknade tio i 9. Börjar kl 9!! Panik!! Försov mig i måndags men då tänkte jag att jag behöver inte stressa, har inte försovit mig nått på hela tiden där så en dag hit eller dit. Men nu äre alltså 2 på en vecka! Skyller på helgen.. ;)
annars äre som vanligt. 
ikväll MÅSTE jag städa. Skulle hemskt gärna vilja att Tobias hjälpte mig men han smiter väl iväg på crossbanan. Det är inte städat här på länge så det är berg av katthår, disk, kläder och grejer överallt. Suck, en diskmaskin vore drömmen. Men så fort vi ha sålt bilen springer ja till närmsta vitvaruaffär och handlar en. Orka inte bry mig längre om att vi får köra gammbilar. Bara jag får lite pengar till en diskmaskin och lite renovering är jag tyst. Lovar. 
Satt och scrappa igår också. :) Ska lägga in bilder på veckans bilder. 
ikväll ja städa som sagt.. BORING! Kanske skulle hört med Jenny om hon vill gå en prommis med mig? Hm.. :)
Jo en irriterande sak, nu när jag kom hem på lunchen ser jag att nån satt upp en jävla tipsrunda på vårat staket! okej, det är inte vårat helt, kommunen äger det men det står på våran tomt och hör till vårat hus! garanterat kommer dom inte ta bort den heller etter sig. Sånt där stör jag mig på. Folk kan väl hålla sig till träd och telefonstolpar som inte hör till nåns hus. ELLER fråga om lov FFS Jaja.. det va dagens i-lands problem.. :) 
Åh jag skulle dö av glädje om jag fick en veckas semsester. sova ut... göra sånt man vill. Sååå sköööönt.
Dream on.
image33
det jag gjorde i måndags.. :) Loving you always står det på den lilla skylten.

image34
Tobias kör fast jämt.. ;) den är glittring men det syns så dåligt.


image35
Tusseliten..:) Sölig runt ögonen.. men go ändå..:)

image36
Lilla GurreMurre.. :) Han är busig

Bilder

Kategori: Kärlek

image29
Mina tjejer på dansgolvet. Och nån linslus..

image30
Glad och söt My.. :)

image31
Damp.. :)

image32
Jessicas målning.. :)

Resten av bilderna är helt enkelt för skabbiga för att visas här. :)
Nu ska jag pyssla lite.
Ses

Tar mig i kragen

Kategori: Händelser

Och uppdaterar. :) Här kommen en sammanfattning av helgen. Enjoy.. ;)
Fredag
Inte i tid men jag och My lassar bilen och drar. Jag har lika mkt packning som hon som ska vara borta i 6 veckor! Haha, garvar åt hur kass jag är på packa.När vi tagit oss till Lycksele blir det mörkt och vi tänder STEARINLJUSEN på BMW. Vi såg inte ett skit pga ljusen och regnet så vi toppar kanske 80km/h mellan Lycksele och Övik. När vi kommer fram så är Jessi på fest med sina klassakompisar. Så vi svirrar om och följer med dom på O`lerays. Det va kul förrutom turken som trodde han ägde alla brudar. Men tur vi ha lilla Mysan som våran bodygard då.. :)
Lördag
Somnar vid 4 och vaknar vid 9. Shopping dags! :) Vi drar ner på stan och går runt i affärer. Jag handlar ovanligt lite för att vara jag? fast pengarna for ändå så..  Jo just ja.. innan vi handla fick jag öva på mina skills i att köra bil i en stad. Det va låååångt ifrån panikfritt. Tror brudarna blev lite nervösa ibland. :)
tar en fika på ett mysigt café innan vi far hem och softar. Stylar om oss och börjar dricka igen. Har en hel del icke rumsrena bilder sen dess. :) Törs nog inte lägga upp dom pga av rädsla för stämming av Jessi. :) Ja sedan drar vi på O´lerays igen. Och där verkar resten av staden också vara! Köar i 1 timma för att ta oss in!
Jaja. de va kul där inne iaf.. :) Fulast va de på slutet när en stor, fet gubbe kom fram till ja och Jessi.
"Kan inte ni 2 kyssa varandra??"
Jag ser ut som en fågelholk och Jessi säger nått i stil med "Öh neeeej"
Killen "Jomen jag såg ju att ni var på väg alldeles nyss!"
haha vi dog!
Söndag
Somnar vid 5 och vaknar vid 10. Döendes trött Packar och kör ned My på bussstation. Säger hejdå till hon och jessi och börjar min 30 mila färd ensam hem. Händerna skakade när jag skulle köra ut på E4an. Lilla jag.. men det gick bara fint. Nu såhär i efterhand undrar jag om jag ens va körklar då? :O fast jag va aldrig bakis, bara trött.
Handlade
En tröja
En cardigan
Ett bälte
4 långa halsband
Ett par örhängen
Dyyyyrt hårgrejs.
Smink
trorsor
och nå mer tjafs.. :)
Kollade även på en Friis and Company väska men den fanns bara i guld, jag vill ha en i svart. Finns kanske i Umeå eller på nätet.
Tack för en kanon helg mina brudar! Länge sedan det va så skoj! Det här måste vi göra om snart igen!
Saknar er! Love you..

Efterlysning

Kategori: Allmänt

Jag har snart vänt upp och ner på huset i min jakt efter 2 halsband. Mitt jordgubbe halsband och mitt päronhalsband.Jordgubbe halsbandet är min ögonsten och jag vet inte vart den kan vara?? :( 
Har bara bild på jordgubbehalsbandet. Någon som vet vart jag kan ha klantat bort dessa? Eller ha nån lånat dom kanske? Verkligen mysko..
Huvva gruvar mig för att köra så långt. :S Får hoppas att det inte blir mörkt så fort idag.
ha en bra helg.

image28

Packa

Kategori: Allmänt

ja man kanske skulle gå och packa en väska till helgen nu. ska ju till Övik med My och hälsa på Jessica. Hm.. brukar ju ta med mig halva garderoben så fort jag ska nånstans. Huvva känns långt och jobbigt att köra ner, och ännu värre blire att köra hem ensam. Men men. Blir nog kul där.
Ja vad mer.. hm.. varit med Tobias i vallträsk. Han körde cross och jag gick runt och fota alla höstlöv och grejer. Satt sedan i bilen och läste tills han va less.
Sen hamna vi vid tvn. Såg en dokumentär om unga mammor. Dom som får barn när dom är ca 16-17 år. Ja dom gör det bra som orkar med allt måste man ju säga.
Såg även Idol.. haha vad man får skämmas ibland, tur det finns en filt att gömma sig under. Folk har ju ingen självbevarelse drift.
Ja... nu ska jag packa då. Samt kolla hur mycket pengar jag får bränna ihelgen.. Hoppas det inte ser alltför knapert ut. Shop till you drop. HAHA.. :)
Men ha en bra helg alla om jag inte skriver nå mer..
Och stort tack för de fina kommentarerna om min scrapbooking. Sådant värmer.. :)

Det senaste

Kategori: Allmänt

Det här är vad jag gjorde igår kväll. Blev klart nyss. Som vanligt syns färgerna jättedåligt men man ser då på ett ungefär hur det ser ut.
Om nån tar det som att jag skryter över mina bilder får dom väl göra det. Det är då inte det som är tanken med att jag lägger ut dom i bloggen.  Jag är nöjd med dom och vill visa vad jag gör om kvällarna.. :)
image27

Måla

Kategori: Allmänt

Målat huset ikväll. Ja bättre sent än aldrig brukar dom ju säga. Nu äre nästan klart.. :) Skööönt. Bara alla fönster och vinden kvar sedan är vi rustade för vinter. Ja och om vi säljer bilen så ska vi byta ytterdörren också till en tjock dörr som det inte är frost på insidan på vintern.. :) Ett draperi är ju nästan tätare än våran nyvarande.
Nä nu ska jag fortsätta städa medans man har andan uppe. Ska försöka hålla mig från scrapbookingen ikväll.. ;)

Beroende..

Kategori: Allmänt

Jag visste det. Då va man fast. Helt såld. På scrapbooking. Satt och knåpa igår också men det är inte riktigt klart än. Lägger ut det då. :) Det är så kul. Och så har man ju fördelen att jobba med det också. Har beställt hem lite julgrejer till jobbet nu så dom som vill scrapa egna kort till julen så är det på ingång. 
Annars då. Ja Övik ihelgen. (Tror jag då iaf). Mkt frågetecken kring den resan men det ska väl lösa sig på det bästa sättet hoppas jag. Blir kul. :) På tiden att jag börjar göra lite mer saker själv också tycker jag. Har ju varit tillsammans med Tobias i 3½ år nu och det blir lätt så att man bara är med han varje helg och varje kväll. Inget fel me det iof, men det kan nog vara bra att få sakna han emellanåt också.
Hösten är här nu. Den är fin. Ska nog ut och fota lite löv och grejer ikväll så man har till sin nya hobby. ;)
Träningen då.. harkel!  Ja... den har ju jag fortfarande inte börjat med. Åh är så less på mig själv, va fan ska jag va så lat för? Plus att man är en jävel på leva i förnekelse. "näääääeee, inte har jag gått upp inte"  "Näääeee inte är dom här byxorna trånga igen" osv. Jag ska fan inte säga nått mer om mitt nya liv. bara gör det.
Har gjort iordning en kasse med kläder som jag aldrig använder eller helt enkelt är för små. En del här halvnytt och en del lite äldre. Hör gärna av er om ni vill kika på dem. Annars blire nog Tradera eller bränngropen. :)
På tal om kläder. Så skulle jag gärna ägt dessa. :)
Från Asos.
Tie Back Slouch Heeled Boot
Ja är man skooman så är man. Väskoman och klädoman och.... suck....
ses.. :)

Scrapbooking

Kategori: Allmänt

Började ju den kursen ikväll. Vi va rätt mkt folk och det va jättekul. Man fick se vad andra gjort och så fick man låna av deras grejer osv. En sak är säker, det kommer bli en dyyyyr hobby. Men man har ju kvar grejerna för livet hoppas jag.
Här är vad jag gjorde ikväll. Hade sån jävla otur när jag kom ut från kursen ikväll och tappa den rakt ner på den blöta asfalten. Men korten verkar då ha klarat sig hyfsat.
Nä nu ska jag dra en repa med dammsugaren innan det blir antingen tv eller sängen.
image26 

Kommer ni ihåg..

Kategori: Kärlek

Take a trip down memory land..
image25

www.asos.com

Kategori: Allmänt

Tobias va inte så snabb. Sitter och kollar lite på ASOS nya sida.
Jag gillar POP sminket. Har aldrig provat det men det bara SER bra ut. :) Sen så äre ju ganska kul att dom säljer set med ögonskuggor efter vilken färg man har. 
Pop Eye ClassFör gröna ögon.

Pop Eye Class Pop Sugar ShinePop Lip Smoothie
Pop EyelinerPop Flutter Glam Lashes & GemsPop Glow & Highlight
Nu ska vi FARA:

Mina tjejer..

Kategori: Allmänt

Har nyss haft en snabb fika med mina tjejer, erik och jack. Trevligt. Så kul att se dom! :) Jätte länge sedan jag träffa Jessi och otroligt nog blire sällan jag hinner träffa My också än fast vi bor grannar FFS! (!) Men vi jobbar så olika tider och emellan det äre alltid nån annan "plikt" man måste göra. Men nästa helg är våran tjejer! Då drar jag och Mysan med BMWn (hoppas jag) till Övik och Jessica! :) Shopping, kanske lite party och bara umgås blir kanonkul! Ta igen lite tid med varandra. För den är sommaren har vi inte umgått mycket, än fast vi hållit till på samma ställe alla 3 . Dom har ju jobbat varje sekund jag varit ledig och tvärtom.
Till nått annat så måste jag snart följa tobias på crossbanan. SNAAAAARK! Kolla så han inte gör illa sig. Men ska ta med några kataloger från jobbet och kika lite i.
På tal och beställa. Skrev ju att jag inte skulle beställa nå mer i höst. Ja det gick ju nästan bra. Tills jag kom på att jag har inga snygga höstskor. Hamnade tyvärr då på http://www.skopunkten.se/ , livsfarlig sida. Inte bästa kvaliten kanske men du får hem skorna fort och så betalar du ju baaaara för 2 av paren. ;) Ett litet återfall bara, men det är svårt för en som är beroende. :)
Åh jag vill se bio!! Varför kan dom inte visa nån bra film här! SUCK!
Sitter och lyssnar på Brittans låt. Vet inte om det bara är jag men den är lite små bra. Man blir partysugen. ;)
Ja nu måste jag visst fara.
Hej svejs..
WILMA
Höstskorna, sköna.. :)
VERA
Ja kunde inte låta bli.. :) också sköna.
JULIE
Kanske inte det snyggaste paret men dom är sköna och praktiska. Inga jävla snören. Back to childhood. :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Kan verkligen inte komma på några fyndiga rubriker.
iaf så är det tisdag och idag har jag jobbat som vanligt. Har bärjat strukturera upp affären nu så att det ska bli lättare att hitta och mer saker på samma ställe. Blir bra, va som plåttrigt innan.
Nu ikväll har Glenn varit här och hälsat på.. :) Trevligt. Blir på tok för sällan mellan gångerna numera. Men det går väl aldrig få det som när man bodde hemma i byn där jag, tobias, glenn och brorsan va med varandra varje dag typ. Fika hos Glenn va mer regel än undantag. :) Ja vi ska försöka skärpa oss. :)
Hm.. vad mer? Prata en sväng med Jessi ikväll också.. alltid lika kul. :) Länge sen som fan nu man träffa hon. :/ Men nästa helg ska jag och My till Övik. :D Weeei, party och shopping here we come!
Och nästa vecka börjar jag och Tobias vårat nyttiga liv. Jag ska återupta där jag sluta. Ja kanske inte med Osnat då men med mat och träning.
Hm.. annars har jag insett att jag måste till frissan. Är så dålig på att gå till frissan. Blir inte många ggr per år alltså. Men nu måste jag ta tag i mitt trassel.
Så här skulle jag vilja se ut. Inte så spännande kanske men det ser fint ut på henne iaf.  
Men om jag börjar räkna på klippning, färgning, slingor och permanent blir jag nog lätt ruinerad eller? Stackars Jessi när hon är klar va hon kommer och få jävlas med mitt och Mys hår. :)
Hm... ja det va väl allt för idag. Humöret är bättre idag, på mig iallafall. Tobias svär över bilen och att han mest troligt har lämna mobilen på kiosken (!)? Virrhönan..
Nu måste jag göra nått vettigt. Tror det är min diskdag idag.
Tomten jag vill ha en diskmaskin.

image24

Less

Kategori: Allmänt

Ja dessa killar. Snacka om att dom kan göra en på dåligt humör! Förvarnar dig Magdalena att om du läser detta så klagar jag på din brorsa i hela inlägget, SORRY men jag måste.
Tobias ska sälja bilen, jag vill INTE sälja bilen. Så ja vi är väl inte överens och vänner om man säger så. Om han kunde sälja bilen och köpa en billigare men NEJ han ska sälja den köpa en skoter (fast han köpte en ny ifjol) och köra GOLFEN! JAG HATAR DEN BILEN! Jag vill ha och köra en SÄKER bil, inte en bil som är över 20 år gammal och färdig för skroten.
Sen så gör han en ännu surare när han är så elak som han är när han också är sur. AAAAHHHH! Blir tokig. Det är i såna här stunder en lägenhet i Umëå och plugga nästa höst känns så jävla lockande.
Bara dra med en katt under varje arm. Ja för dom törs man då inte lämna hos han för han ska döda dom minst en gång om dagen numera.
Ja..suck.. man blir less och arg.

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja dom va man på jobbet igen då. Eller jag har lunch nu men iaf. Jag hatar måndagar. Verkligen. Man är så trögstartad och inget fungerar känns det som.
Jaja, vi hjälpte Björn atf flytta ihelgen. Till umeå. Det gick bra men det va en lååång och stressig dag. Kom till Storuman vid kl 11 nån gång på kvällen och då va man helt färdig. Känns väldigt konstigt att Björn ska bo där numera. :/ Kan tänka mig att för morsan och farsan känns det ännu mer tomt och konstigt när sista fågeln flög ut boet. Men men, vi får hoppas att det går bra i stan för han och så har man ju fått sig ännu en sovplats där nu. :)
Måste ju faktiskt erkänna att jag blev lite sugen på student liv jag med. Men jag är ju lika kluven som vanligt. Lämna allt här och börja om där? Eller stanna här med det man trivs med, det invanda eller upptäcka nya äventyr? Åh, jag vet inte. Men man blev helt klart mer sugen. Man kan ju inte sticka under stolen med att det vore bra mycket lättare om Tobias ville följa med till stan. Men han vägrar. Och iof förstår jag han för jag tror inte heller han skulle va särskilt glad där. Han trivs nog bättre här.. :)
Hmrp.. snart är lunchen slut. Det har börjat en ny tjej på jobbet idag som ska vara där och arbetspröva. Jag ska visa henne lite grejer men jag känner mig inte alls kreativ idag för fem öre. jaja.. vi ser väl hur det blir. :)
ses.