Madelene

En sorgens helg.

Kategori: Allmänt

Så fruktansvärt. Så tragiskt. En tragedi.. 
Det finns egentligen inte några bra ord som kan beskriva det. 
Jag kände inte henne personligen men min sambo har i många år kört skoter med henne och kände henne ganska väl. Hon var duktig och jag blev många gånger imponerad av henne och hennes mod.
Mina varmaste tankar går till släkt, vänner och anhöriga...

Bra!

Kategori: Allmänt

Detta kan blir hur bra och roligt som helst! Swampsoccer i samhället. :) Weii!
http://www.vk.se/Article.jsp?article=281247&category=390

Jag vill nästan vara med? Ett flumm lag. Vilka är på? :)
Jag har varken styrka eller kondition och är inte ute efter att vinna men ha jävligt kul. :)

Allt på en gång..

Kategori: Allmänt

Allt på en gång och lite till.
Molly fick i sig 2 revben igår. Små revben men ändå revben. Men av en slump hade jag gett henne sparris innan och det ska tydligen vara bra för det "kapslar" som in det vassa. Hon är som vanligt glad, pigg och busig. Och hon har gjort nummer 2 idag och då kom det ut en del ben. Men jag är ändå orolig och håller ett öga på henne. Minsta konstigt och det blir illfart ner till Lycksele eller Vännäs.
Det är mitt fel att hon fick i sig dem, jag och hon hade varit ute på promenad och jag skulle bara kolla en sak tvärt och hade helt glömt bort dem att det stod kvar på bordet....:(
Men som sagt hon mår bra än så länge och jag hoppas verkligen det inte blir nått.
Sedan har hon blivit i löpen också. Jajemän nu är gumman stor! Så det blir en ny upplevelse för både henne och mig.

Marita jag ska skickar bilderna till helgen.Testar att mobil blogga:) jag so

Kategori: Allmänt

0827fde0e7eb33378df2cf3caef8a30d.png

Kolla varifrån!

Testar att mobil blogga:) jag som liten för övrigt.

Karlstad och valpträff 2009!

Kategori: Allmänt

Det va som sagt en jätterolig helg och jag hoppas vi kommer göra om den. Det va så roligt att åka ner och träffa alla. Se valparnas likheter och olikheter. Att Molly fortfarande var minst kunde jag aldrig tro. :) Vi som tyckte hon var så stor här hemma och så kommer man ner och hon är minst. :)
Alla hundarna kom överens jättebra under träffen och det var kul att se 7 golden hundar springa lösa och busa samtidigt. Vi fick lära oss en massa nu under helgen om allt från utställning till apportering och pälstrimmning. Jättebra.
Det blev även ett IKEA besök under helgen och Karlstad är en himla fin stad med bra och rolig shopping. Umeå släng dig i väggen.. ;) Jag sa att om jag inte vore så himla fastvuxen i Storuman skulle jag lätt kunna flytta ner till Värmland och bo nånstans utanför Karlstad. :)
Jag skulle kunna skriva mkt mer om helgen men det får räcka såhär.
Bjuder på lite bilder istället. :)


Här var vi.


Vi badar.. :)


Badmonster. Loffe och Affe kanske?:)


Mamma Thea


Brorsan SpecsMolly


Mollys syster Mia (närmast) och Loffe med matte och lillhusse.


Fr. vänster. Molly, Specs,Thea, Mia, Loffe, Bertil, Affe.


Molly, Specs och mamma Thea.


Thea, Mia, Loffe och Bertil


Mia, Loffe, Bertil och Affe.

Pälstrimmning av Mia.


Molly och Mia leker. :)


Molly och sin mamma Thea. :)

Tack för helgen. :)

En sån helg!

Kategori: Allmänt

Det har varit den roligaste helgen på länge! Oj oj! Vart ska man börja berätta?
Vi körde då ner till Karlstad i torsdags för att vara med på valpträffen på lördagen.
Orkar inte dra allt nu för jag är så himla trött och ska gå och sova på en gång.
Men var bara tvungen att skriva och tacka alla för en super helg och då framförallt Marita och Klas! Ni är guld värda tycker vi och Molly. :)
Återkommer imorn med bilder och mer för nu ska vi på Tvärgatan 1 knyta oss etter nästan 24 timmar i bil denna helg.

Godnatt!

Ledig vecka

Kategori: Allmänt

Solen skiner, jag är ledig. Inte klagar jag inte. :)
Idag har vi badat Molly i Uman, börjat kratta och röja vid hyreshuset och dolat på. Har planterat en idé i Tobias huvud om att jag vill ha en altan. Kanske, kanske blir det så och kanske redan i sommar. Jag hoppas!
Mamma hade iaf ett smart tips på en häck. En gratis sådan också och det passar mig perfekt. :)
Gruvar mig lite för torsdag och söndag för de lååånga bilresorna dit och hem till valpträffen. Men jag tror det kommer att bli skitroligt  ihelgen så jag försöker inte tänka så mycket på hur långt det verkligen är dit ner. Vi har iaf bokat in ett IKEA besök och ett besök på Tobias favvo matsställe, Vedugnen tror jag det hette. :)
Nu ska jag och Molly cykla bort och hjälpa till med krattandet. :)
Ha de!

Bakisdagen..

Kategori: Allmänt

Vilket väder vi haft ihelgen! Strålande sol. Härligt. :)
Igår landade jag och Jenny på bästaste jobbarkompisens altan efter vi fixat oss lite här. Sol, surr, bubbel och så fick jag gå lös med lite smink på brudarna. :) Jag hoppas dom blev nöjda.
sådär lagomt sena cyklade vi till hotellet för att käka buffén innan Hår och modeshowen. Vi var nog sist som åt. Jag tror alla hade redan ätit när vi kom dit. :)
Sen va det showen och det va roligt att se! Vilken hästjobb dom har gjort! Jobbar nästan dygnet runt den senaste veckan! Sedan att många gnäller på att det är mest rött och svart har jag lite svårt att förstå. Jag såg då många brunetter och blonda modeller också. En rosa och blå dessutom. :)
Efteråt blev det lite avslaget på hotellet för allt folk försvann men vi höll ut och satt och surra och där vi 23.00 snåret ramla det in en massa folk.
Men jag kastade in handuken redan vid kl 24. Fick så jävulst ont i huvudet och blev bara trött av det så jag och Jenny cyklade hem trötta och glada. :)
men helt otroligt efter att ha sovit i 12 (!) timmar inatt hade jag fortfarande ont i skallen imorse? Man börjar bli en vekling. :)
Nä nu ska jag gå och fixa nå mat åt jag och älskling.

Ha de!

Sentimental

Kategori: Allmänt

Kom på väg hem från jobbet nu på lunchen att tänka på att det är studenttider strax.
Kom också att tänka på att det nu är 4 år sedan vi gick ut i klass SE3. Herregud det känns inte alls som 4 år sedan utan det känns som igår. Då grabbarna hade ställt upp ett millitärtält på Hermelinkullarna och vi var där och festa. Tror vi minnsann lånade någons studsmatta där ute också. :)
Hade någon sagt till mig då att jag skulle bo med Tobias i ett hus i Storuman  idag hade jag mest troligt garvat. :) Så det kan gå va.. :)
Det jag tänkte säga va alltså att ta vara på den här tiden studenter. Den är grymt rolig och kommer aldrig igen!
Time flyes...
Jag dör!

Kategori: Allmänt

Läste just detta på lillebrors Apberg.

"man blev just chockad!

Skrivet igår 23.36, senast uppdaterat igår 23.36. 103 ord

Farsan kom in genom dörrn och golva en så ja tro det int ba bli i umeå som de kom o läggas nytt golv.
En Björn, alltså en med lite lurv, inte jag, hade kommit nu ikväll simmandes ifrån Eriksholmen ute vid umeälven och klivit iland just utanför en sommarstugeägares stuga. Sen gått upp till nyholmsberget där elljusbanan är.! Dom där trakterna spring man ju runt mer eller mindre varje dag ! Sen hade dom sett spår av två Björnar där ja röj.!

Risken finns att den här Björnen snart tillhör en riktigt björnfamilj, fast de blir väl som deras spillning efter matspjälkningen :D "

Grovt översatt. Det är björnar och springer i Barsele. Och då menar jag inte min lillebror Björn då utan ett riktigt nalle. Coolt..men man kanske höll sig för skratt om man va ute och gick efter elljusspåret och mötte en?:)

En häck..

Kategori: Allmänt

Ja en buskhäck alltså jag skriver inte om min egen. :P Jag vill ha en häck där nere där staketet slutar mot vägen. men jag som absolut inte kan ett skit om gröna växter och liknande behöver lite hjälp. Vad ska man ha för häck?
Den får ju gärna bli ca 1,5 m hög och hyfsat bred. Skulle vara super för då känns det mer avskillt från vägen också behöver man inte oroa sig för att Molly ska rusa ut där. Det gör hon iof inte längre för hon har blivit himla duktig men man vet ju aldrig som sagt.
Tips mottages tacksamnt från folk med grönare fingrar än jag.. :)

WHY!!??!

Kategori: Allmänt

inte ett öre och så faller man som en fura för ett par nya skor! Som om jag inte hade nog många iof men ändå!! Så jävla kär! Ge mig! Åh.....

Bilden är lånad från http://www.chique.se/

Blogg.se

Kategori: Allmänt

strular som fan och vill inte uppdatera. Testing!

Idag....

Kategori: Allmänt

Fyller han år! Han med stort H. Min kärlek. Min vän. Min klippa i vått och torrt, Min...före detta granne en gång i världen. ;)


Från helgen. Vid Uman. :)


En gammal bild från när vi bodde i Barsele. :)


En annan gammal bild.. :) Lite full och glad.:)

Puss på dig söt! Förlåt att jag höll på glömma bort dig.

Love you...

Nu ska jag sova...Natti...

En sån dag igen..

Kategori: Allmänt

Kan ju nästan vara värt att skriva en rad eller två om min kaos dag.

Börja imorse, gick inte riktigt som jag tänkt mig där på morgon. Måste ta tag i det på nått sätt snart. Iaf for på mitt andra jobb på Konsum. Skulle sluta 17.00 men en va sjuk så jag skulle va kvar till klockan 18,00, okej inga problem.
Sedan gick allt utför fort. Mitt minne säger jag bara. Dubbelbokade med två stackars kompisar så jag fick försöka styra om det ena. Kom på att min kära pojkvän fyller år imorn efter att jag lovat Kalle att även jobba imorn. Jag har ingen present och han ville att vi skulle fara till Lycksele imorn. Så jag fick försöka styra om jobbandet så gott det gick så nu ska jag iaf börja jobba klockan 15.00 imorn så då hinner vi till Lycksele och han får välja sig en present där.

Ja det va säkert nått mer också, men bara att jag glömt att han fyller år imorn kändes illa nog. Jag börjar bli som han?
Annars har jag och Jenny varit och hälsat på Sandra med sin lilla familj ikväll.Trevligt, vi satt och surra och fika. :)

 Hon är så fin deras lilla Nora. Fick hålla henne och man kände ju nästan att man blev bebissjuk. :) Men det får nog än dröja nått år ändå. Vill inte planera sånt där alltför mkt känns det som. Blir det inte så blir det inte, blir det så blir det.

Missade hundträningen idag och kommer missa hundträningen imorn pga jobb. Jaja..får ta nya tag på söndag istället då.

Det va allt...
Go natt!

Solen skiner

Kategori: Allmänt

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är ledig. :) Kan inte bli så mkt bättre egentligen?
Idag har vi varit och hälsat på lilla Marco igen. Man kan ju inte hålla sig därifrån numera. :) Lämnade lite grejer åt dom som han ska få ta. Sedan va vi en sväng på Teab och fixa lite grejer innan Tobias for på jobbet.
Då gick jag och Molly och köpte fika och gick ner på Uman. Så härligt nu när all sand är framme. Molly älskar det och blir skitigare än nånsin varje gång. :) Hon har fullt upp med att jaga alla dumma måsar också. Men det ser som rätt tröstlöst ut för dom flyger ju bara iväg hela tiden. :)
Annars har jag pluggat lite idag. Gjorde färdigt 1 kapitel och tänkte försöka hinna det andra också innan imorn.
Vi sitter och väntar på att Jessi ska ringa nu jag och Molly så vi får gå tillbakas till Uman och busa. :)
Imorn ska jag faktiskt jobba lite. På Konsum. Kalle ringde idag och hörde och jag har ju som inget bättre för mig så.
På onsdag ska jag och jessi fixa mitt hår. Madde goes blondie. ;) Eller sommarblekt kanske det heter.

Nånting åt det hållet är väl planen. :) Jag x2 från förra sommaren.

arbetsförnedringen.se

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man just skämt ut sig då. :) Har nyss sökt 2 jobb som jag blivit anvisade av arbetsförmedlingen att söka. Men det blir nog bra med lite tips och trix från ovan nämda sida om man säger så. Helt galet system i Sverige idag att man ska tvingas söka jobb man absolut inte vill ha. Nä jag har andra och bättre planer på g än att jobba på dom där jobben jag inte ens vill ha.
Jag och Molly har varit på hundträning idag. Vi va väl sämst där om man säger så. :) Det var mest folk som brukar träna mycket och tävla där. Men vi fick lite tips om hur vi ska göra och nu ska vi nöta in linförighet. Hon är lättlärd Molly men hennes matte är inte lika lättlärd och jag ser ju att så länge jag gör rätt kommer det nog bli bra. :)
Har äntligen anmält oss till utställningen i Vännäs också. Lite små pirrigt redan. :)
Sedan har vi ju fått träffa Mr Del Marco idag eller Marco som han nog kommer heta. Så lite och så söt! Man blev ju kär och ville ta med sig han hem! :)
Nä nu ska jag och bubben ta oss en fika sedan blir det sängen. Ledig veckan har jag ju framför mig och vi får väl se vad den har att bjuda på. Förhoppningsvis nånting bra och roligt.
God natt!

Städdag

Kategori: Allmänt

Vi ska städa idag. Allt vi hinner. Jag tänkte börja med bilen.
Men först bjuder jag på lite bilder från igår nere vid Uman. :)


Nytillskottet. Mr del Marco. :) Inte hos oss då men hos fam Bergfors/Eriksson.

Molly, Dakira och Aero gör en platsliggning. Molly kan. :) Om hon vill då..


Tussan tänkte flytta hemifrån igårmorse. :) Hon va less på oss.


Molly...
"jag har rullat mig i en lerbäck jippi!! :)"Söndag fast Fredag

Kategori: Allmänt

Va som segt att jobba idag. Hade ju förstås glömt det mesta och kände mig lätt förvirrad hela dagen. Tur Konsum har lite fönster och kallt så man slapp bli påmind om den kanon dag det varit idag.
Hann njuta av solen lite grann iaf. Jag, Tobias och Molly gick ner till Uman och va där på sanden som töat fram innan dom höjer vattennivåerna igen. Molly hade skitkul! Oj vad hon sprang! Hon hann rulla sig i en lerbäck några ggr också så hon gick från vit till brun. Jenny, Robban och Dakira kom ner dit efter ett tag och då blev det förstås ännu bättre. :)
Mkt folk som är ute ikväll också verkar det som. Igår var det jättemycket folk ute. Skoj! Man blev förvånad att det kom så mkt folk på brännbollen som det gjorde. Snacka om "djungeltrumma effekten". Men det va roligt. Jag hoppas vi gör om nått liknande snart.
En kväll räcker för mig. Kan ärligt säga att jag har bättre saker för mig än att festa 24/7.
Ikväll tex då pluggar jag. Japp, det är inget skämt jag lovar. Man skulle ju kunna tro jag fått solsting eller nått men det är ett roligt och intressant ämne . Dessutom är det för en bra grej. Som jag kanske berättar om i framtiden.
Hoppas på sol imorn. :)
Piri hatar att man håller fast henne. :)Snyggo. Haha.. :P


Svar till otroligt mogna kommentaren i förra inlägget. Take it och leave it. Om den är så värdelös gör mig och dig själv en tjänst då. Skit i att läsa!