Madelene

Desperata hemmafruar

Kategori: Allmänt

Fastnade framför Marta Stewhart (eller hur det nu stavas) just på tvn. Och vilket jäkla hemmafru program! Man blir alldeles kallsvettig. Dom tog upp hur man viker en t-shirt perfekt, bakade den perfekta tårtan, anlade det perfekta grönsakslandet osv. Alltså hur man blir en livs levande Mrs Bree Van der Kamp. ( En hemmafru i DH). Trodde inte såna fanns på riktigt men det gör det tydligen. :) Scary....

Till nått annat nu så är brorsan och Tobias och kör lite skoter. Jag är hemma och tar det lugnt. Borde egentligen leka lite hemmafru och röja upp här hemma men blev totallt anti efter det där programmet. Lite smuts har ingen dött av kanske, då syns det att man lever. :)
Såg Idol igår hos Jenny och Robban. Fattar noll. Varför åkte inte Anderas? Vad gör han kvar egentligen? Nästa fredag måste han åka, allt annat vore ju katastrof!
Sedan så hade jag och jenny en liten bloggkurs.. vi svor båda över att vi inte kan såndär designkod som alla verkar kunna så att man kan få en fin sida. men men.. man kan ju inte kunna allt.. :)
Nä om man skulle ta och installera våran nya 22tums dataskärm! :) Äntligen en skärm som inte piper så fort man har igång datorn!
Angående mina förra inlägg så är det inget nytt under solen än. Same, same. Ångest, ångest.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: